Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
η λογικη λεει οτι αν δεν εχουν συμφωνησει ή να ειναι εστω πολυ κοντα , δυσκολα θα προχωρησει η περιπτωση ...
Δεν νομιζω να τελειωσει τοσο συντομα η υποθεση Τζιοβι.
Το οτι υπαρχει ενδιαφερον απο ομαδες της Serie A, αν και κακο για την καταληξη της υποθεσης, δειχνει τοσο ποσο ποιοτικος ποδοσφαιριστης ειναι ο συγκεκριμενος αλλα και σε τι κατασταση βρισκεται.
Μακαρι να τον πεισουμε.
Απο αυτα που γραφονται θεωρω σιγουρο οτι το προσπαθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου.
Το οτι υπαρχει ενδιαφερον απο ομαδες της Serie A, αν και κακο για την καταληξη της υποθεσης, δειχνει τοσο ποσο ποιοτικος ποδοσφαιριστης ειναι ο συγκεκριμενος αλλα και σε τι κατασταση βρισκεται.
Μακαρι να τον πεισουμε.
Απο αυτα που γραφονται θεωρω σιγουρο οτι το προσπαθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου.
ε εμεις εχουμε τον λουτσεσκου , οι ιταλοι τον ζανετι ...παλι δυσκολο ειναι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για την ώρα νομίζω ότι προέχει το αριστερό μπακ.
Οι αρδ χτες τα μάζεψαν για Ραφα Σοαρες.
Πιστεύω ότι άλλος είναι ο πρώτος στόχος (όπως είπε και ο Rain) και απλά ο Ραφα θα είναι εναλλακτική
Οι αρδ χτες τα μάζεψαν για Ραφα Σοαρες.
Πιστεύω ότι άλλος είναι ο πρώτος στόχος (όπως είπε και ο Rain) και απλά ο Ραφα θα είναι εναλλακτική
τελικα ο μονος 50+ που παραμενει σοβαρος εδω μεσα ειμαι εγωcellophan έγραψε:Και εσύ 50+ Δημήτρη;DimitrisS έγραψε:Που φτασαμε.
Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
τον Αποστολη δεν τον βαζω μεσα γιατι η νοητικη του ηλικια ειναι παιδικη
θελετε ενα αποκλειστικο?
Ρωτας τους τυφλους αν θελουν το φως τους;prist64 έγραψε:τελικα ο μονος 50+ που παραμενει σοβαρος εδω μεσα ειμαι εγωcellophan έγραψε:Και εσύ 50+ Δημήτρη;DimitrisS έγραψε:Που φτασαμε.
Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
θελετε ενα αποκλειστικο?
-
montekristo
Όσο καλός κι αν είναι παικτικά ο Τζιοβίνκο, πάμε να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος:
1) Έχει πατήσει τα 34 και οδεύει προς τα 35
2) Έχει ξεχάσει εδώ και 7 χρόνια(!!!) κατά που πέφτει η Ευρώπη και πως παίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
3) Πέρυσι έκανε μέτρια εώς κακή χρονιά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
4) Που πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να βγάλει πάνω από 2 συνεχόμενα 90λεπτα, ενώ όπως προκύπτει από το transfermarkt ο μέσος όρος συμμετοχής του ανα ματς τα δύο τελευταία χρόνια περιορίζεται στα 60 λεπτά
5) Είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν πρεσάρει τους αντίπαλους αμυντικούς και δεν βγάζει πλέον εντάσεις στο παιχνίδι του
ΕΥΓΕ
2) Έχει ξεχάσει εδώ και 7 χρόνια(!!!) κατά που πέφτει η Ευρώπη και πως παίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
4) Που πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να βγάλει πάνω από 2 συνεχόμενα 90λεπτα, ενώ όπως προκύπτει από το transfermarkt ο μέσος όρος συμμετοχής του ανα ματς τα δύο τελευταία χρόνια περιορίζεται στα 60 λεπτά
5) Είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν πρεσάρει τους αντίπαλους αμυντικούς και δεν βγάζει πλέον εντάσεις στο παιχνίδι του
ΕΥΓΕ
O Ιταλός είναι ξεκάθαρα επιλογή και επιθυμία Λουτσέσκου και το κλειδί του για την ανατροπή ισορροπιών στο κυνήγι του τίτλου. Ο ίδιος είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει να υπογράψει, όπως επίσης είμαι άλλο τόσο σίγουρος ότι εδώ είναι και η ευκαιρία του Σαββίδη να αποδείξει εμπράκτως τη στήριξη του Λουτσέσκου. Και νομίζω ότι δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Επομένως, πολλά μου λένε ότι ο Τζοβίνκο θα κλείσει (στον ΠΑΟΚ)
Μακάρι να έρθει ο Ιταλός. Μια χαρά ειναι και η ηλικία του για Ελλάδα .Θα έχουμε την πιο κοντοπουτανη ομάδα εβερ <3
Ο ιδανικός για να μοιραστεί τη θέση με τον Τζόλη. Δεν τον καπελώνει, έχει ποιότητα να δώσει και πολλά να προσφέρει ως καθοδηγητής του μικρου.montekristo έγραψε:Όσο καλός κι αν είναι παικτικά ο Τζιοβίνκο, πάμε να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος:
ΕΥΓΕ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για ριχτοprist64 έγραψε:τελικα ο μονος 50+ που παραμενει σοβαρος εδω μεσα ειμαι εγωcellophan έγραψε:Και εσύ 50+ Δημήτρη;DimitrisS έγραψε:Που φτασαμε.
θελετε ενα αποκλειστικο?
-
montekristo
Gika μα δεν νομίζω να τον παίρνουμε για έξω αριστερά. Πίσω από το φορ θα παίξει
Ο τζιοβινκο έχει συμβόλαιο μέχρι το χειμώνα , οπότε υπολείπονται 5μυριακια να παίρνει από τους Άραβες.
Μια μικρή λεπτομέρεια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια μικρή λεπτομέρεια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk