Πότε ήξερε ο λιβαγια περισσότερη μπάλα από Μπίσεσβαρ;gaz έγραψε:Μήπως εννοείς τον λιβαγια;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις με τον αριστερό μπακ και φαντάζομαι πολύ σύντομα θα μαθευτεί και το δεκαρι.
Αλλά ο μπακ είναι προτεραιότητα νομιζω
- FreeWatcher
Παίδες σημερα επικεντρώθηκα στην αναζήτηση του αριστερού μπακ. Νομίζω τον έχω! Ελπίζω μόνο μην τον έγραψε κανένας άλλος πιο μπροστά και του κλέψω τη δόξα...
Λοιπόν διεθνής, παίζει χρόνια ισπανία LaLiga 1/2 και μισή χρονιά δανεικός Serie A!
Χρονομετρώ...

Λοιπόν διεθνής, παίζει χρόνια ισπανία LaLiga 1/2 και μισή χρονιά δανεικός Serie A!
Χρονομετρώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τρί 20 Ιούλ 2021, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Ριξε ονομα!FreeWatcher έγραψε:Παίδες σημερα επικεντρώθηκα στην αναζήτηση του αριστερού μπακ. Νομίζω τον έχω! Ελπίζω μόνο μην τον έγραψε κανένας άλλος πιο μπροστά και του κλέψω τη δόξα...
Χρονομετρώ...
Αυριο λες να μαθουμε ονομα;rainmaker έγραψε:Ας περιμένουμε τις εξελίξεις με τον αριστερό μπακ και φαντάζομαι πολύ σύντομα θα μαθευτεί και το δεκαρι.
- Kabamaru11
Mojica καψουρα.....FreeWatcher έγραψε:Παίδες σημερα επικεντρώθηκα στην αναζήτηση του αριστερού μπακ. Νομίζω τον έχω! Ελπίζω μόνο μην τον έγραψε κανένας άλλος πιο μπροστά και του κλέψω τη δόξα...
Χρονομετρώ...
- FreeWatcher
Από τα βίντεο με τρέλανε!!!Kabamaru11 έγραψε:Mojica καψουρα.....FreeWatcher έγραψε:Παίδες σημερα επικεντρώθηκα στην αναζήτηση του αριστερού μπακ. Νομίζω τον έχω! Ελπίζω μόνο μην τον έγραψε κανένας άλλος πιο μπροστά και του κλέψω τη δόξα...
Χρονομετρώ...
rainmaker έγραψε:
Σεβαστα όσα γράφεις
Εγώ θα πω μόνο ότι όταν έχεις σοβαρό προπονητή, τότε οι καλοί παικτες παίζουν καλά και οι κακοι παίζουν καλύτερα απ' όσο συνήθως μπορούσαν.
Αυτό ακριβώς έγινε επί Λουτσεσκου πριν τρία χρόνια, όταν κανιας, σαχοφ, Λημνιός, ζαμπα, ακπομ έπαιζαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥΣ.
Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:
Α. Υπάρχει εκ των προτέρων ξεκάθαρο πλάνο στην ομάδα και υποστήριξη των παικτών ώστε να ρολαρουν, να καταλάβουν τι θέλει η ομάδα από αυτούς και να διορθώσουν τακτικά λάθη
Β. Ο προπονητής βλέπει και προσαρμόζεται , βρίσκει τρόπους να ξεκλειδώσει τους παίκτες ή να αλλάξει ρόλους ώστε να αποδώσουν καλύτερα. Συνεπακόλουθα δημιουργείται θετικό κλίμα και παίζουν και για αυτόν, δίνοντας έξτρα ώθηση.
Πέρυσι ήρθε ένας καλογυμνασμένος επιθετικός, από καλές σεζόν, με καλή ψυχολογία, που σίγουρα δεν είναι κατώτερος από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Και ούτε καν κατάλαβε τι θελαμε από αυτον, ούτε ήξερε η ομάδα τι να κάνει για να τον τροφοδοτήσει, ούτε λύσεις βρήκαν, ένα τσίρκο.
Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτός που έστησε την ομάδα και διάλεξε παίκτες, ήταν άσχετος μ@λ@κ@ς. Προσωπική μου αποψη, χιλιοειπωμενη. Αναφέρομαι στον μπογιατζή Αμπελ όχι στον Πάμπλο που κλήθηκε από το πουθενά να βάλει μια τάξη χωρίς εμπειρία, χωρίς προπονητικό Τιμ και χωρίς λύσεις.
Συνεπώς το να θεωρούμε άχρηστο τον τσολακ είναι τεράστιο σφαλμα.
Προσωπικά τον θεωρώ σίγουρα καλύτερο από τον ακπομ.
Καλά τα λες, αλλά το τελευταίο τι το ήθελες;
- PaokPatraG4
- Kabamaru11
Κερδισα ενα κουτι με φαγητο!
Ναι ρε,ξεκαθαρα φουλ επιθετικο μπακ,μου θυμιζει λιγο Ολιβαρες κ Λινο.Τον θελω με τα 1000.
Ναι ρε,ξεκαθαρα φουλ επιθετικο μπακ,μου θυμιζει λιγο Ολιβαρες κ Λινο.Τον θελω με τα 1000.
- Σουριναμέζος
και Ισπανικό διαβατήριο για να μην έχουμε και θέμα με τον κώλοκανονα με τους μη-κοινοτικούς
-
panpangr77
Αυτή η Κολομβία έχει 3 με 4 Μπακ πού μας κάνουν.Πλεονεκτημα ότι έχει ισπανικό διαβατήριο.