Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimitris88

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από dimitris88 »

kosths BXL έγραψε:ε ο μπισε ρε φιλε ειναι σιγουρα παρελθον δεν κανει καν προετοιμασια ενω ειναι ο χειροτερος σε φυσικη κατασταση αυτο λεει πολλα...προφανως η αποφαση παρθηκε γτ αλλιως δεν θα ηταν με την εθνικη τωρα αν τον υπολογιζοτανε...στη φοτο προχθες ειχε κατι μαγουλα και μια κοιλια τρομακτικη...
το πιο ωραίο με το Μπίσε είναι ότι μόλις τελειώσει τους αγώνες με την εθνική του θα πρέπει να του δώσουμε άδεια για να ξεκουραστεί από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις..... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Δηλαδή για το ιταλικό πρωτάθλημα δεν ήταν αργός αλλά για το ελληνικό υπερηχητικό είναι αργός; Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

rainmaker έγραψε:
bersekeros έγραψε:
rainmaker έγραψε:Παράξενο πράγμα, σε τέτοια ηλικία να τον δίνουν δανεικό για δύο μάλιστα χρόνια. Δηλαδή το κέρδος της Πάρμα ποιο είναι;
Η Πάρμα γλιτώνει 2,6Μ budget από το συμβόλαιό του.
Ε αν τον άφηνε ελεύθερο τώρα δεν θα γλίτωνε;
Ναι θα γλίτωνε, αλλά θα έχανε πιθανό μελλοντικό ποσοστό μεταπώλησης η ομάδα (λίγο δύσκολο / τραβηγμένο στην ηλικία του) ή κάποιο μικρό ενδεχόμενο loan fee που θα τους δώσουμε.

Πιθανότερα παίζουν και φορολογικοί λόγοι, γιατί έτσι θέλει ο παίκτης.

Μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία για το συμφέρον όλων (στο οικονομικό σκέλος).

Τώρα εάν υπάρχουν άλλα γράμματα , πολύ ψιλά / μικρούτσικα στην συμφωνία, δεν θα τα μάθουμε και ποτέ.

Και δεν έχει και καμιά σημασία στην παρούσα φάση.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

rainmaker έγραψε:
jibbie έγραψε:λεπον, αναλυτικο ραπορτο της αλητοφατσας

https://docdro.id/NG6vOvi

δειτε το και το συζηταμε :)
Ωραία η προσπάθεια τζιμπι, ευχαριστούμε. Πολύ αξιόλογα στοιχεία.

Με σοκάρει ο χιτμαπ βέβαια. Κεντρικό χαφ παίρνουμε ή αριστερό μπακ χαφ;

Στη σελιδα 9 φαίνεται το γιατί τον θέλουμε και σε τι σημεία του γηπέδου πατάει...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

jibbie να σε καλά φίλε ... πολύ αναλυτική πληροφορία ...

από αυτό βέβαια προκύπτει σκέτη απογοήτευση ... πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά στις περισσότερες κατηγορίες ...

τον παίχτη δεν τον ξέρω ... καθόλου ... αλλά δυστηχώς όλες οι αντίστοιχες εμπειρίες του παρελθόντος κατέληξαν με πόνο ... απορώ με την επιμονή μας σε τέτοιες επιλογές ... εννοώ μεγάλος σε ηλικία παίχτης με βαρύ σκαρί ... δηλαδή εάν είναι ακόμα και λίγο καλύτερος από τον Σβάμπ ποια είναι η βελτίωση ?

τέλος πάντων ... κάποιοι παίρνουν εκατομύρια για να κάνουν αυτές τις επιλογές ...

εμένα μου έκανε πάντως εντύπωησ προχθές η συνέντευξη του Ίβιτς που έβγαλε πίκρα ... εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα λεγόμενα του και αυτός για το ίδιο πράγμα μιλούσε για τον ΠΑΟΚ ... για τον τρόπο λειτουργίας ... και τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις ... μακάρι ο Λουτσέσκου να έχει έστω ένα ποσοστό επιτυχίας από τις τότε επιλογές του ΠΑΟΚ ... με συμβόλαιο 1,2-1,3 εκατ τον χρόνο πάντως πιστεύω ότι μπορούσε να βρει πολύ καλύτερο παίχτη ... τουλάχιστον στα χαρτιά ... ιδίως δανεικό από κάποια μεγάλη ομάδα ...
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

απο τη φορολογια ειναι για τον παικτη πιο καλο ? εγω καταλαβα οτι το ποσο που θα πληρωνει ο ΠΑΟΚ θα ειναι μικροτερο αν μπαινουν τα εξτρα απο την ιταλια και οχι απο εδω....δλδ μεικτα vs καθαρα και τετοια...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

tad έγραψε:

jibbie να σε καλά φίλε ... πολύ αναλυτική πληροφορία ...

