Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Και γιατί δεν απαντάς σε εμένα και ειρωνευεσαι? Κανένα μπαν δε θα φας, έχει φάει το παλιό σου account.vdragic έγραψε:Το topic ειναι για να ξεκαυλωνουμε(δεν ειναι δικη μου εκφραση,μην φαω τσαμπα μπαν), οχι για να επιχειρηματολογουμε.Παμε στον επομενο ακροατη.Ελα φιλε...
Καλό όμως να απομονώνεις μια λέξη απ' αυτά που λέει ο άλλος. Χρήσιμο.
Και για τελευταία φορά βασικά, το τοπικ μεταγραφών ναι είναι και για να ξεκαυλωνει ο κόσμος. Οφ τοπικ 13 χρόνια είναι. Δεν είναι για να μαλώνεις τους άλλους ως αλάνθαστος.
Και αφού όλοι λένε αρλουμπες και αμπαλιές για σένα, ποσταρε το Ουέφα Προ σου εσύ για να έχει βαρύτητα η σωστή άποψή σου. Αλλιώς δε διαφέρει από των άλλων.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντωμεταξύ τώρα ο βαλμπουενα είναι παιχταράς, επειδή έχει πάνω κάτω την ίδια ηλικία με τον Τζιοβινκο..
Αν δεν ακουγόταν ο δικός μας, ο βαλμπουενα θα εξακολουθουσε να είναι ο ίδιος ο βουτυχτης αμπαλος παίχτης που ήρθε για τα τελευταία ένσημα στην Ελλάδα, πίνει πορτοκαλαδες και με την εύνοια του διαιτητή παίζει ακόμα ποδόσφαιρο

Δεν παιζομαστε με τίποτα...
Αν δεν ακουγόταν ο δικός μας, ο βαλμπουενα θα εξακολουθουσε να είναι ο ίδιος ο βουτυχτης αμπαλος παίχτης που ήρθε για τα τελευταία ένσημα στην Ελλάδα, πίνει πορτοκαλαδες και με την εύνοια του διαιτητή παίζει ακόμα ποδόσφαιρο

Δεν παιζομαστε με τίποτα...
Τελικά εσύ πάρολε, δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις... Μεγάλους σε ηλικία παίκτες αρκεί να έχουν ποιότητα (Μάτος, Βιειρίνια, Τζιοβίνκο κλπ) ή νεανική ομάδα με προοπτική; Μερικές φορές νιώθω πως διαφωνείς για να διαφωνείς.Parolos έγραψε:Δεκτά όλα αυτά αλλά το τελευταίο δε στέκει Νάπολι για τον Σέρχιο Ολιβέιρα. Μιλάμε για παγκόσμια κλάση.Napoli4 έγραψε:Για κάθε Καγκάβα που στα 32 χάνει την φυσική κατάσταση, υπάρχει ένας Ντι Νατάλε που παίζει μέχρι τα 40.
Για κάθε Μπερμπάτοφ που έρχεται και δεν ακουμπάει, υπάρχει ένας Βαλμπουενά που έρχεται και κάνει τη διαφορά.
Θεωρώ γελοίο να χρειάζεται το "επιλογή Λουτσεσκου" για να αποδεχθεί ο ΠΑΟΚτσής τον Τζιοβίνκο. Ποιον; Τον Τζιοβίνκο.
Επιχείρημα για μεγάλο σε ηλικία ρόστερ υπάρχει, αλλά είναι αδύναμο την ώρα που έχεις πολλά νέα ταλέντα και παίκτες στο πικ τους.
Για κάθε Βαρέλα και Κρέσπο με συμβόλαια που λήγουν το 22, έχεις από πίσω Μιχαηλίδη-Ίνγκασον-Μιχάι.
Για κάθε Κούρτιτς και Σβαμπ με συμβόλαια που λήγουν το 22, έχεις από πίσω Τσιγγάρα-Ντούγκλας.
Στα εξτρέμ οι Τζόλης (19), Ζίφκο (25), Μουργκ (26) δείχνουν πως η ομάδα έχει πολύ μέλλον.
Ακόμα και στο 10, (θα) έχεις τους μεγάλους Τζιοβίνκο-Καγκάβα, αλλά από πίσω έρχονται Ντέλιας-Βρακάς. Αλήθεια αναρωτηθήκατε πως θα νιώθουν αυτά τα παιδιά μπαίνοντας σε αποδυτήρια με Καγκάβα-Τζιοβίνκο-Βιειρίνια-Κούρτιτς-Ζίφκοβιτς; Τι ερεθίσματα παίρνουν; Πόσο τους βοηθάει να βλέπουν τον τρόπο δουλειάς και σκέψης αυτών των παικταράδων;
Η γκρίνια πριν έναν μήνα ήταν γιατί οι κινήσεις δεν δείχνουν πως πάμε για πρωτάθλημα. Πλέον αυτό τελείωσε, και παραπονιόμαστε γιατί οι παίκτες είναι μεγάλοι ηλικιακά. Αν ερχόντουσαν κάτι Σέρχιο Ολιβέιρα με 8-10Μ αγορά, θα παραπονιόσασταν για την σπάταλη οικονομική πολιτική.
