Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Να κλείσει να ησυχάσει το κεφάλι μας με το χαφ και να πάρει σειρά ο επόμενος.
Αριστερό μπακ, εξτρέμ ή δεκαρι;
Αριστερό μπακ, εξτρέμ ή δεκαρι;
Οτι ανεβαινεις πολυ και με τους 2 ειναι σιγουρο. Αλλα μαζευονται πολλοι 30αρηδες παρα πολλοι. του χρονου θα εχεις προβλημα. Το σωστο θα ηταν να φερεις κι ενα 26χρονο να φτιαξεις κορμο 3ετιας Ασε που απολους που ακουστηκαν Ντειολα Ροθγουελ Αουρνες Σιλβα ο μονος που δεν μ αρεσει ειναι ο Σλοβενος κι αυτον θα παρουμε τελικαkosths BXL έγραψε:κοιτα με αυτους τους 2 32χρονους το σηκωνεις χωρις πολλα πολλα...2 κλασεις πανω θα εισαι απο γαυρο...Γκουερινο έγραψε:δυο 32χρονους παει πολυ. Ο αλλος πρεπει να ειναι μικρος αν υπαρξει χωρος για αλλον
Ισως να μην φταιει μονο ο Ουαρντα. Δεν γινεται να ειναι μια χαρα με ολους τους προπονητες που δουλεψε και με τον Πουμανο να ειναι τρελος και βλαμμενος. Ας το δωσουμε δωρεαν στους αντιπαλους μας και να παιζουμε με τον Λαμπρου και τον Μπισεσβαρ. Αυτο δεν νομιζω να ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ. Δουλεια του προπονητη ειναι να παιρνει το 100% του καθε παικτη και να βρισκει το κουμπι του οχι να του σπαει τα νευρα και να τον βγαζει εκτος εαυτου.
- Dark Knight
Αριστερό μπακ. Δεν μπορούμε να βάζουμε Ροντρίγκο εκεί, ούτε ως λύση ανάγκης.
εγώ πιστεύω ότι θα φέρουμε τον σλοβένο, μόνο και μόνο γιατί ο Λούτσος πιτσιλιάει στο άκουσμα χαφ με τόσα χρόνια στο καμπιονάτο
ο ορισμός του tactical balance που έχει σαν ευαγγέλιο
ο ορισμός του tactical balance που έχει σαν ευαγγέλιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 13 Ιούλ 2021, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisakaipoupoula
Για Μπάμπα το έχουμε παρατήσει τελείως?
Πολύ καλός παίκτης είναι και κρίμα να χαθεί
-
Dimg4
Αρχισαν οι γελοιοτητες. Τωρα ξαφνικα απειθαρχος ο ΟυαρνταDark Knight έγραψε:Ουάρντα λέει εκτός προπόνησης λόγω απειθαρχίας. Δεν τον βλέπω να μένει τον Αιγύπτιο και με αμφίβολη επίσης την όλη κατάσταση με Καγκάβα (για τον Μπίσεσβαρ δεν ξέρω αν μένει κάτι να πούμε), θα χρειαστούμε παίκτη εκεί και μάλιστα παίκτη βαρόμετρο.
-
Dimg4
Παει γαυροpisakaipoupoula έγραψε:Για Μπάμπα το έχουμε παρατήσει τελείως?
- pagotatzis
Εγω θα το πω το κλισε μου.
Με την αποκτηση χαφ μεσα στην εβδομαδα, αναμενεται "καυτος" Αυγουστος με αποχωρησεις, ανανεωσεις, πωλησεις και 3-4 ακομα μεταγραφικες κινησεις.
Με την αποκτηση χαφ μεσα στην εβδομαδα, αναμενεται "καυτος" Αυγουστος με αποχωρησεις, ανανεωσεις, πωλησεις και 3-4 ακομα μεταγραφικες κινησεις.
- bersekeros
Δεν το έχουμε παρατήσει καθόλου απ' ό,τι ακούγεται.pisakaipoupoula έγραψε:Για Μπάμπα το έχουμε παρατήσει τελείως?
Το αντίθετο.
- PAOKevolution
Αν είναι να έρθει ένας εκ των δύο, μιλάμε για μεγάλη αναβάθμιση. Προσωπικά προτιμώ τον Πορτογάλο, παρόλα αυτά θεωρώ τον Kurtic (αν τελικά έρθει αυτός) το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα. Εύχομαι να κλείσει γρήγορα το θέμα.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμήστε με τα οφτοπικ!!
Εχει 2 3 μέλη που σκίζετε το τοπικ!
Να μη συνεχιστεί!
Ο κάρυ και ο παπαρη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει 2 3 μέλη που σκίζετε το τοπικ!
Να μη συνεχιστεί!
Ο κάρυ και ο παπαρη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
αν και θελουμε να δουμε το δεκαρι πιο πολυ και λογικο....πρωτα να κλεισει το αριστερο μπακ και μετα το δεκαρι...και τελος το εξτρεμ