Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
φιλικό προετοιμασίας ήταν.
Εγώ προσπάθησα να δω πλάνο, τακτικές και συστήματα που δουλεύει η ομάδα.
Δεν περίμενα να δω μπάλα.
Προπόνηση ήταν.
Εγώ προσπάθησα να δω πλάνο, τακτικές και συστήματα που δουλεύει η ομάδα.
Δεν περίμενα να δω μπάλα.
Προπόνηση ήταν.
Σου άρεσε όντως ο λυρατζης ή επειδή το έλεγε ο πολκας;κ ο τζολης με τον Ροντρίγκο προσπαθουσαν. Δεν είδα πουθενά νινουαLuigi Vampa έγραψε:Λυρατζης, Κουτσιας θετικοί στο δεύτερο.
Αν μια ομαδα θελεις να παιζει το ιδιο οποιον και να πεταξεις μεσα, θα πρεπει να το μαθουν ολοι μαζι. Αυτο ειναι το νοημα της προετοιμασιας.
Γνωμη μου παντως πως δυσκολα θα μεινει ο Λαμπρου και ο Εσιτι. Οχι αναγκαστικα γιατι ειναι κακοι παικτες (που ειναι πιστευω) αλλα γιατι δεν ταιριαζουν με αυτο που θελει να παιξει η ομαδα. Και οι δυο ειναι για μικρομεσαια που παιζει πισω.
Αν προσθεσουμε και κανα δυο ακομα που ναι μεν ταιριαζουν, αλλα δεν εχουν την ποιοτητα που θελει ο Λουτσεσκου, τοτε θα δουμε σιγουρα αλλες 4-5 προσθηκες μεχρι το τελος.
Γνωμη μου παντως πως δυσκολα θα μεινει ο Λαμπρου και ο Εσιτι. Οχι αναγκαστικα γιατι ειναι κακοι παικτες (που ειναι πιστευω) αλλα γιατι δεν ταιριαζουν με αυτο που θελει να παιξει η ομαδα. Και οι δυο ειναι για μικρομεσαια που παιζει πισω.
Αν προσθεσουμε και κανα δυο ακομα που ναι μεν ταιριαζουν, αλλα δεν εχουν την ποιοτητα που θελει ο Λουτσεσκου, τοτε θα δουμε σιγουρα αλλες 4-5 προσθηκες μεχρι το τελος.
Ρε καθε χρονο τα ιδια στα φιλικα.
Πολοι απο τους παικτες που ειδαμε σημερα δεν θα παιξουν ισως και ΠΟΤΕ μαζι στην ιδια ενδεκαδα μεσα στην χρονια.
Πολλοι απο τους παικτες δεν θα ειναι καν στο ροστερ.
ΝΑΙ θελουμε παικτη στα χαφ και για αυτο παμε να παρουμε καλο παικτη εκει και αμεσα.
ΝΑΙ θελουμε ακομα ενα εξτρεμ και ενα 10αρι και ενα αριστερο μπακ με μεγλυτερες εντασεις και ταχητυτες, για αυτο θα τους παρουμε αργοτερα.
Ηρεμηστε η ομαδα μονταρετε και εχει τον χρονο να το κανει μεχρι το πρωτο επισημο παιχνιδι και μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος.
Αγωνιστικο ρυθμο δινει ο προπονητης σε ολους και σιγουρα θελει να δει μηπως παικτες οπως ο Λαμπρου, ο Περειρα, ο Εσιτι, ο Νινουα, ο Βρακας μπορουν να διεκδικησουν μια θεση στο ροστερ.
Με δειγματα σαν τα σημερινα κομματακι δυσκολο αλλα υπαρχει δρομος.
Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι ηταν αρκετα νωρις για ενα τοσο δυσκολο τεστ, γιατι πολυ απλα με τους Ολλανδους τοσο ετοιμους δυσκολα θα μπορουσε η ομαδα να δειξει πραγματα που δουλευει στις προπονησεις. Αλλα δεν πειραζει καθε δυσκολια για καλο.
Πολοι απο τους παικτες που ειδαμε σημερα δεν θα παιξουν ισως και ΠΟΤΕ μαζι στην ιδια ενδεκαδα μεσα στην χρονια.
Πολλοι απο τους παικτες δεν θα ειναι καν στο ροστερ.
ΝΑΙ θελουμε παικτη στα χαφ και για αυτο παμε να παρουμε καλο παικτη εκει και αμεσα.
ΝΑΙ θελουμε ακομα ενα εξτρεμ και ενα 10αρι και ενα αριστερο μπακ με μεγλυτερες εντασεις και ταχητυτες, για αυτο θα τους παρουμε αργοτερα.
Ηρεμηστε η ομαδα μονταρετε και εχει τον χρονο να το κανει μεχρι το πρωτο επισημο παιχνιδι και μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος.
Αγωνιστικο ρυθμο δινει ο προπονητης σε ολους και σιγουρα θελει να δει μηπως παικτες οπως ο Λαμπρου, ο Περειρα, ο Εσιτι, ο Νινουα, ο Βρακας μπορουν να διεκδικησουν μια θεση στο ροστερ.
Με δειγματα σαν τα σημερινα κομματακι δυσκολο αλλα υπαρχει δρομος.
Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι ηταν αρκετα νωρις για ενα τοσο δυσκολο τεστ, γιατι πολυ απλα με τους Ολλανδους τοσο ετοιμους δυσκολα θα μπορουσε η ομαδα να δειξει πραγματα που δουλευει στις προπονησεις. Αλλα δεν πειραζει καθε δυσκολια για καλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 14 Ιούλ 2021, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλεος Ρε !!!!
Δεν είναι τόσο αργοί οι παίκτες , τι χαζές συγκρίσεις κάνετε με τους παίκτες της PSV.
Αργό ποδόσφαιρο παίζουμε και για να έχουμε τον έλεγχο σε τέτοια ματς πρέπει να είμαστε άψογοι τακτικά, είναι δυνατόν τέτοια εποχή;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι τόσο αργοί οι παίκτες , τι χαζές συγκρίσεις κάνετε με τους παίκτες της PSV.
Αργό ποδόσφαιρο παίζουμε και για να έχουμε τον έλεγχο σε τέτοια ματς πρέπει να είμαστε άψογοι τακτικά, είναι δυνατόν τέτοια εποχή;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως απορω που στο συγκεκριμενο παιχνιδι παλι αρκετοι κραζετε τον εσιτι.
Ηταν πολυ πιο πιο θετικος απο καντουρι κ καγκαβα.
Ο καντουρι εκανε μονο λαθη εκ των οποιων καποια χοντρα κ ερασιτεχνικα κ ο καγκαβα εμοιαζε παικταρας για 5x5.Αργος τεχνιτης.Χωρις θεση στο γηπεδο δλδ.Σε μια προβολη στο μελλον του συγκεκριμενου ματς σε ευρωπαϊκο παιχνιδι, ο καγκαβα θα ηταν καταστροφη.
Ο καντουρι εκανε μονο λαθη εκ των οποιων καποια χοντρα κ ερασιτεχνικα κ ο καγκαβα εμοιαζε παικταρας για 5x5.Αργος τεχνιτης.Χωρις θεση στο γηπεδο δλδ.Σε μια προβολη στο μελλον του συγκεκριμενου ματς σε ευρωπαϊκο παιχνιδι, ο καγκαβα θα ηταν καταστροφη.
Λίγο υπερβολικός όσο αφορά τον Ομάρbarlow4 έγραψε:Παντως απορω που στο συγκεκριμενο παιχνιδι παλι αρκετοι κραζετε τον εσιτι.
-
JohnEconomist
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ούτε σωστό πρέσινγκ ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το πρέσινγκ ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου.