από αυτό βέβαια προκύπτει σκέτη απογοήτευση ... πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά στις περισσότερες κατηγορίες ...
δεν ξερω αν αναφερεσαι σε απολυτα νουμερα, αυτο που εγω κοιταω στο τελος της ημερας ειναι η θεση του στο distribution σε σχεση με τους υπολοιπους παικτες μιας λιγκας οπως το καμπιονατο.

παραδειγμα

Εικόνα

ή

Εικόνα

δεν ξερω αν χρειαζεται να αναλυσω παραπανω τι λενε οι συγκεκριμενες κατανομες, αν θες εννοειται πες και το συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

kosths BXL έγραψε:απο τη φορολογια ειναι για τον παικτη πιο καλο ? εγω καταλαβα οτι το ποσο που θα πληρωνει ο ΠΑΟΚ θα ειναι μικροτερο αν μπαινουν τα εξτρα απο την ιταλια και οχι απο εδω....δλδ μεικτα vs καθαρα και τετοια...
Anthimox έγραψε:Μάλλον για λόγους εφορίας ο διετής δανεισμός;
Πληρώνεις την Πάρμα λεφτά για δανεισμό και πληρώνει εκείνη τον παίκτη.
Ο παίκτης πληρώνεται επίσημα από την Πάρμα, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό της εφορίας θα είναι σύμφωνα με ιταλική νομοθεσία και όχι ελληνική.
Άλλο ρεαλιστικό λόγο για διετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς ή ανανέωσης συμβολαίου παίκτη 32 ετών δεν μπορώ να φανταστώ.

Δεν τον ξέρω τον παίκτη. Όμως όποιον παίκτη και να μου φέρεται που παίζει τα τελευταία 10 χρόνια σερί στο Καμπιονάτο είμαι χαρούμενος.
seaman έγραψε: Οι Ιταλοί προσπάθησαν να τονώνουν το πρωτάθλημά τους δίνοντας φορολογικά κίνητρα και απαλλαγές ειδικά για τους ξένους ποδοσφαιριστές που διαλέγουν ως φορολογική έδρα την Ιταλία. Πέρα από τον γενικό φορολογικό συντελεστή (νομίζω 20% όπως σε εμάς) για το υπόλοιπα εισοδήματά τους, από όποια πηγή πληρώνουν στάνταρ 100Κ και ξεμπερδεύουν. Για αυτό ο Ρονάλντο δεν το κουνάει ρούπι. Φαίνεται λοιπόν ότι πάμε σε πολύ καλλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Η Πάρμα μάλλον έχει ζόρια
Για τα φορολογικά, διάβασα τα παραπάνω post.

Πιθανότατα ισχύουν αυτά που γράφτηκαν από τους συνοπαδούς.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κ όλα αυτά σε ομάδα που έπεσε ετσι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι. αυτο διαβαζεται και αναποδα βεβαια.

προσωπικα τον θεωρω αναβαθμιση, βεβαια επειδη σπανιως θα πω καλα λογια για τις κινησεις μας, κι επειδη ειμαι και μαυρογατα, μικρο καλαθι παιδια :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έκλεισε ο Σλοβένος, το έβγαλε το sdna
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Nα ρωτησω κατι εγω.

Επειδη το διαβαζω και σε σχολια σε αρθρα, το βλεπω και εδω.

Απο που προκυπτει οτι ο παικτης ειναι αργος;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

jibbie βλέπω τα νούμερά του συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους παίχτες του πρωταθλήματος ... εκεί νομίζω φαίνεται περισσότερο η αξία ενός παίχτη ...

επειδή είμαι από αυτούς που πιστεύω πάρα πολύ στην στατιστική (το κουσούρι δεν κόβεται) βλέπω ότι είναι πολύ χαμηλά σε πολλές βασικές κατηγορίες για μέσο ... το μόνο θετικό που έχει είναι η ακρίβεια σε πάσες αλλά αυτό σκέτο δεν λέει πολλά ... έχει σημασία σε ποιο κομμάτι του γηπέδου γίνονται οι πάσες και προς ποια κατεύθυνση ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ελπιζω να βγει οτι δωσαμε εστω 2 μυρια.Δε μου αρεσει που παιρνουμε τσαμπα ,παικτη που εχει συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Mitsospaoki4 έγραψε:Έκλεισε ο Σλοβένος, το έβγαλε το sdna

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”