Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ξερω για εσάς, εμένα ο Μπαμπα δε με τρέλανε ποτε. Οκ ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι του αλλα δε θα μπορούσα να τον συγκρίνω ούτε με τον Γιαννουλη ούτε με τον Αντρε των προηγούμενων 3 ετών.
Επισης, Δεν πιστεύω οτι ο Μπαμπα θα πάει σε άλλη ομάδα απο Ελλάδα. Ο λόγος;
1. Περισσότερα λεφτά; Δε νομίζω.
2. Καλύτερο περιβάλλον εργασίας; Δε νομίζω.
3. Καλύτερο μερος για να ζήσει; Αποκλείεται.
4. Μεγαλύτερες προοπτικές για να κανει ρισταρτ; Εχει. Κανένας ομως δεν εγγυάται συμμετοχή στο UCL.
Εσεις δλδ αν πηγαίνατε σε μια ομάδα σε μια χώρα για να κάνετε επανεκκίνηση λόγω τραυματισμού και ενώ είχατε προοπτική πρωταθλήματος και πέτυχε η επανεκκίνηση, θα πηγαίνατε στον αντίπαλο; Αν πάει λοιπόν, καλύτερα που πήγε.
Τέλος οι γαυροι κάνουν 3 πράγματα πολυ καλύτερα απο οποιονδήποτε:
1. Στήνουν παράγκες
2. Ταΐζουν σανό τους φιλάθλους τους
3. Τα έχουν καλα με μανατζερς.
Όποτε δεν αξίζει να ασχολείται κανένας μαζί τους..
dimitris88 έγραψε:στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν επικοινωνιακές ήττες και νίκες, υπάρχουν μόνο αγωνιστικές....οι άλλες οι ήττες είναι μόνο στο μυαλό αυτών που θέλουν να νιώθουν ηττημένοι....
Αυτό ακριβώς.Και είναι διπλά άτοπο να μιλάμε για επικοινωνιακες ηττες (αναγουλα incoming) οταν εμπλέκεται και 3η (παιχτης) και 4η (ομαδα που εχει τα δικαιωματα) πλευρα.Μιλαμε πλεον για πολλαπλες μεταβλητες και απειρα συνδυαστικα σεναρια.Πχ ο Μπαμπα προτιμαει εμας αλλα η Τσελσι εχει μανατζερικα αλλαξοκωλικια με τον γαυρο και σιγουρα προτιμαει να διατηρησει διαυλους με αυτους για μελλοντικες δουλειες.Μπορουμε να βρουμε χιλιαδες τετοια σεναρια που μας εμφανιζουν ριγμενους.Ο μονος τροπος να τον πεισουμε να κλεισει σε εμας, ειναι να μαζευτουν τα ροπαλοφορα αγορια του φορουμ και να ξεκινησουν τις επισκεψεις.
για τον αριστερό μπακ αλλά και για κάθε παίκτη να θυμήσω ότι καλός παίκτης για μια ομάδα είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ παίκτης. Αυτός που θα κολλήσει άριστα με την ομάδα και που θα μπορεί να υπηρετήσει το σχέδιο και την αγωνιστική νοοτροπία του προπονητή. Άπειρα τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που ενώ ήταν πολύ καλοί δεν κόλλησαν με ένα περιβάλλον και σε κάποιο άλλο ήταν σούπερ. Ακόμα και ο Μαραντόνα έφυγε από την Μπάρτσα σαν αποτυχημένη μεταγραφή....
Έχω εμπιστοσύνη ότι ο παίκτης που θα επιλέξουμε θα μας ταιριάζει και σαν νοοτροπία αλλά και σαν ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά....
Δεν γνωρίζω αν θα πάμε για ελεύθερο αριστερό μπακ πάντως από την λίστα με τους ελεύθερους, αν αφαιρέσεις Αλιόσκι και Βαν Αανχολντ που θεωρώ πως είναι αρκετά πάνω από το μπάτζετ μας, δεν βλέπω κάποιον να πολυγεμίζει το μάτι
Εγώ προτιμώ κάτι άλλο στα αριστερά και οχι τον baba και ο λόγος είναι το ιστορικό των τραυματισμών και μόνο ...για την αξία του δεν αμφιβάλει κάνεις...αν τον θέλει ο γαύρος ας τον πάρει ....
Μαλακια αν πάει στον γαύρο. Ένα μάθημα που πρέπει να μάθουν στην ΠΑΕ. Κέντρο αποκατάστασης μας έκαναν και τα οφέλη τα καρπώνονται οι ανταγωνιστές μας. Δυστυχώς ο γαύρος και πρωταθλητής είναι με βαθμολογική διαφορα, και τσουλου θα παίξει, και καλύτερα φράγκα μπορεί να δώσει, και ο κάθε Μπαμπα μπορεί να πάρει καλή μεταγραφή αν καθιερωθεί βασικός. Μακάρι αρχής γενομένης από φέτος να αρχίσουμε να κλείνουμε την ψαλίδα σε όλα τα επίπεδα. Και σε 5-10 χρόνια να μην έχει κανένα λόγο κανένας Μπαμπα να κατηφορίζει στο βοθρολιμανο.