8. Amr Warda
Re: 8. Amr Warda
Δε νομίζω ότι ο Λουτσέσκου είναι κανάς δικτάτορας, βλέπουμε ότι και χαβαλέ κάνει στην προπονήση όταν επιτρέπεται. Απλώς ο Ουάρντα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του γιατί στην τελική κάνει κακό στην ομάδα αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό. Λεφτά έχει, ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε με διάθεση να τον μειώσω, η θεραπεία βοηθά πολύ στο να καταλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να τον βοηθήσεις. Γιατί ο άνθρωπος βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό του μόνος του, είναι κινητή βομβα.
-
η όλη φάση είναι πρώτα απ' όλα πρόσκληση για τον ίδιο τον Ουάρντα....ή θα μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του (όπως σωστά αναφέρεις) και θα μεταβεί παικτικά στο επόμενο ανώτερο επίπεδο, εκεί που έχει το ταλέντο να είναι ή θα μείνει ο αιώνιος παίκτης-ταλέντο που όμως θα παίζει σε μικρομεσαίες ομάδες που θα ανέχονται και δεν θα τους πειράζει αυτή αυτή του η ιδιορρυθμία γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να τον έχουν. Και λέω είναι πρόκληση για τον ίδιο γιατί πλέον πάει στα 28 και είναι ίσως από τις τελευταίες του ευκαιρίες να παίξει στο ανταγωνιστικό επίπεδο που αρμόζει στο ταλέντο του, σε ομάδα πρωταθλητισμού.Immemoric έγραψε:Δε νομίζω ότι ο Λουτσέσκου είναι κανάς δικτάτορας, βλέπουμε ότι και χαβαλέ κάνει στην προπονήση όταν επιτρέπεται. Απλώς ο Ουάρντα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του γιατί στην τελική κάνει κακό στην ομάδα αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό. Λεφτά έχει, ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε με διάθεση να τον μειώσω, η θεραπεία βοηθά πολύ στο να καταλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να τον βοηθήσεις. Γιατί ο άνθρωπος βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό του μόνος του, είναι κινητή βομβα.
-
Για τον ουαρντα μιλάτε μερικοί όταν λέτε ειρωνικά ότι τώρα και καλά έγινε ξαφνικά ατίθασος? Για τον παίκτη που την έπεφτε σε γυναίκες συμπαικτών του και τον έστελναν κακήν κακώς από Πορτογαλία?που έπαιξε καλά μόνο όπου του έκαναν τα χατίρια και ένιωθε σημαντικός?όλοι ευχόμασταν να κρατήσει η καλή συμπεριφορά του τελευταίου εξαμήνου αλλά μην κοροιδευομαστε τώρα μεταξύ μας.και μάλιστα να βγάζουμε και συμπέρασμα αυθαίρετο ότι και καλά του κρατούσε μανιάτικο ο λουτσε...
-
Ειμαι βαθια συγκινημενος με την ομοφωνια,ομοψυχια ΟΛΩΝ των ΑΡΔ πανω στο θεμα ΟΥΑΡΝΤΑ.
Ζουμε στιγμες 1940, νεο ΟΧΙ.
Μεγαλη δικαιωση του αρχιαρδ ΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΛΟΚΑ.
Ηδη αλληλοκερνιουνται μπυρες οι ΑΡΔ.
Ζουμε στιγμες 1940, νεο ΟΧΙ.

Μεγαλη δικαιωση του αρχιαρδ ΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΛΟΚΑ.

Ηδη αλληλοκερνιουνται μπυρες οι ΑΡΔ.

