Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από klainmein »

Μάλλον πρέπει να τον φωνάζουμε Πεπρωτο μπας και γυρίσει το κουμπί και βγάλει ΜΙΑ είδηση πρώτος. Καημό το έχω τόσα χρόνια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

laska4 έγραψε:Ανανεώνει ο σβιντερσκι λέει ο πετρωτος...είναι κοντά σε τριετές
Φακ
Μας μαμησε ο πετρωτος
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

prist64 έγραψε:μετα το χθεσινο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο τοπικ του Ιβαν
για την ακριβη ημερα και ωρα αφιξης του

σκεφτομαι να δωσω ακομα ενα στο παρον τοπικ

ΥΓ ε ρε και να γινοτανε του -ιτς,τα τειχη θα γκρεμιζαμε
Ανανεωσε ο Αντριγια εννοεις φανταζομαι
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

black_star_ninja έγραψε:Και γω για Γιοβετιτς σκεφτηκα. Αν θυμαμαι καλα ο priest ειχε πει οτι ο -ιτς αναφερεται σε φορ.
Πριγιοβ-ιτς 8-)
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Τα λιμά Μόντρ-ιτς, Ράκιτ-ιτς δε βαρέθηκαν την Ισπανία ακόμα; 8-)
Αν κ δε θα με χάλαγε ο Μάντζουκ-ιτς :opaokara:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

μπα μεταγραφη συμπαιχτη του ιβαναρου εννοει..

Αμπραμοβιτς...αν και δεν τον εχουμε αναγκη ο Ιβαν τους γλενταει και μονος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω ως γνωστον δεν τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση στο προσωπο του Σφιντερφσκι.Καπως ετσι πιθανη ανανεωση πιστευω πως κινειται στη κατευθυνση της εξασφαλισης οσο το δυνατον μεγαλυτερου ποσου σε πιθανη προταση για αγορα του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rainmaker έγραψε:Πριστ είτε γραψτο, είτε στείλτο μας να επιβεβαιώσουμε χωρίς να εκτεθείς
Για να επιβεβαιωσετε πρέπει να γνωριζετε. Κι αφου γνωριζετε και δε λετε...
Αφου ξερετε εσεις, ξερουν αλλοι 500,ξερει ο παπας και κατι ψιλα φτανουν και σε κατι ξοφαλτσους σα και μενα. Ποιο το νοημα να μη δωσεις ενα τιπ. Να μη το πεις καθαρα Οκ να μην εκθεσεις πηγη Οκ αλλα ποιο το νοημα να μη πεις κατι απ εξω απ εξω. Να περιμενεις να το γραψει ο τεμπελχανας που περιμενει το sms?
Εδω διψαει ο κοσμος ρε, περναει δυσκολα, δειξτε λιγο ελεος
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Σωστός ο καταραμένος
Να εγώ πχ το λέω ξεκάθαρα !
Έρχεται Τερματοφύλακας κάτσε καλάδικος !!!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Θεωρώ πολύ σωστή κίνηση την ανανέωση Σβιντέρσκι. Είτε μείνει στην ομάδα είτε τελικά πωληθεί. Μακάρι να γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pagotatzis έγραψε:Σωστός ο καταραμένος
Ωχ;!;!;!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Περι ηλικιων κι εμπειριας: Εμπειρος δεν ειναι απαραιτητα ο μεγαλος σε ποδοσφαιρικη ηλικια. Ειναι πιο εμπειρος ο Λαμπρου απο τον Τζολη? Ειναι πιο εμπειρος ο Μασουρας απο τον Ζιφκοβιτς? Το ζητημα ειναι τοσο η ποσοτητα οσο κι η ποιοτητα των παραστασεων. Παικτης που παιζει απο τα 19 του βασικος σε υψηλο επιπεδο, στα 25 εχει επαρκεστατη εμπειρια. Παικτης που μεχρι τα 30 του βολοδερνει σε μικρομεσαιες ομαδες μετριων πρωταθληματων, δεν εχει την απαιτουμενη εμπειρια. Παικτης που κανει 4 χρονια πρωταθλητισμο, εχει εμπειρια απο ματς που κρινουν τιτλους κι απο προπονησεις υψηλου επιπεδου. Παικτης που στα 35 του εχει βγαλει μια ολοκληρη καριερα σε ομαδες χωρις στοχους, δεν μπορει να σου προσφερει αυτη την εμπειρια που θες. Βλεπει κανεις πως επαιζε προπερσι ο Μισιτς, περσι ο Ζιφκοβιτς, κι αν δεν τους ξερει νομιζει οτι ειναι 30αρηδες. Αν μπορουμε να φερουμε 2 τετοιους, εναν 30+ ευκαιρια, και 2 κατω των 22, ηλικιακα θα ειμαστε σε ιδανικο επιπεδο.

