Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Η επίθεση έχει ταχύτητα και θα προστεθεί κι άλλη λογικά.
Τα χαφ θέλουν ταχύτητα. Ισχύει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα χαφ θέλουν ταχύτητα. Ισχύει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
Κάποια πράγματα τελευταία γιατί με τις... χαζομάρες που διαβάζω εδώ μέσα θα φάω και μπαν σε λίγο. Δεν περιμένω ντε και καλά απαντήσεις, απλά τα αφήνω εδώ.
1) Ποιο νομίζετε πως είναι το μέγεθος του ΠΑΟΚ στην αγορά και τι χρήματα νομίζετε μπορεί να διαθέσει χωρίς να δημιουργηθεί εκ νέου "τρύπα" με το FFP;
2) Γιατί κρίνετε το κέντρο του ΠΑΟΚ πριν καν μπει μέσα ο Ντάγκλας και με ανέτοιμο τον Ελ Καντουρί, πόσο μάλλον πριν αποκτηθεί παίκτης;
3) ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ; Κρίνουμε με το περσινό -26 λες και το περσινό -26 έγινε με νόμιμους τρόπους και όχι με φιλικά και VAR από τον Πλούτωνα... Και με τον ΠΑΟΚ να τρώει ΠΑΝΤΑ με "μαγικό" τρόπο γκολ στην ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ...
Και επειδή το μπανάκι μάλλον δεν το γλιτώνω... Σταματήστε να διαβάζετε δημοσιογράφους που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ SITE ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και κρίνετε με τα δικά σας μάτια.
1) Ποιο νομίζετε πως είναι το μέγεθος του ΠΑΟΚ στην αγορά και τι χρήματα νομίζετε μπορεί να διαθέσει χωρίς να δημιουργηθεί εκ νέου "τρύπα" με το FFP;
2) Γιατί κρίνετε το κέντρο του ΠΑΟΚ πριν καν μπει μέσα ο Ντάγκλας και με ανέτοιμο τον Ελ Καντουρί, πόσο μάλλον πριν αποκτηθεί παίκτης;
3) ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ; Κρίνουμε με το περσινό -26 λες και το περσινό -26 έγινε με νόμιμους τρόπους και όχι με φιλικά και VAR από τον Πλούτωνα... Και με τον ΠΑΟΚ να τρώει ΠΑΝΤΑ με "μαγικό" τρόπο γκολ στην ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ...
Και επειδή το μπανάκι μάλλον δεν το γλιτώνω... Σταματήστε να διαβάζετε δημοσιογράφους που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ SITE ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και κρίνετε με τα δικά σας μάτια.
pirate_salonica έγραψε:Κάποια πράγματα τελευταία γιατί με τις... χαζομάρες που διαβάζω εδώ μέσα θα φάω και μπαν σε λίγο. Δεν περιμένω ντε και καλά απαντήσεις, απλά τα αφήνω εδώ.
-
montekristo
Σε αυτα τα δυο πονταρουμε. Επειδη και τον "ξερουμε" και "μας" ξερει ελπιζουμε να ενισχυθει σωστα η ομαδα.Mīngus έγραψε:Είναι προφανές ότι ο προπονητής δημόσια λέει αυτά που πρέπει να πει.
Εσείς νομίζετε ότι θέλει να τη βγάλει με Εσίτι βασικό;
Σ' αυτά ο Ρουμάνος είναι γάτα και μια χαρά κάνει και δεν υποβαθμίζει δημόσια κανένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Υ.Γ. Ευτυχως δηλαδη που υπαρχουν και τετοιες ψυχραιμες "φωνες" που μας υπενθυμιζουν τα γεγονοτα.
1)Βάζοντας μέσα οπαδική βάση (εισιτηρια,merchandise κτλ),τηλεοπτικό συμβόλαιο(γελαει ο κοσμος,δειτε την φετινη κατασταση),χορηγιες,οικονομικη δυνατοτητα ιδιοκτητη, αποτελεις μια αξιοπιστη και θελκτικη επιλογη για αθλητες με ετησιο συμβολαιο maximum 1.2-1.5 εκατομμυριο.Μιλαμε για το ταβανι του ταβανιου.Για κοστος μεταγραφης,3 εκατομμυρια top.pirate_salonica έγραψε:Κάποια πράγματα τελευταία γιατί με τις... χαζομάρες που διαβάζω εδώ μέσα θα φάω και μπαν σε λίγο. Δεν περιμένω ντε και καλά απαντήσεις, απλά τα αφήνω εδώ.
