Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ναι έχει ομάδαlaska4 έγραψε:Το αριστερό μπακ που κοιτάμε έχει ομάδα?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γειά σου Πετραν!Javi Garcia έγραψε:Ο αριστερός μπακ είναι σχεδόν κλεισμένος απομένουν κάποιες λεπτερειες για το deal...!
-
-
Θέλω να πω τα πράγματα με το όνομα τους:
Αν έρθει καλύτερος παίκτης από τον Μπάμπα, τότε οκ. Αν όμως ο παίκτης που έρθει είναι χειρότερος από τον Μπάμπα και ταυτόχρονα και ακόμη χειρότερα τον Μπάμπα τον πάρει ο Ολυμπιακός, τότε θα πρόκειται για καθαρή ΗΤΤΑ.
Λυπάμαι που πολλοί θέλουν να βαφτίζουν το ψάρι κρέας, ανάμεσα τους και πολλοί, ίσως όλοι, οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν νομίζω ότι είναι ούτε τυχαίο, ούτε αθώο. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία ΔΕΝ προσφέρει καλές υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ. Να θυμόμαστε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ουσιαστικό καθήκον να ελέγχουν τις εξουσίες και όχι να είναι φερέφωνα τους.
Θέλω να κάνω μια μικρή παρένθεση εδώ για να πω ότι μου έχει κάνει εντύπωση ότι ενώ οι εμφανίσεις του Βρακά είναι πολύ ελπιδοφόρες, αυτό ΔΕΝ μνημονεύεται από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ.
Με τούτα και με κείνα σκέπτομαι σοβαρά να κάνω κάτι και εγώ:
Μέχρι στιγμής αρθρογραφώ για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα σε έγκυρα και γνωστά ΜΜΕ. Όταν τα κείμενα μου αυτά τα αναδημοσιεύω στο φέισμπουκ μου, μέχρι στιγμής έχω και 20.000 views. Με ακολουθούν δε και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, κάτι που το καταλαβαίνω από τα σχετικά σύμβολα που συνοδεύουν την εικόνα τους στο προφίλ τους.
Εγώ δεν έχω εξαρτήσεις ούτε από την ΠΑΕ, ούτε από κανένα. Η μόνη μου εξάρτηση είναι η επιθυμία μου ο ΠΑΟΚ να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα με δίκαιο και ηθικό τρόπο, αποτελώντας έτσι πρότυπο για όλους και ιδίως για τους νέους ανθρώπους. Θα είμαι πραγματικά αντικειμενικός και έτσι θα κρίνω τους πάντες.
Θέλω να συγκρατήσουμε το εξής: Το γεγονός ότι σκέφτομαι, στα σοβαρά, κάτι τέτοιο, αδιάφορο αν θα το κάνω τελικά πραγματικότητα, νομίζω ότι κάτι σημαίνει, εννοώ σε σχέση με τα του ΠΑΟΚ. Και δεν νομίζω ότι αυτές τις σκέψεις, που παρέθεσα στην αρχή, τις κάνω μόνο εγώ...
Αν έρθει καλύτερος παίκτης από τον Μπάμπα, τότε οκ. Αν όμως ο παίκτης που έρθει είναι χειρότερος από τον Μπάμπα και ταυτόχρονα και ακόμη χειρότερα τον Μπάμπα τον πάρει ο Ολυμπιακός, τότε θα πρόκειται για καθαρή ΗΤΤΑ.
Λυπάμαι που πολλοί θέλουν να βαφτίζουν το ψάρι κρέας, ανάμεσα τους και πολλοί, ίσως όλοι, οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν νομίζω ότι είναι ούτε τυχαίο, ούτε αθώο. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία ΔΕΝ προσφέρει καλές υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ. Να θυμόμαστε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν ουσιαστικό καθήκον να ελέγχουν τις εξουσίες και όχι να είναι φερέφωνα τους.
Θέλω να κάνω μια μικρή παρένθεση εδώ για να πω ότι μου έχει κάνει εντύπωση ότι ενώ οι εμφανίσεις του Βρακά είναι πολύ ελπιδοφόρες, αυτό ΔΕΝ μνημονεύεται από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ.
