Επιτέλους....Θα σκάσω με ορισμένους εδώ μέσα..Δεν γράφω συχνά αλλά κανά δυο, τρείς είναι μες στη μίρλα την αμπαλοσύνη και την μιζέρια..Γουμενοπαγώνηδες που σας χρειάζεται..vdragic έγραψε:Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Πραγματικα αν κατσω να συγκεντρωσω ολα τα παραλογα που εχουν γραφτει εδω περα μεσα, το ποστ θα πιανει μια σελιδα μονο του, και θα φαει ban μεχρι και ο λογαριασμος μου στο Netflix.Αραξτε παιδια,αραξτε.Δεν δικαιολογειται τοση μιζερια για κανεναν λογο.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk