Σχεδόν τελειωμένο λέει.Και κάτι μεταγραφικό για… επιδόρπιο. Κλείνει και το θέμα του χαφ άμεσα με τεράστιο φαβορί τον Γιασμίν Κούρτιτς που είναι εισήγηση Λουτσέσκου. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές πολύ μικρή που δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα τον έχουμε εδώ στις προπονήσεις στο Άπελντοορν. Θα πούμε πολλά περισσότερα για τον παίκτη μόλις τελειώσει το θέμα και τυπικά.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στέλιος Στεργιάδης
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- stravostomis
Μακάρι να έρθει ο παικταράςbersekeros έγραψε:Σχεδόν τελειωμένο λέει.Και κάτι μεταγραφικό για… επιδόρπιο. Κλείνει και το θέμα του χαφ άμεσα με τεράστιο φαβορί τον Γιασμίν Κούρτιτς που είναι εισήγηση Λουτσέσκου. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές πολύ μικρή που δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα τον έχουμε εδώ στις προπονήσεις στο Άπελντοορν. Θα πούμε πολλά περισσότερα για τον παίκτη μόλις τελειώσει το θέμα και τυπικά.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στέλιος Στεργιάδης
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
O Λουτσε ειναι εξυπνος και η ομαδα χρειαζεται τα δυο χαφ. Νομιζω οτι δεν βγαινει πετυχημενα η χρονια χωρις αυτα.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Δηλαδη η αναβαθμιση μας στο κεντρο για την επομενη χρονια θα ειναι το διδυμο Κουρτιτς-Σβαμπ σε σχεση με το Αγκουστο-Σβαμπ η το Καντουρι-Σβαμπ? Αν δεν δουμε τον Καντουρι στο 8 με τον Λουτσεσκου μια τρυπα στο νερο θα εχουμε κανει...
Πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε 2 χαφ.
- Σουριναμέζος
Πάντως με όλους τους Βραζιλιάνους που πέρασαν από την ομάδα Νέτο Γκουερινο, Φερνάντο (80ς), Μαουρίτσιο θα υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι η Βραζιλία είναι λίγο βόρεια του ΚιλκίςΠες τα ρε Ιγκανο.
Βραζιλιανος με μουτρα κροατη.Πιο ανοργασμικος κ απο τη μενδωνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τετ 14 Ιούλ 2021, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Συγνώμη ρε συ ρειν αλλά όχι και λίγα στοιχεία για τον Σλοβένο. Στην εθνική του τον έχουμε δει,στην Ιταλία τον έχουμε δει και που δεν τον έχουμε δει.rainmaker έγραψε:Ε πόσα χαφ εκατομμυριου θα έχουμε ρε παιδιά;
Εγώ νομίζω ότι ο Σίλβα (πάντα στη θεωρία) είναι σαφώς ανώτερος από όλους όσους ακούστηκαν.
Όπως πολλοί έχουμε πει, φαντάζει 1-2 σκαλιά πάνω από Μαουρίτσιο, στο ίδιο περίπου στυλ .
Δυστυχώς ο Κουρτιτς μοιάζει αρκετά αντιτουριστικος ενώ έχουμε πάρα πολύ λίγα χειροπιαστα στοιχεία για το επίπεδο και το στυλ του
Ωραία, έχει καλή καριέρα στο Καμπιονάτο . Τι στοιχεία έχει στο παιχνίδι του; Έχει μυαλό; Μοιράζει παιχνίδι σωστά; Έχει επαρκή τεχνική; Κάθετα παίζει; Είναι μετρονόμος, όπως αρέσκονταν πολλοί να λένε για τον Μαουρίτσιο; Αντέχει να τρέχει;
Ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε αλλά και δεν νομίζουμε να έχει τόσα κοινά χαρακτηριστικά με Μαουρίτσιο (φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο ψάχνει ο Λουτσεσκου) και βεβαίως με Σίλβα, προβληματίζομαι έξτρα: είναι σίγουροι τι παίκτη ψάχνουν;
Ωραία...κράξατε και τον Μαουρίσιο.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Έμεινε και κανείς από την ομάδα του αήττητου νταμπλ που να μην απαξιώσατε;;
Τι να πω ρε σεις...
Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Έμεινε και κανείς από την ομάδα του αήττητου νταμπλ που να μην απαξιώσατε;;
Τι να πω ρε σεις...
- FreeWatcher
Έτσι είμαστε! Δυστυχώς....janellsis έγραψε:Ωραία...κράξατε και τον Μαουρίσιο.
Τι να πω ρε σεις...
Ο Μαουρίτσιο ήταν ένα κέντρο μόνος του.
Αν τον είχαμε πέρσυ δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στο κέντρο.
Ο βαζελος πάντως χωρίς τον Μαουρίτσιο θα τερμάτιζε εκτός πλευοφ. Άρχιζε και τελείωνε η 11αδα σε αυτόν. Και το ίδιο θα γίνει και φέτος.
Επίσης αν περιμένετε να δείτε πολλά περισσότερα πράγματα από το Σλοβένο θα απογοητευτειτε.
Μάλλον άλλον είδους παίχτη περιμένετε, δε ξέρω..
Ο Σλοβένος είναι το κλασσικό τίμιο αθόρυβο χαφ όπως ήταν κι ο Μαου. Απλά το στυλ του είναι πιο πολύ προς τον σακχοφ σε καλύτερο επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν τον είχαμε πέρσυ δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στο κέντρο.
Ο βαζελος πάντως χωρίς τον Μαουρίτσιο θα τερμάτιζε εκτός πλευοφ. Άρχιζε και τελείωνε η 11αδα σε αυτόν. Και το ίδιο θα γίνει και φέτος.
Επίσης αν περιμένετε να δείτε πολλά περισσότερα πράγματα από το Σλοβένο θα απογοητευτειτε.
Μάλλον άλλον είδους παίχτη περιμένετε, δε ξέρω..
Ο Σλοβένος είναι το κλασσικό τίμιο αθόρυβο χαφ όπως ήταν κι ο Μαου. Απλά το στυλ του είναι πιο πολύ προς τον σακχοφ σε καλύτερο επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον εχεις παρακολουθησει πολλες φορες φανταζομαι και ειναι παλτοstravostomis έγραψε:Καθίστε μην σας φέρουν καναν Φοσσάτι και μετά βλέπουμε το ταμείο. Μην λέμε από τώρα πολλά λόγια
Rene Καταλαβαίνω τι λες, σεβαστό, αλλά πιστεύω οτι για το ευρύ κοινό, δεν είναι και τόσο οικείο το όνομά του, ούτε πολλές οι φορές που τον έχει δει.
Ο Σίλβα ειναι πιο γνωστός. Θες επειδή έπαιζε σε πιο "μουράτες" λιγκες; Θες επειδή έπαιζε εθνική Πορτογαλίας; Επειδή στο γιουτιουμπ βρίσκεις πιο γεμάτα και ξεκάθαρα βίντεο που δείχνουν τις αρετές του; Μπορεί.
Το πιο ενθαρρυντικό από όλα όσα διαβάζουμε, είναι οτι ο Σλοβένος είναι στις προτιμήσεις του Λουτσέσκου (δεν ξέρω αν ισχύει ούτε το υιοθετώ, αλλά μακάρι). Γιατί αν είναι ετσι, τουλάχιστον δε φοβόμαστε οτι άλλο στύλ παικτη θέλει ο Ραζβάν και άλλο θα του φέρουν.
Προσωπικά από αυτά που έχω καταλάβει, πιστεύω ειλικρινά οτι ο Πορτογάλος είναι πιο κοντά σε αυτό που ΝΟΜΙΖΩ οτι θέλει ο Λουτσέσκου. Και ποιοτικά αλλά και ως τακτική προσέγγιση των αγώνων.
Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί και οχι.
Αυτό που ξέρω είναι οτι πρώτα ο Σίλβα ήταν επιλογή τους και πως δεν έρχεται λόγω απαιτήσεων της Σαμπντόρια. Μακάρι να το κυνηγήσουν όσο πάει, εντός λογικών ορίων βέβαια
Ο Σίλβα ειναι πιο γνωστός. Θες επειδή έπαιζε σε πιο "μουράτες" λιγκες; Θες επειδή έπαιζε εθνική Πορτογαλίας; Επειδή στο γιουτιουμπ βρίσκεις πιο γεμάτα και ξεκάθαρα βίντεο που δείχνουν τις αρετές του; Μπορεί.
Το πιο ενθαρρυντικό από όλα όσα διαβάζουμε, είναι οτι ο Σλοβένος είναι στις προτιμήσεις του Λουτσέσκου (δεν ξέρω αν ισχύει ούτε το υιοθετώ, αλλά μακάρι). Γιατί αν είναι ετσι, τουλάχιστον δε φοβόμαστε οτι άλλο στύλ παικτη θέλει ο Ραζβάν και άλλο θα του φέρουν.
Προσωπικά από αυτά που έχω καταλάβει, πιστεύω ειλικρινά οτι ο Πορτογάλος είναι πιο κοντά σε αυτό που ΝΟΜΙΖΩ οτι θέλει ο Λουτσέσκου. Και ποιοτικά αλλά και ως τακτική προσέγγιση των αγώνων.
Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί και οχι.
Αυτό που ξέρω είναι οτι πρώτα ο Σίλβα ήταν επιλογή τους και πως δεν έρχεται λόγω απαιτήσεων της Σαμπντόρια. Μακάρι να το κυνηγήσουν όσο πάει, εντός λογικών ορίων βέβαια
Και τον Μεσι να εχεις, ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει. Αυτο ειναι κανονας αδιαπραγματευτος. Ειδαμε ολοι που καταληξαμε οταν προσπαθησαν να την αλλαξουν. Το να θεωρειτε απαραδεκτο οτι ο Λουτσεσκου πηρε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μας νταμπλ και εκανε και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αηττητο εδω και 50 χρονια με τις επιλογες του δεν εχει καθολου πλακα.rainmaker έγραψε:
Τη χρονιά του νταμπλ όμως μη ξεχνάμε ότι είχαμε χιαστούς του μαου και τον μίσιτς στην κερκίδα, γεγονός απαράδεκτο για την ποιότητα του
Το απολυτο πετυχε και αν γυριζαμε τον χρονο πισω και αλλαζαμε τις επιλογες του μονο χειροτερα θα μπορουσε να παει. Καλυτερα δεν γινοταν. Το να επαιζε ο Μισιτς να εκανε ενα λαθος και να εχανες το νταμπλ η το αηττητο φανταζομαι δεν παιζει γιατι ηταν τοσο παικταρας που δεν θα εκανε λαθη. Μονο απο τα λαθη του Μεσι χανονται παγκοσμιοι τιτλοι αλλα ο Μισιτς ειναι ανωτερος
παλτα ηταν ολοι. Θα ερθει η ωρα που θα ξαναγυρισουμε 15 χρονια πισω και τοτε θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι και ευχαριστημενοι με τον Μιετσελ που μας εβγαζε πεμπτοεκτους κατω απο την Ξανθη και τον Πανιωνιοjanellsis έγραψε:Ωραία...κράξατε και τον Μαουρίσιο.
Τι να πω ρε σεις...
Για εμάς που δεν κραζουμε και θεωρούμε τον μαου κομβικοτατο. Εκτός από μισιτς ποιος ήταν ο πιο αδικημένος εκείνης της ομάδας;