Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Επίσης κάτι άλλο.
Μεταγραφική περίοδο χωρίς σταφυλιδη ρε σεις?
20χιλιαρικα ποστ και ούτε ένας για Σταφ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφική περίοδο χωρίς σταφυλιδη ρε σεις?
20χιλιαρικα ποστ και ούτε ένας για Σταφ?
Και την ίδια σεζόν είχε 90λεπτα σε νίκες επί της Ίντερ (2) και Μίλαν.Parolos έγραψε:Τώρα είδα από ρεπορτάζ ότι είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Κουρτιτς με τη Φιορεντίνα στο 1-1.
Εντάξει αυτοί είχαν κέντρο Κουρτιτς, Λαζζαρι και Πιζάρο κέντρο τριάδα και τους έκανα πλάκα με Τζολη Τζανδαρη και Γκολάσα στα χαφ.
Άι καλά.
Οπότε ο παίκτης είναι κάτι ανάμεσα σε Γκολάσα και Μπρόζοβιτς, σε Τζιόλη και Γκουαρίν. Because fuck logic
Ρε Νάπολι πλάκα έκανα.
- PaokPatraG4
Πάντως η θέση που επείγει κ πρέπει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι του αριστερού μπακ....Δεν ξέρω τι παίζει με τον Μπάμπα κ πόσο θα τον περιμένουμε αλλά εκεί στα αριστερά υπάρχει τεράστιο θέμα....
Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
- kataramenos5
Επιθετικο πανωραφισιο. Ναι αλλα ολα αυτα οπως και πολλα αλλα ακουστηκαν πριν πολυ καιρο. Πριν το euro ελεγες μπορει να δωσεις σβι να χεις επιπλεον φραγκα. Τωρα μαλλον τον κρατας οποτε αλλαζουν οι συνθηκες.joshua έγραψε:Ο παπας πάντως μιλούσε για επιθετικο.
- FreeWatcher
Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!Γερασίμου έγραψε:Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Για σεντερ φορ δωσαμε! Ενα εκατομμύριο μισθο συν εφορια!!!
Λίγο ηρεμα με τα εκατομμύρια παιδια.....
Μπορείς να επενδύσεις σε αγορές, μπορείς κ σε υψηλότερα συμβόλαια! Κ η δεύτερη επιλογή λεφτά είναι δεν τους πληρωνει τους παιχτες ο θεος...
Ο παπας εννοούσε-εννοεί, Γιοβετιτς.
Τσάμπα ψάχνετε για κάποιον άλλο.
Τσάμπα ψάχνετε για κάποιον άλλο.
- black_star_ninja
Φαντάζομαι οτι οι τιμές καθορίζονται όπως σε όλες τις θέσεις εργασίας απο την Προσφορά τη Ζήτηση και το Βιογραφικό. Δεν έχουν ίδιο βιογραφικό. Και πάλι πολλα πήρε ο Ολιβέιρα. Απλά ειναι σε θέση που αμοίβεται πιο καλα σε γενικές γραμμές.FreeWatcher έγραψε:Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!Γερασίμου έγραψε:Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Μπορείς να επενδύσεις σε αγορές, μπορείς κ σε υψηλότερα συμβόλαια! Κ η δεύτερη επιλογή λεφτά είναι δεν τους πληρωνει τους παιχτες ο θεος...
-
Jack_riper
Η Πάρμα εχει και αλλους 2-3 παικταραδες που αξιζει να κοιταξουμε.ειναι ευκαιρια τωρα που έπεσε
- rade paprica
Για τερματά συμφωνώ και εγώ με τον προβληματισμό του Νόρτε
Δύο λόγους σκέφτομαι (πιθανώς συνδυαστικούς) που δεν προχωρήσαμε σε τέτοια κίνηση
1. Κόστος. Δεν ξέρω αν είναι 7 ή 5 ή πόσα πάντως προφανώς πρέπει να ρίξεις σεβαστό ποσό (θυμηθείτε και Όλσεν, Ρέι)
2. Πιθανώς να έχει νόημα πρώτα να δέσει η ομάδα με το νέο τρόπο παιχνιδιού και αφού δούμε τι ψάρια πιάνουμε να πάμε και για τερματά με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά
Δηλαδή φέτος στρώνεις ομάδα (και με τις λοιπές μεταγραφές) και του χρόνου πας για ουσιαστική (και μακροχρόνια) αναβάθμιση
μία τρίτη πιθανότητα (που ειλικρινά δε μπορώ να αξιολογήσω) είναι ίσως ότι περιμένουν τον πιτσιρικά που έχουμε, που ανέφεραν κάποια παιδιά
Μήπως έπρπεπε καλού κακού να της ρίξω καμιά φάπα; Δεν ξέρω, με έχετε μπερδέψει.
Μια χαρά ήταν πέρυσι που έδερνε μόνο ο Μπαρλοου.
Δύο λόγους σκέφτομαι (πιθανώς συνδυαστικούς) που δεν προχωρήσαμε σε τέτοια κίνηση
1. Κόστος. Δεν ξέρω αν είναι 7 ή 5 ή πόσα πάντως προφανώς πρέπει να ρίξεις σεβαστό ποσό (θυμηθείτε και Όλσεν, Ρέι)
2. Πιθανώς να έχει νόημα πρώτα να δέσει η ομάδα με το νέο τρόπο παιχνιδιού και αφού δούμε τι ψάρια πιάνουμε να πάμε και για τερματά με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά
Δηλαδή φέτος στρώνεις ομάδα (και με τις λοιπές μεταγραφές) και του χρόνου πας για ουσιαστική (και μακροχρόνια) αναβάθμιση
μία τρίτη πιθανότητα (που ειλικρινά δε μπορώ να αξιολογήσω) είναι ίσως ότι περιμένουν τον πιτσιρικά που έχουμε, που ανέφεραν κάποια παιδιά
Πήγα σήμερα αεροδρόμιο να παραλάβω μια φίλη της κόρης μου που φεύγουν αύριο για κατασκήνωση.barlow4 έγραψε:μην ειστε κολλημενοι.δε χρειαζεται να ειναι μεταγραφη.Magpies4 έγραψε:Πότε έρχεται αεροδρόμιο;barlow4 έγραψε:σημερα ποιον δερνουμε?
Μήπως έπρπεπε καλού κακού να της ρίξω καμιά φάπα; Δεν ξέρω, με έχετε μπερδέψει.
Μια χαρά ήταν πέρυσι που έδερνε μόνο ο Μπαρλοου.
Δεν μιλάω για αμοιβές. Μιλάω για χρήματα που ξοδεύονται για να αποκτηθεί παίκτης από άλλη ομάδα.black_star_ninja έγραψε:Φαντάζομαι οτι οι τιμές καθορίζονται όπως σε όλες τις θέσεις εργασίας απο την Προσφορά τη Ζήτηση και το Βιογραφικό. Δεν έχουν ίδιο βιογραφικό. Και πάλι πολλα πήρε ο Ολιβέιρα. Απλά ειναι σε θέση που αμοίβεται πιο καλα σε γενικές γραμμές.FreeWatcher έγραψε:Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!Γερασίμου έγραψε:Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Πληροφοριακά κουρτώ στα ποντιακά, σημαίνει καταπίνω, οπότε προσλέπω ότι ο Κουρτις θα τους καταπίνει όλους αμάσητους