Με τούτα και με κείνα σκέπτομαι σοβαρά να κάνω κάτι και εγώ:
Μέχρι στιγμής αρθρογραφώ για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα σε έγκυρα και γνωστά ΜΜΕ. Όταν τα κείμενα μου αυτά τα αναδημοσιεύω στο φέισμπουκ μου, μέχρι στιγμής έχω και 20.000 views. Με ακολουθούν δε και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, κάτι που το καταλαβαίνω από τα σχετικά σύμβολα που συνοδεύουν την εικόνα τους στο προφίλ τους.
Εγώ δεν έχω εξαρτήσεις ούτε από την ΠΑΕ, ούτε από κανένα. Η μόνη μου εξάρτηση είναι η επιθυμία μου ο ΠΑΟΚ να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα με δίκαιο και ηθικό τρόπο, αποτελώντας έτσι πρότυπο για όλους και ιδίως για τους νέους ανθρώπους. Θα είμαι πραγματικά αντικειμενικός και έτσι θα κρίνω τους πάντες.
Θέλω να συγκρατήσουμε το εξής: Το γεγονός ότι σκέφτομαι, στα σοβαρά, κάτι τέτοιο, αδιάφορο αν θα το κάνω τελικά πραγματικότητα, νομίζω ότι κάτι σημαίνει, εννοώ σε σχέση με τα του ΠΑΟΚ. Και δεν νομίζω ότι αυτές τις σκέψεις, που παρέθεσα στην αρχή, τις κάνω μόνο εγώ...
Μπήκα στο σπορ24 να δω τι λέει για Μπαμπά. Όποιος από εσάς πιστεύει ότι ο Γεωργακόπουλος έχει έστω και την ελάχιστη αξιοπιστία να το κοιτάξει λίγο όσο είναι νωρίς. Ο τύπος δεν ξέρει ότι ο παίκτης είναι Γκανέζος και όχι Νιγηριανός και εσείς περιμένετε να σας πει που θα κλείσει.
FM 2008.Για καποιον λογο τον ειχε ακομα στο ροστερ μας, μαζι με τον Σαριεγκι του βαζελου (μην ρωτας το γιατι, δεν ξερω).Ειπα να του δωσω μια ευκαιρια του κουμπαρου και τον κρατησα.Το παλικαρι εμπαινε στην αντιπαλη περιοχη,οπως η Βερμαχτ στην Πολωνια.Μετα σου απλωναν χαλια απο εκατομμυρια κατι Γιουναιντετ κτλ.Σορρυ για το οφ-τοπικ,ξυπνησε θυμησες ο φιλοςeorptol1 έγραψε:ο ηλιας χαραλαμπους ειναι ....
Εντωμεταξύ από όσα έχουν ειπωθεί για το αριστερό μπακ εδώ μέσα, ότι έχει ομάδα, πιο ελαφρύ βιογραφικό από Μπαμπα, πιο δυνατός σε μονομαχίες κτλ, μόνο το δικό μου μυαλό πάει στον -ήμουν με την βαλίτσα στο χέρι αλλά με στησατε για έξι μήνες-Φεραρι του φίλου μας του Αχιλλέα;
Δεν το ξέρω το παίκτη αλλά αριστερό μπακ από γκιγκαμπ..... δε μας λυπάσαι ; Κάθε βράδυ θα ξυπνάω ιδρωμένος και θα ψάχνω αν εχει τραυματιστεί......Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα ήθελα το αριστερό μπακ να είναι ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκιγκαμπ. Αν και από το μυαλό μου περνάει και το όνομα του Ράφα Σοάρες.

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ τον Μπαμπα, επειδή τον κόβω για καλό παλικαράκι, αν και δεν πετάω την σκούφια μου για να τον αποκτήσουμε (είχα γράψει οτι το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο,με τόσους τραυματισμούς) πιστεύω ότι Ελλάδα δεν θα έρθει για άλλη ομάδα,εκτός του ΠΑΟΚ.
Πείτε το προαίσθημα.
Πείτε το προαίσθημα.