Βρακάς , Κούτσιας μου άρεσαν. Και ο Τέιλορ, αλλά δεν θα πρέπει να μαλώνει με τον Ζίβκοβιτς. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε σχετικά καλύτερα.
Η εμφάνιση των δύο ομάδων με έκανε να θυμηθώ αυτό που είπε ο Γιαννούλης: Η προπόνηση που κάνει στην Αγγλία είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου από αυτές που έκανε στην Ελλάδα.
Από τις ελληνικές ομάδες μόνο ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάπως επίπεδο, ως προς την ένταση.
Βρακάς , Κούτσιας μου άρεσαν. Και ο Τέιλορ, αλλά δεν θα πρέπει να μαλώνει με τον Ζίβκοβιτς. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε σχετικά καλύτερα.
Η εμφάνιση των δύο ομάδων με έκανε να θυμηθώ αυτό που είπε ο Γιαννούλης: Η προπόνηση που κάνει στην Αγγλία είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου από αυτές που έκανε στην Ελλάδα.
Από τις ελληνικές ομάδες μόνο ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει κάπως επίπεδο, ως προς την ένταση.
- navigator11
Κρατάω από σήμερα την εμφάνιση τερματά Ζίφκοβιτς, Λύρατζη, Ροντρίγκο και του ράφτη, που μοιάζει κανονικός ποδοσφαιριστής. Συμπαθής κι ο Κούτσιας, πάλεψε.
Αν διαφωνεις με το οτι εκανε λαθη ο Περειρα ναι. Διαφωνεις? Απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα τα ιδια γραφουν ολοι αλλα διαφωνουν επειδη τα λεει ο κολκαςvdragic έγραψε:Εμείς που δεν ζητουσαμε 10 και 14, ουτε καν 5 μεταγραφες, μπορουμε να τον σκιζουμε αφοβα?Γκουερινο έγραψε:Μ αρεσει που οσοι ζηταγατε 10 και 14![]()
![]()
μεταγραφες και ειχατε απαξιωσει ολο το ροστερ θιγεστε που λεει ο κολκας οτι κανει λαθη ο Περειρα. Μιλαμε για απολαυστικο χιουμορ
![]()
![]()
![]()
Απλα εχω το απαραιτητο μυαλο ωστε να καταλαβαινω τι διαβαζω. Αν μιλας για το ημιχρονο απαραδεκτο γεγονος αν και δεν ειμαι σιγουρος ποιος ηταν απ τους δυο. Τα σχολια του στον αγωνα παντως ηταν μια χαρα και τα σχολια απο ολους εδω μεσα ηταν πολυ πριν το ημιχρονο. Αυτοι που εχουν απαξιωσει ολο το ροστερ να θιγονται που καποιος λεει οτι κανει λαθη ο περειρα (που μονο λαθη εκανε) ειναι τουλαχιστον γελοιοstravostomis έγραψε:
Συγχαρητήρια φίλε, έχεις πολύ κοφτερό μυαλό. Γροθιά στο στομάχι η παρατήρηση σου... Δηλαδή επειδή κάποιοι παίκτες δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε, είναι αποδεκτό ο πληρωμένος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ "σχολιαστής" να τους βρίζει χυδαία δημοσίως;
-
Luigi Vampa
Μου άρεσε. Κ με το Βόλο ήταν καλός. Βελτιωμένος σε σχέση με περσι. Κ ο Ροντρίγκο καλός ήταν αμυντικα κ εκτός θεσηςdragon έγραψε:Σου άρεσε όντως ο λυρατζης ή επειδή το έλεγε ο πολκας;κ ο τζολης με τον Ροντρίγκο προσπαθουσαν. Δεν είδα πουθενά νινουαLuigi Vampa έγραψε:Λυρατζης, Κουτσιας θετικοί στο δεύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 14 Ιούλ 2021, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Από την ομάδα του β΄ ημιχρόνου με άρεσε αρκετά ο Soares, παρόλο που έπαιζε αριστερά, ενώ συμπαθητικοί ήσαν οι Λύρατζης, Βρακάς, Τζόλης και τα δύο στόπερ (Mihaj, Crespo).
