Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Δηλαδή συγγνώμη, θεωρούμε πραγματικά ότι η ομάδα θα παίζει σπουδαία μπάλα, θα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα αλλά θα χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας του Πασχαλάκη;

Όχι παιδιά σόρρυ διαφωνώ

Προφανώς δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου, αλλά έχει ένα νορμάλ επίπεδο για να υποστηρίξει την προσπάθεια. τεράστιο ρόλο παίζει η ψυχολογία.

Ας ρολαρει η ομάδα, ας βρει φόρμα και ουσία σε άμυνα και επίθεση και όλα καλά θα πάνε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

markos4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:
markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;

Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
Από αυτά που είδες ποιον θα κράταγες;
Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.
Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..
Μια χαρα λογος λοιπον ειναι αυτος.
Εσυ θεωρεις οτι ο Κρμεντσικ ειναι τοσο καλυτερος απ' τον Ολιβεϊρα που αξιζει 5 μυρια παραπανω;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ελάτε ρε μάγκες πείτε το..
Πέρυσι στους αγώνες που δώσαμε με την κουλά έπεφτε μεγάλος αναστεναγμός βλέποντας τον ολιβειρα..
Είμαι σίγουρος όταν κάρφωσε τον γαυρο ο καράφλας στον τελικο κάποιοι εδώ μέσα είπατε, κρίμα που στην θέση του δεν ήταν ο ολιβειρα.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Αρλουμπες
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δηλ. τι άλλο θέλετε να δείτε από έναν επιθετικό;;;Ήρθε τον Ιανουάριο , έβαλε 9 γκολ έκανε γιογιό τον Σεμεδο, γρήγορος , δυνατός και πάνω από όλα γούσταρε να παίζει στην ομάδα…Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω θεωρείτε τον Ολιβέιρα καλύτερο!!!Προφανως και δεν τον έχετε παρακολουθήσει καθόλου..Φέτος έκανε τραγική χρονιά και μη μου πείτε πως επειδή η Άεκ ήταν χάλια δεν φάνηκε…Και πέρσι χάλια ήταν η ομαδα τους, έβαλε περισσότερα γκολ αλλά πολλά από αυτά με πέναλτυ…Και ο ΠΑΟΚ χάλια ήταν αλλά ο Τζόλης και ο Ζίφκοβιτς μια χαρά ξεχώρισαν.Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που παίζαμε μεταξύ μας όλοι προτιμούσαμε αυτόν στην ενδεκάδα παρά τον Ανσαριφαρν που είναι πιο επικινδυνος…Έχει χάσει απίστευτες ευκαιρίες λόγω του κολλήματος που έχει να τελειώνει τις φάσεις μόνος του χωρίς να βλέπει τριγύρω του και βγάζει πολλά νεύρα όταν δεν παίζει βασικός…για το πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν θέλω να πω κάτι…Το ότι δεν είχε προτάσεις όντας ελεύθερος από άλλες ομάδες είναι στα μείον… Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας στους 2…Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη…και δεν χρειάζεται να συμφωνεί κάνεις με αυτήν..
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

markos4 έγραψε:Ελάτε ρε μάγκες πείτε το..
Πέρυσι στους αγώνες που δώσαμε με την κουλά έπεφτε μεγάλος αναστεναγμός βλέποντας τον ολιβειρα..
Είμαι σίγουρος όταν κάρφωσε τον γαυρο ο καράφλας στον τελικο κάποιοι εδώ μέσα είπατε, κρίμα που στην θέση του δεν ήταν ο ολιβειρα.. :lol: :lol:
Ανακουφιστηκαμε που επιτελους το καρφωσε. Ευτυχως που ο γκει ειναι υπομονετικη γκομενα, αν ηταν αλλη και δεν της το καρφωνε ουτε με την πρωτη ουτε με την δευτερη θα ειχε φυγει
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτα ειναι "εξυπναδες" και κανενας δεν ειπε κατι τετοιο.
Αφου θετεις θεμα λοιπον, ασε τις εξυπναδες και απαντα σοβαρα.
Εγω θα προτιμουσα Κρμεντσικ αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσεις 5 μυρια παραπανω γι αυτον εναντι του Ολιβεϊρα.
Εσυ πιστευεις οτι αξιζει τα 5 μυρια παραπανω;
proedros

Γκουερινο έγραψε:
Ανακουφιστηκαμε που επιτελους το καρφωσε. Ευτυχως που ο γκει ειναι υπομονετικη γκομενα, αν ηταν αλλη και δεν της το καρφωνε ουτε με την πρωτη ουτε με την δευτερη θα ειχε φυγει
Αυτό γιατί δεν το λες και για το Σβιντερσκι που έχασε 2 μάτια;Μιλάς λες και ο αντίπαλος δεν υπάρχει ή το ότι ο φαλάκρας δεν έκανε τίποτα για να πάρει την μπάλα στα πόδια του..Έλεος..
proedros

sic-4 έγραψε:
Εγω θα προτιμουσα Κρμεντσικ αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσεις 5 μυρια παραπανω γι αυτον εναντι του Ολιβεϊρα.
Μην μπερδεύεσαι 2.5-3.00 ζητούν οι Βέλγοι…3.5 έδωσες για Τσόλακ..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sic-4 έγραψε:
ναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Norte έγραψε:ισως να συζητουσαμε ποσο ΛΑΘΟΣ ειναι η αποφαση του προπονητη μας?
εκτος βεβαια και αν συμφωνειτε με αυτη οποτε παω πασο...
Και γω θεωρώ ότι είναι λάθος η μη απόκτηση πρώτου τερματοφυλακα με ταυτόχρονη πώληση ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Dimg4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
ναι
Ε ωραία θεμιτό

