Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

cellophan έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Το αριστερό μπακ επίσης θα είναι 1,5 μάπα (μια μάπα και μισή).
Οι τερματοφύλακες θα είναι όπως πέρυσι,
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεξιά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι μετριότατοι,
Στα χαφ δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά μάλλον το ανάποδο
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Αν πάντως έχουν αναλάβει οι μεγαλύτερες ηλικίες το τρολάρισμα να μου το πείτε να τσοντάρω και εγώ κατιτίς, το έχω το άθλημα.
:mrgreen:
ΟΡΜΑ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

DamoN έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
DamoN έγραψε:Καλός ο giovinco?
Πολυ μεγαλος (υπεργηρος) παικτης
Γμσετα αδερφέ . 5 μερες μεγαλύτερος από τον ΕΛ αραμπι.
Νταξει 4 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα αλλά τι σχέση έχουν σε ποιότητα…ο ένας έχει και κολλητό τον μπενζεμα
Ελ Αραμπί γεννηθείς 03.02.1987
Βαλμπουενά 28.09.1984
Sebastian Giovinco 26.01.1987
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τελευταίο σχόλιο με παράπονα και μετά το αφήνω γιατί βλέπω ότι το 95% είναι ενθουσιασμένο και δεν έχει νόημα να γκρινιάζει κανείς σε τέτοιο κλίμα.

Λέμε ότι θέλουμε εμπειρία. Με τα τωρινά δεδομένα η 11αδα μας έχει 3 παίκτες κάτω των 30, τον Τζολη που ίσως φύγει, τον Ζιφκοβιτς, και το δεξί μπακ, οποίο είναι αυτό. Στην θέση του Τζολη ως μη 30+ ίσως προστεθεί ένα αριστερό μπακ, ίσως κι αυτό είναι μεγάλο. Τι σημαίνει θέλουμε εμπειρία λοιπόν? Πόσο να αυξηθεί ο μ.ο. ηλικίας μας πια?

Λέμε ότι θέλουμε πορεία στην Ευρώπη. Πώς θα το κάνεις αυτό με παίκτες που οδεύουν προς την δύση της καριέρας τους, που χάνουν την αθλητικότητα τους, που έχουν ολοένα και λιγότερη όρεξη?

Λέμε ότι θέλουμε να χτίσουμε ομάδα. Σε δύο χρόνια θα θέλουμε 11 παίκτες 11αδας. Γι'αυτό χρειάζεται ΤΔ, για να κοιτάει το μεσομακροπρόθεσμο πλάνο της ομάδας. Καλός χρυσός ο προπονητής, αλλά αυτός πληρώνεται για να φέρει τίτλο και μετά αλλού.

Λέμε ότι ο Λουτσεσκου ξέρει τον Τζοβινκο, αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό? Δεν τον είχε στα 24 για να ξέρει πως θα είναι στα 25. Δεν τον είχε στην Κύπρο για να ξέρει πως θα είναι στην Ελλάδα. Τον είχε σε ένα πρωτάθλημα για συνταξιούχους, όπου πέρασε 3 σεζόν μετά από άλλες 4 σε άλλο πρωτάθλημα για πρώην σταρ. Ο παίκτης μόνο να χειροτερεύει μπορεί. Τι συμβόλαιο θα του δώσουμε? Για πόσο? Θα πληρώσουμε την ομάδα του για παίκτη στα 34,5 του?

Μακάρι να πέσω τελείως έξω, αλλά δεν βλέπω ούτε μισό καλό σημάδι στην κίνηση αυτή.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Κανεις δεν χαρηκε με την ηλικια του προφανως αλλα ο Βαλμπουενα ηταν 6 μηνες μεγαλυτερος οταν ηρθε επαιξε 42 ματς και ειχε 9 γκολ και 23 ασιστ (νομιζω ειναι ρεκορ) και τους εδωσε το πρωταθλημα. Τι αλλο θελουμε δηλαδη αν εξελιχτει και σε μας ετσι?
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Για αυτό δεν ήρθε ο ΤΔ ακόμη, πρέπει αυτή την φορά η επιλογή να είναι η σωστή. Για τον τριετή προγραμματισμό που φέτος ξεκινάει με σταθερές ποιότητας , έστω και βραχυχρόνιες.
Πρέπει να είμαστε άμεσα ανταγωνιστικοί και αυτός είναι θεωρώ ο καλλιτερος τρόπος.
Από Σεπτέμβριο ας ξεκινήσουν να στήνουν τις δύο επόμενες, τουλάχιστον, χρονιές ΜΕ τον ΤΔ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Τετ 21 Ιούλ 2021, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Το αριστερό μπακ επίσης θα είναι 1,5 μάπα (μια μάπα και μισή).
Οι τερματοφύλακες θα είναι όπως πέρυσι,
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεξιά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι μετριότατοι,
Στα χαφ δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά μάλλον το ανάποδο
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Γιατί τέτοια μεμψιμοιρία σε Αποστόλη; Να απαντήσω ένα προς ένα
Δεν ξέρω αν έρθει ο Ιταλός. Προφανώς αν κλείσει θα υπογράψει για ένα ή δύο χρόνια. Πιστεύω πως μετά τα παθήματα με Βαρέλα και Μπίσε τα τριετή σε 30+ ετών τελείωσαν. Όσο για την ηλικία του παίκτη, ο Ρονάλντο είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος και ο Ίμπρα πέντε.
Αριστερό μπακ. Ακόμη δεν το είδαμε Γιώργο τον βαφτίσαμε. Κάτσε ρε άνθρωπε του Θεού να δούμε όνομα και κράζουμε μετά.
Δεξί μπακ. Ο Ροντρίγκο είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Δεν είναι κακός, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Τον Τέιλορ ας τον κρίνουμε 2-3 μήνες αργότερα. Στα πρώτα φιλικά του Μάτος μια βουβαμάρα την είχαμε όλοι.
Χαφ. Διαφωνώ πλήρως. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε απλώς μία προσθήκη, του Σλοβένου. Πως γίνετε να είμαστε χειρότεροι έχοντας κρατήσει όλους τους περυσινούς και κάνοντας μία προσθήκη;
Στόπερ. Επίσης διαφωνώ. Έχουμε πέντε στόπερ που σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα έπαιζαν βασικοί. Βαρέλα - Κρέσπο είναι στα 33-34, αλλά πλέον δεν θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι.
Τερματοφύλακες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε ο Πασχαλάκης ούτε ο Ζίβκοβιτς. Όμως αν μου έλεγες να δώσουμε λεφτά να αγοράσουμε τέρμα, θα προτιμούσα να τα δώσουμε σε δεκάρι ή χαφ. Ένα καλό χαφ μπορεί να αλλάξει μια ομάδα. Ένας καλός τερματοφύλακας λίγο μπορεί να βοηθήσει αν έχεις άλλα θέματα.

