Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Run-tmc

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Run-tmc »

rainmaker έγραψε:Και σας το λέω από τώρα, και η περίπτωση του εξτρέμ που θέλουμε παρόμοια είναι και ακόμα πιο δυσκολη.

Για αυτό και ειδικά για εκείνον δεν έχουμε πει σχεδόν τίποτα

Μιλάμε πάντα για τους πρώτους στόχους.

Άμα αλλάξει στόχευση και το μάθουμε θα μιλήσουμε αναλογα
Μηπως περιμένουμε την αποφαση της τσελσι για μπαμπα και ειναι αυτος ο πρωτος στοχος;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gpap έγραψε:αυτον τον ΑποστόληΑ ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πότε μιλάει (γράφει) σοβαρά κ πότε ειρωνεύεται.
Συγχώρα με αδελφέ!
59 είμαι και αύριο πάω για προγραμματισμένες εξετάσεις. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος θα πρεπει να ομολογήσω πως μεταξύ αστείων γράφω και κάποια που τα πιστεύω...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μαζική απάντηση:

Όχι δεν λέω ότι είναι ανώτερη από τζοβινκο. Είναι σωστές σχετικό αυτό. Εκείνος είναι σταρ, ή ήταν παλιότερα τελοσπαντων. Το εξτρέμ δεν έπαιξε Γιούβε. Αλλά είναι πιο νέος και με πολύ καλά στοιχεία. Πιο δυσκολη περίπτωση λόγω ομάδων ενδιαφερομένων κλπ. Για αυτό και ειδικά εκεί δε μπορεί να μαθευτεί κάτι.

Όχι δεν έχω καμία αρνητική ενημέρωση. Για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο τριήμερο δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση γιατί απλά δεν ρώτησα τίποτα ούτε μου απάντησε κανείς τίποτα. Τα ίδια ονόματα που ήξερα πριν τρεις τέσσερις βδομάδες, τα ίδια ξέρω και τώρα. Έμαθα μόνο ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Ελπίζω θετικές.

Όσο για τον μπαμπα, όπως έγραψα και νωρίτερα σήμερα, κρατάω ένα μικρό παράθυρο ανατροπής με Τσέλσι αλλά δε νομίζω ότι είναι πλέον αυτός που έχει κεφάλι στην κούρσα. Άλλος είναι, όχι ο Σοάρες. Έτσι τουλάχιστον γνωρίζω εγώ
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

rainmaker έγραψε:Μαζική απάντηση:

Όχι δεν λέω ότι είναι ανώτερη από τζοβινκο. Είναι σωστές σχετικό αυτό. Εκείνος είναι σταρ, ή ήταν παλιότερα τελοσπαντων. Το εξτρέμ δεν έπαιξε Γιούβε. Αλλά είναι πιο νέος και με πολύ καλά στοιχεία. Πιο δυσκολη περίπτωση λόγω ομάδων ενδιαφερομένων κλπ. Για αυτό και ειδικά εκεί δε μπορεί να μαθευτεί κάτι.

Όχι δεν έχω καμία αρνητική ενημέρωση. Για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο τριήμερο δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση γιατί απλά δεν ρώτησα τίποτα ούτε μου απάντησε κανείς τίποτα. Τα ίδια ονόματα που ήξερα πριν τρεις τέσσερις βδομάδες, τα ίδια ξέρω και τώρα. Έμαθα μόνο ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Ελπίζω θετικές.

Όσο για τον μπαμπα, όπως έγραψα και νωρίτερα σήμερα, κρατάω ένα μικρό παράθυρο ανατροπής με Τσέλσι αλλά δε νομίζω ότι είναι πλέον αυτός που έχει κεφάλι στην κούρσα. Άλλος είναι, όχι ο Σοάρες. Έτσι τουλάχιστον γνωρίζω εγώ
Οπότε περιμένουμε ότι είναι να γίνει θα γίνει.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δυστυχώς Κμρεντσικ μάλλον κλείνει Τσεχία.....
Κρίμα για τον καλύτερο για μένα φορ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και θυμάμαι εγώ....
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Γνωρίζει κάποιος ποιά ήταν η στόχευση για την απόκτηση του Τέιλορ? Έχει έρθει για βασικός? Για αναπληρωματικός του Ροντρίγκο? Για αναπληρωματικός του βασικού που θα έρθει άμα τελειώσει με κάποιο τρόπο ο Ροντρίγκο? Αν έχει έρθει για βασικός τότε ποιά είναι η θέση του Ροντρίγκο αυτή την στιγμή στο ρόστερ? Εφόσον από ότι καταλαβαίνω ο αριστερός μπακ που θα έρθει θα είναι βασική επιλογή θα είναι ο Αντρέ ο βασικός δεξιός μπακ? Πολλά ερωτηματικά στα ακραία μπακ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν μαζί με τον αρχηγό 5 ακραίοι μπακ στο ρόστερ + άλλος ένας που υποτίθεται θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και για ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα είναι βασική επιλογή
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Με διαβεβαίωσαν ότι αύριο 22/07 θα έχω τελειώσει με όλες τις επεμβάσεις και τις θεραπείες μου και θα βγω από το νοσοκομείο. Τώρα μου λένε τουλάχιστον άλλες 10 μέρες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έτσι είναι η ΖΩΗ, αλλιώς τα προγραμματίζεις αλλιώς τα φέρνει. ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!! Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, τίποτα άλλο.

Κατά έναν πολύ παράδοξο τρόπο - και μην πει κανείς όχι - ο Λουτσέσκου επέστρεψε. Ήταν σωστό, έγινε. Ο Ρουμάνος είναι πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με. Έχω τεράστια εμπειρία. Τα έζησα στο πετσί μου.

Ο Ιβάν Ιγνάτιεβιτς Σαββίδης είναι πλέον ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Δεν μιλά δεν μπερδεύεται, συντονίζει. Πήρε υποσχέσεις, του αναπτύχθηκε το πλάνο μέχρι κεραίας, το αξιολόγησε με όση εμπειρία διαθέτει και κάποιων κοντινών του, έδωσε το τελικό οκ, αφού πρώτα αποφάσισε ότι το αντέχει - οικονομικά και προσωπικά. Ήταν σωστό, έγινε.

Ο Γιώργη Ιβάνεβιτς Σαββίδης αποσύρθηκε πλήρως από το προσκήνιο, δεν ακούγεται ή διαβάζεται πουθενά. Σταμάτησαν και τα σκίτσα και τους γρίφους. Ήταν σωστό, έγινε.

Η επάνδρωση της ΠΑΕ παραμένει μια εκκρεμότητα. Αν επιστρέψει ο Γκαρσία με τους συνεργάτες του έγινε ένα βήμα.
Μένει η οικοδόμηση ενός καλού Τεχνικού Scaouting Επιτελείου. ΟΧΙ ένας άνθρωπος, ΜΙΑ ομάδα ανθρώπων. Σωστά λέτε με μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Είναι σωστό, πιστεύω ότι θα γίνει σίγουρα.

Ο @Rainmaker προσπαθεί τόσο φιλότιμα και τόσο υπεύθυνα για την ενημέρωση μας. Είναι αξιοθαύμαστος και φανερά έχει πηγές αξιόπιστες. Αλλά δεν είναι ο Κάλχας. Συγχαρητήρια Administrator.

O αγαπητός Αποστόλης από αυτά που γράφει σίγουρα πολλά είναι αστεϊσμοί, αλλά γράφει και πολλούς φόβους του. Αδελφέ μου σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα αύριο. Θα περάσει σίγουρα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΑΣ, πολύ αισιόδοξος Αδέλφια. Τώρα για το θα πάρουμε το Double, ε άντε ας ξεκινήσουμε να πάμε να το πάρουμε. Τι περιμένουμε. Άντε.

Ίσως γίνει, ίσως και να μην γίνει. Ίσως έρθει ο Τζιτζιφρίγκος, ίσως όχι. Ίσως όχι. Ίσως έρθει ο Μπαμπά, ίσως όχι. 'Ετσι είναι η ΖΩΗ.

Ενα πράγμα ξέρω, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ άλλαξε επίπεδο και θα ανεβεί και άλλο. Θα με θυμηθείτε !!!

Δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω - και αν, εδώ που τα λέμε -. Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι όλους. Θέλω και δακτυλογράφο.

Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Περαστικά Γέρο, γρήγορα να πας κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γέρο περαστικά!

Ευχαριστούμε!

Και να γράφεις όσο συχνά μπορείς. Έχεις πολύ ιδιαίτερο στυλ και μεταφέρεις σωστά μηνύματα!
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

@Γέρος κύριε είστε όαση μέσα στις χαζομάρες και τις ειρωνείες που διαβάζουμε καθημερινά. Τα σέβη μου και περαστικά.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Περαστικά Γέρο, με μια ανάσα διαβάζω τα ποστ σου, και ανυπομονώ για τα επόμενα.
Εδώ θα 'μαστε, με τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γέρος έγραψε:Με διαβεβαίωσαν ότι αύριο 22/07 θα έχω τελειώσει με όλες τις επεμβάσεις και τις θεραπείες μου και θα βγω από το νοσοκομείο. Τώρα μου λένε τουλάχιστον άλλες 10 μέρες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έτσι είναι η ΖΩΗ, αλλιώς τα προγραμματίζεις αλλιώς τα φέρνει. ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!! Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, τίποτα άλλο.

Κατά έναν πολύ παράδοξο τρόπο - και μην πει κανείς όχι - ο Λουτσέσκου επέστρεψε. Ήταν σωστό, έγινε. Ο Ρουμάνος είναι πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με. Έχω τεράστια εμπειρία. Τα έζησα στο πετσί μου.

Ο Ιβάν Ιγνάτιεβιτς Σαββίδης είναι πλέον ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Δεν μιλά δεν μπερδεύεται, συντονίζει. Πήρε υποσχέσεις, του αναπτύχθηκε το πλάνο μέχρι κεραίας, το αξιολόγησε με όση εμπειρία διαθέτει και κάποιων κοντινών του, έδωσε το τελικό οκ, αφού πρώτα αποφάσισε ότι το αντέχει - οικονομικά και προσωπικά. Ήταν σωστό, έγινε.

Ο Γιώργη Ιβάνεβιτς Σαββίδης αποσύρθηκε πλήρως από το προσκήνιο, δεν ακούγεται ή διαβάζεται πουθενά. Σταμάτησαν και τα σκίτσα και τους γρίφους. Ήταν σωστό, έγινε.

Η επάνδρωση της ΠΑΕ παραμένει μια εκκρεμότητα. Αν επιστρέψει ο Γκαρσία με τους συνεργάτες του έγινε ένα βήμα.
Μένει η οικοδόμηση ενός καλού Τεχνικού Scaouting Επιτελείου. ΟΧΙ ένας άνθρωπος, ΜΙΑ ομάδα ανθρώπων. Σωστά λέτε με μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Είναι σωστό, πιστεύω ότι θα γίνει σίγουρα.

Ο @Rainmaker προσπαθεί τόσο φιλότιμα και τόσο υπεύθυνα για την ενημέρωση μας. Είναι αξιοθαύμαστος και φανερά έχει πηγές αξιόπιστες. Αλλά δεν είναι ο Κάλχας. Συγχαρητήρια Administrator.

O αγαπητός Αποστόλης από αυτά που γράφει σίγουρα πολλά είναι αστεϊσμοί, αλλά γράφει και πολλούς φόβους του. Αδελφέ μου σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα αύριο. Θα περάσει σίγουρα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΑΣ, πολύ αισιόδοξος Αδέλφια. Τώρα για το θα πάρουμε το Double, ε άντε ας ξεκινήσουμε να πάμε να το πάρουμε. Τι περιμένουμε. Άντε.

Ίσως γίνει, ίσως και να μην γίνει. Ίσως έρθει ο Τζιτζιφρίγκος, ίσως όχι. Ίσως όχι. Ίσως έρθει ο Μπαμπά, ίσως όχι. 'Ετσι είναι η ΖΩΗ.

Ενα πράγμα ξέρω, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ άλλαξε επίπεδο και θα ανεβεί και άλλο. Θα με θυμηθείτε !!!

Δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω - και αν, εδώ που τα λέμε -. Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι όλους. Θέλω και δακτυλογράφο.

Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Δεν το συζητάμε αν θα ξαναγράψεις γιατί είναι δεδομένο ότι θα ξαναγράψεις και για πολλά χρόνια ακόμα θα γράφεις..

Είναι χαρά μας που αυτό που έχεις μέσα σου και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ που κουβαλάς, μπορείς και το μεταδίδεις τόσο απλόχερα και δοτικα.

Όλα θα πάνε καλά!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γερό περαστικά. Με το καλο να βγεις, και σε περιμένουμε εδώ!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Γέρο μας περαστικά και γράφε, γράφε, γράφε, θα περνάει και η ώρα με αγάπη.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γερο να είσαι δυνατός και να γράφεις πιο συχνά... Σε περιμενουμε γρήγορα παλι να σχολιάσεις την έλευση τν νέων παιχτών.. Και που είσαι τν Μάη αγκαλιά με το πρωταθλημα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”