44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από renegade »

Έναν από την κερκίδα να κατεβαζες καλύτερος θα ήταν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι όμως ο Λούτσος δήλωσε ικανοποιημένος! Εγώ απορώ που δεν ξέρει να πηδάει για κεφαλιά. Οταν κάνει το άλμα κρύβει το κεφάλι του μέσα στους ώμους σάν να φοβάται ...

Σαν τριτοτέταρτη αλλαγή στα χάφ πάντως είναι ΟΚ. Ισως γι᾽αυτό να μείνει. Αποκλείεται να σταθεί ως βασικός.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Shivaspace έγραψε:ρε Εσίτι τι 40άρες μπαλιές είναι αυτές..τέτοιες βγάζω κι εγώ :mrgreen:

μία προς τα δεξιά τον έστειλε στο σημαιάκι τον Ζίβκοβιτς, τον έσκισε

και άλλη μία στ αριστερά, βούτυρο στο ψωμί του αντίπαλου μπάκ..άστο καλύτερα χαμηλά τη μπάλα και κοντινα 1 2
Εδω μεσα ειπωθηκε για την αλανθαστη φοβερη 40αρα του Εσιτι [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Λούτσε έμεινε ικανοποιημένος. Η σύνθεση του φετινού ΠΑΟΚ θα ξεκινάει από τον Άντερσον.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

aivas19 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:ρε Εσίτι τι 40άρες μπαλιές είναι αυτές..τέτοιες βγάζω κι εγώ :mrgreen:

μία προς τα δεξιά τον έστειλε στο σημαιάκι τον Ζίβκοβιτς, τον έσκισε

και άλλη μία στ αριστερά, βούτυρο στο ψωμί του αντίπαλου μπάκ..άστο καλύτερα χαμηλά τη μπάλα και κοντινα 1 2
Εδω μεσα ειπωθηκε για την αλανθαστη φοβερη 40αρα του Εσιτι [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ο Εσιτι εχει την καλυτερη 40αρα στην ομαδα. Αν μπορεις εσυ να μου πεις ποιος εχει καλυτερη, θα με εντυπωσιασεις, πραγματικα.

Το να κρινετε απο τις 2 λαθος πασες, στο 2ο φιλικο της ομαδας, τοτε αν δεν κρινεται αυτο ως μιξη επαρσης και ασχετιλας, κρινεται σιγουρα ως επικινδυνο. Το να στοχοποιειτε παικτες μας εχει καταντησει πλεον καθημερινοτητα ομως. Και δυστυχως εχει αποδειχθει πως η πιεση που δημιουργειτε επηρεαζει και την ομαδα (βλ πωληση πελκα). Και δε θα πω πως αξιζει ο Εσιτι μια θεση στην ομαδα. Ειναι αποφαση του Λουτσεσκου. Αυτο ομως που κανετε δεν του αξιζει σιγουρα, οπως και σε κανεναν αλλον.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

2 ο φιλικό ? ούτε αυτός είναι για πρώτη χρονιά στην ομάδα τον έχουμε δεί σε άπειρα παιχνίδια..σαν παίκτη του ΠΑΟΚ φυσικά και τον συμπαθώ τον Εσίτι, δεν βρίσκεται όμως εδώ τζάμπα αλλά με ένα αναλογικά τεράστιο συμβόλαιο σύν οτι καλύπτει θέση ξένου, το ξεσκαρτάρισμα έγινε από τον Πάμπλο Γκαρσία, ας εκμεταλευτούμε τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της δουλειάς του και ας μην χάνουμε χρόνο ανακαλύπτοντας ξανά τον τροχό..αυτό και μόνο αυτό

επίσης δεν μπορεί να συγκριθεί η μακρινή μεταβίβαση πχ του Augusto του Μιχαηλίδη του Νινούα ακόμη και του Schwab μ αυτήν του Εσίτι χωρίς να θέλω να εντυπωσιάσω κανέναν

ακόμη εσύ αδερφέ έχεις τον Εσίτι να ιδρώνει το αυτί του απ τη πίεση των οπαδών ? εγώ κατηγορηματικά λέω πως όχι!
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Shivaspace έγραψε:2 ο φιλικό ? ούτε αυτός είναι για πρώτη χρονιά στην ομάδα τον έχουμε δεί σε άπειρα παιχνίδια..σαν παίκτη του ΠΑΟΚ φυσικά και τον συμπαθώ τον Εσίτι, δεν βρίσκεται όμως εδώ τζάμπα αλλά με ένα αναλογικά τεράστιο συμβόλαιο σύν οτι καλύπτει θέση ξένου, το ξεσκαρτάρισμα έγινε από τον Πάμπλο Γκαρσία, ας εκμεταλευτούμε τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της δουλειάς του και ας μην χάνουμε χρόνο ανακαλύπτοντας ξανά τον τροχό..αυτό και μόνο αυτό

