Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Αν ο Τζόλης μπει σε ένα τακτικό καλούπι με εντάσεις και πρεσαρίσματα ψηλά ίσως θα μπορούσε να παίξει το ρόλο ενός αντιΠέλκα σε βελτιωμένη κι όλας εκδοχή.
H Κάλιαρι ανακοίνωσε το νέο της αριστερό μπακ.
Είχαμε επιβεβαίωση λοιπόν των χτεσινών δημοσιευμάτων που έλεγαν ότι θα πάρει δανεικό από την Ίντερ τον Βραζιλιάνο Dalbert με οψιόν αγοράς στα 7 εκ.
Από τα φόρα των Καλιαρέων απορρέει το ότι έψαχναν φουλ μπακ, καθώς θεωρούν τον Λυκογιάννη επαρκή μόνο από τη μέση και μπροστά του γηπέδου.
Για να δούμε.
Δε μιλάει και ο Rain επί του θέματος. Κάτι δείχνει και αυτό.
Είχαμε επιβεβαίωση λοιπόν των χτεσινών δημοσιευμάτων που έλεγαν ότι θα πάρει δανεικό από την Ίντερ τον Βραζιλιάνο Dalbert με οψιόν αγοράς στα 7 εκ.
Από τα φόρα των Καλιαρέων απορρέει το ότι έψαχναν φουλ μπακ, καθώς θεωρούν τον Λυκογιάννη επαρκή μόνο από τη μέση και μπροστά του γηπέδου.
Για να δούμε.
Δε μιλάει και ο Rain επί του θέματος. Κάτι δείχνει και αυτό.
-
Άγνωστο.
Ο Μίχος χτες το βράδυ έγραψε ότι οι πληροφοριοδότες του από την Ιταλία τον ενημέρωσαν ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει τον Μπάμπη τον φλου.
Και τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον φεύγει από την Κάλιαρι.

Ο Μίχος χτες το βράδυ έγραψε ότι οι πληροφοριοδότες του από την Ιταλία τον ενημέρωσαν ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει τον Μπάμπη τον φλου.
Και τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον φεύγει από την Κάλιαρι.
Μπορεί να θέλαμε να πάρει και το μηνιάτικο του Αυγούστου από τη Χιλάλ και μετά να γίνει το ντουjoshua έγραψε:Eλα μωρε rain, σορυ αλλα αυτα ειναι χαζομαρες...Τι σχεση εχει το ζοριζει με το μαθευτηκε. Δηλαδη πριν οι ιταλικες ομαδες δεν ηξεραν πως παιζει να φυγει και επειδη γραφτηκε στην Ελλαδα το ανακαλυψαν και εκαναν μπασιμο? Καπου μπαστα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 21 Ιούλ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ολκληρος Ντομπελργκ επαιζε 60λεπτα στο Ευρο. Ο Τζολης εκανε παρα πολλα ματς περσυ. Φυσικο ειναι να ζοριστει για λιγο. Και περσυ θυμαμαι εκεινο το ματς με τον κωλογαυρο στην Τουμπα που μπηκε στο 80 και ειχε εκεινη την σουταρα στο δοκαρι. Ποσο ειχα εκνευριστει που ειχε μπει νωριτερα τοτε.
Καποιους παικτες πρεπει να τους δινεις λιγη ελευθερια στο γηπεδο.
Καποιους παικτες πρεπει να τους δινεις λιγη ελευθερια στο γηπεδο.
Εμένα μου μυρίζει παραίτηση από τίποτα υπόλοιπα για Πρίγιο η φάση που θα τα παίρναμε με αίμα σε 2-3 χρόνια μετά από δικαστήρια και προσφυγές.....
- Σουριναμέζος
Ο Πρίγιο πήγε στην Αλ Ιτιχαντ όχι στην Αλ Χιλάλcellophan έγραψε:Εμένα μου μυρίζει παραίτηση από τίποτα υπόλοιπα για Πρίγιο η φάση που θα τα παίρναμε με αίμα σε 2-3 χρόνια μετά από δικαστήρια και προσφυγές.....
Σωστόν!Σουριναμέζος έγραψε:Ο Πρίγιο πήγε στην Αλ Ιτιχαντ όχι στην Αλ Χιλάλcellophan έγραψε:Εμένα μου μυρίζει παραίτηση από τίποτα υπόλοιπα για Πρίγιο η φάση που θα τα παίρναμε με αίμα σε 2-3 χρόνια μετά από δικαστήρια και προσφυγές.....
