Δεν ειναι θεμα ομαδας ειναι θεμα οπαδων κυριωςDamoN έγραψε:Και τι προτείνεις δλδ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις ξεχωριστά στο μυαλό σου;
Δλδ γίνεται να κανείς ομαδάρα που θα κάνει πορεία στην Ευρώπη χωρίς να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι προτείνεις είναι να στηθεί μια ομάδα που θα παίζει μόνο με αντεπιθέσεις αλα Αμπελ περυσι το καλοκαίρι και ότι είναι λάθος ο σχεδιασμός . Πραγματικά ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου;
Να βγούμε και να πούμε ίσως δεν μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκουράζουμε τους βασικούς στην Ελλάδα , στόχος είναι να μην πέσουμε αλλά θα κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία ;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μετά πέρασε η επίδραση του εμβολίου... μήπως έχεις να κάνεις κ άλλη δόση?joshua έγραψε:Ποια μιρλα μωρε; Υπερασπίστηκα την αλλαγή προπονητή,υπερασπίστηκα τον Ολιβέιρα,δεν αντέδρασα στον Τειλορ,;
Πλάκα κανω
- pisakaipoupoula
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα!tad έγραψε:Τα περσινά στοιχήματα μεταγραφές που ξοδεύτηκαν και αρκετά χρήματα για αυτούς είναι πλήρως αποτυχημένες μεταγραφές ...
μιλάω για Μούργκ, Περέιρα και Νινούα ... Δεν ξέρω πως ήρθαν και ποιος τους έφερε αλλά δυστηχώς είναι πολύ πίσω σε βασικά θέματα ποιότητας ...
Ο Σβάμπ ήταν σούπερ αλλά αργός και μεγάλος σε ηλικία ... Σημαντικός παίχτης ροτέισον, αλλά δεν ξοδεύτηκαν χρήματα ... σούπερ κίνηση
ο Ζίφκο φοβερή κίνηση ... μακάρι να είχε και μεγαλύτερο συμβόλαιο
Από τον ΠΑΟΚ γενικά απουσιάζει πλήρως η ποδοσφαιρική λογική σύγχρονου ποδοσφαίρου και μάνατζμεντ. Το φωνάζουμε εδώ και καιρό όλοι ότι η ΠΑΕ χρειάζεται έξυπνους ποδοσφαιρανθρώπους και δυνατούς μάνατζερ. αλλά δεν έχουμε κανένα ... δεν μου κάνει λοιπόν καμία εντύπωση τα επαναλαμβανόμενα λάθη ...
από ότι φαίνεται ο πρόεδρος την έχει πατήσει με την επιλογή των προηγούμενων τεχνικών διευθυντών ... δηλαδή πιστεύει ότι του έφαγαν λεφτά χωρίς αποτέλεσμα ... οι κινήσεις αυτό δείχνουν ... την ξέρω την λογική καλά για αυτό το καταγράφω ... αλλά έτσι σίγουρα πάλι θα πάμε πολύ αργά και με αμφίβολα αποτελέσματα ...
Δεν είμαι αισιόδοξος καθόλου ... οι μόνες σταθερές πλέον είναι τα ποιοτικά παιδιά της ακαδημίας που και αυτά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παίχτες που μπορούν τώρα να σε πάνε παραπάνω. Θα έπρεπε πιο πολύ να τους στηρίξουμε και όχι να μας στηρίζουν αυτοί στα 18-19 χρόνια.
Κρίμα πάντως γιατί με τόσα φράγκα που έχουν πέσει θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι ...
Ο Σβαμπ είναι 30 και αργός και μεγάλος σε ηλικία λες, και περιμένουμε τον λυτρωτή του κέντρου από δύο 32χρονους στα 33 ενώ ο ολυμπιακός χτυπάει 20χρονους Γαλλοαφρικανούς...και όταν θα παίξουμε μαζί πάλι θα λέμε μα γιατί είναι τόσο πιο αθλητικοί από εμάς, εμ γιατί η στελέχωση της ΠΑΕ στο αγωνιστικό πέραν του προπονητή ήταν είναι και απ' ότι φαίνεται θα παραμείνει για τα πανηγύρια
Τέλος το οφφ τοπικ από εμέναDamoN έγραψε:Και τι προτείνεις δλδ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις ξεχωριστά στο μυαλό σου;
Δλδ γίνεται να κανείς ομαδάρα που θα κάνει πορεία στην Ευρώπη χωρίς να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι προτείνεις είναι να στηθεί μια ομάδα που θα παίζει μόνο με αντεπιθέσεις αλα Αμπελ περυσι το καλοκαίρι και ότι είναι λάθος ο σχεδιασμός . Πραγματικά ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ένσταση σου;
Να βγούμε και να πούμε ίσως δεν μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκουράζουμε τους βασικούς στην Ελλάδα , στόχος είναι να μην πέσουμε αλλά θα κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία ;
Το τι προτείνω είναι γραμμένο πολλάκις στο σωστό θέμα
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μάγκες ειλικρινά την παλεύετε;;;
Κάθε μέρα αναλύσεις επί αναλύσεων σε άσχετα θέματα.
Επειδή δεν έχει σήμερα νέα κάνουμε ανασκόπηση δεκαετίας.