- hasio_john
Καλό θα ήταν να τα βρουν οι 2 τους για το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο αυτό..
Είναι χρήσιμος ο αφάνας και τώρα που θα πλαισιωθεί με καλές μονάδες τριγύρω του, σίγουρα θα μας δείξει ωραία πράγματα! Ηρεμία θέλει, σεβασμό στον προπονητή, όπως και το αντίστροφο φυσικά θα πρέπει και ο ίδιος ο προπονητής να διαχειριστεί ΌΛΟΥΣ τους παίχτες με ότι ιδιαιτερότητες έχουν (αρκεί να μην περνάνε κάποια όρια)!
Είναι χρήσιμος ο αφάνας και τώρα που θα πλαισιωθεί με καλές μονάδες τριγύρω του, σίγουρα θα μας δείξει ωραία πράγματα! Ηρεμία θέλει, σεβασμό στον προπονητή, όπως και το αντίστροφο φυσικά θα πρέπει και ο ίδιος ο προπονητής να διαχειριστεί ΌΛΟΥΣ τους παίχτες με ότι ιδιαιτερότητες έχουν (αρκεί να μην περνάνε κάποια όρια)!
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ λέω να πάρει πούλο ο Τσετσένος και να αναλάβουν οι ΣΦ μια διοίκηση λαΪκής βάσης. Να φέρουν πίσω τον Garcia που εκμεταλλεύεται σωστά τον Amr και να πάρουμε επιτέλους πρωτάθλημα του λαού.
- ramolimendo
Αλλος ειναι ο αφανας ! Αυτος ειναι ο χαμπιμπης !hasio_john έγραψε:..
...Είναι χρήσιμος ο αφάνας....
Πωπω πολλά απωθημένα έχει ο μέσος ΠΑΟΚτσης.
Έτοιμος να επιτεθεί κατά φίλων και εχθρών αρκεί να μη του θίξεις την άποψη για τα αγαπημένα του (ή τα μισητά του) πρόσωπα
Ικανοί είμαστε να τιναξουμε τη χρονιά στον αέρα για το αν θα μπουν στο γήπεδο οι ανεμβολιαστοι (λες και είναι θέμα της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ ) και το αν θα απολυθεί ο Λουτσεσκου για να μείνει ο ουαρντα
Έτοιμος να επιτεθεί κατά φίλων και εχθρών αρκεί να μη του θίξεις την άποψη για τα αγαπημένα του (ή τα μισητά του) πρόσωπα
Ικανοί είμαστε να τιναξουμε τη χρονιά στον αέρα για το αν θα μπουν στο γήπεδο οι ανεμβολιαστοι (λες και είναι θέμα της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ ) και το αν θα απολυθεί ο Λουτσεσκου για να μείνει ο ουαρντα
- bersekeros
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τον Warda.
Καταρχάς είμαι υπέρ της πειθαρχίας στην ομάδα. Τελεία.
Θεωρώ λάθος την αντίδραση του Ουάρντα. Παύλα.
Πάνω από όλα η ομάδα και το σύνολο. Περίοδος.
Ερώτηση:
Αν αντιδράσει αύριο, μεθαύριο ο Ολιβέιρα, με παρόμοιο τρόπο, που και αυτός δύσκολος χαρακτήρας είναι,
θα βγουν ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ μας, να το κάνουν πρώτο θέμα ή θα βγάλουν το σκασμό, γιατί ο παίκτης έχει και συμβόλαιο εκατομμυρίου και θα δημιουργούνταν τεράστιο πρόβλημα;
Χωρίς να υπονοώ κάτι, μου κάνει εντύπωση η ''ανθρωποφαγία'' εναντίον Ουάρντα και η τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, από όλους τους ρεπόρτερ που κάνουν ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μαζικά και ανεξαιρέτως.
Θα μπορούσαν να μιλήσουν για ''ενοχλήσεις'', ''τραυματισμό'' ή και να το αποσιωπούσαν.
Δεν έχουν αποσιωπήσει στο παρελθόν πράγματα που ήξεραν; Ποτέ;
Εξάλλου τέτοια περιστατικά συμβαίνουν αρκετές φορές στις ομάδες στις προπονήσεις,
απλά άλλες φορές δημοσιοποιούνται και άλλες όχι.
Καταρχάς είμαι υπέρ της πειθαρχίας στην ομάδα. Τελεία.
Θεωρώ λάθος την αντίδραση του Ουάρντα. Παύλα.
Πάνω από όλα η ομάδα και το σύνολο. Περίοδος.
Ερώτηση:
Αν αντιδράσει αύριο, μεθαύριο ο Ολιβέιρα, με παρόμοιο τρόπο, που και αυτός δύσκολος χαρακτήρας είναι,
θα βγουν ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ μας, να το κάνουν πρώτο θέμα ή θα βγάλουν το σκασμό, γιατί ο παίκτης έχει και συμβόλαιο εκατομμυρίου και θα δημιουργούνταν τεράστιο πρόβλημα;
Χωρίς να υπονοώ κάτι, μου κάνει εντύπωση η ''ανθρωποφαγία'' εναντίον Ουάρντα και η τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, από όλους τους ρεπόρτερ που κάνουν ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μαζικά και ανεξαιρέτως.
Θα μπορούσαν να μιλήσουν για ''ενοχλήσεις'', ''τραυματισμό'' ή και να το αποσιωπούσαν.
Δεν έχουν αποσιωπήσει στο παρελθόν πράγματα που ήξεραν; Ποτέ;
Εξάλλου τέτοια περιστατικά συμβαίνουν αρκετές φορές στις ομάδες στις προπονήσεις,
απλά άλλες φορές δημοσιοποιούνται και άλλες όχι.
Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι αν διώξει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή από την προπόνηση ο Λουτσεσκου,τα αρδακια θα το κάνουν γαργάρα;
- bersekeros
Όταν ήρθε ο Τέιλορ, δεν έβγαλαν τσιμουδιά, αλλά στο αεροδρόμιο ήταν όλοι.
Η άποψή μου είναι, ότι ίσως για το καλό της ομάδας, αυτό το συμβάν στην προπόνηση, χρειαζόταν, να αποσιωπηθεί.
Η άποψή μου είναι, ότι ίσως για το καλό της ομάδας, αυτό το συμβάν στην προπόνηση, χρειαζόταν, να αποσιωπηθεί.
Εγώ είμαι ο αφάναςramolimendo έγραψε:Αλλος ειναι ο αφανας ! Αυτος ειναι ο χαμπιμπης !hasio_john έγραψε:..
...Είναι χρήσιμος ο αφάνας....

Γεια σ ρε Αμρ προβληματικε. Προφανως τωρα εγινες προβληματικος που αλλαξαμε προπονητη ενω με τον προηγουμενο ησουν παιχταρας κ ψυχαρα κλπ κλπ
- PAOK_Antarctica
Το ότι ο νυν και ο πρώην προπονητής έχουν διαφορετικά στανταρντς πειθαρχίας δεν μας περνάει από το μυαλό.