το κουβαδάκι του και σ'άλλη παραλία

Συγνώμη κιόλας, αλλά λέει κάπου στο συμβόλαιο που υπέγραψε οτι θα επιλέγει εκείνος την θέση που θα αγωνίζεται, και μάλιστα χωρίς ανταγωνιστή?Επίσης, μπορεί εμάς να μην μας ενδιαφέρουν οι τρόποι (που προσωπικά με ενδιαφέρουν για την ομαλή λειτουργία της ομάδας), αλλα σίγουρα ενδιαφέρουν τους συμπαίκτες του και το τεχνικό team.Οι ίδιοι οι συμπαίκτες του τον έπιασαν και του είπαν συμβουλευτικά να σοβαρευτεί, γιατί αυτή δεν είναι συμπεριφορά ενήλικα.Και για αυτό τον λόγο κανένας δεν τον τελείωσε.Αυτός και αποκλειστικά αυτός τελείωσε τον εαυτό του.Αν είναι δυνατόν να λέμε οτι τον τελείωσαν.gika έγραψε:Ο Λούτσος τον έβαζε αριστερά. Μετά την προχθεσινή/χθεσινή προπόνηση όπου ο Λούτσος έβαλε αριστερά τον Καντουρί, όλα είχαν τελειώσει για τον Αμρ. Ναι δεν έχει τρόπους, αλλά στα @@ μας οι τρόποι. Τον τελειώσανε και τα έκανε πουτάνα στην έξοδο. Κλαιν μαιν.
Εμείς χάνουμε έναν πολύ καλό πάικτη, αυτός βλέπει την πόρτα ξανα από την μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του.
gika έγραψε:Ο Λούτσος τον έβαζε αριστερά. Μετά την προχθεσινή/χθεσινή προπόνηση όπου ο Λούτσος έβαλε αριστερά τον Καντουρί, όλα είχαν τελειώσει για τον Αμρ. Ναι δεν έχει τρόπους, αλλά στα @@ μας οι τρόποι. Τον τελειώσανε και τα έκανε πουτάνα στην έξοδο. Κλαιν μαιν.
Εμείς χάνουμε έναν πολύ καλό πάικτη, αυτός βλέπει την πόρτα ξανα από την μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του.
Οι θέσεις δεν είναι κανενός. Κάθε φορά πρέπει να παίζει ο πιο φορμαρισμένος. Εγώ πχ δεν θεωρώ τον Μαροκινό καλύτερο του Warda στη συγκεκριμένη θέση, ενώ για τον Τζόλη έχω πάθει πλάκα από την δραματική πτώση της απόδοσής του στους τελευταίους μήνες.black death έγραψε:Με τζολη και καντουρι αριστερα, δεν ειχε θεση ετσι κι αλλιως. Χαφ με λουτσο αυτος δεν επαιζε ουτε του αγιου λουτσου ανημερα.
Γενικά το ποιος είναι καλός παίκτης και - κυρίως - το ποιος είναι καλύτερος του άλλου είναι εν πολλοίς υποκειμενικό και λιγότερο αντικειμενικό.abc_o_ karpouzas έγραψε: το ενας παικτης ειναι καλος ...αοριστα...ολοι οσους εχουμε στην ομαδα...αοριστα ...ειναι καλοι
ο γκαρυ ο ροντριγκεζ ηταν ενας καλος παικτης
ο τζαλμα καμπος ηταν ενας καλος παικτης ...
αυτος??
θελω να πω...ρε παιδι μου...οτι δεν ειναι και σημειο αναφορας και ...αμαν αμαν...gika έγραψε:Μόνος σου λες "καλός είναι, δεν λέω..", τι θες να σου πω;