Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Nα τρωει ο Ολιβειρα το κραξιμο που εφαγε εδω μεσα και ο Κουρτιτς να γνωριζει την αποθεωση...O Καγκαβα με 30 συμμετοχες στη Ντορτμουντ πριν 2 χρονια και πριν ερθει στον ΠΑΟΚ 30 στη Σαραγοσα να εμφανιζεται παλαιμαχος και ο Κουρτιτς της Σπαλ και της Παρμα που επεσε η υπερπαικτουρα ταυρι...Δεν ξερω τι εγω εχω καταλαβει τοσο λαθος με τη περιπτωση του...
O ολιβειρα ηρθε απο αεκ οποτε δε γινεται να αρεσει.μονο πχ αν ηταν ο αγαπημενος τους παικτης κ εκαναν συλλαλητηριο για να μεινει.
Με τον καγκαβα ειχαμε χαρει τοτε αλλα δεν το απεδειξε στο γηπεδο.
Ο κουρτιτς ειναι μια μεταγραφη που βασιζεται στη λογικη.Γεματες χρονιες σε δυνατο πρωταθλημα.Κ το στυλ του στα βιντεο ειναι οντως στυλ ενος δυναμικου κ οχι νωθρου μεσου.
Με τον καγκαβα ειχαμε χαρει τοτε αλλα δεν το απεδειξε στο γηπεδο.
Ο κουρτιτς ειναι μια μεταγραφη που βασιζεται στη λογικη.Γεματες χρονιες σε δυνατο πρωταθλημα.Κ το στυλ του στα βιντεο ειναι οντως στυλ ενος δυναμικου κ οχι νωθρου μεσου.
Και ο Ντειολα στα 25 του εχει 100 συμμετοχες serie A αλλα παλτο τον βγαζαμε...
- sourmenetes
- Moderator
Όλα στο χορτάρι!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Kurtic
289 συμμετοχές / 21.903 λεπτά / μέσος όρος 75 λεπτά
Deiola
73 συμμετοχές / 3.366 λεπτά / μέσος όρος 46 λεπτά
Ναι το ίδιο είναι, τζόσουα.
289 συμμετοχές / 21.903 λεπτά / μέσος όρος 75 λεπτά
Deiola
73 συμμετοχές / 3.366 λεπτά / μέσος όρος 46 λεπτά
Ναι το ίδιο είναι, τζόσουα.
-
kosths BXL
O καγκαβα ηρθε απο τη β ισπανιας χωρις αγωνιστικο ρυθμο με μια εικονα που ηταν λιγο σαν να ειχε αφησει το αθλημα...ο κουρτιτς καθε χρονο εχει πανω απο 30 συμμετοχες στο καμπιονατο και βασικος οπου και αν πηγε...δευτερον μιλαμε για φιορεντινα, τορινο, αταλαντα. σπαλ (μια χαρα ομαδα ειναι) και παρμα που τον αγορασε περυσι 5 εκατομμυρια....32 ειναι χωρις κανεναν τραυματισμο και με 36 ματς περυσι με πολυ τρεξιμο συμφωνα με τα νουμερα του...αλλο το 32 το δικο του και αλλο του καγκαβα αλλο το 32 του σιμοες και αλλο του λεβαντοφσκι...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Εντάξει, δεν πεφτουμε κι απ τα σύννεφα μ αυτά που γράφονται εδώ μέσα.
Κρέσπο, Μισιτς, Γιαννούλης, Στόχ, Νατχο, Λάμπρου και ων ουκ έστιν αριθμός
Κρέσπο, Μισιτς, Γιαννούλης, Στόχ, Νατχο, Λάμπρου και ων ουκ έστιν αριθμός
Πιο σημαντικό κριτήριο δεν είναι η συνολική καριέρα, αλλά τα τελευταία χρόνια.joshua έγραψε:Nα τρωει ο Ολιβειρα το κραξιμο που εφαγε εδω μεσα και ο Κουρτιτς να γνωριζει την αποθεωση...O Καγκαβα με 30 συμμετοχες στη Ντορτμουντ πριν 2 χρονια και πριν ερθει στον ΠΑΟΚ 30 στη Σαραγοσα να εμφανιζεται παλαιμαχος και ο Κουρτιτς της Σπαλ και της Παρμα που επεσε η υπερπαικτουρα ταυρι...Δεν ξερω τι εγω εχω καταλαβει τοσο λαθος με τη περιπτωση του...
Ο Καγκάβα τα τελευταία χρόνια είναι ουσιαστικά ανενεργός. Ο Σλοβένος πέρυσι είχε φουλ σεζόν στο Καμπιονάτο.
Δεν μιλάμε για 25χρονους που ελπίζεις να τους γυρίσεις την καριέρα. Μιλάμε για 30+ ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει την κατιούσα. Απλά κάποιοι καταφέρνουν στα 32-33 και είναι ακόμη μάχιμοι, ενώ άλλοι είναι πρακτικά βετεράνοι. Τους πρώτους μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις, οι δεύτεροι αποτελούν φύρα.
Πιο πολύ χαίρομαι που επιτέλους στους 30+ ετών ποδοσφαιριστών δεν προσφέρουμε τα πλουσιοπάροχα τριετή συμβόλαια. Αφού την πατήσαμε με Βαρέλα - Μπίσε μάλλον βάλαμε μυαλό.
Εκτος απ τον κουρτιτς ,θα φερουμε αλλον παίκτη συντομα η μετα τα ευρωπαικα ματς;
-
kosths BXL
rainmaker έγραψε:Το δεκαρι θα προκαλέσει συζητήσεις σίγουρα.
Ξαναλέω, πάντα με την προϋπόθεση να κλείσουν οι πρώτες επιλογές μας. Δεν έχουν κλείσει ακόμα, προφανώς. Άμα πάνε σε εναλλακτικές επιλογές , δεν ξέρω ακόμα.
Σε ότι αφορά τον Κουρτιτς, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχει συζητηθεί ότι κινείται και αυτός σε χώρους όπως πάνω κάτω ο Καντουρι. Αλλά και ο σβαμπ (αριστεροπόδαρος δεν είναι; ).
Από δεξιά στα χαφ ποιος θα παίζει;
συζητησεις θετικες ?
Αν το δεκαρι ειναι ο Μενσα ή κατι αναλογο και το ιδιο ισχυει και για το αριστερο μπακ Μπαμπα (μακαρι) παμε για πρωταθλημα. Μονη ενσταση ο χαρτινος ιδιοτροπος.
- kataramenos5
Να βλεπουμε και τα καλα της ολης καταστασης.
Επανήλθε ο Τζος που αγαπησαμε
Επανήλθε ο Τζος που αγαπησαμε
joshua έγραψε:Που θα παει θα παρουμε και εναν παικτη που θα μου κανει ενα κλικ παραπανω...
- pagotatzis
- ΑποστόληςΑ
Εγώ (ξανα)διάβασα ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για τον Kurtic. Είναι ακριβώς αυτά που απομένουν εδώ και δύο ημέρες και προφανώς θα σταματήσουν να απομένουν με το που θα έρθει εδώ και θα υπογράψει.