Οι υπεύθυνοι δεν το θεωρούσαν και δεν το έκαναν
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Norte έγραψε:υπαρχει καποιος που μπορει να εξηγησει ποδοσφαιρικα την για μενα ακατανοητη αποφαση να μην ενισχυθουμε στην θεση του τερματοφυλακα?
ειναι τοσο προφανες το προβλημα στην θεση που πραγματικα απορω πως εχουμε φτασει 15 ιουλιου και παει να περασει στα ψηλα το θεμα σε βαθμο που να μην συζητιεται καθολου οχι μονο σε επιπεδο ρεπορταζ αλλα ουτε καν εδω στο φορουμ...
Κανένας δεν μπορεί να σου το εξηγήσει γιατί κανένας δεν το σκέφτεται. Ο πασχαλακης είναι ένα τεράστιο στοίχημα αλλά ένα ακόμη πιο τεράστιο ρίσκο. Γράφτηκε πιο πάνω ότι για να βρεις καλύτερο του πρέπει να δώσεις επτά κι πλέον εκατομμύρια ευρώ. Πράγματα δηλαδή που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος που δεν γίνεται συζήτηση για τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τον μήνα του μέλιτος που περνάει ο προπονητής μας. Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τον λουτσεσκου σαν μάγο . Σαν τον μυστη που είναι κάτοχος μιας μοναδικής αλήθειας, και που θα μας οδηγήσει εκ νέου στην γη της επαγγελίας! Το πρόβλημα είναι ότι όταν τέτοιου είδους ανεδαφικές προσδοκίες αρχίσουν κι στραβωνουν , οι ίδιοι οι οποίοι βλέπουν τον Λουτσεσκου σαν πανάκεια σε όλα τα προβλήματα της ομάδας, οι ίδιοι θα αρχίσουν να τον πετροβολουν. Ο λόγος λοιπόν που δεν γίνεται καμία κουβέντα για τον τερματοφύλακα έχει να κάνει αποκλειστικά κι μόνο στο ότι σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε ο λουτσεσκου δεν έχει ζητήσει τερματοφύλακα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γκουερινο έγραψε:
markos4 έγραψε:
markos4 έγραψε:Εβριτη εσένα προσωπικά αν σε ρωταγανε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ποιον θες για την επόμενη χρονιά στο ροστερ μας, τον κρεμτσικ η τον ολιβειρα, τι θα απανταγες;

Μην αρχίσεις τα κλισέ όποιον θέλει ο προπονητής και αυτός ξέρει, αυτός αποφασίζει...
Από αυτά που είδες ποιον θα κράταγες;
Για αυτο ειμαστε οπαδοι κ ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις κουμαντο στην ομαδα κανει ο προπονητης τελος.
Εννοείται και δεν το συζητάω.. Αλλά την γνώμη μας νομίζω ότι μπορούμε να την πούμε.. Και η δική μου άποψη λέει ότι δεν κρατήσαμε τον κρεμτσικ λόγο ότι το σύνολο της μεταγραφής θα πήγαινε 4-5 πάνω απ ότι κόστισε ο ολιβειρα..
Ο Ολιβειρα εχει τις δυνατοτητες να βγει το καλυτερο φορ που ειχαμε ποτε ο Κρμεντσικ οχι. Οποτε τον σωστο πηραμε[/quote]

:lol: :lol: :lol:
proedros

Andrew R έγραψε:
Norte έγραψε:υπαρχει καποιος που μπορει να εξηγησει ποδοσφαιρικα την για μενα ακατανοητη αποφαση να μην ενισχυθουμε στην θεση του τερματοφυλακα?
ειναι τοσο προφανες το προβλημα στην θεση που πραγματικα απορω πως εχουμε φτασει 15 ιουλιου και παει να περασει στα ψηλα το θεμα σε βαθμο που να μην συζητιεται καθολου οχι μονο σε επιπεδο ρεπορταζ αλλα ουτε καν εδω στο φορουμ...
Κανένας δεν μπορεί να σου το εξηγήσει γιατί κανένας δεν το σκέφτεται. Ο πασχαλακης είναι ένα τεράστιο στοίχημα αλλά ένα ακόμη πιο τεράστιο ρίσκο. Γράφτηκε πιο πάνω ότι για να βρεις καλύτερο του πρέπει να δώσεις επτά κι πλέον εκατομμύρια ευρώ. Πράγματα δηλαδή που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος που δεν γίνεται συζήτηση για τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τον μήνα του μέλιτος που περνάει ο προπονητής μας. Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τον λουτσεσκου σαν μάγο . Σαν τον μυστη που είναι κάτοχος μιας μοναδικής αλήθειας, και που θα μας οδηγήσει εκ νέου στην γη της επαγγελίας! Το πρόβλημα είναι ότι όταν τέτοιου είδους ανεδαφικές προσδοκίες αρχίσουν κι στραβωνουν , οι ίδιοι οι οποίοι βλέπουν τον Λουτσεσκου σαν πανάκεια σε όλα τα προβλήματα της ομάδας, οι ίδιοι θα αρχίσουν να τον πετροβολουν. Ο λόγος λοιπόν που δεν γίνεται καμία κουβέντα για τον τερματοφύλακα έχει να κάνει αποκλειστικά κι μόνο στο ότι σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε ο λουτσεσκου δεν έχει ζητήσει τερματοφύλακα.
Εύγε!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”