Τάδε έφη τρανσφερ στο facebook πριν 15 λεπτά....TransferManiac Paokmania Aύριο θα ξέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αν θα χορέψουν Τανγκό... αλλιώς πάμε για άλλα
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- vangelis183
Re: TransferManiac
pagotatzis έγραψε:ΝΑkamυra kai μην γελατε!!!!!παιχταρας
Εδω και μια βδομαδα μου εχει κολλησει και μενα στο μυαλο και δεν ξερω γιατι. Ουτε ακουστηκε ποτε, ουτε ειπωθηκε, ουτε διαβαστηκε. Κοιτα συμπτωση αδερφε μου !
- DonConstantino
-
To NA , δεν ήταν κουίζ. απλά τόσο μεγάλα μου έγιναν...
Τέσπα... η στήλη ανανεώθηκε
μεγιά μας (απάντηση στο υγ)
Τέσπα... η στήλη ανανεώθηκε
μεγιά μας (απάντηση στο υγ)
- DonConstantino
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
μασαει δαφνη η πυθια μας και στο fcb μας δινει συντεταγμενες ουρουγουαης και αναφερεται σε καποιον που εχει παππου βουλγαρο...
δηλ το επιθετο τελειωνει σε -οφ!!
λετε?

λετε?

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
θανο που το εβαλες? στο googlearth?Thanos4 έγραψε:οι 50 και 34 μοιρες βγαζουν βραζιλια και σιγκεκριμενα αμαζονιο......
θα τρελαθουμε!! πιρανχας θα μας ερθει??

Kαι γω πάντως έτσι το βλέπω...ehemithos 199 έγραψε:μασαει δαφνη η πυθια μας και στο fcb μας δινει συντεταγμενες ουρουγουαης και αναφερεται σε καποιον που εχει παππου βουλγαρο...
λετε?![]()
![]()
Εστογιάνοφ!!!!!!!!!!!!!!
Παππούς βούλγαρος, βασιλειος = βουλγαροκτονος... Απο ελλάδα ξέρει!
ναιehemithos 199 έγραψε:θανο που το εβαλες? στο googlearth?Thanos4 έγραψε:οι 50 και 34 μοιρες βγαζουν βραζιλια και σιγκεκριμενα αμαζονιο......
θα τρελαθουμε!! πιρανχας θα μας ερθει??![]()
![]()
![]()
![]()
πιρανχας?λες?

Ενώ το κείμενο του transfermaniac παραπέμπει στον Εστογιανόφ, δεδομένου της παραμονής Κονσεισάο στην ομάδα, θεωρώ απίθανο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτησή του. Στην περίπτωση που είχε φύσει ο Σέρτζιο πιστεύω ότι θα τον είχαμε κλείσει ήδη....
Επίσης, θα μπορούσε να είναι και ο Αρτσούμπι (που ο παππούς του ήταν Έλληνας), αλλά να πάρουμε αριστερό χαφ πάλι το κόβω δύσκολο (για αγωνιστικούς λόγους).
Γενικά για τις ως τώρα κινήσεις έχω να πω ότι είναι πολύ καλές (έφυγαν παίκτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και ήρθαν πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις...) Αλλά για να κάνουμε πρωταθλητισμό προυποθέτει να παραμείνουν οι ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα (Γκαρσία, Κοντρέρας, Μούσλι) και να έρθουν άλλοι 2-3 τέτοιου επιπέδου (κάτι που δυστυχώς δεν φαίνεται ως τώρα). Άρα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τους παίκτες που ακούγονται νομίζω η τρίτη θέη είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση για τη νέα χρονιά...
Επίσης, θα μπορούσε να είναι και ο Αρτσούμπι (που ο παππούς του ήταν Έλληνας), αλλά να πάρουμε αριστερό χαφ πάλι το κόβω δύσκολο (για αγωνιστικούς λόγους).
Γενικά για τις ως τώρα κινήσεις έχω να πω ότι είναι πολύ καλές (έφυγαν παίκτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και ήρθαν πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις...) Αλλά για να κάνουμε πρωταθλητισμό προυποθέτει να παραμείνουν οι ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα (Γκαρσία, Κοντρέρας, Μούσλι) και να έρθουν άλλοι 2-3 τέτοιου επιπέδου (κάτι που δυστυχώς δεν φαίνεται ως τώρα). Άρα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τους παίκτες που ακούγονται νομίζω η τρίτη θέη είναι μια ρεαλιστική εκτίμηση για τη νέα χρονιά...