Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;
Re: Το μέλλον του ΠΑΟΚ. Προτάσεις - Συμμετοχή - Συντονισμός
προφανώς για την επιστολή χρειάζεται η συγκατάθεση όσο το δυνταόν περισσοτέρων κ καλό θα ήταν να πάρουν θέση κ τα παιδιά του paokmania.
H συζητηση αυτή γίνεται απο το σαββατο... Απο το σαββατο δεν έχει βγει ούτε ένας αντμιν να πει τη γνωμη του, για το αν μπορουμε να κινηθουμε σαν παοκμάνια... Αν δεν μας επιτρέψει η αντμιν τιμ δεν μπορουμε να πάμε να πουμε είμαστε του παοκμάνια... Θα είμαστε 5 τυχαίοι ΠΑΟΚτσήδες...
Βήμα 1ο: Να ακουσουμε επιτέλους κάποιον αντμιν να λέει αν θα γίνει ή όχι κάτι οργανωμένο...
Βήμα 2ο: Να μπουν όλες οι προτάσεις σε ένα ποστ, αριθμημένες και ευκολοδιάβαστες για να ενημερωθούμε όλοι...
Βημα 3ο: Να συζητησουμε τι θα πρέπει να αναφέρουμε στην επιστολή, και τι ερωτήματα θα τους θέσουμε απο κοντά...
Βήμα 4ο: Δηλώνουμε ποιοι συμφωνουμε, μαζεύουμε υπογραφές, στέλνουμε επιστολή...
Βήμα 5ο: Κάποια ατομα με χρόνο, μαζεύονται και πάνε με ετοιμες ερωτήσεις, που θα έχουμε βγάλει εδώ μέσα, σε κάποιον υπεύθυνο... Θα ζητησουμε απαντήσεις...
Ερώτηση: Αμα δεν μας δεχτούν ή δεν ακουστούν τα αιτήματα μας, τι κάνουμε???
ΥΓ: Εγω έχω αφθονο χρόνο για να ασχοληθώ και για την επισκεψη στο ερασιτέχνη μπορώ... Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τις εμπειριες και τις γνώσεις (βλ. δεν έζησα τον Μπανε στις δόξες του...
Βήμα 1ο: Να ακουσουμε επιτέλους κάποιον αντμιν να λέει αν θα γίνει ή όχι κάτι οργανωμένο...
Βήμα 2ο: Να μπουν όλες οι προτάσεις σε ένα ποστ, αριθμημένες και ευκολοδιάβαστες για να ενημερωθούμε όλοι...
Βημα 3ο: Να συζητησουμε τι θα πρέπει να αναφέρουμε στην επιστολή, και τι ερωτήματα θα τους θέσουμε απο κοντά...
Βήμα 4ο: Δηλώνουμε ποιοι συμφωνουμε, μαζεύουμε υπογραφές, στέλνουμε επιστολή...
Βήμα 5ο: Κάποια ατομα με χρόνο, μαζεύονται και πάνε με ετοιμες ερωτήσεις, που θα έχουμε βγάλει εδώ μέσα, σε κάποιον υπεύθυνο... Θα ζητησουμε απαντήσεις...
Ερώτηση: Αμα δεν μας δεχτούν ή δεν ακουστούν τα αιτήματα μας, τι κάνουμε???
ΥΓ: Εγω έχω αφθονο χρόνο για να ασχοληθώ και για την επισκεψη στο ερασιτέχνη μπορώ... Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τις εμπειριες και τις γνώσεις (βλ. δεν έζησα τον Μπανε στις δόξες του...
Μη κολλάς σε τυπικότητες... Αν απ αυτό το τόπικ μαζευτούνε άτομα πολλά μπορούν να γίνουν.... κι ας είναι 1000 (ξέρω γω...) τυχαίοι ΠΑΟΚτσήδες..gika έγραψε:H συζητηση αυτή γίνεται απο το σαββατο... Απο το σαββατο δεν έχει βγει ούτε ένας αντμιν να πει τη γνωμη του, για το αν μπορουμε να κινηθουμε σαν παοκμάνια... Αν δεν μας επιτρέψει η αντμιν τιμ δεν μπορουμε να πάμε να πουμε είμαστε του παοκμάνια... Θα είμαστε 5 τυχαίοι ΠΑΟΚτσήδες.....
