ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Το αριστερό μπακ επίσης θα είναι 1,5 μάπα (μια μάπα και μισή).
Οι τερματοφύλακες θα είναι όπως πέρυσι,
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεξιά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι μετριότατοι,
Στα χαφ δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά μάλλον το ανάποδο
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Γιατί τέτοια μεμψιμοιρία σε Αποστόλη; Να απαντήσω ένα προς ένα
Δεν ξέρω αν έρθει ο Ιταλός. Προφανώς αν κλείσει θα υπογράψει για ένα ή δύο χρόνια. Πιστεύω πως μετά τα παθήματα με Βαρέλα και Μπίσε τα τριετή σε 30+ ετών τελείωσαν. Όσο για την ηλικία του παίκτη, ο Ρονάλντο είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος και ο Ίμπρα πέντε.
Αριστερό μπακ. Ακόμη δεν το είδαμε Γιώργο τον βαφτίσαμε. Κάτσε ρε άνθρωπε του Θεού να δούμε όνομα και κράζουμε μετά.
Δεξί μπακ. Ο Ροντρίγκο είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Δεν είναι κακός, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Τον Τέιλορ ας τον κρίνουμε 2-3 μήνες αργότερα. Στα πρώτα φιλικά του Μάτος μια βουβαμάρα την είχαμε όλοι.
Χαφ. Διαφωνώ πλήρως. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε απλώς μία προσθήκη, του Σλοβένου. Πως γίνετε να είμαστε χειρότεροι έχοντας κρατήσει όλους τους περυσινούς και κάνοντας μία προσθήκη;
Στόπερ. Επίσης διαφωνώ. Έχουμε πέντε στόπερ που σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα έπαιζαν βασικοί. Βαρέλα - Κρέσπο είναι στα 33-34, αλλά πλέον δεν θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι.
Τερματοφύλακες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε ο Πασχαλάκης ούτε ο Ζίβκοβιτς. Όμως αν μου έλεγες να δώσουμε λεφτά να αγοράσουμε τέρμα, θα προτιμούσα να τα δώσουμε σε δεκάρι ή χαφ. Ένα καλό χαφ μπορεί να αλλάξει μια ομάδα. Ένας καλός τερματοφύλακας λίγο μπορεί να βοηθήσει αν έχεις άλλα θέματα.
Δική μου άποψη είναι πως κινούμαστε πολύ καλά στις μεταγραφές. Πρώτη φορά βλέπω κινήσεις βασισμένες σε ένα πλάνο που μπορώ να καταλάβω.
Δεξί μπακ με μικρό μπάτζετ καθώς έχουμε Ροντρίγκο - Βιερίνια - Λύραντζη που μπορούν να καλύψουν τη θέση. Προτιμήθηκε wing back και όχι full back, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια θα είμαστε οι επιτιθέμενοί.
Box to Box μέσος από το πάνω ράφι για να δώσει δύναμη και ταχύτητα στο κέντρο. Με Αγκούστο - Κούρτα νομίζω θα έχουμε στιβαρό κέντρο φέτος.
Δεκάρι και εξτρέμ που να έχουν πολύ ποιότητα. Περιμένω εκεί να πέσει χρήμα.
Αριστερό μπακ. Αναμένω προσθήκη wing back με νορμάλ budget. Λογικά πιο σημαντικό θα θεωρηθεί να είναι καλός στις προωθήσεις του και όχι η αμυντική προσήλωση.