Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

proedros έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Κάποια σάιτς βγάζουν οτι έκλεισε ο Τζιοβίνκο. Δεν νομίζω οτι επιβεβαιώνεται ακόμα.
Ποια είναι αυτά τα site…Στείλε link
https://sports365.gr/kleidose-i-metagra ... inko-vids/
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά προβληματίζομαι λίγο από την εικόνα του Taylor σ' αυτά τα λίγα και ανεπίσημα λεπτά που τον έχουμε δει.
Δεν ξέρω αν μπορεί να εξελιχθεί στη σταθερά που θέλει ο Λούτσος στα μπακ, στα οποία βασίζει πολύ το παιχνίδι του.
Ακόμα είναι η αρχή, μακάρι να δούμε παραπάνω πράγματα.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

tad έγραψε:2. Η ομάδα μας στερείτε έντονα ταχύτητας και ενέργειας που συνήθως τα παίρνεις από ταλαντούχους νέους και όχι από έμπειρους στα 34+.
Απο οτι βλεπω, παει να κανει μπετον αρμε το κεντρο και ταχυτητα μονο στα ακρα. Πιστευω οτι ο εξτρεμ θα ειναι βολιδα τριπλαδορος με ατομικη ενεργεια, στυλ ζαμπα. Δεν μου φαινεται κακο το πλανο. Εννοειται πως δεν θα λεγα οχι σε 8αρι τυπου καμαρα, αλλα 1 ποιος θα τον βρει και β ποιος θα τον πληρωσει;

tad έγραψε:εγώ πάντως το έχω ξανααναφέρει ... δεν πιστεύω το concept Luzesku ... ιδίως εάν παίζει μόνο με τους έμπειρους και τους σε εισαγωγικά σίγουρους ... το είπε εξάλλου μόλις πριν 4-5 μέρες ... θα παίζει με 14-15 παίχτες ... άντε 18.

ξέρουμε όλοι ποιοι θα είναι αυτοί .... εάν εσάς σας κάνει αυτό ΟΚ ... αλλά εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό το concept ...
Γνωριζεις ομαδα που εχει πρωταγωνιστησει με μεγαλυτερο αριθμο ΕΝΕΡΓΩΝ ποδοσφαιριστων; Θα με ενδιεφερε να την μαθω.

Επισης ο Λουτσεσκου εχει ενα ισχυρο αβανταζ αυτη τη φορα, τον ΠΑΟΚ Β. κανενας δεν θα του πει γιατι δεν βαζεις πχ των κωνσταντελια αν αυτος παιζει ΠΑΟΚ Β και δεν δειχνει τιποτα εκει. Τωρα ολοι θελουμε να παιζουν τα ΠΑΟΚτσακια γιατι το πηραν τραινο. Τωρα θα φανει ποιος κανει για το επαγγελματικο ποδοσφαιρο και ποιος οχι.

Στα του Τζιοβινκο, αν μπορει να με δωσει 50 60 ποιοτικα λεπτα με ενταση, τον θελω!

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Τετ 21 Ιούλ 2021, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Λουτσεσκου για Τζιοβινκο!

Πολυ αισιοδοξα οσα ειπε (και δεν ειπε) ο κοουτς.
«Με ξέρετε χρόνια, δεν θέλω να μπαίνω σε μεταγραφικές κουβέντες. Όσον αφορά τον Τζιοβίνκο είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε φοβερή σχέση. Μοιραστήκαμε μια φοβερή εμπειρία στη Σαουδική Αραβία, κερδίζοντας τρόπαια και έχοντας πολύ ωραίες εμπειρίες μαζί»

Μάλιστα, ακολούθησε και νέα ερώτηση για το αν το κινητό του Ιταλού βρίσκεται στις πρόσφατες κλήσεις του στο κινητό του, με τον Λουτσέσκου να χαμογελά, απαντώντας πως: «Η ομάδα ακολουθεί ένα πλάνο έχει μια στρατηγική και το μόνο που μπορώ να σα πω είναι ότι το γκρουπ μας και το σύνολό μας δεν έχει κλείσει τη δεδομένη χρονική στιγμή».
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε πολυσυζητήσει εδώ μέσα και πολλούς θα τους εξίταρε η έλευσή του στην Τούμπα, αποκτήθηκε τελικά από την Άντερλεχτ. Ο λόγος για τον Kristoffer Olsson για τον οποίο χρειάστηκαν 4 εκ. για να πει η Κράσνονταρ το ναι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πολύ λογική τιμη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

seaman έγραψε:Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε πολυσυζητήσει εδώ μέσα και πολλούς θα τους εξίταρε η έλευσή του στην Τούμπα, αποκτήθηκε τελικά από την Άντερλεχτ. Ο λόγος για τον Kristoffer Olsson για τον οποίο χρειάστηκαν 4 εκ. για να πει η Κράσνονταρ το ναι.
Πολυ καλος παικτης, με πολυ καλη τεχνικη ταμαμ για ΠΑΟΚ που εχει να αντιμετωπισει μπετον αρμε στο 90% των παιχνιδιων.
Εγω αν ημουν ιβαν τα εδινα για πλακα τα 4
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Ράφα Σοάρες δεν είναι η πρώτη επιλογή, αλλά το αριστερό μπακ θα κλείσει μέχρι να γυρίσει η ομάδα στην Ελλάδα λένε.

Ο Λυκογιάννης ποιός είναι ρε παλικάρια;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

14-15 παίκτες δεν φτάνουν ούτε για ζήτω στο σημερινό ποδόσφαιρο. Δείτε για παράδειγμα τους παίκτες που κοιτάμε εδώ μεσα για μεταγραφές. 20-35 παιχνίδια την χρόνια έχουν. Εμείς φέτος με την Ευρώπη θεού θέλοντος θα έχουμε παλι καμία 55 άρια παιχνίδια. Πως θα τα βγάλεις πέρα. Και με 5 αλλαγές πλέον ούτε οι μικρές ομάδες κουράζονται να μαρκάρουν μετά το 60-65. Θέλεις εντάσεις και έχεις πολλά ματς.
Έκανε ο Τζιόλης ο Ζοφκο και Σβαμπ περσυ από καμία 50αρια ματς. Πως να τους κρίνεις τώρα. Μια ακόμη τέτοια χρόνια και μετά Αγρανάπαυση θα θέλουνε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μετά και από τις δηλώσεις Λουτσεσκου ,θεωρείστε τον κοντοπουτανο κλεισμένο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Διαβάζω ότι διετές συμβόλαιο προτιθέμεθα να δώσουμε στον Τζιοβίνκο με 1,2Μ το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το προφιλ του Τειλορ και μαλιστα σε μια θεση με προφανη κενα σε σχεση με αυτο των Κουρτιτς,Ολιβειρα,Τζιοβινκο.Δεν θα μου κανει εκπληξη αν αποκτηθει και αλλο δεξι μπακ μεχρι το τελος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είχαμε 2 δεξιά μπακ κάτω από τον μέσο όρο επιπέδου της ομάδας. Τώρα έχουμε 3. Οι 2 πιάνουν και θέση ξένου. Αψυχολόγητο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εξυπηρέτηση για να πάει αλλού δεν είπαμε ότι είναι αυτός? Φαίνεται βέβαια να μας ζήτησαν να τον παραδώσουμε και προπονημένο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι αψυχολογητο πραγματι.

Εκτος κι αν εχουν ενημερωση απο τον μανατζερ του Ροντριγκο οτι υπαρχει ενδιαφερον και θα φερει προταση και εκλεισαν γρηγορα εναν φθηνο αντι Ροντριγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”