Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα ήθελα το αριστερό μπακ να είναι ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκιγκαμπ. Αν και από το μυαλό μου περνάει και το όνομα του Ράφα Σοάρες.
Σε αυτούς τους 2 να προσθέσουμε και τον Ρεκα της Αταλάντα που γράφτηκε πέρσι ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη και ως έμψυχο αντάλλαγμα στην πρόταση που είχαν κάνει.

https://www.transfermarkt.com/arkadiusz ... ler/268178

Καλός παίχτης που παίζει όλη την πλευρά κια τον δείνει δανεικό η Αταλάντα. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ είναι κοντά στην Σπέτσια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αυτός είχε καλή σέντρα, αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αν θα έρθει ο Baba εξαρτάται και από τις απαιτήσεις της Chelsea. Αν είναι να δώσουμε 3-4 μύρια, ενώ υπάρχουν ελεύθεροι (όπως με Oliveira), προφανώς θα διαλέξουμε τους δεύτερους.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

πια 3-4 μυρρια ρε για μπαμπα ουτε καν...δεν αξιζει ουτε 2,5 να δωσεις μπορεις να βρεις αλλον... αν ειναι να πληρωσεις ομαδα καλο ποσο ας το κανουν αφου φυγει κανας χαφ (εσιτι, νινουα) για να παρουν τον σιλβα που σιγουρα θα κανει την διαφορα και μεγαλη μαλιστα
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

kosths BXL έγραψε:ο ραφα σοαρες καλυτερος πιστευω....βασικα πιο τεχνικος
Επειδή δεν τον έχω παρακολουθήσει, τι περίεργη περίπτωση είναι αυτός; Η Porto (!) τον αφήνει ελεύθερο (!!) το Γενάρη του 2018 και 6 μήνες μετά τον αγοράζει πίσω με 1,5 χαρτί χωρίς να φαίνεται να έχει κάνει κάποια τρομερή πορεία...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είχε ξανακουστει ο Rafa τον Χειμώνα που δεν είχαμε κάνει καμία μεταγραφή.

Καλός παίχτης με ταχύτητα, όπως ακριβώς θέλει ο Λουτσε τα πλάγια μπακ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

zaffodb έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ο ραφα σοαρες καλυτερος πιστευω....βασικα πιο τεχνικος
Επειδή δεν τον έχω παρακολουθήσει, τι περίεργη περίπτωση είναι αυτός; Η Porto (!) τον αφήνει ελεύθερο (!!) το Γενάρη του 2018 και 6 μήνες μετά τον αγοράζει πίσω με 1,5 χαρτί χωρίς να φαίνεται να έχει κάνει κάποια τρομερή πορεία...
Οι μεγάλες πορτογαλικές ομάδες κάνουν κάτι τερτίπια με ρητρες επαναγορας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

thanasakiss4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα ήθελα το αριστερό μπακ να είναι ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκιγκαμπ. Αν και από το μυαλό μου περνάει και το όνομα του Ράφα Σοάρες.
Σε αυτούς τους 2 να προσθέσουμε και τον Ρεκα της Αταλάντα που γράφτηκε πέρσι ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη και ως έμψυχο αντάλλαγμα στην πρόταση που είχαν κάνει.

Καλός παίχτης που παίζει όλη την πλευρά κια τον δείνει δανεικό η Αταλάντα. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ είναι κοντά στην Σπέτσια.

Αυτός θα ήταν ιδανική περίπτωση, τον προτιμώ από τον Μπαμπα.
Δύσκολα όμως.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

θα εχουμε 2 πορτογαλους αριστερα 2 βραζιλιανους δεξια .. καλη φαση
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

john4serres έγραψε:Αυτός είχε καλή σέντρα, αν θυμάμαι καλά.
Θα σε γελάσω. Αυτό που θυμάμαι είναι ενα ψηλό και γρήγορο μπακ που ανεβαίνει την πλευρά και παίζει επιθετικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμεις θελουμε αριστερο μπακ χθες ρε παιδια. Ποιος Μπαμπα. Καλος χρυσος αλλα η Τσελσι θα περιμενει μεχρι τελη Αυγουστου μπας και βρει προταση να τον πουλησει. Δεν γινεται να παμε μονο με Βιερινια μεχρι τοτε. Περειρα δεν υπαρχει.
akatsim

Δημοσίευση από akatsim »

Για τον Μπαμπα ενα στελεχος της Τσελσι ειχε πει πριν κανα 2-3 εβδομαδες οτι θελει μια ακομα επεμβαση διορθωτικη στο ποδι για να ειναι 100%. Εγω ουτε ελευθερο δεν τον επαιρνα. Πολλα λεφτα και πολυ ρισκο. Απο σεντρα δε, επιπεδου Κιτσιου, με κλειστα ματια.
Run-tmc

Δημοσίευση από Run-tmc »

Για να λεει ο αγαπητος μοντ οτι το αριστερο μπακ ειναι προϊόν σκαουτιγι προφανώς ξερει και ποιος ειναι. :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:Εγώ τον Μπαμπα, επειδή τον κόβω για καλό παλικαράκι, αν και δεν πετάω την σκούφια μου για να τον αποκτήσουμε (είχα γράψει οτι το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο,με τόσους τραυματισμούς) πιστεύω ότι Ελλάδα δεν θα έρθει για άλλη ομάδα,εκτός του ΠΑΟΚ.
Πείτε το προαίσθημα.
Και γω αυτό πιστεύω Μπάνε
Ένιωσα ότι λόγω των δυσκολιών που χει περάσει, εκτιμάει την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ να ξαναπαίξει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

thanasakiss4 έγραψε:

Κάπου νομίζω ότι διάβασα για επίσημο μεταγραφικό μπαν στη Σπέτσια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”