Σόρρυ ξεσορρυ, ευχαριστώ πολύ.joshua έγραψε:Eλα μωρε rain, σορυ αλλα αυτα ειναι χαζομαρες...Τι σχεση εχει το ζοριζει με το μαθευτηκε. Δηλαδη πριν οι ιταλικες ομαδες δεν ηξεραν πως παιζει να φυγει και επειδη γραφτηκε στην Ελλαδα το ανακαλυψαν και εκαναν μπασιμο? Καπου μπαστα...
Το αν εσύ και οποιοσδήποτε άλλος το θεωρείτε χαζομάρα, λίγο μετράει.
Στην περίπτωση Σίλβα η Σαμπντόρια υποψιαζόταν πως ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος γιατί έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα αλλά δεν ήξερε που. Και μόνο λόγω υποψίας του ζητούσε 700 χιλιάρικα. Μόλις μαθεύτηκε, ήξερε. Και ζήτησε παραπάνω. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα.
Στην περίπτωση τζοβινκο δε ξέρω αν άλλαξαν στάση, ίσως και όχι.
Σε ρωτάω λοιπόν: ο ΠΑΟΚ δουλεύει την περίπτωση τζοβινκο από τέλη Ιουνίου τουλάχιστον (από τοτε σχεδόν την ξέρω εγώ). Γιατί δεν διέρρευσε ο ΠΑΟΚ κάτι;
Mαζι σου αλλα η παε το εδωσε προφανως στους απεσταλμενους γιατι το εβγαλε το sdna πρωτα αρα ηθελε να βγει.rainmaker έγραψε:Σόρρυ ξεσορρυ, ευχαριστώ πολύ.joshua έγραψε:Eλα μωρε rain, σορυ αλλα αυτα ειναι χαζομαρες...Τι σχεση εχει το ζοριζει με το μαθευτηκε. Δηλαδη πριν οι ιταλικες ομαδες δεν ηξεραν πως παιζει να φυγει και επειδη γραφτηκε στην Ελλαδα το ανακαλυψαν και εκαναν μπασιμο? Καπου μπαστα...
Το αν εσύ και οποιοσδήποτε άλλος το θεωρείτε χαζομάρα, λίγο μετράει.
Στην περίπτωση Σίλβα η Σαμπντόρια υποψιαζόταν πως ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος γιατί έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα αλλά δεν ήξερε που. Και μόνο λόγω υποψίας του ζητούσε 700 χιλιάρικα. Μόλις μαθεύτηκε, ήξερε. Και ζήτησε παραπάνω. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα.
Στην περίπτωση τζοβινκο δε ξέρω αν άλλαξαν στάση, ίσως και όχι.
Σε ρωτάω λοιπόν: ο ΠΑΟΚ δουλεύει την περίπτωση τζοβινκο από τέλη Ιουνίου τουλάχιστον (από τοτε σχεδόν την ξέρω εγώ). Γιατί δεν διέρρευσε ο ΠΑΟΚ κάτι;
- ΑποστόληςΑ
Εν αρχή ο Ιταλός ήταν ελεύθερος.
Μετά ανακαλύφθηκε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 31.12.2021
Μετά ανακαλύφθηκε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2022
Μετά θα ανακαλυφθεί ότι είναι ακριβός για να τον αγοράσουμε από τους Άραβες.
Το απόλυτο ρεντίκολο ο ΠΑΟΚ του Lucesku.
Ομάδα χωρίς βασικούς παίκτες σε σημεία κλειδιά.
Τερματοφύλακες γερασμένοι,
Στόπερς ακόμη χειρότεροι, με τον 34,5 ετών Crespo να αποκτά τον πρώτο του μυικό τραυματισμό (θα ακολουθήσουν κι άλλοι).
Ακραία μπακ για κλάματα. Ναι, ο αρχηγός κρατάει, αλλά είναι 35,5 ετών με δύο χιαστούς και συνεπώς το μόνο λογικό είναι ότι σε λίγο θα αρχίσουν κι αυτουνού τα μυικά προβλήματα.
Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί πήραμε τον ερασιτέχνη Nilsen Pereira. Είμαι σίγουρος πως αν δούμε τον Τσαούση στην Β΄ ομάδα ΟΛΟΙ θα καταλάβουν ότι είναι καλύτερος του Νορβηγού.
Καμία λογική δεν είχε και η επιλογή ενός δεύτερου Soares για τα δεξιά, Ένας ακόμη ξένος, που δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω (Esiti, Soares, Taylor, Kagawa, Ninua). O καλύτερος από τους ξένους ήταν ο Warda. Δυστυχώς ήταν και δεν είναι. ΠΑΟΚ είσαι.