Στα των ανανεωσεων τωρα, οσοι τρεμετε μην χασουμε τον Τσιγγαρα, πιστευετε οτι σε 5-6 χρονια απο τωρα θα ξερετε σε ποια ομαδα/κατηγορια θα παιζει? Αυτα τα 200-300Κ που θα ζητησει μπορει να ειναι καθοριστικα στο να συμφωνησουμε ή να χαλασει η συμφωνια με εναν εκ των Ζιφκοβιτς/Ινγκασον/Σβιντερσκι. Η ομαδα αν ψωνισει μονο 30+ και χασει και τους τρεις παικτες που βρισκονται στην καλυτερη φαση της καριερας τους, σε 2 χρονια θα εχει τρομακτικο προβλημα. Ειδικα για τον Ινγκασον δεν υπαρχει αυριο, του χρονου ληγουν τα συμβολαια του Βαρελα και του Κρεσπο, καθως και το δικο του. Πρεπει να μεινει ωστε να δουλευτει απο το φοβερο τιμ του Ρουμανου το διδυμο του με τον Μιχαηλιδη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kataramenos5 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Πριστ είτε γραψτο, είτε στείλτο μας να επιβεβαιώσουμε χωρίς να εκτεθείς
Για να επιβεβαιωσετε πρέπει να γνωριζετε. Κι αφου γνωριζετε και δε λετε...
Αφου ξερετε εσεις, ξερουν αλλοι 500,ξερει ο παπας και κατι ψιλα φτανουν και σε κατι ξοφαλτσους σα και μενα. Ποιο το νοημα να μη δωσεις ενα τιπ. Να μη το πεις καθαρα Οκ να μην εκθεσεις πηγη Οκ αλλα ποιο το νοημα να μη πεις κατι απ εξω απ εξω. Να περιμενεις να το γραψει ο τεμπελχανας που περιμενει το sms?
Εδω διψαει ο κοσμος ρε, περναει δυσκολα, δειξτε λιγο ελεος
Ευθικτε καταραμένε βλέπω δεν έχασες την ευκαιρία να κάνεις τη κριτική σου παρότι ο πριστ δεν απάντησε καν

Το αν γνωρίζουμε ή όχι νομίζω έχει φανεί τις τελευταίες ημέρες

Το αν το κάθε μέλος έχει δικά του μέτρα και σταθμά για το πότε και πώς θα μας κράξει, επίσης έχει φανεί. Άλλος λέει ότι και η παραμικρή αναφορά που κάνω σε μεταγραφικά θέματα είναι ελεεινή γιατί είναι σα να σας τρίβω στη μούρη ότι κάτι ξέρω

Άλλος λέει πες μας το όνομα

Άλλος λέει δε ξέρετε τίποτα

Δε θα αλλάζουμε στρατηγική ανάλογα με τα θέλω του κάθε μεμονωμένου μέλους

Πάντα προτεραιότητα στο τι κάνουμε έχει ο ΠΑΟΚ

Ονόματα δεν θα διακινησω τουλάχιστον εγώ ποτέ εκτός αν είναι φουλ σίγουρα ή έχουν χαλάσει

Βεβαίως θα προτιμούσα να το γράψω πρώτα εγώ αντί για τον τεμπελχανα που περιμένει σμς αλλά επειδή δεν είμαι επαγγελματίας του χωρου, δεν ξέρω τι ισορροπίες υπάρχουν ούτε και αν χαλάνε εύκολα ή όχι, στις μεταγραφές. Οπότε σέβομαι κάποια πράγματα και τουμπεκιαζομαι.

Από εκεί και πέρα η διαφορά ανάμεσα στον Χ πριστ και εμάς, είναι ότι εμείς εκπροσωπούμε ένα σάιτ και μιλάμε με ανθρώπους χωρίς το ψευδώνυμο μας.

Το Χ μέλος, όχι. Οπότε έχει σαφώς λιγότερο κίνδυνο να εκτεθεί.

Πατάω λοιπόν κάνω στην αναμενόμενη καλή προαίρεση και διάθεση συμμετοχής του και λέω αν δεν θέλεις να πεις δημόσια, πες το πριβέ. Αν βεβαίως θέλεις να συνεισφέρεις κάτι.

Γιατί όσο εύκολο είναι να γκρινιάζετε ότι εμείς δε σας λέμε αρκετά, άλλο τόσο εύκολο είναι ένα μέλος να κατηγορηθεί ότι ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

pagotatzis έγραψε:Σωστός ο καταραμένος
Κάτσε να ξεκινήσουμε το ψάξιμο.
Αλβανός διεθνής.
Ιταλία.
Στρακοσια τζούνιορ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Πείτε το όνομα ρε τομάρια
τζάμπα πληρώνουμε συνδρομή στο paokmania?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”