επίσης δεν μπορεί να συγκριθεί η μακρινή μεταβίβαση πχ του Augusto του Μιχαηλίδη του Νινούα ακόμη και του Schwab μ αυτήν του Εσίτι χωρίς να θέλω να εντυπωσιάσω κανέναν

ακόμη εσύ αδερφέ έχεις τον Εσίτι να ιδρώνει το αυτί του απ τη πίεση των οπαδών ? εγώ κατηγορηματικά λέω πως όχι!
Η 40αρα του απο την αρχη ηταν πολυ πολυ καλη. Καλυτερη και απο του Μιχαηλιδη αλλα και του Αουγκουστο. Δεν το συζηταμε για τον Σβαμπ που δεν εχει καθολου, αλλα ειναι πολλα επιπεδα πανω στην καθετη με την μια, που δεν την εχει αντιστοιχα καθολου ο Εσιτι. Πραγματικα , απιστευτο που βαζεις τον Σβαμπ στην εξισωση. Το οτι απο την αρχη τον κρινατε ως αμπαλο μποξερ, ειναι πραγματικα εξωφρενικο. Λες και μιλαμε για παικτη αντιπαλης ομαδος.

Εγω προς το παρον σταματω εδω. Ο Λουτσεσκου θα κρινει. Αν τον θεωρησει ανεπαρκη μαζι του. Αν τον θεωρησει επαρκη ομως οφειλουμε ολοι να τον στηριξουμε.

Στοιχηματιζω και το αιμα μου πως οι περισσοτεροο (αν οχι ολοι) οι παικτες της ομαδος εχουν μπει εδω μεσα τι λενε οι οπαδοι για τους ιδιους. Οτι θα εκανες κ εσυ και εγω. Σκεψου λοιπον, ποσο μεγαλο μπουστ στην ψυχολογια του δινεις εσυ οταν το μονο που γραφεις για αυτον ειναι χολη και ειρωνια. Εχεις ή δεν εχεις δικιο στην «κριτικη» σου, ενα εχω να πω. Συγχαρητηρια
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

μακάρι αδερφέ ο Εσίτι να μπορούσε να δεί τι γράφω γι αυτόν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φέρει μία πρόταση για μεταγραφή μετά από τόσα χρόνια, μακάρι!

το φόρουμ υπάρχει για να γίνεται κριτική και κάθε μέλος να γράφει τις απόψεις του και τα άλλα μέλη να τις αντικρούουν όπως για παράδειγμα κάνεις εσύ με αυτά που γράφω, δίνοντάς μου συγχαρητήρια.

μέχρι και ποιήματα έχουμε γράψει για τον κατα τα άλλα συμπαθέστατο Εσίτι και προσωπικά κάνω μόνο ποδοσφαιρική κριτική και μέχρι εκεί. Ας παίζουν πάντα οι άλλοι με σανκαρέ * της PSV, και εμείς με Εσίτι.

ποδοσφαιρικά εάν πιστεύεις οτι ο Εσίτι έχει καλύτερες μεταβιβάσεις και οπτική μέσα στον αγώνα από Augusto Ninua Mihailidi κaι Schwab, τότε κάνω μόκο και περιμένω και από άλλα μέλη τις απόψεις τους, όπως είναι το σωστό.

την κριτική μου την κρατάω για το φόρουμ, την θρησκευτικότητά μου την κρατάω για τα τσιμέντα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Shivaspace έγραψε:μακάρι αδερφέ ο Εσίτι να μπορούσε να δεί τι γράφω γι αυτόν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φέρει μία πρόταση για μεταγραφή μετά από τόσα χρόνια, μακάρι!

το φόρουμ υπάρχει για να γίνεται κριτική και κάθε μέλος να γράφει τις απόψεις του και τα άλλα μέλη να τις αντικρούουν όπως για παράδειγμα κάνεις εσύ με αυτά που γράφω, δίνοντάς μου συγχαρητήρια.

μέχρι και ποιήματα έχουμε γράψει για τον κατα τα άλλα συμπαθέστατο Εσίτι και προσωπικά κάνω μόνο ποδοσφαιρική κριτική και μέχρι εκεί. Ας παίζουν πάντα οι άλλοι με σανκαρέ * της PSV, και εμείς με Εσίτι.

ποδοσφαιρικά εάν πιστεύεις οτι ο Εσίτι έχει καλύτερες μεταβιβάσεις και οπτική μέσα στον αγώνα από Augusto Ninua Mihailidi κaι Schwab, τότε κάνω μόκο και περιμένω και από άλλα μέλη τις απόψεις τους, όπως είναι το σωστό.

την κριτική μου την κρατάω για το φόρουμ, την θρησκευτικότητά μου την κρατάω για τα τσιμέντα.
Θελεις να διαβαζει αυτα που λες , για να τον κανεις να νιωσει ασχημα και να τον ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;;;; Αυτο μας λες τωρα; Ακου να δεις…

Επισης κριτικη δεν ειναι να αποκαλουμε τον αλλον «μποξερ» και να τον ειρωνευομαστε . Εχεις μπερδεψει μαλλον τις εννοιες.

Επισης δεν ειπα ποτε πως εχει καλυτερη αντιληψη απο τους αλλους. Ουτε πως εχει καλυτερες μεταβιβασεις. Η ειρωνια σας αρχικα ειχε να κανει με τις 40αρες του συγκεκριμενα και μονο

Ενα εχω να πω. ΗΜΑΡΤΟΝ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

soflodoras έγραψε:
Shivaspace έγραψε:μακάρι αδερφέ ο Εσίτι να μπορούσε να δεί τι γράφω γι αυτόν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φέρει μία πρόταση για μεταγραφή μετά από τόσα χρόνια, μακάρι!

Θελεις να διαβαζει αυτα που λες , για να τον κανεις να νιωσει ασχημα και να τον ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;;;; Αυτο μας λες τωρα; Ακου να δεις…

Επισης κριτικη δεν ειναι να αποκαλουμε τον αλλον «μποξερ» και να τον ειρωνευομαστε . Εχεις μπερδεψει μαλλον τις εννοιες.

Επισης δεν ειπα ποτε πως εχει καλυτερη αντιληψη απο τους αλλους. Ουτε πως εχει καλυτερες μεταβιβασεις. Η ειρωνια σας αρχικα ειχε να κανει με τις 40αρες του συγκεκριμενα και μονο

Ενα εχω να πω. ΗΜΑΡΤΟΝ

Πόσες 40άρες μπαλιές βγάζει ο Εσίτι στο σύνολο του αγώνα? Δηλαδή έβγαλε μία που βρήκε συμπαίκτη και θα του το αναγνωρίσουμε ως προσόν? Το passing game του Εσίτι συνολικά στην καλύτερη είναι μέτριο. Τις συνεχώς λάθος τοποθετήσεις του δεν τις βλέπεις? Το ότι ενώ είναι θηρίο δεν μπαίνει στις εναέριες διεκδικήσεις? Μόνο σαν ball winning αμυντικός μέσος μπορεί να παίξει με πολύ περιορισμένο χώρο δράσης και φυσικά πολύ μικρότερο συμβόλαιο. ΟΧΙ όμως στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

από μόνος του πάντως δεν το κουνάει ο Άντερσον και οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό δεν μπόρεσαν ούτε να αξιοποιήσουν τον παίκτη αλλά ούτε και να του βρούν ομάδα για μεταγραφή και τώρα " μαλώνουμε εγώ κι εσύ " για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολύ χαμηλό νταβάνι και που τον έχουν αξιολογήσει άλλοι δύο προπονητές, πώς να το κάνουμε δηλαδή..φυσικά του Εσίτι δεν θα ιδρώσει το αυτί του για το τί θα πώ εγώ και το τί θα πείς εσύ!

εσύ πιστεύεις οτι ο Λουτσέσκου είπε κάντε νόμο τρόπο να μείνει ο Εσίτι τον χρειάζομαι ?

Μποξέρ δεν τον αποκάλεσα ποτέ , το μόνο που έχω πεί γι αυτόν είναι οτι ποδοσφαιριστές με το σώμα του δεν υπάρχουν πολλοί και όχι τυχαία..ένας φίλος με είπε δες τον Λουκάκου και εγώ του απάντησα οτι είναι ακόμα πιο φέτες και ντούκι"αλά Ρόκυ" και αγωνίζεται σε θέση διαφορετική που χρειάζεται περισσότερο τρέξιμο και αντοχές..

όλο ένα έχεις να πείς και από το συγχαρητήρια το πηγαίνεις στο ήμαρτον και πάς καρφί για το έλεος..

