Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δεν έχει πλέον τόσες πιθανότητες αλλά δεν έχει χαλάσει οριστικά.laska4 έγραψε:rain το παλευεις για σιλβα ;;εχουμε ελπιδες ;;
Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον κουρτιτς.rainmaker έγραψε:Δεν έχει πλέον τόσες πιθανότητες αλλά δεν έχει χαλάσει οριστικά.laska4 έγραψε:rain το παλευεις για σιλβα ;;εχουμε ελπιδες ;;
- sourmenetes
- Moderator
Για βάλε να δουμεMitsospaoki4 έγραψε:Για Μπουκινα Φάσο λένε τώρα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παντως το οτι ειναι διαφορετικο στυλ χαφ οι δυο τους , εμενα μου δειχνει οτι δεν θα παρατησουμε την υποθεση σιλβα αν κλεισει ο κουρτιτς ...πιστευω θα παμε και για αλλο χαφ 100%
Λιγο ακραιο το σενάριο απόκτησης δυο χαφ στα 32-33...
Δηλαδή θα δώσουμε 1,2 σε εκαστο για τα επομενα 3 χρονια? Για να ψαχνομαστε πως θα απαλλαγουμε απο βαρια συμβολαια σε εναμιση χρονο?
Δυσκολο το κοβω.
Μαλλον ενας θα ερθει
Δηλαδή θα δώσουμε 1,2 σε εκαστο για τα επομενα 3 χρονια? Για να ψαχνομαστε πως θα απαλλαγουμε απο βαρια συμβολαια σε εναμιση χρονο?
Δυσκολο το κοβω.
Μαλλον ενας θα ερθει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τοσκιτσης το είπεsourmenetes έγραψε:Για βάλε να δουμεMitsospaoki4 έγραψε:Για Μπουκινα Φάσο λένε τώρα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
η ελπιδα πεθαινει τελευταια...κανε τα κουμαντα να αναζωπυρωσεις τις συζητησειςrainmaker έγραψε:Δεν έχει πλέον τόσες πιθανότητες αλλά δεν έχει χαλάσει οριστικά.laska4 έγραψε:rain το παλευεις για σιλβα ;;εχουμε ελπιδες ;;
- Σουριναμέζος
Το όνομα του μπουρκινάμπε (όπως λέγονται οι πολίτες της Μπουρκίνα Φάσο) το ξέρουμε ?
Αυτο με την ηλικια μονο στην ελλαδα υπαρχει να ξερεις σε κανενα προηγμενο πρωταθλημα δεν ασχολουνται με ηλικιες.Gospi έγραψε:Λιγο ακραιο το σενάριο απόκτησης δυο χαφ στα 32-33...
Δυσκολο το κοβω.
Μαλλον ενας θα ερθει
Παιδιά για ένα χαφ μιλάμε. Δε γίνεται να φέρεις δυο πανάκριβα χαφ για παρόμοιο ρόλο
Τώρα άμα φύγουν δύο τρεις απ' το ρόστερ, δε ξέρω.
Πάντως και από τους παίκτες που κυνηγαμε στις άλλες θέσεις, μόνο Μπαμπα είναι μικρος
Τώρα άμα φύγουν δύο τρεις απ' το ρόστερ, δε ξέρω.
Πάντως και από τους παίκτες που κυνηγαμε στις άλλες θέσεις, μόνο Μπαμπα είναι μικρος
-
kosths BXL
ε ναι ρε προφανως δεν μιλησε κανεις για 2 χαφ τωρα...περιμενουμε να δουμε ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει...αυτη τη στιγμη ειναι 30 παικτες στην προετοιμασια χωρις να εχει παει ο ενας χαφ που θα παρουμε τωρα και χωρις αριστερο μπακ...προφανως καποιοι θα φυγουν ...για τις αλλες θεσεις ξερεις ονοματα ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Λουτσεσκου ζήτησε εμπειρία.
Την εμπειρία δεν μπορεί να σου την δώσει ένας 20 χρόνος..
Λογικά οι επόμενες κινήσεις θα είναι σε παίχτες γύρω στα 30.
Υγ: Για τον Αφρικανο ψήνομαι πολύ και ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνει το τμήμα σκάουτινγκ. Έχω ξαναπεί ότι τώρα με τον ΠΑΟΚ Β θα μπορούμε να βλέπουμε περισσότερο τέτοιες περιπτώσεις
Την εμπειρία δεν μπορεί να σου την δώσει ένας 20 χρόνος..
Λογικά οι επόμενες κινήσεις θα είναι σε παίχτες γύρω στα 30.
Υγ: Για τον Αφρικανο ψήνομαι πολύ και ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνει το τμήμα σκάουτινγκ. Έχω ξαναπεί ότι τώρα με τον ΠΑΟΚ Β θα μπορούμε να βλέπουμε περισσότερο τέτοιες περιπτώσεις
Πάντως, Μπουργκινοφασόλιας είναι και ο 33χρονος αμυντικός χαφ Καμπορέ που έμεινε ελεύθερος τώρα τον Ιούλιο από τη Δυναμό Μόσχας.