Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Να πω και κάτι ακόμα,που διακρίνεται πολύ εύκολα,από όσους διαβάζουν συνολικά το φόρουμ.
Είναι δυο-τρία account,παλιών μελών που εκτιμώ,τα οποία κάνει μπαμ ότι έχουν μείνει ακόμα στον Γκαρσία και στον τρόπο που έφυγε,αφήνοντας συνεχώς υπονοούμενα.
Ξεπεράστε το παλικάρια,ο Ρουμάνος δε ξέρω τι άνθρωπος είναι (βασικά στα @@ μου) αυτό που ξέρω είναι ότι προπονητής σαν αυτόν,δεν υπάρχει άλλος αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Ο ΠΑΟΚ με αυτόν,μπορεί να κάνει θαύματα.
Δε θέλω αντεγκλήσεις γι'αυτό και δεν γράφω ποιούς εννοώ.
Θεωρώ ότι το έχουμε εξαντλήσει.
Απλά έγραψα κάτι που παρατήρησα,προσπεράστε το.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτή τη στιγμή στα ακραία μπακ υπάρχει μόνο ο κύριος Βιερίνια, που λέει και ο obdulio.

Από εκεί και μετά το χάος.

Περιμένω τον Τέιλορ να δώσει παραπάνω.

Για να δούμε, εγώ βλέπω κι άλλες μεταγραφές στις θέσεις αυτές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι κομβικος παντως ο ρολος για τον οποιο προοριζεται ο Ιταλος καθως στο 4-4-1-1 ο παικτης πισω απο το φορ πρεπει να γραψει τρελα νουμερα για να μην παρουσιαστει προβλημα και μαλιστα εντονο στο σκοραρισμα.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

obanebane έγραψε:Μετά και από τις δηλώσεις Λουτσεσκου ,θεωρείστε τον κοντοπουτανο κλεισμένο.
Αν πέσεις μέσα κερνάω μπουκάλι ότι γουστάρεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

TheCursed έγραψε:
obanebane έγραψε:Μετά και από τις δηλώσεις Λουτσεσκου ,θεωρείστε τον κοντοπουτανο κλεισμένο.
Αν πέσεις μέσα κερνάω μπουκάλι ότι γουστάρεις.

Αν πέσω έξω, κερνάω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν ισχύει το 1,2Μ είναι καλό deal.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Run-tmc

Δημοσίευση από Run-tmc »

Λογικα αυτα τα λεφτα δεν τα δινουν οι σπετσια και η βενετσια που τον θελουν αρα γιατι να μην κλεισει σε εμας;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mīngus έγραψε:Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την εικόνα του Taylor σ' αυτά τα λίγα και ανεπίσημα λεπτά που τον έχουμε δει.
Δεν ξέρω αν μπορεί να εξελιχθεί στη σταθερά που θέλει ο Λούτσος στα μπακ, στα οποία βασίζει πολύ το παιχνίδι του.
Ακόμα είναι η αρχή, μακάρι να δούμε παραπάνω πράγματα.
Και εγώ ελπίζω να βελτιωθεί και μην δικαιώσει την αρχική άποψη των περισσότερων από εμάς. Μέχρι στιγμής....0 από 0=0 !Δεν έχει αμυντική συμπεριφορά, τοποθετήσεις, τριπλά,σέντρα.....Ο μετριότατος Rodrigo ένα επίπεδο πάνω.Τόσο κακό δεξί μπακ έχω να δω από την εποχή του Indio
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@obanebane

Καταρχήν παω να γράψω το νικ σου και με πιάνει να πω το συνθημα:)

Ο Λουτσε ίσως είναι ο μόνος αυτήν την στιγμή που πέρα από πολύ καλοσ προπονητής έφερε και την πολυπληθή ομάδα του μπορεί να καλύψει όλες τις άλλες αδυναμίες του οργανισμού μας. Τα κλειδιά στον Ρουμάνο λοιπόν και πάμε.
Νομιζω πως είμαστε τυχεροί φτου φτου.