2)Γιατι πρεπει να πουμε κατι για να μην μας πουν και αμπαλους (στην καλυτερη), προβατα (στην χειροτερη)
3)Error 404, reason not found
- paokovios1974
Εγώ κατά βάση συμφωνώ σε όλα με barlow 4 αλλά θα έδινα και τη ζωή μου που λέει ο λόγος για να έχει το δικαίωμα να μιλάει και ο μιρλας Τζόσουα 
κανεις δεν ξερει αν θελει να τη βγαλει με εσιτι βασικο.μπορει κ να θελει.απλα @@ στηριξη στον προπονητη.κ το λεω ενω δεν τον γουσταρω μια.
αν πιστευει οτι μπορει να παιξει αυτο που θελει με εσιτι , μαγκια του.
εφερε πρωταθλημα με κανιας κ σαχοφ που με το που εφυγαν εξαφανιστηκαν απο το ποδοσφαιρο.με τον αμπελ αλερτ εξαφανιζονταν οι αξιες παικτων.
αν εμπιστευεστε τοσο το λουτσο κ γατα ο λουτσος κλπ πως διαολο θα το δειξετε.
φαγωθηκατε με ενα φιλικο στο οποιο πρωτη φορα να βλεπατε μπαλα θα καταλαβαινατε πως ο προπονητης παει να τους μαθει κατι συγκεκριμενο.κ πως η πσβ τα εδωσε ολα εν οψει ματς ζωης κ θανατου.τι τρελα σας επιασε απορω.
αν πιστευει οτι μπορει να παιξει αυτο που θελει με εσιτι , μαγκια του.
εφερε πρωταθλημα με κανιας κ σαχοφ που με το που εφυγαν εξαφανιστηκαν απο το ποδοσφαιρο.με τον αμπελ αλερτ εξαφανιζονταν οι αξιες παικτων.
αν εμπιστευεστε τοσο το λουτσο κ γατα ο λουτσος κλπ πως διαολο θα το δειξετε.
φαγωθηκατε με ενα φιλικο στο οποιο πρωτη φορα να βλεπατε μπαλα θα καταλαβαινατε πως ο προπονητης παει να τους μαθει κατι συγκεκριμενο.κ πως η πσβ τα εδωσε ολα εν οψει ματς ζωης κ θανατου.τι τρελα σας επιασε απορω.
- pirate_salonica
Aπλά ρε Μπάρλοου μερικοί που έχουν κάνει τη γκρίνια επάγγελμα, παν να μας βγάλουν και τρελούς από πάνω επειδή τους λέμε να βάλουν επιτέλους ένα στοπ... Καλή και θεμιτή η ανταλλαγή απόψεων, άστοχη και εκνευριστική η συνεχής ισοπέδωση και απαξίωση σε απόλυτο μάλιστα ύφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Πέμ 15 Ιούλ 2021, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Κι εγώ μαζί σας ήμουν, αλλά έχω αλλάξει άποψη.BlackFriday έγραψε:Είμαστε πολλοί!Miles έγραψε:Όχι.Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εγώ θέλω πώληση Σφιντερσκι;;
Στην παρούσα φάση δεν αξίζει να πουλήσεις τον παίκτη με συμβόλαιο που λήγει σε έναν χρόνο.
Επίσης έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης το τελευταίο εξάμηνο και είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί την φετινή σεζόν. Ο Σβιντέρσκι ήταν καλός με τις μικρές ομάδες αλλά χαμένος στα μεγάλα ματς. Όμως και στον τελικό έκανε μεστή εμφάνιση, και στο euro ήταν τίμιος όσο έπαιξε.
Είναι και παίκτης με καλές εντάσεις, ένα ζητούμενο για τους παίκτες μας.
-
mbison
Oι 32χρονοι απο τον Γενάρη που θα γινουν 33χρονοι έρχονται?
Είδατε πως ετρεχαν τα νιατα της PSV?
Είδατε πως ετρεχαν τα νιατα της PSV?
Τα νιάτα της πσβ άμα τα φέρεις στην Ελλάδα στα μισά ματς τα κλάμματα θα βάζουν.
Βάλτε επιτέλους ρε παιδιά τα πράγματα σε μια λογική βάση.
