Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Οι δηλώσεις μου ως αρχηγός και πρόεδρος της παράταξής μας θα γίνουνε μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων!!!!
Να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας!!!!!
Να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας!!!!!
-
οι δικες μου δηλωσεις ως υπουργου τυπου και ενημερωσης ενευθετω
χρονο...μετα φυσικα τις δηλωσεις του πρωθυπουργου dreamwarrior
χρονο...μετα φυσικα τις δηλωσεις του πρωθυπουργου dreamwarrior
-
Οπως παντα σε αυτο το φιλελευθερο τοπικ επικρατησε η δημοκρατια και ο λαος μιλησε ξεκαθαρα...
Κανα ρουσφετι στον ιδρυτη του φαν κλαμπ των ψηφοφορων του παναντρικου κινηματος θα υπαρχει προεδρε?
Κανα ρουσφετι στον ιδρυτη του φαν κλαμπ των ψηφοφορων του παναντρικου κινηματος θα υπαρχει προεδρε?

-
γιατι αγαπητε φιλτατε εχεμυθε αεναε υποστηρικτη μας...αμφιβαλεται για το πιον της δημοκρατικης αντιληψης που δαμαζει ο νους μας εκφραζοντας την ζωοδοχων πηγη της εκκεντρικης και αμεσης εκφρασης των οτινανιστων?
τα ρουσφετια απο κοντα θα τα κανονισουμε
τα ρουσφετια απο κοντα θα τα κανονισουμε
-
Ως εναρετος πολιτης της αξιολατρευτης κοινωνιας μας αλλα και ως υποστηρικτης μεχρι θανατου του πανμεγιστου παναντρικου αγωνιστικου οπορτουνιστικου κινηματος θα ηταν αδυνατον να ειχα αμφιβολιες για την επικρατηση της δημοκρατιας στο οτινανιστικο στερεωμα.Ποτε δεν αμφεβαλα για τις δημοκρατικες κινησεις του προεδρου και παντα θα βρισκομαι στο πλευρο της παραταξης...
Για τυχον ρουσφετια να με ενημερωσετε αμεσα
Για τυχον ρουσφετια να με ενημερωσετε αμεσα
- dreamwarrior
Αδέρφια ουινανιστές ακολουθεί ο νικητήριος λόγος μου!!!!!
Παρακαλώ όλοι στις θέσεις σας!!!!!
Παρακαλώ όλοι στις θέσεις σας!!!!!
- dreamwarrior
Ο λαός μίλησε και η νίκη μας είναι μεγάλη!!!!!
Νίκησε το Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα για να κάνει το πρώτο βήμα για ν'αλλάξει σελίδα ο τόπος,''.
Ο λαός ψήφισε το κόμμα μας για να βγει η χώρα από την κρίση, οικονομική, πολιτική, ηθική. Οι πολίτες με την ψήφο τους έδειξαν ότι απαιτούν ριζική αλλαγή στον τόπο μας, Καναμε μια νεα αρχη για την ότι να 'ναι ζωή του τόπου μας!!!.
Τα μέλη των άλλων κομμάτων να πάνε να πάρουνε κανά καινούριο ζευγάρι παντόφλες κα να συνεχίσουνε την καταπιεστική και γεμάτη ξύλο και σφαλιάρα ζωή τους!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!!
Ο πρωθυπουργός σας - Dr DreamWarrior!!!!!!
Νίκησε το Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα για να κάνει το πρώτο βήμα για ν'αλλάξει σελίδα ο τόπος,''.
Ο λαός ψήφισε το κόμμα μας για να βγει η χώρα από την κρίση, οικονομική, πολιτική, ηθική. Οι πολίτες με την ψήφο τους έδειξαν ότι απαιτούν ριζική αλλαγή στον τόπο μας, Καναμε μια νεα αρχη για την ότι να 'ναι ζωή του τόπου μας!!!.
Τα μέλη των άλλων κομμάτων να πάνε να πάρουνε κανά καινούριο ζευγάρι παντόφλες κα να συνεχίσουνε την καταπιεστική και γεμάτη ξύλο και σφαλιάρα ζωή τους!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Τρί 09 Ιουν 2009, 06:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε γιόφκανοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τα exit polls δεν είναι τα τελικά αποτελέσματα, αλλά απλές προβλέψεις..
Περιμένουμε το Νομό Κυκλάδων με τη Μύκονο, το Νομό Κερκύρης, το Νομό Ξάνθης και πολλούς άλλους νομούς, αφού η καταμέτρηση ακόμα συνεχίζεται!!!
Περιμένετε το Υπουργείο Εσωτερικών να αποφασίσει..
ΥΓ. Αδερφέ μου Sidpano, η ζωή κάνει κύκλους. Αλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται.. Κι εγώ διασκέδαζα με την παρέα τότε, αλλά υποχρεώσεις και προσωπικές απόψεις μας χώρισαν!!
Τα exit polls δεν είναι τα τελικά αποτελέσματα, αλλά απλές προβλέψεις..
Περιμένουμε το Νομό Κυκλάδων με τη Μύκονο, το Νομό Κερκύρης, το Νομό Ξάνθης και πολλούς άλλους νομούς, αφού η καταμέτρηση ακόμα συνεχίζεται!!!
Περιμένετε το Υπουργείο Εσωτερικών να αποφασίσει..
ΥΓ. Αδερφέ μου Sidpano, η ζωή κάνει κύκλους. Αλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται.. Κι εγώ διασκέδαζα με την παρέα τότε, αλλά υποχρεώσεις και προσωπικές απόψεις μας χώρισαν!!
Οντως πολύ λείπουν... Θυμάμαι, όταν είχα πρωτογραφεί στο παοκμανια πριν δυο χρονια... Τα γέλια που έριχνα ήταν απιστευτα... Μια οικογενεια, μια παρέα... Τωρα πια είμαστε τριπλάσιοι εδώ μέσα και το κλίμα αυτό έχει χαθει... Αν μεινουμε αρκετο καιρο και αποκτήσουμε ομοιογένεια τότε όλα θα φτιάξουν... Οσο για το άλλο φρι... Το... "η ζωη κάνει κύκλους". Το επιβεβαιώνω και με χειροπιαστω παραδειγμα... Ο νοβιτο μοντερέιτορ!!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
το θελεις το γιαουρτωμα πρωθυπουργε!!dreamwarrior έγραψε:Ο λαός μίλησε και η νίκη μας είναι μεγάλη!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uAAc_MgD ... re=related

Εμείς σε ευχαριστούμε dream! Είσαι πραγματικά μεγάλος!dreamwarrior έγραψε:Ο λαός μίλησε και η νίκη μας είναι μεγάλη!!!!!
Κάτι μου λέει πως θα έχει επαναληπτικές καθότι πρέπει να παίχτηκε νοθεία απο τον Ντριμίδη!