paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: ΠΑΟΚ FC Megastore
μεχρι και με το γουμενο τις επινα, καλες ητανε πλακα πλακαgash04 έγραψε:Εγώ θέλω μπύρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΠΑΟΚ macarony!
Καλή ιδέα να ανοίγαμε και ένα αστιατόριο ΠΑΟΚ δίπλα στην μπουτίκ όπου θα έτρωγες λαγούς στιφάδο με πράσινη σαλάτα.
Γάβρο σε διάφορες παραλαγές μα τυρί Λαρισινό κλπ άλλα ευτράπελα για χαβαλέ.
Καλή ιδέα να ανοίγαμε και ένα αστιατόριο ΠΑΟΚ δίπλα στην μπουτίκ όπου θα έτρωγες λαγούς στιφάδο με πράσινη σαλάτα.

- PRAKTORINOS
Με ή χωρίς κολλάρο;gash04 έγραψε:Εγώ θέλω μπύρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Σκέψου να πας PRAKTORINE στο σούπερ Λιγκα Μάρκετ και να βρεις τέτοιες μπύρες.
Τις κάνεις ένα sold out μετά ή δεν τις κάνεις?
Και να πεις ότι ήμαστε και λαός που δεν πίνει και καθόλου!
- PRAKTORINOS
Εγώ, πάντως, μια τέτοια που την κράτησα για ενθύμιο, από κάποιο σουπερμαρκετ την αγόρασα.gash04 έγραψε:Σκέψου να πας PRAKTORINE στο σούπερ Λιγκα Μάρκετ και να βρεις τέτοιες μπύρες.
Και δεν ήταν κακή, μια χαρά μπυρίτσα ήταν.
Ο δικός μας κόσμος, ναι , δεν έχει ανάγκη από βοηθήματα.gash04 έγραψε:Θα το κλείσουμε το μαγαζί αν κάνουμε τέτοια!
Δεν έχει ανάγκη ο κόσμος μας απο βοηθήματα.
Οι υπόλοιποι όμως;
Ξερω κατι γειτονόπουλα,
που οταν οι ασπρομαυρες στρατιές, θα λειπουμε στας ευρωπας,
δεν θα έλεγαν "όχι" στην ευχαρίστηση που θα τους προσφέρει ένα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ DILDO.
Μια ασπρόμαυρη γωνιά, με όλα σχεδόν τα είδη της ομάδας, δημιουργείται στο F-SPORT. Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου corner ΠΑΟΚ στο αθλητικό πολυκατάστημα F- SPORT (Τσιμισκή 64).
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
- PRAKTORINOS
Νωρίς το θυμήθηκαν!
Kάλιο αργά.
Εγώ που είμαι πολύ μεγάλος φίλος της ομάδας δικαιούμαι ενσταντανέ;
Kάλιο αργά.
Εγώ που είμαι πολύ μεγάλος φίλος της ομάδας δικαιούμαι ενσταντανέ;
Δουλειές με... φούντες περιμένουν την μπουτίκ του ΠΑΟΚ προς το τέλος του μήνα και ο συνδυασμός θα είναι σχεδόν ιδανικός. Αναμένονται οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, που λογικά θα είναι διαθέσιμες σε μία περίοδο που και τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται, αλλά και η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινά.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2947459
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2947459
να πούμε για τις μπύρες ΠΑΟΚ ότι είναι της εταιρίας ΒΕΡΓΙΝΑ που έχει έδρα στην Κομοτηνή, ενώ την ίδια μπύρα πουλούσε και ο βάζελος και μάλιστα στη διπλή τιμή
όσον αφορά στις μπουτίκ είναι κρίμα που αφήνουμε ανεκμετάλλευτη αυτή την τεράστια πηγή εισοδήματος - κανονικά έπρεπε να έχουμε δεκάδες μην πω εκατοντάδες μαγαζιά σε όλη την επικράτεια - πριν λίγες μέρες είδα τυχαία την μπουτίκ της ΑΕΚ στην Καβάλα και το πρώτο που αναρωτήθηκα ήταν το όσο λαλάκες είμαστε....
όσον αφορά στις μπουτίκ είναι κρίμα που αφήνουμε ανεκμετάλλευτη αυτή την τεράστια πηγή εισοδήματος - κανονικά έπρεπε να έχουμε δεκάδες μην πω εκατοντάδες μαγαζιά σε όλη την επικράτεια - πριν λίγες μέρες είδα τυχαία την μπουτίκ της ΑΕΚ στην Καβάλα και το πρώτο που αναρωτήθηκα ήταν το όσο λαλάκες είμαστε....
Αδερφέ η μπουτικ θέλει αναδιοργάνωση... ΟΛΑ είναι πανακριβα... Τα ρολογια ξεκιναν απο 300 ευρώ... Οι μπλούζες 80 ευρω... Και μονο απο τις τιμές χάνουμε πολλούς πελάτες... Πρεπει να πέσουν οι τιμές... Και στη συνέχεια να ανοιξουμε μπουτικ σε κάθε μεγάλη πολη...
Σε ξεκάρφωτο σημείο στην αθήνα γλυφιτζούρια ο βάζελος είχε!!
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς.

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς.
- DimisK
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:ΠΑΟΚ macarony!
Αμάν! Αυτό είναι δουλειά για μένα!!!