Αν και δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά των admin, είναι λίγο δύσκολο να γίνει κάτι σαν paokmania, απ τη στιγμή που "εκπροσωπεί" 10000 μέλη... Γνώμη μου πάντα...
υ.γ. Καλό είναι για να μη γίνει το τόπικ, ακόμα ένα τόπικ συζήτησης γύρω απ το μπάσκετ (δόξα το θεό απ αυτά έχουμε μπόλικα!!) ας γράφουμε-τε μόνο όσοι είμαστε μέσα σε δυναμικές κινήσεις σαν αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω...
Για προτάσεις-συζητήσεις-κλπ εδώ: http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=705
Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην διάθεση της admin team. Μην κουραζόμαστε άδικα. Η ψηφοφορία της πρώτης σελίδας του paokmania συγκέντρωσε πάνω από 4.000 ψήφους. Η ανάλογη εδώ είναι ακόμα στις 42! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε κάτι ουσιαστικό παρά την διάθεση που έχουμε.
Δεν "λερώνω" άλλο το σημαντικότερο τοπικ που άνοιξε ποτέ (γνώμη μου πάντα)
Δεν "λερώνω" άλλο το σημαντικότερο τοπικ που άνοιξε ποτέ (γνώμη μου πάντα)
Η διάθεση σας για το θέμα Μπάνε που ξεκίνησε απο την ημέρα που αδειάστηκε ο Μπάνε παρατηρείται απο τους admin του site και μόνο απαρατηρήτη δεν περνάει να το ξέρετε.
το paokmania είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε για να ανταλάσουν οι ΠΑΟΚτσήδες απόψεις και να συνεισφέρει όσο μπορεί για το καλύτερο του ΠΑΟΚ.
Δεν εχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μας να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε διοικήσεις ούτε να αναμειχθούμε σε αποφάσεις των εκάστοτε προέδρων για τις αποφάσεις τους όσο και αν δεν μας αρέσουν
Εκ μέρους του paokmania.gr υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που μιλάνε και στα τμήματα του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό όπως γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ ότι κρατάμε πάντα διακριτική στάση σε όλα τα τεκτενόμενα στο σύλλογο είτε αρνητικά είτε θετικά.
Σας ζητάμε να κάνετε και σείς υπομονή μαζί μας.
Τις τύχες του συλλόγου ναι τις καθορίζει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αλλά προς το παρόν υπάρχει μία διακριτική στάση...
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νηνεμία είναι που προηγείται του τυφώνα γιατί μόνο ένας τυφώνας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα
το paokmania είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε για να ανταλάσουν οι ΠΑΟΚτσήδες απόψεις και να συνεισφέρει όσο μπορεί για το καλύτερο του ΠΑΟΚ.
Δεν εχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μας να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε διοικήσεις ούτε να αναμειχθούμε σε αποφάσεις των εκάστοτε προέδρων για τις αποφάσεις τους όσο και αν δεν μας αρέσουν
Εκ μέρους του paokmania.gr υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που μιλάνε και στα τμήματα του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό όπως γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ ότι κρατάμε πάντα διακριτική στάση σε όλα τα τεκτενόμενα στο σύλλογο είτε αρνητικά είτε θετικά.
Σας ζητάμε να κάνετε και σείς υπομονή μαζί μας.
Τις τύχες του συλλόγου ναι τις καθορίζει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αλλά προς το παρόν υπάρχει μία διακριτική στάση...
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νηνεμία είναι που προηγείται του τυφώνα γιατί μόνο ένας τυφώνας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα
Αδερφέ, με όλο το σεβασμό τον οποίο δίκαια έχεις κερδισει, διαφωνώ στην διακριτική στάση... Διακριτική στάση κράτησαν πάρα πολλοι... Οι συνδεσμοι, οι εφημεριδες, τα σάιτ κτλ... Το αποτέλεσμα? Κάποιοι να κάνουν ότι θέλουν και να οικονομάνε...
Τώρα εφ' όσον δεν μας επιτρέπετε απο τους αντμιν να κάνουμε κάτι σαν "ΠΑΟΚμάνια", μηπως θα γινότανε να θέσουμε κάποια ερωτηματα και να παρθεί μια συνέντευξη απο τους υπευθυνους στον ΑΣ (πχ Κατσαρής)??? Να μάθουμε και μεις το σκεπτικό τους?
Είπες "Δεν εχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μας να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε διοικήσεις ούτε να αναμειχθούμε σε αποφάσεις των εκάστοτε προέδρων για τις αποφάσεις τους όσο και αν δεν μας αρέσουν"... Ναι αλλά σίγουρα θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ... Δηλαδή αμα υπηρχε το site την εποχή Μπατατούδη δεν θα παρακινούσατε τον κόσμο να πάει στα συλλαλητήρια? Και εξ' άλλου σε κάθε θέμα (σχετικο με ΠΑΟΚ ή μη) την στάση μας την καθορίζουν οι συγκυριες και οχι πάνττε το πλάνο...
Θα ήθελα απο την αντμιν τιμ να εξετάσει την πρόταση μου για την συνέντευξη και να σκεφτεί μήπως θα ήταν αλύτερα να αναθεωρήσει και να αναλάβουμε δράση...
Αυτά απο μένα...
Αδερφικά,
Gika.
Τώρα εφ' όσον δεν μας επιτρέπετε απο τους αντμιν να κάνουμε κάτι σαν "ΠΑΟΚμάνια", μηπως θα γινότανε να θέσουμε κάποια ερωτηματα και να παρθεί μια συνέντευξη απο τους υπευθυνους στον ΑΣ (πχ Κατσαρής)??? Να μάθουμε και μεις το σκεπτικό τους?
Είπες "Δεν εχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μας να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε διοικήσεις ούτε να αναμειχθούμε σε αποφάσεις των εκάστοτε προέδρων για τις αποφάσεις τους όσο και αν δεν μας αρέσουν"... Ναι αλλά σίγουρα θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ... Δηλαδή αμα υπηρχε το site την εποχή Μπατατούδη δεν θα παρακινούσατε τον κόσμο να πάει στα συλλαλητήρια? Και εξ' άλλου σε κάθε θέμα (σχετικο με ΠΑΟΚ ή μη) την στάση μας την καθορίζουν οι συγκυριες και οχι πάνττε το πλάνο...
Θα ήθελα απο την αντμιν τιμ να εξετάσει την πρόταση μου για την συνέντευξη και να σκεφτεί μήπως θα ήταν αλύτερα να αναθεωρήσει και να αναλάβουμε δράση...
Αυτά απο μένα...
Αδερφικά,
Gika.
gika η συνέντευξη αυτή που λές απο τον ΑΣ μπορεί να μην έγινε δημόσια αλλά την επομένη της άρνησης προς το Μπάνε ήδη είχε μπήκαμε στην διαδικασία να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν με άτομο που είναι κοντά στον σύλλογο για να μάθουμε περισσότερα και τα ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ που ακόμα μένουν αναπάντητα απο τον Μπάνε και εμάς.Πίστεψε με ότι το να πάς εκεί δεν θα αλλάξει τίποτα...
Σε βλέπουν ήδη και σένα και μένα απο το καναπέ του σπιτιού τους...
προσπαθούμε και μείς ρε παιδιά και το γνωρίζετε.
αλλά όταν σε κεντρικό άρθρο που αφορά το μπάσκετ έχει 21 σχόλια και για μεταγραφές έχει 51 τί περιμένετε?
να πάρουν στα σοβαρα τον πόνο του ΠΑΟΚτσή για το μπάσκετ?
Σε βλέπουν ήδη και σένα και μένα απο το καναπέ του σπιτιού τους...
προσπαθούμε και μείς ρε παιδιά και το γνωρίζετε.
αλλά όταν σε κεντρικό άρθρο που αφορά το μπάσκετ έχει 21 σχόλια και για μεταγραφές έχει 51 τί περιμένετε?
να πάρουν στα σοβαρα τον πόνο του ΠΑΟΚτσή για το μπάσκετ?
Οι περισσοτεροι είναι ποδοσφαιροφιλοι, τι να κάνουμε... Οταν λες μπηκατε στη διαδικασια να ψαξετε απαντησεις, βρήκατε τίποτα????
λίγα πράγματα.
ήδη ξεκίνησε το γλύψιμο πάντως για την άστοχη απόφαση τους.Δεν περίμεναν να την ακούσουν τόσο πολύ.
το ωραίο είναι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει το πόσο πολύ θα την ακούσουν και στην πορεία.
όσο και να έχουν κάποιους γλύφτες στο πλάι τους ...
ήδη ξεκίνησε το γλύψιμο πάντως για την άστοχη απόφαση τους.Δεν περίμεναν να την ακούσουν τόσο πολύ.
το ωραίο είναι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει το πόσο πολύ θα την ακούσουν και στην πορεία.
όσο και να έχουν κάποιους γλύφτες στο πλάι τους ...
Κι εγώ είμαι μέσα σε οτιδήποτε χρειαστεί , όπως προαναφέρθηκε παραπάνω απο τα υπόλοιπα παιδιά για το καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ και το ξήλωμα όλων των λαμόγιων, που τόλμησαν να προσβάλουν τη μεγαλύτερη μορφή και ηγέτη που πέρασε απο τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Δηλαδή πήραν μια αποφαση που θα στοιχήσει στο μέλλον του ΠΑΟΚ με αλαφρα την καρδία??? Αυτό κι αν είναι προβλημα... Τοσα χρόνια πήρα ο κος Κατσαρης και κάνει λάθη που δε θα τα έκανε κανείς άλλος... Εκτός αν έγινε σκόπιμα... Οταν η νέα δοιήκηση βλέπει ότι κανείς δεν την στηρίζει, γιατί δεν παραιτήται??? Γιατί οι διοικούντες δεν διορίζουν αι τον Μπανε? Γιατί σε μας όλα αυτά? Ευχαριστώ για την ενμέρωση Βαγγτ... Τι να πω...
βάγγο, διάβασα το κείμενο σου στην αρχική σελίδα προχθές κ συμφωνώ στο 101%. εγώ προσωπικά το προσυπογράφω. το να στείλουμε αυτές τις αυτονόητες ερωτήσεις κ θέματα στον ΑΣ κ στις εφημερίδες είναι δύο κλικ μακριά. μαζεύουμε σε 24 ώρες όσες υπογραφές μπορούμε κ τα στέλνουμε.
Συμφωνώ πως τα σχόλια στα διαφορά μπασκετικά θέματα είναι απελπιστικά λίγα. Αυτό λέει πολλά και ταυτόχρονα τίποτα. Εγώ για παράδειγμα, ενώ γράφω και ξαναγράφω στο μπασκετικό φόρουμ, σχολιάζω λίγες φορές τα μπασκετικά θέματα τα οποία ανέφερες. Οι 4000 ψήφοι όμως, δεν σας λύνουν τα χέρια; Πόσες έπρεπε να είναι ώστε να κάνετε το κάτι παραπάνω;
Αν γίνει καμιά κίνηση εκ μέρους κάποιου/ων (τεσπα) έχω να ρωτήσω και εγώ φυσικά μερικά πράγματα.
Επειδή στο αγωνιστικό θέμα έλεγα μερικά πράγματα και με ''κορόιδευαν'' μερικοί μπασκετόφιλοι πλεον κάνω την δεύτερη μεγαλύτερη κωλοτούμπα και οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν απο την ανάποδη αυτήν την φορά όπως ακριβώς τα λέγαμε αλλά με την δικιά τους γλώσσα χωρίς να έχω τίποτα με κανέναν για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις.
Μερικά απο τα ερωτήματα που θα έπρεπε να τεθούν είναι
1. Ποια η ενίσχυση της ομάδας μεταγραφικά στις θέσεις 1-2-3-4-5?
2. Με το θέμα προπονητή τι θα γίνει?
3. Σε πόσο χρόνο θα κοιτάξουν το αγωνιστικό κομμάτι?
4. Ποιο το πλάνο της εξυγίανσης?
5. Ποιο το τελικό σχήμα διοικητικό που θα επικρατήσει?
6. Πως θα βρεθουν χρήματα για την επίτευξη των παραπάνω?
7. Τι θα γίνει με τις μετοχές?
8. Θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος προσώπων που ζημίωσαν την ΚΑΕ και εν συνεχεία και τον ΑΣ?
9. Για πότε καιρό λένε να οργανώσουν το τμήμα (χρονοδιάγραμμα) για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική με στόχο πρωταθλητισμό κλπ κλπ γνωστά?
10. Ποιοι οι στόχοι για την φετινή σεζόν??
11. Αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ συμπεριφορές ανάλογες στον Πρέλιεβιτς και γιατί?
Υ.Γ. ΝΑΙ ΟΚ τώρα μπορείτε να γιουχάρετε για άλλη μια φορά αγαπητοί μπασκετόφιλοι.
Να βάλω κι άλλα???
Άντε να βάλω
1. Γιατί να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις στον ΑΣ?
Δεν βγήκε με ποσοστά σχεδόν πλειοψηφία?
2. Οι σύνδεσμοι δεν είναι υπέρ της πάσας λύσης πλυν Πρέλεβιτς και υπερ ΑΣ ως έχει η ιστορία μέχρι σήμερα?
3. Που θα στείλετε την επιστολή σε ποιον σύνδεσμο?
4. Που θα στείλετε την επιστολή σε ποιον στον ΑΣ?
5.Τι θα εκπροσωπείτε και πως με αυτό που πάτε να κάνετε?
Μέσα δεν λέω αλλά πως τι και που το γιατί το ξέρω.
Επειδή στο αγωνιστικό θέμα έλεγα μερικά πράγματα και με ''κορόιδευαν'' μερικοί μπασκετόφιλοι πλεον κάνω την δεύτερη μεγαλύτερη κωλοτούμπα και οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν απο την ανάποδη αυτήν την φορά όπως ακριβώς τα λέγαμε αλλά με την δικιά τους γλώσσα χωρίς να έχω τίποτα με κανέναν για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις.
Μερικά απο τα ερωτήματα που θα έπρεπε να τεθούν είναι
1. Ποια η ενίσχυση της ομάδας μεταγραφικά στις θέσεις 1-2-3-4-5?
2. Με το θέμα προπονητή τι θα γίνει?
3. Σε πόσο χρόνο θα κοιτάξουν το αγωνιστικό κομμάτι?
4. Ποιο το πλάνο της εξυγίανσης?
5. Ποιο το τελικό σχήμα διοικητικό που θα επικρατήσει?
6. Πως θα βρεθουν χρήματα για την επίτευξη των παραπάνω?
7. Τι θα γίνει με τις μετοχές?
8. Θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος προσώπων που ζημίωσαν την ΚΑΕ και εν συνεχεία και τον ΑΣ?
9. Για πότε καιρό λένε να οργανώσουν το τμήμα (χρονοδιάγραμμα) για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική με στόχο πρωταθλητισμό κλπ κλπ γνωστά?
10. Ποιοι οι στόχοι για την φετινή σεζόν??
11. Αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ συμπεριφορές ανάλογες στον Πρέλιεβιτς και γιατί?
Υ.Γ. ΝΑΙ ΟΚ τώρα μπορείτε να γιουχάρετε για άλλη μια φορά αγαπητοί μπασκετόφιλοι.
Να βάλω κι άλλα???
Άντε να βάλω
1. Γιατί να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις στον ΑΣ?
Δεν βγήκε με ποσοστά σχεδόν πλειοψηφία?
2. Οι σύνδεσμοι δεν είναι υπέρ της πάσας λύσης πλυν Πρέλεβιτς και υπερ ΑΣ ως έχει η ιστορία μέχρι σήμερα?
3. Που θα στείλετε την επιστολή σε ποιον σύνδεσμο?
4. Που θα στείλετε την επιστολή σε ποιον στον ΑΣ?
5.Τι θα εκπροσωπείτε και πως με αυτό που πάτε να κάνετε?
Μέσα δεν λέω αλλά πως τι και που το γιατί το ξέρω.