μη ψάχνεις φίλε για φαντάσματα σε αγνά ΠΑΟΚτσάκια, που το πολύ να κάνουν και λίγο πλάκα, όταν τα πραγματικά φαντάσματα έχουν βγάλει τα σεντόνια και κάνουν πάρτυ γύρω σου..κορυφαίο παράδειγμα οι εκφωνητές του χθεσινού αγώνα που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ απ την ΠΑΕ για να κάνουν κακόγουστη πλάκα με τον παίκτη χωρίς ίχνος ποδοσφαιρικής κριτικής

και μόνο μην μου πείς οτι περίμενα αυτούς για να εκφέρω γνώμη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτο που με κανει εντυπωση ειναι οτι τον βλεπω συνεχως λαχανιασμενο, χωρις ανασα απο 10 λεπτο κιολας. Μηπως εχει κανα θεμα το παλικαρι.?
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το τεράστιο θέμα δεν είναι η ατομική ικανότητα του Εσίτι και κάθε Εσίτι αλλά το ότι δεν παίρνουμε παίκτες που να ΄κουμπώνουν΄ μεταξύ τους. Στα αμυντικά χαφ έχουμε τον Νινούα που είναι 9/10,Καντουρί ,Σβάμπ 8άρια,Τσιγγάρα ,Ντούγκλας 6/8 και Εσίτι 6άρι. Από όλους αυτούς μόνο ο πασπαρτού Τσιγγαρας μπορεί να κάνει σωστό δίδυμο με οποιωνδήποτε. Άρα ή πάμε σε σχήμα με 3 χαφ ή κρατάμε εναν από τους Σβαμπ,Εσίτι η
ή Καντουρί για βασικό και ψάχνουμε παρτενέρ που να αλληλοσυμπληρώνονται.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Shivaspace έγραψε:από μόνος του πάντως δεν το κουνάει ο Άντερσον και οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό δεν μπόρεσαν ούτε να αξιοποιήσουν τον παίκτη αλλά ούτε και να του βρούν ομάδα για μεταγραφή και τώρα " μαλώνουμε εγώ κι εσύ " για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολύ χαμηλό νταβάνι και που τον έχουν αξιολογήσει άλλοι δύο προπονητές, πώς να το κάνουμε δηλαδή..φυσικά του Εσίτι δεν θα ιδρώσει το αυτί του για το τί θα πώ εγώ και το τί θα πείς εσύ!

εσύ πιστεύεις οτι ο Λουτσέσκου είπε κάντε νόμο τρόπο να μείνει ο Εσίτι τον χρειάζομαι ?

Μποξέρ δεν τον αποκάλεσα ποτέ , το μόνο που έχω πεί γι αυτόν είναι οτι ποδοσφαιριστές με το σώμα του δεν υπάρχουν πολλοί και όχι τυχαία..ένας φίλος με είπε δες τον Λουκάκου και εγώ του απάντησα οτι είναι ακόμα πιο φέτες και ντούκι"αλά Ρόκυ" και αγωνίζεται σε θέση διαφορετική που χρειάζεται περισσότερο τρέξιμο και αντοχές..

όλο ένα έχεις να πείς και από το συγχαρητήρια το πηγαίνεις στο ήμαρτον και πάς καρφί για το έλεος..

μη ψάχνεις φίλε για φαντάσματα σε αγνά ΠΑΟΚτσάκια, που το πολύ να κάνουν και λίγο πλάκα, όταν τα πραγματικά φαντάσματα έχουν βγάλει τα σεντόνια και κάνουν πάρτυ γύρω σου..κορυφαίο παράδειγμα οι εκφωνητές του χθεσινού αγώνα που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ απ την ΠΑΕ για να κάνουν κακόγουστη πλάκα με τον παίκτη χωρίς ίχνος ποδοσφαιρικής κριτικής

και μόνο μην μου πείς οτι περίμενα αυτούς για να εκφέρω γνώμη

Για αυτα που λες εκανες ερευνα ή μιλαω με εναν wannabe ραπτοπουλο, που παρουσιαζει το μυθευμα (παντα με αντιπαοκτσιδικο προσιμο) ως ρεπορταζ. Που ξερεις εσυ αν «το κουναει» ο Εσιτι και που ξερεις αν οι υπευθυνοι για το αγωνιστικο εχουν αποτυχει στο να του βρουνε ομαδα;

Αγνα ΠΑΟΚτσακια φαντάζομαι πως ειστε, αλλα το κακο που κάνετε στην ομαδα ειναι για μεγαλη συζητηση.

Υγ ο ΠΑΟΚ δεν ειναι για να «σπαμε πλακα» χωρις να υπολογιζουμε ποιους αφορα η «πλακιτσα» μας ή τι αποτελεσματα εχει η πλακιτσα αυτη στο συνολο της ομαδος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Κάποια μέρα το ίδιο το ποδόσφαιρο θα σε μηνύσει. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάνεις και όλους τους γύρω σου να φαίνονται άθλιοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”