Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το δίλημμα ήταν Ολιβέιρα ή Κρμέντσικ και όχι Σβιντέρσκι ή Κρμέντσικ; Εγώ τείνω να υιοθετήσω, με ποδοσφαιρικά κριτήρια, ότι η ανανέωση του Σβι είναι ουσιαστική και όχι απλά υποστηρικτική σε επιδίωξη πώλησής του και για αυτό δεν αγοράστηκε ο Τσέχος.
Το σχήμα Ολιβέιρα - Σβι το βλέπω. Το Σβι - Κρμέντσικ κάπου δεν μου κάθεται
Eτσι γελαγες και στα τελη του 2017 οταν ελεγα οτι ο Λουτσεσκου θα μας εκπληξει, μετα σου κοπηκε το γελιο, στενοχωρηθηκες με το αηττητοDimg4 έγραψε:Γκουερινο έγραψε:
Ο Ολιβειρα εχει τις δυνατοτητες να βγει το καλυτερο φορ που ειχαμε ποτε ο Κρμεντσικ οχι. Οποτε τον σωστο πηραμε![]()
![]()
Τοσα χρονια ουτε μια παραθεση δεν εμαθες να κανεις σωστα
- stravostomis
Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Μόλις διάβασα ότι για να βρεις καλύτερο από τον Πασχαλάκη χρειάζεται 7 εκατομμύρια (
) με έπιασε μια έντονη επιθυμία.
Δεν χρειάζεται να υπάρχουν ειρωνείες από κανέναν…Ο καθένας έχει την άποψη του..Ας μπορούμε να διαφωνήσουμε και μια φορά πολιτισμένα…Γκουερινο έγραψε:Eτσι γελαγες και στα τελη του 2017 οταν ελεγα οτι ο Λουτσεσκου θα μας εκπληξει, μετα σου κοπηκε το γελιο, στενοχωρηθηκες με το αηττητοDimg4 έγραψε:Γκουερινο έγραψε:
Ο Ολιβειρα εχει τις δυνατοτητες να βγει το καλυτερο φορ που ειχαμε ποτε ο Κρμεντσικ οχι. Οποτε τον σωστο πηραμε![]()
![]()
Δεν θα μας λειψεις, θα σου κουνησω και το μαντηλι του ΠΑΟΚstravostomis έγραψε:Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Μόλις διάβασα ότι για να βρεις καλύτερο από τον Πασχαλάκη χρειάζεται 7 εκατομμύρια (![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θελεις εισαι ελευθερος να αποδειξεις το αντιθετο με νουμερα οχι εικασιες
Αν κρίνουμε από τα λόγια προ μηνών του ατζέντη του Σβι, θα κατανοήσουμε πως ο Σβι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω , γι αυτό και θέλανε το χειμώνα να τον πάει στην Μπολόνια..Την εποχή που βγήκε ο Ολιβέιρα, υπήρχε στο κάδρο μόνο ο Κρμέντσικ και ο Σποραρ, άρα επιλέχθηκε ο πρώτος έναντι των άλλων…Εγώ πάντως έτσι όπως είδα τον Σβι στο φιλικό ανησύχησα πολύ…ούτε κοντρόλ του έβγαινε…Τα δείγματα που έχουμε πάντως από περσι , δείχνουν Κρμέντσινκ και όχι Ολιβέιρα…seaman έγραψε:Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το δίλημμα ήταν Ολιβέιρα ή Κρμέντσικ και όχι Σβιντέρσκι ή Κρμέντσικ; Εγώ τείνω να υιοθετήσω, με ποδοσφαιρικά κριτήρια, ότι η ανανέωση του Σβι είναι ουσιαστική και όχι απλά υποστηρικτική σε επιδίωξη πώλησής του και για αυτό δεν αγοράστηκε ο Τσέχος.