Σέβομαι εκτιμώ και αγαπάω Γκαρσια. Αλλά θα τον καίγανε σε 6 μήνες. Και είναι θα ήταν μεγάλο κριμα. Καλα είναι εκεί που είναι ας ετοιμαστεί κιολας να έχει και ο Ρουμάνος έναν μικρό έστω ανταγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Run-tmc έγραψε:Λογικα αυτα τα λεφτα δεν τα δινουν οι σπετσια και η βενετσια που τον θελουν αρα γιατι να μην κλεισει σε εμας;

Εννοείται ότι τα δίνουν, τι να πάει να κάνει εκεί όμως;
Γεμάτος λεφτά είναι,να πάει να παλεύει σε ομαδουλες της Ιταλίας που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό,για ποιον λόγο;
Αν είχε καμία πρόταση από Ρόμα, Λατσιο άντε βαριά βαριά από καμία Φιορεντίνα,σίγουρα θα το σκεφτόταν.
Εδώ εμείς έχουμε Λουτσεσκου,που προφανώς τον έχει ψήσει αλλά και ομάδα πρωταγωνίστρια και μια τούμπα που ξανά ανοίγει τις πύλες της,στους διψασμένους για ΠΑΟΚ,ΜΑΟ ΜΑΟ πουσταρα Μελισσανιδη σε γαμαω.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

boogeyman77 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την εικόνα του Taylor σ' αυτά τα λίγα και ανεπίσημα λεπτά που τον έχουμε δει.
Δεν ξέρω αν μπορεί να εξελιχθεί στη σταθερά που θέλει ο Λούτσος στα μπακ, στα οποία βασίζει πολύ το παιχνίδι του.
Ακόμα είναι η αρχή, μακάρι να δούμε παραπάνω πράγματα.
Και εγώ ελπίζω να βελτιωθεί και μην δικαιώσει την αρχική άποψη των περισσότερων από εμάς. Μέχρι στιγμής....0 από 0=0 !Δεν έχει αμυντική συμπεριφορά, τοποθετήσεις, τριπλά,σέντρα.....Ο μετριότατος Rodrigo ένα επίπεδο πάνω.Τόσο κακό δεξί μπακ έχω να δω από την εποχή του Indio
είναι βαριά τα πόδια του από την προετοιμασία.... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κρμεντσικ-Ολιβειρα παντως θα ηταν ενα εξαιρετικο επιθετικο διδυμο για το πλανο του Λουτσεσκου.Αντιθετα δεν βρισκω πως ο Σφιντερφσκι θα βρει σημαντικο ρολο σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

obanebane έγραψε:
Run-tmc έγραψε:Λογικα αυτα τα λεφτα δεν τα δινουν οι σπετσια και η βενετσια που τον θελουν αρα γιατι να μην κλεισει σε εμας;

Εννοείται ότι τα δίνουν, τι να πάει να κάνει εκεί όμως;
Γεμάτος λεφτά είναι,να πάει να παλεύει σε ομαδουλες της Ιταλίας που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό,για ποιον λόγο;
Αν είχε καμία πρόταση από Ρόμα, Λατσιο άντε βαριά βαριά από καμία Φιορεντίνα,σίγουρα θα το σκεφτόταν.
Εδώ εμείς έχουμε Λουτσεσκου,που προφανώς τον έχει ψήσει αλλά και ομάδα πρωταγωνίστρια και μια τούμπα που ξανά ανοίγει τις πύλες της,στους διψασμένους για ΠΑΟΚ,ΜΑΟ ΜΑΟ πουσταρα Μελισσανιδη σε γαμαω.
Να έρθει εδώ, να πάρει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το επιπεδο του αριστερου μπακ που θα ερθει θα πρεπει να ειναι παρα πολυ υψηλο
οταν για μια 3ετια ειχες αρχικα βιειρινια και μετα γιαννουλη που εκαναν ακομα και τον μπαμπα να ειναι υποβαθμιση δεν γινεται να πας με εναν μετριοκαλο παικτη που απλα θα δωσει ποσοτικο βαθος τυπου τειλορ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

joshua έγραψε:Κρμεντσικ-Ολιβειρα παντως θα ηταν ενα εξαιρετικο επιθετικο διδυμο για το πλανο του Λουτσεσκου.Αντιθετα δεν βρισκω πως ο Σφιντερφσκι θα βρει σημαντικο ρολο σε αυτο.
Συμφωνώ απόλυτα..Ο Σβι και λόγω euro δεν βλεπόταν στα φιλικά..Ήταν ευκαιρία να έχεις 2 πολύ καλούς επιθετικούς…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”