O Πασχαλάκης έκανε πολλά λάθη, που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Ninua και Schwab δεν γίνεται να παίζουν μπροστά από τα στόπερ όταν η απέναντι ομάδα είναι καλύτερη από τη δική μας και χρειαζόμαστε κόφτες.
Θα πρέπει βέβαια να λάβουμε υπ' όψιν ότι οι Ολλανδοί ήσαν έτοιμοι και όχι σαν κι εμάς και ότι η PSV του β΄ ημιχρόνου ήταν σαφώς κατώτερη από εκείνη του πρώτου.
Tα φορ μας τώρα έχουν έρθει στην προετοιμασία και ακόμη δεν έχουν φυσική κατάσταση.
Περίμενα περισσότερα από Murg και Schwab.
O Πασχαλάκης έκανε πολλά λάθη, που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Ninua και Schwab δεν γίνεται να παίζουν μπροστά από τα στόπερ όταν η απέναντι ομάδα είναι καλύτερη από τη δική μας και χρειαζόμαστε κόφτες.
Θα πρέπει βέβαια να λάβουμε υπ' όψιν ότι οι Ολλανδοί ήσαν έτοιμοι και όχι σαν κι εμάς και ότι η PSV του β΄ ημιχρόνου ήταν σαφώς κατώτερη από εκείνη του πρώτου.
Tα φορ μας τώρα έχουν έρθει στην προετοιμασία και ακόμη δεν έχουν φυσική κατάσταση.
Περίμενα περισσότερα από Murg και Schwab.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μια χαρά ο Ζιβκοβιτς αλλά ως αξιοπρεπής δεύτερος. Αν θέλουμε να κάνουμε πράγματα σε Ελλάδα και κυρίως Ευρώπη θέλουμε τερματοφύλακα σημείο αναφοράς πχ Vaclik που πήρε ο ακατανόμαστος.Απο τους υπόλοιπους οι μόνοι που διασώθηκαν κατ'εμέ ήταν(με κάποιες εκλάμψεις) οι Κούτσιας,Λύρατζης,Βρακάς και Τζόλης.Απογοήτευση για μια ακόμα φορά Pereira και Λάμπρου ενώ δεν μου άρεσε καθόλου ο Taylor ο οποίος μου φάνηκε χειρότερος ακόμα και από τον μέτριο Rodrigo.Ίδωμεν....πρωτο σοβαρό φιλικό και πολύ χρήσιμο, απέναντι σε μια πιο ποιοτική και έτοιμη ομάδα που ξεγυμνωσε πολλές από τις αδυναμίες μαςdimitris88 έγραψε:ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν ήταν άσχημος σήμερα, έκανε και μια πολύ ωραία έξοδο πέρα από τις αποκρούσεις. Τον βλέπω βασικό, τον πιστεύω πιο πολύ είναι και καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια. Ο άλλος ήταν ασορτί με το μαλλί του....με τη μπάλα στα πόδια είναι τραγικός....boogeyman77 έγραψε:Τρικυμία η ομάδα...Γρήγορα αξιοπρεπή τερματοφύλακα,ακραία μπακ,στόπερ και χαφ γιατί δεν μας βλέπω καλά.Μαγική εικόνα το 1-0
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Είμαστε στο σωστό δρόμο, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει, υπάρχει σχέδιο.
Μην κράζετε τον Σταύρο, έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην ΠΑΕ, να είναι καλά ο Ιβάν να πληρώνει τους άριστους εκλεκτούς. Να ξανασυστηθουμε;
Μην κράζετε τον Σταύρο, έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην ΠΑΕ, να είναι καλά ο Ιβάν να πληρώνει τους άριστους εκλεκτούς. Να ξανασυστηθουμε;