Όπως είπα δεκτά όλα αυτά, ΟΜΩΣ
Πέρσυ γιατί κυριαρχούσε το μπούλο γέροντες Βιειρινια Μάτος Μαουρίτσιο από τον ΠΑΟΚ μας. Φτιάχνουμε νέα ομάδα και τα σχετικά.
Κι όποιος έλεγε καλή κουβέντα για Βιειρινια Μάτος Μαουρίτσιο έτρωγε το πέσιμο του αιώνα.
Μήπως πάμε λίγο όπως πάει το καράβι τελικά?
Εγώ θα πω πως του χρόνου το καλοκαίρι φεύγουν ΟΛΟΙ οι 30+. Θα έχεις:
Ροντρίγκο, Λούκας, Λύρατζη, Περέιρα
Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Μιχάι
Τσιγγάρα, Αουγκούστο
Τζόλη, Ζίφκο, Μουργκ
Ντέλια, Βρακά
Σβιντέρσκι, Κούτσια
16 παίκτες (με +1 χρόνο και λογικά βελτιωμένοι) που φτιάχνουν έναν καλό κορμό και μια ομάδα με μέλλον.
Αλλά δεν θα φύγουν όλοι οι 30+ με την μία. Να πούμε πως μένουν 4 30άρηδες. Θα έχεις:
Ροντρίγκο, Λούκας, Λύρατζη, Περέιρα
Μιχαηλίδη, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο
Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Σβαμπ
Τζόλη, Ζίφκο, Μουργκ
Ντέλια, Βρακά, Τζιοβίνκο
Σβιντέρσκι, Ολιβέιρα, Κούτσια
Και σε αυτούς δεν υπολογίζω αριστερό μπακ και εξτρέμ που περιμένουμε φέτος.
Τόσο χάλια είναι η ομάδα; Τόσες πολλές προσθήκες θα χρειάζεται;
Το καλύτερο είναι να έχεις μία γεμάτη ομάδα με ποιότητα και να αντικαθιστάς 1-2 παίκτες κάθε χρόνο. Να φεύγει πχ ο Τζάλμα και να έρχεται ένας Ζαμπά. Να φύγει του χρόνου ο Βαρέλα και να έρθει ένα στόπερ που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες.
Τέλος, και σόρρυ αν κουράζω, αν έρθει ο Τζιοβίνκο, βλέπω αποχώρηση Καγκάβα και χρησιμοποίηση Ζίφκο/Καντουρί/Κούρτιτς ως εναλλακτικές στο 10.
-
danirifle έγραψε: θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη το να δίνει χρόνο στα πιτσιρίκια μας
μη σας πω ότι βλέπω καντουρί βασικό αριστερά και τζόλη αλλαγή
Απο που κι ως που αυτό είναι παράλογο;
Ο Τζόλης απο την ώρα που σταθεροποιήθηκε το σύστημα με δυο εξτρέμ, είναι "ντεφορμέ".
Εγώ λέω οτι απλά δεν μπορεί να παίξει τη θέση γιατί ούτε τις κινήσεις έχει, ούτε το νου του εκεί.
Ο Καντουρί παίζει κατά συνθήκη, μετατρεπόμενος σε δεύτερο οργανωτή, οχι ως κανονικό εξτρέμ. Ο Τζόλης ούτε το κανονικό μπορεί, ούτε το ακανόνιστο.
Εξ ου και αρκετοί δεν διαφωνούμε με την προοπτική πώλησής του. Αν μείνει, προσωπικά θέλω οπωσδήποτε να μεταφερθεί στην επίθεση.
Εντιτ: Προσοχή αυτό που λεω δε σημαίνει οτι ο Τζόλης είναι κακός παίκτης. Απλά δεν είναι η θέση του. Αυτό το πράγμα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όποιος δεν είναι ψηλός τον βάζουμε απευθείας να παίζει στα πλάγια, δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν και οι κοντοί ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.
Νάπολι Δεν έχω κανένα θέμα αν η ομάδα αποφάσισε να γίνει παροντικη με στόχο το νταμπλ και την Ευρώπη.
Όπως έγραψα ας πάρουμε πρωτάθλημα και τα άλλα τα βρίσκουμε.
Απλά δεν είναι απορίας άξιο να κάνουμε στροφή 360 μοιρών από το "χτίζουμε νεανική ομάδα"?
Και όπως ξαναειπα πιο πάνω μπορεί ορθώς να κάνουμε αυτή τη στροφή γιατί από τις μεταγραφές με μέλλον δε μας βγήκε ούτε μία.
Με λίγα λόγια μπορεί να βλέπεις ότι διαφωνώ με όλα αλλά πιστεύω ότι συμφωνώ με όλα τελικά.
Το ότι τη μια χρονιά είμαστε στο Α πλάνο και την επόμενη Β χρονιά αλλάζουμε τελείως δεν είναι άξιο αναφοράς και κριτικής?
Απλά δεν είναι απορίας άξιο να κάνουμε στροφή 360 μοιρών από το "χτίζουμε νεανική ομάδα"?
Και όπως ξαναειπα πιο πάνω μπορεί ορθώς να κάνουμε αυτή τη στροφή γιατί από τις μεταγραφές με μέλλον δε μας βγήκε ούτε μία.
Με λίγα λόγια μπορεί να βλέπεις ότι διαφωνώ με όλα αλλά πιστεύω ότι συμφωνώ με όλα τελικά.
Το ότι τη μια χρονιά είμαστε στο Α πλάνο και την επόμενη Β χρονιά αλλάζουμε τελείως δεν είναι άξιο αναφοράς και κριτικής?
δεν λέω ότι είναι παράλογο ρέιν
είναι η λογική του λουτσέσκου
δεν είπα ότι διαφωνώ
υπάρχει βέβαια και η άλλη λογική του "κάνω το καλύτερο για την ομάδα που εργάζομαι και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα"
είναι η λογική του λουτσέσκου
δεν είπα ότι διαφωνώ
υπάρχει βέβαια και η άλλη λογική του "κάνω το καλύτερο για την ομάδα που εργάζομαι και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα"
https://saudileague.com/news/lucescu-as ... n-giovinco
Εδω λεει οτι εμεις καναμε την καλυτερη προταση και οτι καναμε προταση για να τον αγορασουμε,επισης οτι εχει μιλησει μαζι του ο λουτσεσκου
Εδω λεει οτι εμεις καναμε την καλυτερη προταση και οτι καναμε προταση για να τον αγορασουμε,επισης οτι εχει μιλησει μαζι του ο λουτσεσκου
Η μεταγραφική πολιτική επηρεάζεται από πολλά πράγματα.Parolos έγραψε:Νάπολι Δεν έχω κανένα θέμα αν η ομάδα αποφάσισε να γίνει παροντικη με στόχο το νταμπλ και την Ευρώπη.
Επηρεάζεται και από τις ορέξεις του Ιβάν.
Άλλο να πει "ρίχνω χρήμα" και άλλο "πάμε έσοδα=έξοδα και αν χρειαστεί βάζω λεφτά να μπαλανσάρω τα βιβλία".
Το θέμα είναι, και αυτό που αγχώνει πολλούς, όταν πάμε στο 2ο να υπάρχει ήδη μια καλοκουρδισμένη μηχανή που μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν το έχουμε ακόμα, αλλά we're getting there. 2 χρόνια δεν έριξε χρήμα και πήραμε ένα κύπελλο και δύο 2ες θέσεις.
Napoli να προσθέσω ότι εκτός από το κύπελλο και τις δύο δεύτερες θέσεις..
Είμαστε και στην 100η θέση στην ευρωπη
Είμαστε και στην 100η θέση στην ευρωπη
Συμφωνώ με την άποψη του rain για τον Τζολη: κατά συνθήκη παίζει εξτρέμ, η θέση του είναι επιθετικός και εάν δουλευτεί μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Τώρα για τον Ιταλό εάν ψήνεται ο Σκούφος και τον ψήνει τον παίκτη, καλώς να ορίσει.
Μακάρι να μην βγεί νέος Μπερματοφ.
Τώρα για τον Ιταλό εάν ψήνεται ο Σκούφος και τον ψήνει τον παίκτη, καλώς να ορίσει.
Μακάρι να μην βγεί νέος Μπερματοφ.
Bρε να χαίρεστε που επιτέλους μέρα από τόσες σελίδες off topic, επιτέλους έχουμε νέα
:
Τώρα εάν θα βγουν η όχι, θα φανεί στο χορτάρι...
Και κάτι σημαντικό...θα ξαναπάμε γηπεδο

Τώρα εάν θα βγουν η όχι, θα φανεί στο χορτάρι...
Και κάτι σημαντικό...θα ξαναπάμε γηπεδο

Είδα οτι πέρυσι ο Τζιοβίνκο έβαλε 1 γκόλ σε 21 αγώνες και ουσιαστικά δεν ήταν βασικός.
Μ᾽ἐπιασε μιά μικρο απελπισία θα έλεγα.
Μ᾽ἐπιασε μιά μικρο απελπισία θα έλεγα.