Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ρε μάγκες ειλικρινά την παλεύετε;;;

Κάθε μέρα αναλύσεις επί αναλύσεων σε άσχετα θέματα.

Επειδή δεν έχει σήμερα νέα κάνουμε ανασκόπηση δεκαετίας.

Λίγο να είμαστε εντός του τοπικ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν 45 λεπτά τα έγραψε ο σουρμε. Σταρχιδια σας όλα μου φαίνεται.
Εγώ το ξεκίνησα συγγνώμη μαγκες
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

εκλεισε ο σλοβενος? 2 χρονια δανεισμος οτι καλυτερο πραγματικα
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Εάν κλείσει ο Κούρτιτς, που είναι κατά κάποιο τρόπο αθλητικό χαφ, έστω και στα δεδομένα τα δικά μας, τα ελληνικά δηλαδή, όχι πολύ γρήγορος αλλά ούτε και αργός, συν το γεγονός ότι δείχνει να έχει γενικά καλή αθλητική σωματική υποδομή, εγώ θα ήθελα να τον δω δίδυμο με Αουγκούστο. Είναι ο παίκτης από τον οποίο μπορούμε να πάρουμε αρκετά πράγματα γιατί είναι αθλητικό χαφ, έχει καλή τεχνική, είναι σε άριστη ηλικία. Το μόνο που χρειάζεται είναι πνευματική σταθεροποίηση και τακτική προσήλωση αλλά αυτά δουλεύονται και φτιάχνονται εύκολα. Αντίθετα, ενώ ο Σβαμπ είναι καλός, χρυσός, είναι εξαιρετικά αργός. Για εναλλακτική λύση οκ. Για τον Τσιγγάρα, δεν ξέρω ακόμη εάν μπορέσει να κάνει το ξεπέταγμα φέτος. Ο Νινούα δύσκολα γιατί είναι τεχνιτάκος δηλαδή δεκάρι και δεν τον βλέπω προς το παρόν να προσαρμόζεται και να γίνεται κεντρικός χαφ. Για Εσίτι ισχύουν τα γνωστά. Μπορεί να βοηθήσει μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια και καταστάσεις. Ερωτηματικό παραμένει ο Καντουρί και το που θα χρησιμοποιηθεί τελικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Έλα μωρε που δεν μπορεις να βρεις ένα χάφ σε μικρομεσαία ομάδα της Γαλλίας πχ με 1 μυριο συμβόλαιο και αθλητικά χαρακτηριστικά…
Πες μου έναν τέτοιο έτοιμο χαφ που ομάδες του επιπέδου ΠΑΟΚ ( δηλαδή με ταβάνι αγοράς 3 εκατομμύρια) έχουν αγοράσει.
Έτοιμο όμως,όχι τον πήρε φέτος και έπιασε απόδοση μετά από 2 χρόνια.
Παίκτη που σήμερα τον αγοράζεις και αύριο είναι η κολώνα στο κέντρο
Ο Ζαγοράκης είχε φέρει παίκτη με 400 συμμετοχές ligue1 και μου λες ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν μπορεί να βρει ένα χάφ από Γαλλία από μικρομεσαία ομάδα με πάνω από μυριο συμβόλαιο που να έχει διαφορετικα χαρακτηριστικά από τον Σλοβένο; Άσε που τα «ετοιμο χάφ» η «αύριο είναι κολώνα» είναι κάτι πολύ σχετικό. Βέβαια από κολωνες είναι αλήθεια έχουμε χορτάσει…Τη παραλία της Θεσσαλονίκης θα φωταγωγούσαμε…
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:Διετής δανεισμός. Παράξενα πράγματα
Τα Μαράκι κάνει τα κόλπα του :lol:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Πας σε καμια 10αρια ομαδες στιβου...παιρνεις τους καλυτερους αθλητες σε ταχυτητα και αντοχη και τους βαζεις στο κεντρο σου να οργωνουν...θα τους παρεις και σχεδον τζαμπα με τους μισθους πεινας που εχει ο στιβος.

υ.γ.Μην πει κανεις οτι ειπα μαλακια...γιατι ειναι η ιδια μαλακια με το να λες οτι μπορεις να φερεις ανετα απο μεγαλα πρωταθληματα 22χρονους μεσους ταχυδυναμικους με χαμηλο κοστος...που ο αλλος αν ηταν αθληταρας σε καλη ηλικια και ξερει καπως μπαλα θα αφηνε την γαλλια,αγγλια,γερμανια,πορτογαλια,ιταλια,κτλ για να ερθει στην Ελλαδα που δεν εχει καν θεση στο γιουροπα λιγκ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει τέλος…Δεν υπάρχει αθλητικό χάφ που να έρχεται Ελλάδα…Τι γράφετε ρε φίλε…
renegade

