Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μπάμπα και αντίστοιχης ποιότητας με Κουρτιτς 10αρι και εξτρεμ και πάμε να τους μαμησουμε όλους!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Διαβάζω και στο τόπικ και αλλού ότι θα πάμε για αριστερό εξτρέμ και δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό.
Γιατί αυτό που είχα εγώ εντύπωση, είναι ότι εκεί που χρειαζόμαστε εξτρέμ, είναι στη δεξιά πλευρά και όχι στην αριστερή.
Μάλλον κάτι μου διαφεύγει.
Γιατί αυτό που είχα εγώ εντύπωση, είναι ότι εκεί που χρειαζόμαστε εξτρέμ, είναι στη δεξιά πλευρά και όχι στην αριστερή.
- stravostomis
Ο Τζόλης πότε θα πουληθεί; Αν δεν γίνει φορ, στο σύστημα του Λουτσέσκου θα καταστραφεί το παληκάρι.
Το σύστημα του Λουτσεσκου είναι το κυρίαρχο σύστημα στον πλανήτη, έστω με τις διάφορες παραλλαγές του
Αυτό που παίζαμε πέρυσι, δεν είναι και τόσο συχνό
Άμα θέλει ο Τζολης να καθιερωθεί πρεπει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του
Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι είναι φορ
Αυτό που παίζαμε πέρυσι, δεν είναι και τόσο συχνό
Άμα θέλει ο Τζολης να καθιερωθεί πρεπει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του
Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι είναι φορ
Rain αν θες για να ανάψει η κουβέντα μας λες αν το εξτρεμ που μιλάμε παίζει στον ασβέστη ή κόβει προς τα μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
Δεξιοποδαρο μάλλον.bersekeros έγραψε:Διαβάζω και στο τόπικ και αλλού ότι θα πάμε για αριστερό εξτρέμ και δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό.
Άρα αριστερά θα παιζει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος το λέει αυτό;;stravostomis έγραψε:Ο Τζόλης πότε θα πουληθεί; Αν δεν γίνει φορ, στο σύστημα του Λουτσέσκου θα καταστραφεί το παληκάρι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το εξτρέμ έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμαanalog έγραψε:Rain αν θες για να ανάψει η κουβέντα μας λες αν το εξτρεμ που μιλάμε παίζει στον ασβέστη ή κόβει προς τα μέσα.
Κυρίως ασβέστη αλλά συγκλίνει για να εκτελέσει. Δεν είναι ψευτοδεκαροειδές παντως.
Αναμένουμε εξελίξεις, πιστεύω ότι θα αργήσει ακόμα λίγο. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Αριστερό μπακ και δεκαρι πρώτα, ίσως και με αντίστροφη σειρά. Δεκαρι και μπακ. Ανάλογα τι θα κάνουν με μπαμπα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το 10αρι θα είναι ένας παίκτης που θα έχει τον ρόλο του Πέλκα πριν τρία χρόνια ή κάτι σε πιο τεχνίτη, Μπισεσβαρ κτλ;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το 10αρι θα είναι ένας παίκτης που θα έχει τον ρόλο του Πέλκα πριν τρία χρόνια ή να περιμένουμε κάτι σε πιο τεχνίτη, Μπισεσβαρ κτλ;
Ρωτάω γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής σχετικά με την θέση του Καντουρι, την θέση του Ουάρντα (αν μείνει) και την παραμονή ή όχι του Αουγκούστο ...όπως καταλαβαίνετε όλα συνδέονται.
Το γεγονός πάντως ότι ψάχνουμε για δεκάρι μου λέει οτι ο Λούτσος ψάχνει κάτι διαφορετικό από Καγκάβα, Ουάρντα ή Καντουρί.
Πιθανόν εχει να κάνει με γρήγορο παίκτη στυλ Πελκα. Για να δούμε...
Το γεγονός πάντως ότι ψάχνουμε για δεκάρι μου λέει οτι ο Λούτσος ψάχνει κάτι διαφορετικό από Καγκάβα, Ουάρντα ή Καντουρί.
Πιθανόν εχει να κάνει με γρήγορο παίκτη στυλ Πελκα. Για να δούμε...
Μήπως τώρα με τον Σλοβένο θα δούμε τον Καντουρι δίπλα του βασικό;
Το δεκαρι θα προκαλέσει συζητήσεις σίγουρα.
Ξαναλέω, πάντα με την προϋπόθεση να κλείσουν οι πρώτες επιλογές μας. Δεν έχουν κλείσει ακόμα, προφανώς. Άμα πάνε σε εναλλακτικές επιλογές , δεν ξέρω ακόμα.
Σε ότι αφορά τον Κουρτιτς, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχει συζητηθεί ότι κινείται και αυτός σε χώρους όπως πάνω κάτω ο Καντουρι. Αλλά και ο σβαμπ (αριστεροπόδαρος δεν είναι; ).
Από δεξιά στα χαφ ποιος θα παίζει;
Ξαναλέω, πάντα με την προϋπόθεση να κλείσουν οι πρώτες επιλογές μας. Δεν έχουν κλείσει ακόμα, προφανώς. Άμα πάνε σε εναλλακτικές επιλογές , δεν ξέρω ακόμα.
Σε ότι αφορά τον Κουρτιτς, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχει συζητηθεί ότι κινείται και αυτός σε χώρους όπως πάνω κάτω ο Καντουρι. Αλλά και ο σβαμπ (αριστεροπόδαρος δεν είναι; ).
Από δεξιά στα χαφ ποιος θα παίζει;
- stravostomis