Λίγο να είμαστε εντός του τοπικ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάθε μέρα αναλύσεις επί αναλύσεων σε άσχετα θέματα.
Επειδή δεν έχει σήμερα νέα κάνουμε ανασκόπηση δεκαετίας.
Λίγο να είμαστε εντός του τοπικ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Το μαουρισιο κανιας ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ήταν πιο αθλητικό από το κάμαρα γκιγιερμε φορτουνης; Γιατί έγραφε 3-0 από το ημίχρονο και μετά κάναμε φερ πλει . Υπάρχει μόνο μια συνταγή για την επιτυχία; Δλδ το μοντριτς κρος κασεμιρο ήταν το πιο αθλητικό κέντρο της Ευρώπης και η Ρεάλ πήρε 4 στα 5; Αμα πάμε και πάρουμε 11 γαλλοαφρικανους σπριντερ θα το σηκώσουμε το ΟΥΕΦΑ;
Δεν είχα διάθεση για αντιπαράθεση απλά απορία γιατί νομίζω ότι για να κανείς ομάδα για ευρωπαϊκή καταξίωση το ελληνικό πρωτάθλημα το παίρνεις για πλάκα. Σορυ για τα οφ τοπικ και απο μένα .Doomlord4 έγραψε:Τέλος το οφφ τοπικ από εμέναDamoN έγραψε:Και τι προτείνεις δλδ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις ξεχωριστά στο μυαλό σου;
Το τι προτείνω είναι γραμμένο πολλάκις στο σωστό θέμα
Μεταγραφές δεν κάνουμε ας διαβάσω για το μαύρισμα του κρεσπο
Απορρίψαμε πρόταση από Κίνα για Σβί, λέει ο ατζέντης του.
Πολλά παιχνίδια παίζονται ...
Πολλά παιχνίδια παίζονται ...
-
Luigi Vampa
Για να κάνεις καλή πορεία στην Ευρώπη θα παίξεις πολλά ματς που δε θα μπορείς να παίξεις κυριαρχικο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει πλάνο κ γι αυτό.
- pirate_salonica
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Επιτέλους κάποιος με λογική πέρα από το "θέλουμε γρήγορα χαφ".DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Όντως. Απλά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ή το ένα (με Λουτσέσκου κυρίως) ή το άλλο (με Φερέιρα κυρίως).Luigi Vampa έγραψε:Για να κάνεις καλή πορεία στην Ευρώπη θα παίξεις πολλά ματς που δε θα μπορείς να παίξεις κυριαρχικο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει πλάνο κ γι αυτό.
Τελευταίο off topic από εμένα και μια συγγνώμη στους μοντς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
Απορριψαμε προταση απο Κινα για Σβιντερσκι γραφουν. Ζηταμε 7.5 εκ. για να φυγει. Μαλλον παει για ανανεωση. Ζητησε και ο προπονητης ανανεωση γραφουν.
- stravostomis
Δεν παίζει μόνο του το κέντρο. Ο Ολυμπιακός είχε χειρότερη άμυνα και χειρότερη επίθεση και για αυτό ρούφηξε την ψωλή. Αν είχαμε εμείς Καμαρά-Μαουρίτσιο-Φορτούνη και αυτοί είχαν Κάνιας, Γκιγιέρμε και Μπίσεσβαρ, θα ερχόταν 7-0 αντί για 3-0. Άτοπη η παρατήρηση σου.DamoN έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση; Έχω την απόρροια καιρό αλλά αλήθεια βαριόμουν να ασχοληθω.
Μα για αυτό υπάρχει πλάνο άμυνα όλοι Καντουρι στο 10 ζιβκο, τζολης σε κενους χωρουσ Και στην πλάτη της άμυνας .Luigi Vampa έγραψε:Για να κάνεις καλή πορεία στην Ευρώπη θα παίξεις πολλά ματς που δε θα μπορείς να παίξεις κυριαρχικο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει πλάνο κ γι αυτό.
Το άλλο δεν μπορούμε να παιξουμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμένα μου φαίνονται σαν παιχνίδια για να τσιμπήσουν πρόταση .
Οι κινεζικές ομάδες έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και συνήθως έχουν προτίμηση σε πιο γνωστούς παίχτες μεγαλύτερης ηλικίας.
Το είχα γράψει όταν παίρναμε Ολιβειρα πως το δίδυμο Ολιβειρα - Σβι μου φαίνεται απλώς οκ και θα ήθελα ιδανικά πώληση Πολωνού και απόκτηση ενός φορ που θα κάνει την διαφθορά (ο ιτς που υπονοεί ο prist).
Αν βέβαια είναι οκ ο Λου και θέλει να τον κρατήσει, τότε είμαι κ γω οκ.
Οι κινεζικές ομάδες έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και συνήθως έχουν προτίμηση σε πιο γνωστούς παίχτες μεγαλύτερης ηλικίας.
Το είχα γράψει όταν παίρναμε Ολιβειρα πως το δίδυμο Ολιβειρα - Σβι μου φαίνεται απλώς οκ και θα ήθελα ιδανικά πώληση Πολωνού και απόκτηση ενός φορ που θα κάνει την διαφθορά (ο ιτς που υπονοεί ο prist).
Αν βέβαια είναι οκ ο Λου και θέλει να τον κρατήσει, τότε είμαι κ γω οκ.