pisakaipoupoula έγραψε:
DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Πρώτα απ όλα το κέντρο του γάβρου σ εκείνο το ματς ήταν Γκιγιέρμε Νάτχο...ο ίδιος Νάτχο που κάποιοι κ εδώ μέσα παρακαλούσαν να γυρίσει, αυτός ναι στα 30 του ήταν πρώην παίκτης
Δεύτερον την ίδια χρονιά στην Ευρώπη μας έτρεχε και η κωλοπετινίτσα..και δεν είπε κανείς για 11 σπρίντερ, αλλά όταν έχεις ήδη δύο στόπερ στα 35 αρ μπακ στα 37 και οι χαφ όλοι οι βασικοί μη αθλητικοί και κλεισμένα τα 30, δεν είναι και πολύ συνετό να φέρεις κι άλλους σ αυτό το στυλ...χωρίς ταχυδύναμη και αθλητικότητα στην Ευρώπη απλά δεν υπάρχεις.
Η Ρεάλ όταν έκανε αυτό που λες ο Κροος ήταν κάτω των 30 και ο Κασεμίρο πολύ κάτω των 30, επίσης είναι παικταράδες όπως και ο λιγότερο αθλητικός απ αυτούς Μόντριτς....συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα
Kαλα και ο παικταροκαμαρα στο 45 μπήκε αλλα δεν άλλαξε κ κάτι
Άβαταρ μέλους
psykoman

joshua έγραψε:Εντάξει τέλος…Δεν υπάρχει αθλητικό χάφ που να έρχεται Ελλάδα…Τι γράφετε ρε φίλε…
Πες 2-3 παικτες 20-25...Ταχυδυναμικους...που να ξερουν και μπαλα...και να ηρθαν σε ομαδα στην Ελλαδα...και πηραν το κεντρο πανω τους.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Λαζαρ

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Γκουερινο έγραψε: Λιγα τους προσθεσες βαλε κατι ακομα :lol: :lol: :lol: :lol:
Varela, 26 Νοεμβρίου 1987 στα 34
Crespo, 9 Φεβρουαρίου 1987, στα 35
Vieirinha, 24 Ιανουαρίου 1986, στα 36
Schwab, 27 Σεπτεμβρίου 1990, σε δυο μήνες στα 32
El Kaddouri, 21 Αυγούστου 1990, σε ένα μήνα επίσης στα 32

Εγώ τους έβαλα πολύ ή η πραγματικότητα?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Λέτε, λέτε, λέτε, λέτε.

Εντωμεταξύ ο Κουρτιτς είναι η επιτομή του αθλητικού χαφ, τόσα χρόνια στην Ιταλία με αυτό ως κύριο χαρακτηριστικό βγάζει το ψωμί του.

Τρέχει, βάζει δύναμη στις μονομαχίες, χτυπάει όταν πρέπει.

Παίχτης που τον χαρακτηρίζει η φυσική δύναμη, τα "πνευμόνια" και το ανεβασμένο work rate.

Σπρίντερ δεν είναι, ΟΚ. Αλλά μιλάμε για μπάλα όχι για 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς.

Προβλέπω αρκετούς να κάνουν την Κομανετσι εδώ μέσα αν κλείσει με το καλό η μεταγραφή.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο γαύρος έχει φέρει ουκ ολίγους. Από εκεί και πέρα μόνο ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει. Το πάλεψε η κουλα με τον Σιμανσκι,δεν της πολυβγηκε,ο Ρούλης βρήκε τον Σασα. Έφερα και πριν ένα παράδειγμα. Πέρσι κυκλοφορούσε ως στόχος ο Λουσαμπα στα 23 που υπήρξε μεγάλο ταλέντο στη Γαλλία και εσυ έφερες με 1 μυριο τον Νινουα…Τωρα για το τι παίκτες υπάρχουν και τι μπορούμε να φέρουμε για να καταλήγουμε συνεχώς σε αργοκουρουτες δεν μπορώ να ξέρω καθώς ουτε σκάουτερ είμαι ουτε πληρώνομαι πλουσιοπάροχα για να ψάχνω…
renegade

joshua έγραψε:Εντάξει τέλος…Δεν υπάρχει αθλητικό χάφ που να έρχεται Ελλάδα…Τι γράφετε ρε φίλε…
Αυτό που λες είναι ψέμα και το ξέρεις.
Καταρχάς το θέμα δεν είναι να είναι αθλητικο αλλά να την βρίσκει κι όλας.
Τι να το κάνω να τρέχει σαν δαιμονισμένος και να την βρίσκει μόνο με το καλάμι

Τον παίκτη που σου έφερε ο Ζαγοράκης με 400 συμμετοχες είναι ακριβώς ότι δεν γουστάρεις. 30αρις και Άργος.

Επίσης αν δούμε τον πληθωρισμό του ποδοσφαίρου ο Ζαγοράκης έδωσε κάποια συμβόλαια που αναλογικά είναι στο τωρινό ταβάνι μας. Δηλαδή τα 7 κατοστάρικα του '08 είναι περίπου όσο τα 1,3 σήμερα.
Ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι το πρωτάθλημα μας τότε ήταν στο υψηλότερο του reputation ever.
Μιλάμε ότι τότε στην Ελλάδα έπαιζε ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας.

Και μια τελευταία ερώτηση.
Πιστεύετε ότι ο κάθε λουτσέσκου δεν θα ήθελε μεγαλύτερη κ περισσότερη αθλητικοτητα?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Parolos έγραψε:Λαζαρ

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα 30 ηρθε αυτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”