Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sakis_the_fraud
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
"Ο Paok και η Μαγιόρκα ρώτησαν για τους όρους πρόσληψης του Rafa Soares, με πλήρη υποστήριξη για την Vitória SC.bersekeros έγραψε:Exclusivo
O Paok e o Mallorca perguntaram as condições para a contratação de Rafa Soares, lateral do Vitória SC. O lateral de 26 anos, esteve cedido ao Eibar na temporada passada.https://t.co/eRzfnNNlHO
Πηγή: Twitter: Transfers 24hr
ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ
Ο 26-year-old Πλάγιος ηταν δανεικος στην Eibar την περασμένη σεζόν."
https://www.transfermarkt.com/rafa-soar ... ler/198006
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- kataramenos5
Ναι σωστα πρεπει να τον δει απο κοντα,Πως να εχει ολοκληρωμενη εικονα Δε χωραει ουτε στη φωτογραφιαΣουριναμέζος έγραψε:
Είναι δεδομένο ότι ο Μπίσε ΔΕΝ είναι εκτός ομάδας μέχρι να τον δει, να του δώσει ευκαρία και να αποφασίσει ο Λουτσέσκου
Χαχα σε αυτό συμφωνώ, χρόνια τώρα. Πριν ακόμα τα παρατήσει.
Οχι παιδιά δεν είναι ο Ράφα. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ξέρω εγώ! Δεν είμαι και συμμέτοχος στις αποφάσεις της ομάδας.
Οχι παιδιά δεν είναι ο Ράφα. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ξέρω εγώ! Δεν είμαι και συμμέτοχος στις αποφάσεις της ομάδας.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Γκρουγιτς έκλεισε στην Πόρτο. Όχι πως υπήρχε περίπτωση, αλλά επειδή γράφτηκε το όνομα του εδώ μέσα.
Άρα πάει ο ο ραφα ...Ο Ράφα από όσο θυμάμαι δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα και δεν μπορουσαμε να τον ψήσουμε....
Rain στο transfermarkt είναι πιο πάνω από soares ή πιο κάτω??
Rain στο transfermarkt είναι πιο πάνω από soares ή πιο κάτω??
Παιδιά είπα δε θέλω να δώσω στοιχεία που οδηγούν σε ονόματα. Και η αξία των παικτών αυτομάτως προς τα εκεί οδηγεί
- Σουριναμέζος
Σαν παίκτης είναι κάποιος που θα δημιουργήσει πιο θετικές ή πιο αρνητικές αντιδράσεις από τον Ράφα Σοάρες για παράδειγμα. Εννοώ τι περιμένεις σε γεννικές γραμμές γιατί σίγουρα ο καθένας έχει δικά του υποκειμενικά κριτήρια για μια μεταγραφή και σίγουρα όλα αυτά είναι άσχετα με το τι πραγματικά θα αποδώσει ο παίκτης στο γήπεδοrainmaker έγραψε:Παιδιά είπα δε θέλω να δώσω στοιχεία που οδηγούν σε ονόματα. Και η αξία των παικτών αυτομάτως προς τα εκεί οδηγεί
Παιζοντας και γω το παιχνιδι του ψαξιματος για αριστερο μπακ, επεσα σε μια ιδιαιτερη περιπτωση. Παιχτης με αξια τρανσφερμαρκτ, 1,20Μ, αρκετα γρηγορος , ψηλος, με μετριο βιογραφικο, μικρη καριερα σε Ιταλια και Γαλλια, ελευθερος απο τη Rostov. Το βαζω ετσι , κουβεντα να γινεται:
Haitam Aleesami
https://www.youtube.com/watch?v=Sw-DNXSP1Z0
Haitam Aleesami
https://www.youtube.com/watch?v=Sw-DNXSP1Z0
Η νυχτα πεφτει στο παλερμοΣουριναμέζος έγραψε:Σαν παίκτης είναι κάποιος που θα δημιουργήσει πιο θετικές ή πιο αρνητικές αντιδράσεις από τον Ράφα Σοάρες για παράδειγμα. Εννοώ τι περιμένεις σε γεννικές γραμμές γιατί σίγουρα ο καθένας έχει δικά του υποκειμενικά κριτήρια για μια μεταγραφή και σίγουρα όλα αυτά είναι άσχετα με το τι πραγματικά θα αποδώσει ο παίκτης στο γήπεδοrainmaker έγραψε:Παιδιά είπα δε θέλω να δώσω στοιχεία που οδηγούν σε ονόματα. Και η αξία των παικτών αυτομάτως προς τα εκεί οδηγεί
Ινπαοκ, τσορμπατζογλου στο Πρίμο και παοκ24 όχι μόνο δε διαψεύδουν για Σοάρες, αλλά επιβεβαιώνουν κιόλας .
Συνεπώς ίσως να άλλαξαν όσα ήξερα εγώ.
Ας δούμε πως θα εξελιχθεί και όπως είπα και στις άλλες περιπτώσεις, θα αναφερθώ στο τέλος σε όσα ήξερα εγώ
Μακάρι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή
Συνεπώς ίσως να άλλαξαν όσα ήξερα εγώ.
Ας δούμε πως θα εξελιχθεί και όπως είπα και στις άλλες περιπτώσεις, θα αναφερθώ στο τέλος σε όσα ήξερα εγώ
Μακάρι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή