Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δύσκολη απόφαση ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση.
Αριστερά και μπροστά και πίσω υπάρχει κενό.
Αν πάθει κάτι ο Αντρέ θα αναγκαστείς να παίξεις με Σοάρες,ενώ αν πάθει κάτι ο Τζολης με καντουρι.
Αριστερά και μπροστά και πίσω υπάρχει κενό.
Αν πάθει κάτι ο Αντρέ θα αναγκαστείς να παίξεις με Σοάρες,ενώ αν πάθει κάτι ο Τζολης με καντουρι.
Άμα ψάχνουμε δεκαρι πλέον, κι αν όχι τώρα θα ψάχνουμε σίγουρα το Γενάρη,
και μιας κι έχουμε έρωτα με Σαμπντόρια πήγαινε πάρε τον Gaston Ramirez που είναι ελεύθερος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και μιας κι έχουμε έρωτα με Σαμπντόρια πήγαινε πάρε τον Gaston Ramirez που είναι ελεύθερος.
- thomas Murg
[quote="rainmaker"]Να κλείσει να ησυχάσει το κεφάλι μας με το χαφ και να πάρει σειρά ο επόμενος.
Αριστερό μπακ, εξτρέμ ή δεκαρι;[/quote
Ρωτάς; Όλοι από σένα περιμένουμε την απάντηση
Αριστερό μπακ, εξτρέμ ή δεκαρι;[/quote
Ρωτάς; Όλοι από σένα περιμένουμε την απάντηση
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όσο και αν με ψήνει ο Σίλβα, δεν μπορούμε να μην πούμε το γεγονός ότι και ο Σλοβένος είναι παιχταράς
Ποια είναι τα τόσο διαφορετικα χαρακτηριστικά του Σλοβένου από τον Σβαμπ;
Εχεις ενα κολλημα με τα παλτα εσυParolos έγραψε:Άμα ψάχνουμε δεκαρι πλέον, κι αν όχι τώρα θα ψάχνουμε σίγουρα το Γενάρη,
Τζόσουα:
1. Έχει βρωμόσουτο
2. Θα ψυθιρίζει αισθησιακά "10 χρόνια Σεριε Α" στο αυτί του Λουτσέσκου και θα τον γκαβλώνει για να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι
Δεν αρκούν;
1. Έχει βρωμόσουτο
2. Θα ψυθιρίζει αισθησιακά "10 χρόνια Σεριε Α" στο αυτί του Λουτσέσκου και θα τον γκαβλώνει για να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι
Δεν αρκούν;
-
kosths BXL
πιο γρηγορος...πιο μπαλαδορος αν δεις βιντεακια κανει αλλαγες κατευθυνσης τυπου τζολη ....σουτ τουβλο αλλα και ζυγισμενο, και πιο πολλα χιλιομετρα τρεξιμο (αυτο απο τα στατιστικα του ) και πιο ψηλος
** το γρηγορος οχι οτι ειναι σπριντερ αλλα πιο γρηγορος απο το σβαμπ τουλαχιστον
** το γρηγορος οχι οτι ειναι σπριντερ αλλα πιο γρηγορος απο το σβαμπ τουλαχιστον
Ιδια χαρακτηριστικα εχουν περιπου με τον Σβαμπ. Ειναι σαφως ποιο ποιοτικος αλλα ειναι και πιο μεγαλος. Ολοι οι αλλοι που ακουστηκαν θεωρω οτι ηταν καλυτεροι αλλα μαλλον θα μας επιανε αυγουστος για να ερθουν οποτε ...
- PaokPatraG4
Κουρτιτς θυμίζει στο στυλ τον Γιουράι Κουτσκα τον Σλοβάκο....Αντριεν Σίλβα 1 ίσως κ 2 κλάσεις πάνω από Μαουρισιο....Από τους 2 μακάρι να έκλειναν κ οι 2....Για εμένα Αντριεν Σίλβα με 1000....
Αν φέρουμε τον κουρτιτς ο μούσα στα εξτρέμ ταιριάζει γάντι...αν ερχόταν ο σιλβα δεν θα ταιριαζε γιατι θα ημασταν πολυ "κοντοι " κάτι που ο λουτσος δεν θέλει τόσο...να σημειώσω ότι όλοι τους είναι παιχταράδες και είμαι ικανοποιημένος όποιος απο αυτούς που ακούστηκαν, έρθει
οτι βγηκαν και τα δυο ονοματα ταυτοχρονα στη φοραμου φαινετε σχεδιασμενο
- buffalobill4
Ρε φέρε τώρα τον σλοβενο να είμαστε κομπλε και άσε τον Πορτογάλο να ψήνεται για Αύγουστο. Έτσι πέφτουν οι τιμές όχι όταν καίγεσαι στο τέλος.