Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και γω δεν τον ξέρω

Αλλά 390 ματς σε serie A δεν είναι τυχαία.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Απλά νομίζω ότι είναι τα πράγματα. Πρόκειται για δύο χαφαρες που όποιος και αν έρθει στο τέλος θα είμαστε σούπερ! Μια Πορτογαλική προτίμηση την έχω πάντως..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω δεν ειπα ποτε οτι το 1.2 που παιρνει ειναι παραλογο.Ειναι ενα λογικο κασε για ενα βασικο παικτη μικρομεσαιας ομαδας στην Ιταλια.Το 1.2 ομως για τον ΠΑΟΚ ειναι ταβανι.Προοριζεται για παικτη με στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα και αυτο απαιτει εξυπνη αγορα,οχι απλα να δωσουμε το συμβολαιο που επαιρνε ενας παικτης στην Ιταλια.Εγω τετοια χαρακτηριστικα στον παικτη δεν βλεπω.Ειναι δυσκολο στο γραπτο λογο να πω τι ακριβως εννοω.Θα χρησιμποιησω μπασκετικο παραδειγμα απο τα 90ς.Τοτε οι ευρωπαικες ομαδες εφερναν συνηθως ρολιστες του ΝΒΑ.Εφερνες ρολιστα 5 ποντων τυπου Λεβινκγστον που στην Ευρωπη εκανε παρτυ λογω αθλητικων προσοντων,εφερνες και ρολιστα των 5 ποντων στο ΝΒΑ,που ενω τοτε λεγαμε για να βαζει 5 εκει θα βαζει 30 εδω αλλα ρολιστας εμενε και στην ευρωπη γιατι δεν ξεχωριζε σε κατι.Δεν ξερω αν βοηθαει σαν παραδειγμα.Ο Σλοβενος ειναι ενας παικτης που παιζει απλα καλο ποδοσφαιρο,εχτισε τη καριερα του στην Ιταλια και απο 200.000 εφτασε στο 1 μυριο παιζοντας απλα καλο ποδοσφαιρο.Δεν κανει τιποτα εξαιρετικα.Εχω την εντυπωση πως οποιος περιμενει στη λογικη του μπασκετ οτι απλα ενας καλος ποδοσφαιριστης στη Παρμα που επεσε εδω θα κανει παπαδες θα απογοητευτει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 13 Ιούλ 2021, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Απλά νομίζω ότι είναι τα πράγματα. Πρόκειται για δύο χαφαρες που όποιος και αν έρθει στο τέλος θα είμαστε σούπερ! Μια Πορτογαλική προτίμηση την έχω πάντως..
\

Ε ναι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Mε σφαλιαριστες δλδ θα τη βγαλει αν ερθει.
Ειναι κ αυτη μια προοδος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαταλαβα καλα το tweet που γραφει για δανεισμο του Μουσοντα απο την Τσελι? Λετε να εχουμε ανοιξει τετοιο διαυλο?
https://www.transfermarkt.com/charly-mu ... ler/177862
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Knee surgery λέει ότι έχει αυτός με άγνωστη επιστροφή :?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Ίσως απλά τρολαρει το tweet και μας θεωρεί κέντρο αποκατάστασης λόγω Μπαμπά.
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

