Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Απλα rain καταλαβαινεις οτι ειναι εκνευριστικο πολλες φορες να διαβαζεις ποστ του στυλ ''ε ρε και να ερθει αυτος'' η ''μιλαμε με καλα ονοματα''.Προφανως ρε φιλε και παικτες θα ερθουν και προφανως μιλαμε και με καλα ονοματα,δεν χρειαζεται να εχει κανεις πληροφοριες για να γραψει κατι τετοιο.Οι χρησμοι της Πυθιας ηταν πιο σαφεις...
Μετραει βεβαια παντα και το υφος αυτου που το γραφει και τετοιο παραπονο απο εσενα η τον prist προφανως και δεν μπορει να εχει κανεις,αλλοι ηταν αυτοι που εγραφαν χρησμους και νουθετουσαν η περιμεναν καποιου ειδους αναγνωριση.
Μετραει βεβαια παντα και το υφος αυτου που το γραφει και τετοιο παραπονο απο εσενα η τον prist προφανως και δεν μπορει να εχει κανεις,αλλοι ηταν αυτοι που εγραφαν χρησμους και νουθετουσαν η περιμεναν καποιου ειδους αναγνωριση.
Επί του πρακτεου, έχω δώσει γενικώς περιγραφή του που κινείται ο ΠΑΟΚ :
Αριστερό μπακ
Χαφ
Εξτρέμ
Δεκαρι
Αν πωληθεί ο σφιντερσκι, θα αντικατασταθεί
Οι παίκτες που στοχεύουμε έχουν γεμάτα βιογραφικα, δεν είναι αψητοι ή νέοι και έχουν μεγάλα συμβόλαια, δείγμα ξεκάθαρης αναβάθμισης του ρόστερ και των στόχων της ομάδας.
Από αυτούς βεβαίως ο πιο διάσημος ΣΗΜΕΡΑ ίσως είναι ο Σίλβα, αλλά φαίνεται πως ανέβηκαν οι απαιτήσεις της Σαμπντόρια και σκαλωσε η φάση, εξ ου και ο Σλοβενος, για τον οποίο εγώ δεν ήξερα.
Προσωπικά λέω ότι εφόσον κλείσουν οι τέσσερις αυτές κινήσεις (πέντε ήταν αλλά ο Ολιβέιρα έκλεισε ήδη) το ρόστερ της ομάδας θα είναι καλύτερο από εκείνο του 2018, πάντα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ γιατί στο χορτάρι θα κριθεί. Εξ ου και ο ενθουσιασμός / αισιοδοξία μου τόσο καιρό.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα φέρουμε παίκτες απευθείας απ' τη Ρεάλ. Σίγουρα κάποιοι θα γκρινιαξουν αλλά η στόχευση μας είναι καλή έως πολύ καλή.
Ο λόγος που δεν μπαινεμω σε διαδικασία περιγραφής των στόχων μας είναι ότι πρώτον μέσα σε δύο λεπτά όλο και κάποια τσακάλια θα έχουν γράψει τα ονόματα, ακόμα και στην τύχη (αυτό που έγινε με τον Τέιλορ είναι πρωτοφανές : έγραψα εγώ αν η Παλμεϊρας είχε καλά μπακ πριν πέντε χρόνια, έγραψε ο άλλος κάτι για ουκρανια και σε πέντε λεπτά τον είχαν βρει έστω και τυχαία)
Αριστερό μπακ
Χαφ
Εξτρέμ
Δεκαρι
Αν πωληθεί ο σφιντερσκι, θα αντικατασταθεί
Οι παίκτες που στοχεύουμε έχουν γεμάτα βιογραφικα, δεν είναι αψητοι ή νέοι και έχουν μεγάλα συμβόλαια, δείγμα ξεκάθαρης αναβάθμισης του ρόστερ και των στόχων της ομάδας.
Από αυτούς βεβαίως ο πιο διάσημος ΣΗΜΕΡΑ ίσως είναι ο Σίλβα, αλλά φαίνεται πως ανέβηκαν οι απαιτήσεις της Σαμπντόρια και σκαλωσε η φάση, εξ ου και ο Σλοβενος, για τον οποίο εγώ δεν ήξερα.
Προσωπικά λέω ότι εφόσον κλείσουν οι τέσσερις αυτές κινήσεις (πέντε ήταν αλλά ο Ολιβέιρα έκλεισε ήδη) το ρόστερ της ομάδας θα είναι καλύτερο από εκείνο του 2018, πάντα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ γιατί στο χορτάρι θα κριθεί. Εξ ου και ο ενθουσιασμός / αισιοδοξία μου τόσο καιρό.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα φέρουμε παίκτες απευθείας απ' τη Ρεάλ. Σίγουρα κάποιοι θα γκρινιαξουν αλλά η στόχευση μας είναι καλή έως πολύ καλή.