Εσυ δηλ. Γκουερίνο λες πως θα υπήρχε ομάδα που να δώσει στον ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη όχι 7.000.000 αλλά έστω 3.000.000;Εμένα δύσκολο μου φαίνεται ρε φίλε..Γκουερινο έγραψε:Δεν θα μας λειψεις, θα σου κουνησω και το μαντηλι του ΠΑΟΚstravostomis έγραψε:Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Μόλις διάβασα ότι για να βρεις καλύτερο από τον Πασχαλάκη χρειάζεται 7 εκατομμύρια (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dimg4
εδω και μερικες σελιδες προσφερεις απειρο γελιο, α και που'σαι? Μετα απο 3 παραθεσεις πρεπει να σβησεις μια για να κανεις τη δικη σου. Αλλα σε καταλαβαινω, θελει καποιες βασικες γνωσεις για να το ξερεις αυτο. Προσπαθησες αλλα απετυχεςΓκουερινο έγραψε:Eτσι γελαγες και στα τελη του 2017 οταν ελεγα οτι ο Λουτσεσκου θα μας εκπληξει, μετα σου κοπηκε το γελιο, στενοχωρηθηκες με το αηττητοDimg4 έγραψε:Γκουερινο έγραψε:
![]()
-
Dimg4
Φτιαξε ενα φορουμ μονος σου, λογικα εκει το παςΓκουερινο έγραψε:Δεν θα μας λειψεις, θα σου κουνησω και το μαντηλι του ΠΑΟΚstravostomis έγραψε:Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Μόλις διάβασα ότι για να βρεις καλύτερο από τον Πασχαλάκη χρειάζεται 7 εκατομμύρια (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/Paracelsus/status/1 ... 9647869954
Καθολου δυσκολο προεδρε . Μου εχουν δωσει 2,5 για αυτον

Καθολου δυσκολο προεδρε . Μου εχουν δωσει 2,5 για αυτον
Εσυ προσφερεις χρονια γελιο που αναγκαζεσαι με βαρια καρδια να λες μπραβο στον Λουτσεσκου. ΚουραγιοDimg4 έγραψε:
εδω και μερικες σελιδες προσφερεις απειρο γελιο, α και που'σαι? Μετα απο 3 παραθεσεις πρεπει να σβησεις μια για να κανεις τη δικη σου. Αλλα σε καταλαβαινω, θελει καποιες βασικες γνωσεις για να το ξερεις αυτο. Προσπαθησες αλλα απετυχες
(εμενα τα μηνυματα βγαινουν σωστα ως δια μαγειας σε αντιθεση με τα δικα σου)
Δεν είστε μόνο off topic αλλά και ότι να ναι. Προσωπικές κόντρες για ποιο λόγο να διαβάζει ένα ολόκληρο φόρουμ;
Ότι του "σηκωθεί" του καθενός.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι του "σηκωθεί" του καθενός.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Grouchopoulos4
Συνήθως διάβαζα σχόλια εδώ μέσα για παίκτες που δεν ήξερα καλά πριν έρθουν στον ΠΑΟΚ - οπότε δεν καταλάβαινα. Τον Κούρτιτς όμως τον ξέρω και να βλέπεις να γράφονται τόσες βλακείες από ανθρώπους που αποκλείεται να τον έχουν δει να παίζει είναι πολύ αποκαλυπτικό. Τέλος πάντων...
Κατά την γνώμη μου χρειαζόμαστε τερματοφύλακα έστω για να υπάρχει σοβαρός συναγωνισμός για τον Πασχαλάκη.
Ο δε Ολιβέιρα, με βάση τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ, είναι στοίχημα. Ίσως παίξει καλά, αλλά δύσκολο αυτός ο παίκτης να κάνει την διαφορά...
Κατά την γνώμη μου χρειαζόμαστε τερματοφύλακα έστω για να υπάρχει σοβαρός συναγωνισμός για τον Πασχαλάκη.
Ο δε Ολιβέιρα, με βάση τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ, είναι στοίχημα. Ίσως παίξει καλά, αλλά δύσκολο αυτός ο παίκτης να κάνει την διαφορά...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Μεχρι τωρα εχουμε παρει ενα τεραστιο στοιχημα για δεξι μπακ, εναν φορ χειροτερο απο τον περσινο βασικο μας, και μαλλον ενα χαφ που μαλλον συνιστα αναβαθμιση, Οι 2 ηρθαν ελευθεροι κι ο ενας δανεικος(?). Στα εσοδα μας ειναι τα 7Μ του Γιαννουλη, ενω στα ± του μπατζετ, περα απο τα 3 νεα συμβολαια, η αποχωρηση των Μπαμπα και Κρμεντσικ, ενω θα φανει τι θα γινει με Μπισεσβαρ κι Εσιτι. Θεωρητικα εχουμε χρημα να ριξουμε στην αγορα. Μενει να δουμε αν θελουμε να το ριξουμε ή οχι.
Τερματοφυλακα κανονικα δεν θα επρεπε να συζηταμε αν θελουμε. Διαγραψαμε 2 χρονια τραγικης παρουσιας του Πασχαλακη με 1 μηνα φυσιολογικων εμφανισεων και την μεταφυσικη πεποιθηση οτι ο Λουτσεσκου θα τον ξανακανει επαγγελματια. Αν μεινουμε με Πασχαλακη, θελουμε οπωσδηποτε μεταγγραφη βασικου αμυντικου. Ειδαλλως θα σπανε τα νευρα μας παλι.
Τερματοφυλακα κανονικα δεν θα επρεπε να συζηταμε αν θελουμε. Διαγραψαμε 2 χρονια τραγικης παρουσιας του Πασχαλακη με 1 μηνα φυσιολογικων εμφανισεων και την μεταφυσικη πεποιθηση οτι ο Λουτσεσκου θα τον ξανακανει επαγγελματια. Αν μεινουμε με Πασχαλακη, θελουμε οπωσδηποτε μεταγγραφη βασικου αμυντικου. Ειδαλλως θα σπανε τα νευρα μας παλι.
- black_star_ninja
Καλημέρα. Ρε σεις, συμφωνώ και γω κ πολλα αλλα παιδιά σχετικά με τον τερματοφύλακα, αλλα πιο πολυ συμφωνώ με Barlow. Θα στηρίξουμε ή Οχι τον προπονητή. Δε γινεται να έχουμε αποψη για όλα. Διάλεξε ο προπονητής αυτούς για τέρμα. Διάλεξε ο προπονητής αριστερό Μπακ κ φορ (και εξήγησε το γιατί). Τελείωσε. Μας αρέσει ή Οχι δεν εχει νόημα να το συζητάμε απο το πρωι ως το βραδυ. Δεν καταφέρνουμε τίποτα. Πιο πολυ γκρινιάζουμε και χωρίς αποτέλεσμα. Δώστε λιγο χρόνο. Φαίνεται οτι θα πέσει χρήμα.