Υπάρχει κανείς που να λέει όχι δε θέλω γρήγορους θέλω αργούς παίκτες για να βαριέμαι και να με πηδάνε όλοι;
Καλώς ή κακώς πρέπει να στήσεις ομάδα που να κυριαρχεί ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και αυτό σημαίνει ότι όταν παίζεις με άλογα της Ολλανδίας της Γερμανίας κλπ, θα φαίνεσαι κουτσός.
Στόχος είναι να έχεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ σε βάθος χρόνου. Αλλά αυτό θα γίνει μόνο με επιτυχίες που θα σε ανεβάσουν στάτους.
Παρεμπιπτόντως αν εξαιρέσεις τα εξαιρετικά τρίγωνα που έκαναν συγκεκριμένοι παίκτες της πσβ χτες, τι άλλο σας έδειξε αυτή η ομάδα; Μόνο τρέξιμο. Ανελέητο ναι αλλά τίποτα άλλο
Βάλτε επιτέλους ρε παιδιά τα πράγματα σε μια λογική βάση.
Υπάρχει κανείς που να λέει όχι δε θέλω γρήγορους θέλω αργούς παίκτες για να βαριέμαι και να με πηδάνε όλοι;
Καλώς ή κακώς πρέπει να στήσεις ομάδα που να κυριαρχεί ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και αυτό σημαίνει ότι όταν παίζεις με άλογα της Ολλανδίας της Γερμανίας κλπ, θα φαίνεσαι κουτσός.
Στόχος είναι να έχεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ σε βάθος χρόνου. Αλλά αυτό θα γίνει μόνο με επιτυχίες που θα σε ανεβάσουν στάτους.
Παρεμπιπτόντως αν εξαιρέσεις τα εξαιρετικά τρίγωνα που έκαναν συγκεκριμένοι παίκτες της πσβ χτες, τι άλλο σας έδειξε αυτή η ομάδα; Μόνο τρέξιμο. Ανελέητο ναι αλλά τίποτα άλλο
Ποια μιρλα μωρε; Υπερασπίστηκα την αλλαγή προπονητή,υπερασπίστηκα τον Ολιβέιρα,δεν αντέδρασα στον Τειλορ,θα πρέπει να πούμε όπως λέει και ο φίλος ότι πέθαναν οι γρήγοροι χάφ για να χαρούν κάποιοι; Όλος ο κόσμος ξεψαχνίζει αφρικη και παίκτες που έχουν κατακλυσει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εμείς ψάχνουμε 32χρονους Σλοβένους από μικρομεσαία ομάδα ενός πρωταθλήματος που συλλογικά έχει βαλτώσει;
- paokovios1974
Πλάκα κάνω Τζος. Έβαλα και εμοτικονjoshua έγραψε:Ποια μιρλα μωρε; Υπερασπίστηκα την αλλαγή προπονητή,υπερασπίστηκα τον Ολιβέιρα,δεν αντέδρασα στον Τειλορ,θα πρέπει να πούμε όπως λέει και ο φίλος ότι πέθαναν οι γρήγοροι χάφ για να χαρούν κάποιοι; Όλος ο κόσμος ξεψαχνίζει αφρικη και παίκτες που έχουν κατακλυσει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εμείς ψάχνουμε 32χρονους Σλοβένους από μικρομεσαία ομάδα ενός πρωταθλήματος που συλλογικά έχει βαλτώσει;
- pirate_salonica
ΠΑΟΚόβιε σε εμένα αναφερόταν. Θα βάλω μια τελεία με αυτό γιατί με όλα αυτά, δεν είπα το πιο σημαντικό!
Το ότι δεν κοιτάμε αθλητικό/ταχυδυναμικό χαφ ή πως αλλιώς το λέτε, σημαίνει πολύ απλά πως ο προπονητής ζήτησε χαφ με άλλα χαρακτηριστικά. Ε εκεί βάζουμε τελεία. Το ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο από έναν 32χρονο από Ιταλική ομάδα που υποβιβάστηκε, ε σίγουρα θα μπορούσαμε... θα ερχόταν όμως;
Το ότι δεν κοιτάμε αθλητικό/ταχυδυναμικό χαφ ή πως αλλιώς το λέτε, σημαίνει πολύ απλά πως ο προπονητής ζήτησε χαφ με άλλα χαρακτηριστικά. Ε εκεί βάζουμε τελεία. Το ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο από έναν 32χρονο από Ιταλική ομάδα που υποβιβάστηκε, ε σίγουρα θα μπορούσαμε... θα ερχόταν όμως;