Ο λόγος που δεν μπαινεμω σε διαδικασία περιγραφής των στόχων μας είναι ότι πρώτον μέσα σε δύο λεπτά όλο και κάποια τσακάλια θα έχουν γράψει τα ονόματα, ακόμα και στην τύχη (αυτό που έγινε με τον Τέιλορ είναι πρωτοφανές : έγραψα εγώ αν η Παλμεϊρας είχε καλά μπακ πριν πέντε χρόνια, έγραψε ο άλλος κάτι για ουκρανια και σε πέντε λεπτά τον είχαν βρει έστω και τυχαία)
Ο Στρακοσια δεν ερχεται ουτε αν δωσουμε τα Γιαννενα στην ΑλβανιαParolos έγραψε:Κάτσε να ξεκινήσουμε το ψάξιμο.pagotatzis έγραψε:Σωστός ο καταραμένος
Να εγώ πχ το λέω ξεκάθαρα !
Έρχεται Τερματοφύλακας κάτσε καλάδικος !!!
Αλβανός διεθνής.
Ιταλία.
Στρακοσια τζούνιορ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
Αν λες αλήθεια, θα πάω να σου ανάψω μια λαμπάδα στο ύψος του Πασχαλάκη + του Ζίβκοβιτς + τα μπλέ κοτσιδάκια του πρώτουpagotatzis έγραψε:Σωστός ο καταραμένος
Να εγώ πχ το λέω ξεκάθαρα !
Έρχεται Τερματοφύλακας κάτσε καλάδικος !!!
-
kosths BXL
παπα τι γινεται θα μας δωσεις τα φωτα σου η θα περιμενουμε το πασχα ? 
- ΑποστόληςΑ
να ξεκαθαρισω κατι
δεν διεκδικω δαφνες δοξης,παρα μονο τον καλως εννοουμενο,παρε'ι'στικο χαβαλε
αν γνωριζω κατι το λεω,οχι το ονομα αλλά στο περιπου
τον χειμωνα που πηραμε τον Ολιβέιρα,γινοτανε κινησεις για παικτη απο το νησι και το εγραψα
εγραψα ομως ,ψαξτε και στους παραγκωνισμενους της Πορτο
χθες ο Ιβαν ηρθε στις 16.00,το εγραψα γυρω στις 22.00
περασαν εξι ωρες,ολο και καποιος τον ειδε στο ξενοδοχειο
δεν διεκδικω δαφνες δοξης,παρα μονο τον καλως εννοουμενο,παρε'ι'στικο χαβαλε
αν γνωριζω κατι το λεω,οχι το ονομα αλλά στο περιπου
τον χειμωνα που πηραμε τον Ολιβέιρα,γινοτανε κινησεις για παικτη απο το νησι και το εγραψα
εγραψα ομως ,ψαξτε και στους παραγκωνισμενους της Πορτο
χθες ο Ιβαν ηρθε στις 16.00,το εγραψα γυρω στις 22.00
περασαν εξι ωρες,ολο και καποιος τον ειδε στο ξενοδοχειο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 14 Ιούλ 2021, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ΜακάριΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Deal με Πάρμα για Κουρτιτς γράφει το Sportime
prist το εγραψα και πριν δεν εχω κανενα προβλημα με τον τροπο που γραφεις εσυ...με τον rain ενα τοσο δα...
Εμενα μου αρκεί που θα έρθουν παίκτες ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από αυτούς που έχουμε και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στις σωστές θέσεις. Μαζί με επιστροφή Λουτσεσκου, θα είμαι υπερευχαριστημενος! Αν έρθει κ ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β θα είναι ένα θαυμάσιο καλοκαίρι!!
Τώρα ποιοι είναι, δεν μου καίγεται καρφί, ειλικρινά!
ΥΓ ακόμη πιο χαρούμενος θα ειμαι αν δω τον Ιβαν να πανηγυρίζει τις νίκες μας μέσα στην Τούμπα...Μου έλειψε αυτή η ευτυχία που εβγαζαν τα ματια του!
Τώρα ποιοι είναι, δεν μου καίγεται καρφί, ειλικρινά!
ΥΓ ακόμη πιο χαρούμενος θα ειμαι αν δω τον Ιβαν να πανηγυρίζει τις νίκες μας μέσα στην Τούμπα...Μου έλειψε αυτή η ευτυχία που εβγαζαν τα ματια του!
- pirate_salonica
Πάντως καθίστε, μόνο ο Τοσκίτσης το γράφει... που εντάξει δεν είναι και γνωστός για την εγκυρότητά του!