Δική μου άποψη είναι πως κινούμαστε πολύ καλά στις μεταγραφές. Πρώτη φορά βλέπω κινήσεις βασισμένες σε ένα πλάνο που μπορώ να καταλάβω.
Δεξί μπακ με μικρό μπάτζετ καθώς έχουμε Ροντρίγκο - Βιερίνια - Λύραντζη που μπορούν να καλύψουν τη θέση. Προτιμήθηκε wing back και όχι full back, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια θα είμαστε οι επιτιθέμενοί.
Box to Box μέσος από το πάνω ράφι για να δώσει δύναμη και ταχύτητα στο κέντρο. Με Αγκούστο - Κούρτα νομίζω θα έχουμε στιβαρό κέντρο φέτος.
Δεκάρι και εξτρέμ που να έχουν πολύ ποιότητα. Περιμένω εκεί να πέσει χρήμα.
Αριστερό μπακ. Αναμένω προσθήκη wing back με νορμάλ budget. Λογικά πιο σημαντικό θα θεωρηθεί να είναι καλός στις προωθήσεις του και όχι η αμυντική προσήλωση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία ο Ιταλός. Στην Γιούβε το πάλαι ποτέ οργίαζε κυριολεκτικά. Τώρα αν συνεχίζει να είναι ποδοσφαιριστής ή απόμαχος δεν το γνωρίζω εγώ αλλά ο προπονητής μας. Αν ήταν στο χέρι μου, θα προτιμούσα κάποιον πιο νέο σε ηλικία κι ας είχε ελαφρύτερο βιογραφικό.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ιιιιι τι είπε η νυφίτσα ο νάβι :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Anthimox έγραψε:Γιατί τέτοια μεμψιμοιρία σε Αποστόλη; .
Τρολάρω, μπας και αποφύγω την κατάθλιψη...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλώνω κι εγώ διαθέσιμος, αν είναι, ρε τζιμπ. Ουτε 42 δεν είμαι ακόμα. Ποιός Τζιοβίνκο! Και παίζω και αμισθί για την καψούρα. :mrgreen:
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

rainmaker έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Αν ισχύει του Giovinco είναι καθαρά επιλογή Λουτσέσκου. Ίσως είναι επιλογή που επιταχύνθηκε μετά την κατάσταση με Αμρ και με αυτά που δείχνει ο Καγκάουα.
Μετά από όλα όσα συζητάμε τρεις βδομάδες εδώ και τη χτεσινή επιβεβαίωση λες ΑΝ ισχύει;

Όχι δεν ξεκίνησε το θέμα λόγω των πρόσφατων γεγονότων με ουαρντα.
Rain καλημέρα. Εμείς που σε διαβάζουμε συνέχεια εδώ πόσο δικαιωνεσαι ρε φίλε. Ότι έχεις πει ακριβώς έχει βγει. Πιστεύεις ότι θα τελεσφορησει με τον παικταρα?? Είναι κοντά?? Έχει πειστεί να έρθει και πρέπει να τα βρούμε με την ομάδα του μόνο??
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρε παιδια τον τζοβινκο αν τον παρουμε τον παιρνουμε για να παρουμε το πρωταθλημα φετος....του χρονου αν με το καλο το εχουμε σηκωσει και ειμαστε στο τσ λου προφανως προσελκυουμε παικτες πολυ πιο ευκολα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε έτσι κι έρθει ο μάγος θα πέσει τρελή φάπα, σε πολλά μέτωπα...
Με το καλό να έρθει όπως και το μπακ. Βλέπω ο Κεν έχει ώρα να μπει. Ας πάει αεροδρόμιο να περιμένει για κλωτσομπουνίδια. Άιντε να κλείσει συντόμως το θέμα!!!!
Run-tmc

Δημοσίευση από Run-tmc »

Εχουμε ανταγωνισμο για τον τζιοβινγκο παντως απο ιταλικες ομαδες,δεν ειναι οσο ευκολο λενε παντως
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

εχουμε καμια νεοτερη ενημερωση για τον αν χαλασε η αν παει για να κλεισει ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”