Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ολα τα αρθρα βγαζουν μια αισιοδοξια. Πραγμα που δεν γινεται σε αλλες περιπτωσεις που μας αρχιζουν στα "δυσκολιες", "ανταγωνιστες", "κοστος" κλπ κλπ..
Θα ακουστει το ΜΠΑΜ απο οτι φαινεται.....
Θα ακουστει το ΜΠΑΜ απο οτι φαινεται.....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όχι ace, μπορείς να πάς για μπάνιο.Run-tmc έγραψε:καλημερα ,εχουμε κανενα νεο?
ρειν συμφωνα με τισ δικες σου πληροφοριες συνεχιζουμε να ψαχνουμε εξτρεμ η το αφησαμε(σιγουρα αειναι αλλες οι προτεραιοτητες )γιατιαπο καποιους αρδ βγαινει οτι δεν ασχολουμαστε πλεον τοσο ενεργα????
Αν και ψιλοοφ τοπικ λέω να μοιραστώ μια μικρή έρευνα, για όσους τους απασχολεί η παρούσα ποδοσφαιρική κατάσταση του Ιταλού.
Γενικό συμπέρασμα ότι το σκαρί του τον βοηθάει να δείχνει ακόμα παιδάκι.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 5 του μήνα στη Σαουδική Αραβία και ήταν εκεί και ορεξάτος

Εργομετρικά στις 10 του μήνα

Έπαιξε σε φιλικό στις 11 του μήνα

Και από τις 12 του μήνα προπονείται με την Ομάδα στην Αυστρία

Με Ζαρντίμ φυσικά

Και μια τελευταία φωτό από τη χτεσινή μέρα

Σε μια χαρά κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται.
Έτοιμος θα έρθει ο παιχταράς
Γενικό συμπέρασμα ότι το σκαρί του τον βοηθάει να δείχνει ακόμα παιδάκι.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 5 του μήνα στη Σαουδική Αραβία και ήταν εκεί και ορεξάτος

Εργομετρικά στις 10 του μήνα

Έπαιξε σε φιλικό στις 11 του μήνα

Και από τις 12 του μήνα προπονείται με την Ομάδα στην Αυστρία

Με Ζαρντίμ φυσικά

Και μια τελευταία φωτό από τη χτεσινή μέρα

Σε μια χαρά κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται.
Έτοιμος θα έρθει ο παιχταράς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 22 Ιούλ 2021, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά μην είναι 34 χρόνων αυτό το παιδάκι.
Πεθανα με το μπόμπιρας σε ένα πόστ πιο πάνω. Τον περιγράφει ιδανικά
Πεθανα με το μπόμπιρας σε ένα πόστ πιο πάνω. Τον περιγράφει ιδανικά
Εγραψα τους λογους που το εκανα στο προβληματα και λυσεις αν θελει καποιος μοντ με απανταειΜαυρο Χιονι έγραψε:Όχι ace, μπορείς να πάς για μπάνιο.Run-tmc έγραψε:καλημερα ,εχουμε κανενα νεο?
Εχω ψηθει τοσο πολυ για τον "BOMBιρα" που αν δεν γινει θα ξνερωσω αρκετα.
Υ.Γ. Γερο, γραφε καθε μερα και θα πανε ολα καλα.
Υ.Γ. Γερο, γραφε καθε μερα και θα πανε ολα καλα.
offtopic: Στην προτελευταία φωτο είναι ο μπήχτης της Μαρινάκαινας;
Λογικό δεν είναι ρε φίλε μου να ξενερώσεις;
Γελάω πολύ με την γκρίνια για αυτόν τον παιχτη . Παλτό να βγει δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να μην τον θέλει.
Μιλάω για το γκελ στον κόσμο είναι πχ να έβγαινε ότι θελουμε τον ντε ροσι στα 35 του αλλά τελικά να παίρναμε τον κουρτιτς. Ο δεύτερος μπορεί να βγει πολύ καλύτερος αλλά εγώ θα ξενερωνα .
Γελάω πολύ με την γκρίνια για αυτόν τον παιχτη . Παλτό να βγει δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να μην τον θέλει.
Μιλάω για το γκελ στον κόσμο είναι πχ να έβγαινε ότι θελουμε τον ντε ροσι στα 35 του αλλά τελικά να παίρναμε τον κουρτιτς. Ο δεύτερος μπορεί να βγει πολύ καλύτερος αλλά εγώ θα ξενερωνα .
Σύμφωνα με τον τοσκιτση οι Άραβες μιλούν για επικείμενο ραντεβού διαζυγίου ανάμεσα σε τζοβινκο και Αλ χιλαλ το επόμενο 48ωρο.
Μεγάλε ΠΑΟΚ, νέους δρόμους άνοιξες στο παγκόσμιο στερέωμα
Σφυρίζουν τα 48ωρα δεξιά κι αριστερά
Σφυρίζουν τα 48ωρα δεξιά κι αριστερά
Ασε τον τοσκιτησ εσυ πεςrainmaker έγραψε:Σύμφωνα με τον τοσκιτση οι Άραβες μιλούν για επικείμενο ραντεβού διαζυγίου ανάμεσα σε τζοβινκο και Αλ χιλαλ το επόμενο 48ωρο.
Παιδιά όταν ξέρω, ξέρω. Όταν δεν ξέρω, δεν ξέρω.
Σας συγκλόνισα αυτό το απόφθεγμα ε;
Εννοώ ότι δε θέλω να λέω αερολογιες όταν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία.
Άλλο να αποφεύγω να πω όνομα και να περιγράφω γενικώς τι κυνηγάμε και άλλο να λέω παραμύθια για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.
Το μόνο που είπα και επιμένω είναι ότι ΠΙΣΤΕΎΩ πως εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελιξεις
Σας συγκλόνισα αυτό το απόφθεγμα ε;
Εννοώ ότι δε θέλω να λέω αερολογιες όταν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία.
Άλλο να αποφεύγω να πω όνομα και να περιγράφω γενικώς τι κυνηγάμε και άλλο να λέω παραμύθια για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.
Το μόνο που είπα και επιμένω είναι ότι ΠΙΣΤΕΎΩ πως εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελιξεις
- ΑποστόληςΑ