joshua έγραψε:Eγω δεν ειπα ποτε οτι το 1.2 που παιρνει ειναι παραλογο.Ειναι ενα λογικο κασε για ενα βασικο παικτη μικρομεσαιας ομαδας στην Ιταλια.Το 1.2 ομως για τον ΠΑΟΚ ειναι ταβανι.Προοριζεται για παικτη με στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα και αυτο απαιτει εξυπνη αγορα,οχι απλα να δωσουμε το συμβολαιο που επαιρνε ενας παικτης στην Ιταλια.Εγω τετοια χαρακτηριστικα στον παικτη δεν βλεπω.Ειναι δυσκολο στο γραπτο λογο να πω τι ακριβως εννοω.Θα χρησιμποιησω μπασκετικο παραδειγμα απο τα 90ς.Τοτε οι ευρωπαικες ομαδες εφερναν συνηθως ρολιστες του ΝΒΑ.Εφερνες ρολιστα 5 ποντων τυπου Λεβινκγστον που στην Ευρωπη εκανε παρτυ λογω αθλητικων προσοντων,εφερνες και ρολιστα των 5 ποντων στο ΝΒΑ,που ενω τοτε λεγαμε για να βαζει 5 εκει θα βαζει 30 εδω αλλα ρολιστας εμενε και στην ευρωπη γιατι δεν ξεχωριζε σε κατι.Δεν ξερω αν βοηθαει σαν παραδειγμα.Ο Σλοβενος ειναι ενας παικτης που παιζει απλα καλο ποδοσφαιρο,εχτισε τη καριερα του στην Ιταλια και απο 200.000 εφτασε στο 1 μυριο παιζοντας απλα καλο ποδοσφαιρο.Δεν κανει τιποτα εξαιρετικα.Εχω την εντυπωση πως οποιος περιμενει στη λογικη του μπασκετ οτι απλα ενας καλος ποδοσφαιριστης στη Παρμα που επεσε εδω θα κανει παπαδες θα απογοητευτει.
"Απλά καλοί ποδοσφαιριστές" σε μεγάλα πρωταθλήματα: Βιειρίνια, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία.
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

joshua έγραψε:Eγω δεν ειπα ποτε οτι το 1.2 που παιρνει ειναι παραλογο.Ειναι ενα λογικο κασε για ενα βασικο παικτη μικρομεσαιας ομαδας στην Ιταλια.Το 1.2 ομως για τον ΠΑΟΚ ειναι ταβανι.Προοριζεται για παικτη με στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα και αυτο απαιτει εξυπνη αγορα,οχι απλα να δωσουμε το συμβολαιο που επαιρνε ενας παικτης στην Ιταλια.Εγω τετοια χαρακτηριστικα στον παικτη δεν βλεπω.Ειναι δυσκολο στο γραπτο λογο να πω τι ακριβως εννοω.Θα χρησιμποιησω μπασκετικο παραδειγμα απο τα 90ς.Τοτε οι ευρωπαικες ομαδες εφερναν συνηθως ρολιστες του ΝΒΑ.Εφερνες ρολιστα 5 ποντων τυπου Λεβινκγστον που στην Ευρωπη εκανε παρτυ λογω αθλητικων προσοντων,εφερνες και ρολιστα των 5 ποντων στο ΝΒΑ,που ενω τοτε λεγαμε για να βαζει 5 εκει θα βαζει 30 εδω αλλα ρολιστας εμενε και στην ευρωπη γιατι δεν ξεχωριζε σε κατι.Δεν ξερω αν βοηθαει σαν παραδειγμα.Ο Σλοβενος ειναι ενας παικτης που παιζει απλα καλο ποδοσφαιρο,εχτισε τη καριερα του στην Ιταλια και απο 200.000 εφτασε στο 1 μυριο παιζοντας απλα καλο ποδοσφαιρο.Δεν κανει τιποτα εξαιρετικα.Εχω την εντυπωση πως οποιος περιμενει στη λογικη του μπασκετ οτι απλα ενας καλος ποδοσφαιριστης στη Παρμα που επεσε εδω θα κανει παπαδες θα απογοητευτει.
"Απλά καλοί ποδοσφαιριστές" σε μεγάλα πρωταθλήματα: Βιειρίνια, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

joshua έγραψε:Kαταλαβα καλα το tweet που γραφει για δανεισμο του Μουσοντα απο την Τσελι? Λετε να εχουμε ανοιξει τετοιο διαυλο?
https://www.transfermarkt.com/charly-mu ... ler/177862
3 χρονια τραυματιας ειναι. επιστρεφει λιγο και ξανα παλι. 8 ματς σε 3 χρονια και περσι κανενα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ας το παρουμε αποφαση. Τα λεφτα που παιζουν στο Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για μικρομεσαίες ομαδες της Ευρωπης. Εχουμε και τους αραβοκινεζους να παιρνουν τα γεροντια που ακομη αντεχουν με τρελα λεφτα οποτε δεσαμε.
Ακομη και το σιχαμα δυσκολευεται που ειναι μεσα στα μανατζεριστικα κολπα και πουλα τον χ ρεντσο 23 μυρια, να φερει παικτη της προκοπης.
Το ανερχονται παικτες η οχι μας το δειχνουν οι κ@λ@τουρκοι που φερνουν παικτες αλλα τα χωνουν τρελα.

Γιαυτο λεω εγω οτι μπορεις να τα χωσεις για ενα δυο παικτες να ψαξεις ευκαιριες και να σου κατσουν αλλα:

1. Παικτες σαν τον Ινγκι και τον Ζιφκο τους τα χωνεις και τους κρατας. Μονο με τρελη προσφορα τους δινεις αλλα με τα λεφτα τα τρελα που θα παρεις τους αντικαθιστας παραυτα.

2. Τα μικρα μας να μπαινουν ολο και ποιο δυναμικα και ενεργα στην ομαδα. Και να τα κρατας μεχρι να γινουν 23-24 χρονων. Αρκει βεβαια να εχεις φροντισει να τα ανεβαζεις οσο γινεται και τακτικα και ποδοσφαιρικα και «διαφημιστικα». Γιαυτο θελει στελεχη εμπειρα και με ευρωπαικες παραστασεις στις ακαδημιες. Να κοιταν τα παντα. Και σωματοδομες και τακτικη μορφωση και αναπτυξη του ταλεντου.

3. Οταν εχεις σταμπαρει παικτες σαν τον Μπαμπα κανεις οτι μπορεις για τους κρατησεις. Το προσπαθεις οσο γινεται.

4. Τους πλαισιωνεις και αυτους περιστασιακα με καποιους μεγαλους σε ηλικια και εμπειρους παικτες που μπορουν ακομη να προσφερουν.

Ετσι θα φτιαξεις ενα κορμο που θα μπορει εν δυναμει να σταθει και στην Ευρωπη. Αλλιως εδω στην Ελλαδα θα μαλωνουμε με το σιχαμα και την χαρτινη ποιος θα παρει το σουπερ ντουπερ τροπαιο.

Εγω ετσι το βλεπω παιδια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πες το, είναι σαν να παίρνει τον τεπιτς από τον βαζελο :D
Έτσι είναι.
Αλλά τι είδους αμυντικό χαφ θα έκανε τη διαφορά?
Πιστεύω ότι είσαι απ' αυτούς που σου αρέσει το περιτύλιγμα.
Αν δηλαδή ήταν Αργεντινος και όχι Σλοβένος μπορεί να ήσουν και ενθουσιασμένος... και αν όχι ενθουσιασμένος τουλάχιστον κατά ένα 50% λιγότερο αρνητικος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έχεις δίκιο για αυτό μου άρεσε ο Νορβηγός ,ακόμα και ο Ντειολα…
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

κατσε ρε τζοσ σε καλυπτει ο ντειολα που μεχρι που καθησαμε 2-3 ατομα να δουμε ματς του κονσερβα και να γραψουμε τι ακριβως παιχτης ειναι δεν ειχε γραφθει ουτε μισο θετικο σχολιο και δεν σε καλυπτει ο κουρτιτς ?...δεκτο αλλα δεν καταλαβα τι σε χαλαει στον παικτη που δεν σε χαλαει στους αλλους δυο που ειπες ας πουμε...εγω ειμαι θετικος και για τον νορβηγο αλλα σιγουρα ο κουρτιτς ειναι πολυ πιο πανω σε εμπειριες και σε επιπεδο σχετικα με τον ανταγωνισμο που αντιμετωπιζει (τοσα χρονια παιζει απεναντι σε πολυ υψηλου επιπεδου παικτες και ομαδες)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”