Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Parolos »

Επίσης κάτι άλλο.

Μεταγραφική περίοδο χωρίς σταφυλιδη ρε σεις?

20χιλιαρικα ποστ και ούτε ένας για Σταφ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Parolos έγραψε:Τώρα είδα από ρεπορτάζ ότι είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Κουρτιτς με τη Φιορεντίνα στο 1-1.

Εντάξει αυτοί είχαν κέντρο Κουρτιτς, Λαζζαρι και Πιζάρο κέντρο τριάδα και τους έκανα πλάκα με Τζολη Τζανδαρη και Γκολάσα στα χαφ.
Άι καλά.
Και την ίδια σεζόν είχε 90λεπτα σε νίκες επί της Ίντερ (2) και Μίλαν.

Οπότε ο παίκτης είναι κάτι ανάμεσα σε Γκολάσα και Μπρόζοβιτς, σε Τζιόλη και Γκουαρίν. Because fuck logic
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε Νάπολι πλάκα έκανα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Πάντως η θέση που επείγει κ πρέπει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι του αριστερού μπακ....Δεν ξέρω τι παίζει με τον Μπάμπα κ πόσο θα τον περιμένουμε αλλά εκεί στα αριστερά υπάρχει τεράστιο θέμα....
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όλα θα γίνουν, να έχετε πίστη στην ομάδα και στον Ιβάν.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Έκλεισε και πάει Ολλανδία ο Κούρτιτς!
inpaok
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ο παπας πάντως μιλούσε για επιθετικο.
Επιθετικο πανωραφισιο. Ναι αλλα ολα αυτα οπως και πολλα αλλα ακουστηκαν πριν πολυ καιρο. Πριν το euro ελεγες μπορει να δωσεις σβι να χεις επιπλεον φραγκα. Τωρα μαλλον τον κρατας οποτε αλλαζουν οι συνθηκες.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Γερασίμου έγραψε:Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Αλλά νομίζω πως μία ακόμα προσθήκη ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή την θέλουμε. Για τον Kurtic δεν ξοδέψαμε μία αφού είναι δάνειο διετίας. Για σέντερ φορ δεν βλέπω να δίνουμε. Έχουμε τα 8 από τον Γιαννούλη, γιατί να μην επενδυθούν σε έναν ταχυδύναμο στη μέση και σε έναν καλό πλάγιο επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη; Γιατί από Λάμπρου, Εσίτι και τον Αουγκούστο, περιμένω από λίγα έως τίποτα.
Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!
Για σεντερ φορ δωσαμε! Ενα εκατομμύριο μισθο συν εφορια!!!
Λίγο ηρεμα με τα εκατομμύρια παιδια.....
Μπορείς να επενδύσεις σε αγορές, μπορείς κ σε υψηλότερα συμβόλαια! Κ η δεύτερη επιλογή λεφτά είναι δεν τους πληρωνει τους παιχτες ο θεος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο παπας εννοούσε-εννοεί, Γιοβετιτς.
Τσάμπα ψάχνετε για κάποιον άλλο.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

FreeWatcher έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Πολύ καλή προσθήκη. Μέσος με 9 σεζόν στη Serie A που απαιτεί δύναμη και τρέξιμο στον άξονα, μόνο άμπαλος δεν μπορεί να είναι.
Δεν ξοδέψαμε μία? Με το καλό ναρθει κ μην το ματιάσουμε, αλλα εαν ερθει θα ξοδεψουμε 2.4 εκατομμύρια συν την εφορία!!!!
Μπορείς να επενδύσεις σε αγορές, μπορείς κ σε υψηλότερα συμβόλαια! Κ η δεύτερη επιλογή λεφτά είναι δεν τους πληρωνει τους παιχτες ο θεος...
Φαντάζομαι οτι οι τιμές καθορίζονται όπως σε όλες τις θέσεις εργασίας απο την Προσφορά τη Ζήτηση και το Βιογραφικό. Δεν έχουν ίδιο βιογραφικό. Και πάλι πολλα πήρε ο Ολιβέιρα. Απλά ειναι σε θέση που αμοίβεται πιο καλα σε γενικές γραμμές.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Η Πάρμα εχει και αλλους 2-3 παικταραδες που αξιζει να κοιταξουμε.ειναι ευκαιρια τωρα που έπεσε
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Για τερματά συμφωνώ και εγώ με τον προβληματισμό του Νόρτε

Δύο λόγους σκέφτομαι (πιθανώς συνδυαστικούς) που δεν προχωρήσαμε σε τέτοια κίνηση
1. Κόστος. Δεν ξέρω αν είναι 7 ή 5 ή πόσα πάντως προφανώς πρέπει να ρίξεις σεβαστό ποσό (θυμηθείτε και Όλσεν, Ρέι)
2. Πιθανώς να έχει νόημα πρώτα να δέσει η ομάδα με το νέο τρόπο παιχνιδιού και αφού δούμε τι ψάρια πιάνουμε να πάμε και για τερματά με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά

Δηλαδή φέτος στρώνεις ομάδα (και με τις λοιπές μεταγραφές) και του χρόνου πας για ουσιαστική (και μακροχρόνια) αναβάθμιση

μία τρίτη πιθανότητα (που ειλικρινά δε μπορώ να αξιολογήσω) είναι ίσως ότι περιμένουν τον πιτσιρικά που έχουμε, που ανέφεραν κάποια παιδιά
barlow4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:σημερα ποιον δερνουμε?
Πότε έρχεται αεροδρόμιο;
μην ειστε κολλημενοι.δε χρειαζεται να ειναι μεταγραφη.
Πήγα σήμερα αεροδρόμιο να παραλάβω μια φίλη της κόρης μου που φεύγουν αύριο για κατασκήνωση.
Μήπως έπρπεπε καλού κακού να της ρίξω καμιά φάπα; Δεν ξέρω, με έχετε μπερδέψει.
Μια χαρά ήταν πέρυσι που έδερνε μόνο ο Μπαρλοου. :D
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

black_star_ninja έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Φαντάζομαι οτι οι τιμές καθορίζονται όπως σε όλες τις θέσεις εργασίας απο την Προσφορά τη Ζήτηση και το Βιογραφικό. Δεν έχουν ίδιο βιογραφικό. Και πάλι πολλα πήρε ο Ολιβέιρα. Απλά ειναι σε θέση που αμοίβεται πιο καλα σε γενικές γραμμές.
Δεν μιλάω για αμοιβές. Μιλάω για χρήματα που ξοδεύονται για να αποκτηθεί παίκτης από άλλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Πληροφοριακά κουρτώ στα ποντιακά, σημαίνει καταπίνω, οπότε προσλέπω ότι ο Κουρτις θα τους καταπίνει όλους αμάσητους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”