Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Σουριναμέζος έγραψε:
rainmaker έγραψε:Κανείς ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα από τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρα η μόνη απάντηση ήταν ότι αναμένουμε τη στάση της Τσέλσι η οποία κοιταει να πάρει προτάσεις και όχι αιτήματα δανεισμού.

Ο γαύρος μέσω του τσ λ έχει περισσότερα λεφτά να δώσει σε τέτοιου είδους κινήσεις που είναι ΚΑΙ ρίσκα, όπως όλοι λέγαμε τόσους μήνες που ήρθε ο παίκτης σε εμάς.

Επί παραδείγματι, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε συνέντευξη από Αγγλία για το θέμα του μπαμπα που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη για τον παίκτη μόνο αν παρέλθει ένα δεκαήμερο που η Τσέλσι περιμένει να πάρει λεφτά για τον παίκτη

Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν τον είχαμε στόχο. Σημαίνει όμως ότι είχαμε τη στρατηγική μας ώστε να τον πάρουμε αν γίνεται στα λεφτά που θέλουμε. Μπορεί και να απέτυχε. Δε λέω.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ΗΔΗ είναι κοντά σε άλλο παίκτη που μια χαρά την έγκριση όλων στην ομάδα έχει.
Δεδομένα ο γαύρος έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια λόγω τσλ και βάζει κ την προοπτική της συμμετοχής στο τσλ στο τραπέζι. Παρόλα αυτά αν τελικώς αποκτήσει τον Μπαμπα ο οποίος ήρθε και άφησε καλές εντυπώσεις σε εμάς πέρσι δεν θεωρείς ότι είναι επικοινωνιακή ήττα?
Απέναντι στη γελοία επικοινωνιακη χούντα του γαύρου και των συν αυτώ ΜΜΕ, όλα ήττες είναι.

Αήττητο νταμπλ πήρες και στην Αθήνα συζητούσαν το οφσάιντ του Πέλκα στα Γιάννενα, ένα χρόνο πριν.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά διαχρονικά βγάζω σπυριά με την πρεμουρα μας να φωνάξουμε ότι χασαμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Nik1926 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Νομίζω πως όχι

Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
Rain καλησπέρα. Πιστεύεις είναι θέμα χρόνου να κλείσει?? Ίσως προλάβει και Ολλανδία δηλαδή??
Ναι αλλά όσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό...
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

rainmaker έγραψε:
Nik1926 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Νομίζω πως όχι

Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
Rain καλησπέρα. Πιστεύεις είναι θέμα χρόνου να κλείσει?? Ίσως προλάβει και Ολλανδία δηλαδή??
Ναι αλλά όσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό...
Από όσα ξέρεις χωρίς να χρειαστεί να πεις κάτι παραπάνω απλά σαν παίχτης είναι ταχυδυναμικος στυλ γιαννουλη?? Και ηλικίακα είναι εκεί γύρω στα 30??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

jibbie έγραψε:rain φανταζομαι οτι συγκριτικα με Baba μιλαμε για θεωρητικα χειροτερη επιλογη
Ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Το να συγκρίνεις τους παίκτες, όπως και νωρίτερα στο παράδειγμα του Βιερίνια, είναι κάτι σχετικό.

Για ποιον μπαμπα μιλάμε; Προ πενταετίας που τα έσκασε χοντρά η Τσέλσι για πάρτη του, ή τον περσινό που σταυροκοπιομασταν να αντέξει λίγα σπριντ;

Αν υποθέσουμε ότι συγκρίνουμε με τον μπαμπα του Μαϊου, θα έλεγα ότι ο τωρινός στόχος σε κάποια σημεία είναι καλύτερος και σε κάποια χειρότερος. Στα θετικά, πιο τζαναμπετης στις μονομαχίες, μάλλον πιο τεχνίτης, πιο δυνατός και χωρίς γυάλινα πόδια. Τσέλσι πάντως σίγουρα δεν έπαιξε. Υπό το πρίσμα του εντυπωσιακού βιογραφικου δηλαδή, χάνει και αυτό μπορεί κάτι να δείχνει για το επίπεδο του. Φαντάζομαι.

Πάντα μιλάω για τα συμπεράσματα που βγάζω εγώ, ξαναλέω δεν είμαι σκάουτερ ούτε μύστης του αντικειμένου.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν επικοινωνιακές ήττες και νίκες, υπάρχουν μόνο αγωνιστικές....οι άλλες οι ήττες είναι μόνο στο μυαλό αυτών που θέλουν να νιώθουν ηττημένοι....
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πιστεύω ότι από τη στιγμή που βγαίνει παντού ότι ο γαύρος έχεις ως πρώτο στόχο τον Μπάμπα, θα βγει όπου να 'ναι και το όνομα του δικού μας στόχου. Αχ Rain τι μας κάνεις! Αχ τι μας κάνεις!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

rainmaker έγραψε:
jibbie έγραψε:rain φανταζομαι οτι συγκριτικα με Baba μιλαμε για θεωρητικα χειροτερη επιλογη
Ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Το να συγκρίνεις τους παίκτες, όπως και νωρίτερα στο παράδειγμα του Βιερίνια, είναι κάτι σχετικό.

Για ποιον μπαμπα μιλάμε; Προ πενταετίας που τα έσκασε χοντρά η Τσέλσι για πάρτη του, ή τον περσινό που σταυροκοπιομασταν να αντέξει λίγα σπριντ;

Αν υποθέσουμε ότι συγκρίνουμε με τον μπαμπα του Μαϊου, θα έλεγα ότι ο τωρινός στόχος σε κάποια σημεία είναι καλύτερος και σε κάποια χειρότερος. Στα θετικά, πιο τζαναμπετης στις μονομαχίες, μάλλον πιο τεχνίτης, πιο δυνατός και χωρίς γυάλινα πόδια. Τσέλσι πάντως σίγουρα δεν έπαιξε. Υπό το πρίσμα του εντυπωσιακού βιογραφικου δηλαδή, χάνει και αυτό μπορεί κάτι να δείχνει για το επίπεδο του. Φαντάζομαι.

Πάντα μιλάω για τα συμπεράσματα που βγάζω εγώ, ξαναλέω δεν είμαι σκάουτερ ούτε μύστης του αντικειμένου.
αμα ειναι τζαναμπετης τι δουλεια εχει στην τσελσι με τις λουλουδες, φερτον, μας κανει :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τώρα σε τακτικό επίπεδο, ως συμπεριφορά, ως πραγματική απόδοση σε 90 λεπτά, αν αντέχει σε πίεση, άμα ξέρει σύγχρονο ποδόσφαιρο κλπ ε όλα αυτά δε τα ξέρω. Εκεί μπορεί να είναι δέκα σκάλες κάτω από μπαμπα. Αλλά δε το νομίζω
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Με φοβιζεις Ρειν.

Τι χρηματιστηριακη αξια εχει στο transfermarkt?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

rainmaker έγραψε:Τώρα σε τακτικό επίπεδο, ως συμπεριφορά, ως πραγματική απόδοση σε 90 λεπτά, αν αντέχει σε πίεση, άμα ξέρει σύγχρονο ποδόσφαιρο κλπ ε όλα αυτά δε τα ξέρω. Εκεί μπορεί να είναι δέκα σκάλες κάτω από μπαμπα. Αλλά δε το νομίζω
Άντε ρεμαλια, βρείτε ένα τεηλορ από αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημήτρη ρε φίλε είπαμε όχι ονοματολογία, όχι τόσο βασικά στοιχεία που είναι σα να λέω όνομα

Κάντε υπομονή σε κάνα τριήμερο θα μαθευτεί είτε έρθει είτε όχι

Το πιο καθησυχαστικο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι άμα αντέξαμε ενάμιση χρόνο με το συγκαμενο το Ροντρίγκο, τότε δεν μας φοβάμαι. Ναι ναι ξέρω είναι παίκτης μας κλπ. Αυτομπαναρομαι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

dimitris88 έγραψε:στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν επικοινωνιακές ήττες και νίκες, υπάρχουν μόνο αγωνιστικές....οι άλλες οι ήττες είναι μόνο στο μυαλό αυτών που θέλουν να νιώθουν ηττημένοι....
Run-tmc

Δημοσίευση από Run-tmc »

Καλος ο μπαμπα αλλα εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε ,η ζωη συνεχίζεται . Το μόνο που μας νοιάζει ειναι να ερθει ενας καλος παικτης για αριστερα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

rainmaker έγραψε:Δημήτρη ρε φίλε είπαμε όχι ονοματολογία, όχι τόσο βασικά στοιχεία που είναι σα να λέω όνομα
Μην πεις ονομα. Πες απλα ποιος ειναι.

Ελα πλακα κανω.

Εχω Περειρα δεν φοβαμαι τιποτα, ετσι κι αλλιως.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Rain μήπως το 10ρι είχε ακουστεί ξανά για ΠΑΟΚ? Έχω έναν στο νου....
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”