Ευρώπη 2021-22
Re: Ευρώπη 2021-22
Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις..
Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και αν θέλετε απαντάτε..
Το ροστερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια είναι εφάμιλλο με την βαθμολογική μας θέση;
Και τι θέλω να πω με αυτό...
Doom σου είχα γράψει πριν κάνα χρόνο ότι το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μας έχει ξεπεράσει... Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα...βλέπεις μικρές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Μάλτα, τα νησιά Φερόε το Λουξεμβούργο που πριν κάποια χρόνια ήταν κομπάρσοι και μάζευαν 10αρες από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια.. Πλέον βάζοντας την ταχύτητα στο παιχνίδι τους, πλέον στέκονται αξιοπρεπώς..
Σου είχα φέρει ως παράδειγμα την Βαλετα.. Έτσι όπως κινούμαστε μεταγραφικά ούτε την Βαλετα δεν μπορούμε να περάσουμε...
Επίσης βλέπω τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση να εστιάζουν σε παίκτες για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη...
Είμαι βέβαιος ότι καμία ομάδα που έχει στόχο να κάνει ευρωπαϊκή πορεία δεν θα είχε στο ροστερ της παίχτες όπως π. χ ο Καντουρι ο Σβαμπ ο καγκαβα... Για την Ελλάδα είναι μια χαρά παιχτες, αλλά για τα ευρωπαϊκά σαλόνια ακατάλληλοι...
Θα ήθελα την γνώμη για την ευρωπαϊκή κατρακύλα..
Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και αν θέλετε απαντάτε..
Το ροστερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια είναι εφάμιλλο με την βαθμολογική μας θέση;
Και τι θέλω να πω με αυτό...
Doom σου είχα γράψει πριν κάνα χρόνο ότι το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μας έχει ξεπεράσει... Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα...βλέπεις μικρές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Μάλτα, τα νησιά Φερόε το Λουξεμβούργο που πριν κάποια χρόνια ήταν κομπάρσοι και μάζευαν 10αρες από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια.. Πλέον βάζοντας την ταχύτητα στο παιχνίδι τους, πλέον στέκονται αξιοπρεπώς..
Σου είχα φέρει ως παράδειγμα την Βαλετα.. Έτσι όπως κινούμαστε μεταγραφικά ούτε την Βαλετα δεν μπορούμε να περάσουμε...
Επίσης βλέπω τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση να εστιάζουν σε παίκτες για το πρωτάθλημα και όχι για την Ευρώπη...
Είμαι βέβαιος ότι καμία ομάδα που έχει στόχο να κάνει ευρωπαϊκή πορεία δεν θα είχε στο ροστερ της παίχτες όπως π. χ ο Καντουρι ο Σβαμπ ο καγκαβα... Για την Ελλάδα είναι μια χαρά παιχτες, αλλά για τα ευρωπαϊκά σαλόνια ακατάλληλοι...
Θα ήθελα την γνώμη για την ευρωπαϊκή κατρακύλα..
Φίλε marko επειδή το ερώτημα σου είναι διαχρονικό και για να είμαστε τελείως on topic θα σου απαντήσω στο δίπλα θέμα (καταταξη κτλ) στο οποιο έχει αναλυθεί εκ μερους μου πολλες φορες
-
- Επικοινωνία:
Από που και ως που μας περνάει 30 θέσεις η χάρτινη;απορία εκφράζωDoomlord4 έγραψε:https://kassiesa.net/uefa/data/method5/trank2022.html
97οι
Έχει στην πενταετία της,χρονιά με 9 βαθμούς
Έχει μια χρονιά στους 32,χωρίς ήττα και μια παρουσία στο c.l
Εμείς τι έχουμε στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια;
Εμεις έχουμε σαν ΤΟΠ χρονιά την περσινη με 5!!! (για την οποία συγκομιδή εκφράστηκε με θετικά λογια ο Κυρκυρ)
ΝΑΙ,αυτή τη χρονιά που δεν σταυρώσαμε νίκη με την ομόνοια
Έχει μια χρονιά στους 32,χωρίς ήττα και μια παρουσία στο c.l
Εμείς τι έχουμε στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια;
Εμεις έχουμε σαν ΤΟΠ χρονιά την περσινη με 5!!! (για την οποία συγκομιδή εκφράστηκε με θετικά λογια ο Κυρκυρ)
ΝΑΙ,αυτή τη χρονιά που δεν σταυρώσαμε νίκη με την ομόνοια
Η καλύτερη δυνατή κλήρωση μας έκατσε για τον Γ' προκριματικό. Βέβαια για την επόμενη και τελευταία πριν τους ομίλους (πλέι-οφ) μένουν ακόμη κάποιες ανησυχητικές ομάδες κι εμείς έχουμε περίεργη "τύχη".
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Στα playoff έχει δυνατές ομάδες.Rexaris έγραψε:Η καλύτερη δυνατή κλήρωση μας έκατσε για τον Γ' προκριματικό. Βέβαια για την επόμενη και τελευταία πριν τους ομίλους (πλέι-οφ) μένουν ακόμη κάποιες ανησυχητικές ομάδες κι εμείς έχουμε περίεργη "τύχη".
Δεν είναι χωριά.
- ΑποστόληςΑ
Καμία ομάδα δεν είναι της πλάκας. Αν δεν δώσουμε την δέουσα προσοχή μπορούμε να χάσουμε από οποιανδήποτε ομάδα θεωρούμε χωριό.
- PAOK_Antarctica
Αλλάζουν τα δεδομένα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Μποέμιαν στο Conference League! Τι ακριβώς ισχύει…
Βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Μποέμιαν θα αλλάξει η ημερομηνία της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3/8, αντί για 5/8 όπως αρχικά είχε ορισθεί...
Και αυτό γιατί το Αviva Stadium είναι… κατειλημμένο!
SDNA
Βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Μποέμιαν θα αλλάξει η ημερομηνία της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3/8, αντί για 5/8 όπως αρχικά είχε ορισθεί...
Και αυτό γιατί το Αviva Stadium είναι… κατειλημμένο!
SDNA
-