Στα χαφ θα πάμε με Esiti και τον άγνωστο μέχρι τώρα Kurtic. Μακάρι να μας βγει. Αλλά η θέση 6 έχει πρόβλημα και - το έχω ξαναγράψει - όταν θα παίζουμε, είτε Ευρώπη είτε Ελλάδα, με δύο αργά στόπερ και μπροστά τους κάποιους από τους Esiti, Kurtic, Kaddouri ή Schwab θα είμαστε πολύ άσχημα στα αντίπαλα transition.
Θετικά βλέπω μόνο την επιλογή Oliveira (για τον οποίο ήμουν αρνητικός).
Υπομονή και θα φανεί.
Προς το παρόν δεν βλέπω τον Ρουμάνο να προλαβαίνει την παρέλαση.
Μετά ανακαλύφθηκε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 31.12.2021
Μετά ανακαλύφθηκε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2022
Μετά θα ανακαλυφθεί ότι είναι ακριβός για να τον αγοράσουμε από τους Άραβες.
Το απόλυτο ρεντίκολο ο ΠΑΟΚ του Lucesku.
Ομάδα χωρίς βασικούς παίκτες σε σημεία κλειδιά.
Τερματοφύλακες γερασμένοι,
Στόπερς ακόμη χειρότεροι, με τον 34,5 ετών Crespo να αποκτά τον πρώτο του μυικό τραυματισμό (θα ακολουθήσουν κι άλλοι).
Ακραία μπακ για κλάματα. Ναι, ο αρχηγός κρατάει, αλλά είναι 35,5 ετών με δύο χιαστούς και συνεπώς το μόνο λογικό είναι ότι σε λίγο θα αρχίσουν κι αυτουνού τα μυικά προβλήματα.
Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί πήραμε τον ερασιτέχνη Nilsen Pereira. Είμαι σίγουρος πως αν δούμε τον Τσαούση στην Β΄ ομάδα ΟΛΟΙ θα καταλάβουν ότι είναι καλύτερος του Νορβηγού.
Καμία λογική δεν είχε και η επιλογή ενός δεύτερου Soares για τα δεξιά, Ένας ακόμη ξένος, που δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω (Esiti, Soares, Taylor, Kagawa, Ninua). O καλύτερος από τους ξένους ήταν ο Warda. Δυστυχώς ήταν και δεν είναι. ΠΑΟΚ είσαι.
Στα χαφ θα πάμε με Esiti και τον άγνωστο μέχρι τώρα Kurtic. Μακάρι να μας βγει. Αλλά η θέση 6 έχει πρόβλημα και - το έχω ξαναγράψει - όταν θα παίζουμε, είτε Ευρώπη είτε Ελλάδα, με δύο αργά στόπερ και μπροστά τους κάποιους από τους Esiti, Kurtic, Kaddouri ή Schwab θα είμαστε πολύ άσχημα στα αντίπαλα transition.
Θετικά βλέπω μόνο την επιλογή Oliveira (για τον οποίο ήμουν αρνητικός).
Υπομονή και θα φανεί.
Προς το παρόν δεν βλέπω τον Ρουμάνο να προλαβαίνει την παρέλαση.
Το θέμα είναι το καθεστώς του παίχτη με την ομάδα του.
Αν τον θέλουν οι άραβες, δε τον παίρνει κανένας τον κώλο του να χτυπάει κάτω.
Προφανώς δε τον θέλουν και το θέμα είναι η αποζημίωση,όπως σωστά έγραψε κάποιος.
Πιστεύω ότι εμείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον παίχτη και περιμένουμε να τα βρει με την ομάδα του για να μείνει ελεύθερος.
Αν τον θέλουν οι άραβες, δε τον παίρνει κανένας τον κώλο του να χτυπάει κάτω.
Προφανώς δε τον θέλουν και το θέμα είναι η αποζημίωση,όπως σωστά έγραψε κάποιος.
Πιστεύω ότι εμείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον παίχτη και περιμένουμε να τα βρει με την ομάδα του για να μείνει ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 21 Ιούλ 2021, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μονο που θελω ειναι να μην γινει σηριαλ το θεμα του Ιταλού,επισης να κλεισει αμεσα το θεμα του αριστερου μπακ
-
αυτο με το σιλβα ρε ρειν δεν καταλαβαινω κατι αφου η ειδηση βγηκε απο τη φορτσα γτ να το βγαζαν για να ρισκαρουν την μεταγραφη και γτ τους αφησε η ΠΑΕ ?...