Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;
Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;
ρε παιδες θερμη παρακληση...μην ξεκινησουμε και εδω τα καμωματα αλλων τοπικς.αυτο μας ελειπε τωρα να τσακωνομαστε μεταξυ μας.
οσον αφορα το θεμα με τα διαρκειας που εθιξε ενας αδερφος παραπανω, οτι δηλαδη δεν θα παρει συμφωνω μαζι του και εξηγουμαι:
αυτοι ειναι που ντροπιασαν τον μπανε αγνοωντας τον, τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη του κοσμου δεν την κερδιζει κανεις τοσο ευκολα πρεπει να γινουν πραξεις και οι πραξεις τους αλλα δειχνουν και το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να πατησουν στην κατασταση της καε για να στηριξουμε και να παρουμε διαρκειας...
οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν αυτοι οι κυριοι και χιλιες φορες προτιμαω προσωπικα να πεσουμε στις μικρες κατηγοριες παρα να στηριξω την καε.
ολοι μας εχουμε μια αποψη γιατι και στο μπασκετ λεγαμε πως θα στηριξουμε εμεις!οι λεφταδες δεν ασχολουνται μαζι μας και αυτοι που αναλαμβανουν ειναι πολυ μετριοι οικονομικα.
αρα η στηριξη του λαου ειναι απαραιτητη αλλα αργα θυμηθηκαν οτι αγνοωντας μας ερχεται και η αντιδραση στη δραση τους.
οσον αφορα το θεμα με τα διαρκειας που εθιξε ενας αδερφος παραπανω, οτι δηλαδη δεν θα παρει συμφωνω μαζι του και εξηγουμαι:
αυτοι ειναι που ντροπιασαν τον μπανε αγνοωντας τον, τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη του κοσμου δεν την κερδιζει κανεις τοσο ευκολα πρεπει να γινουν πραξεις και οι πραξεις τους αλλα δειχνουν και το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να πατησουν στην κατασταση της καε για να στηριξουμε και να παρουμε διαρκειας...
οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν αυτοι οι κυριοι και χιλιες φορες προτιμαω προσωπικα να πεσουμε στις μικρες κατηγοριες παρα να στηριξω την καε.
ολοι μας εχουμε μια αποψη γιατι και στο μπασκετ λεγαμε πως θα στηριξουμε εμεις!οι λεφταδες δεν ασχολουνται μαζι μας και αυτοι που αναλαμβανουν ειναι πολυ μετριοι οικονομικα.
αρα η στηριξη του λαου ειναι απαραιτητη αλλα αργα θυμηθηκαν οτι αγνοωντας μας ερχεται και η αντιδραση στη δραση τους.
μέχρι προχθές φίλος μου κερκυραίος γαύρος ήθελε να πάρει διαρκείας, τον είχα πάρει σε μερικά ματς φέτος κ πέρσυ κ καύλωσε.
πλέον, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ούτε εγώ με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. εγώ θέλω αρχιδάτη διοίκηση, με σταράτα λόγια. όταν όμως φεύγουν από τα γραφεία σαν τα ποντίκια, για να μην συναντήσουν το μπάνε, είναι η πιο γλοιώδης συμπεριφορά, που αρμόζει σε ερπετό, όχι σε αετόπουλο.
μαύρο στο μαυρογιαλούρο. η αποχή μερικές φορές είναι πολιτική στάση κ δήλωση.
Υ.Γ. αυτό όσον αφορά τα διαρκείας, όχι τις κινητοποιήσεις.
πλέον, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ούτε εγώ με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. εγώ θέλω αρχιδάτη διοίκηση, με σταράτα λόγια. όταν όμως φεύγουν από τα γραφεία σαν τα ποντίκια, για να μην συναντήσουν το μπάνε, είναι η πιο γλοιώδης συμπεριφορά, που αρμόζει σε ερπετό, όχι σε αετόπουλο.
μαύρο στο μαυρογιαλούρο. η αποχή μερικές φορές είναι πολιτική στάση κ δήλωση.
Υ.Γ. αυτό όσον αφορά τα διαρκείας, όχι τις κινητοποιήσεις.
Εσύ είσαι λάθος gika .. Όταν δίνεις λεφτά σε λαμόγια και π@στράκια δεν τα δίνεις μπας και σωθεί ο ΠΑΟΚ .. Τα δίνεις σε αυτούς οι οποίοι έχουν την ΚΑΕ και οι οποίοι σε δουλεύουν ψιλό γαζί.gika έγραψε:Φίλε sidpanos είσαι πολύ λάθος... Δεν το κάνεις γι αυτούς... Μπας και σωθεί ο ΠΑΟΚ μας το κάνεις... Αμα έχεις την οικονομική δυνατοτητα να πάρεις διαρκειας ΟΦΕΙΛΕΙΣ στον εαυτό σου να το κάνεις...sidpanos έγραψε:με μπάνε θα ξαναέπερνα διαρκείας...
ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΝΕ
Οπότε το κάνεις μία το κάνεις δύο και στο τέλος λες τι κάνω εγώ τον μαλάκα; Δεν είναι θέμα χρημάτων .. Έχουμε αποδείξει ότι δεν λογαριάζουμε χρήματα .. Αλλά το χειρότερο είναι μετά το τέλος μιας σεζόν με διαρκείας να αισθανθείς μ@λ@κ@ς και κορόιδο.
Γιατί σου λέω μπορεί να το κάνεις μία ή και δύο .. αλλά στο τέλος θα σπάσεις και θα πεις άντε γ@μηθείτε!
Αυτά που λες ότι το κάνεις για τον ΠΑΟΚ, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι μία δική μας εφεύρεση για να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι βοηθάμε το σύλλογο, ενώ στην πραγματικότητα βοηθάμε λαμόγια και κανέναν σύλλογο.
Και όπως αποδεικνύεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύς, αλλά το μπάσκετ το έχουν γραμμένο οι σύνδεσμοι εδώ και χρόνια και κανείς δεν ασχολείται μ' αυτό.
Θέλουμε σωτήρα Ζαγοράκη και στην ΚΑΕ ώστε να το βουλώσουν οι αντιμαχόμενες πλευρές και να υπάρξει ηρεμία και συσπείρωση .. Μέχρι όμως να έρθει ουρανοκατέβατος αυτός ο τύπος δεν υπάρχει φως!
Yianko, ο Ζαγοράκης του μπασκετ ήρθε αλλά κάποιοι τον διώξανε... Αυτό είναι αιτία πολέμου με τον ερασιτέχνη... ΑΛΛΑ, δεν ξέρουμε το γιατί... Το μυαλό μας πάει ότι θέλουν να φάνε κι άλλα λεφτα... Εγώ ομως πιστεύω ότι είναι αρκετα έξυπνοι για να καταλάβουν ότι αμα αυτήν τη χρονια δεν γίνει κάτι σοβαρο, οι πιθανοτητες να πεσουμε είναι τεραστιες... Και τότε ότι φαγατε φάγατε... Οποτε πιστεύω έχουν κάποια λύση η οποια μας είναι αγνωστη που θα μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ ξανα... Το θέμα είναι ότι η λύση αυτή θα είναι προσωρινή... Και φανταζομαι εγώ σε 2-3 χρόνια να ξαναέρχετε ο Μπάνε μαζί με Πέτζα και να αναλαμβάνουν ξεσκαρτιζοντας ότι αχρηστο...
ok, σύμφωνος. αφού ξέρουν τί κάνουν, γιατί μας το κρατάνε κρυφό? για να κρατήσει κι άλλο το σασπένς της ταινίας, "ο αργός κ οδυνηρός θάνατος του μπασκετικού ΠΑΟΚ"?
τον μπάνε γιατί τον αποφεύγουν? έχουν να κρύψουν κάτι? μήπως, φοβούνται την απόλυτη αποδοχή που θα έχει κ χάσουν την κουτάλα? φοβούνται οτι δε θα μπορούν να ελέγξουν μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα? μήπως, η εξάρτηση στην εξουσία (κ όχι αποκλειστικά στο χρήμα, αλλά στην αίσθηση της άσκησης της εξουσίας) είναι αυτή που κρατάει μακριά την μεγαλύτερη φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ από το φυσικό του χώρο, δλδ την ίδια την ομάδα?
τον μπάνε γιατί τον αποφεύγουν? έχουν να κρύψουν κάτι? μήπως, φοβούνται την απόλυτη αποδοχή που θα έχει κ χάσουν την κουτάλα? φοβούνται οτι δε θα μπορούν να ελέγξουν μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα? μήπως, η εξάρτηση στην εξουσία (κ όχι αποκλειστικά στο χρήμα, αλλά στην αίσθηση της άσκησης της εξουσίας) είναι αυτή που κρατάει μακριά την μεγαλύτερη φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ από το φυσικό του χώρο, δλδ την ίδια την ομάδα?
Ο λαός μίλησε μου φαίνεται και λέει Μπάνε δαγκωτό και το κριτήριο του λαου κανονικά είναι αλάθητο.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Eρωτήματα που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς. Ποιός όμως θα τα απαντήσει;_sleeper έγραψε:ok, σύμφωνος. αφού ξέρουν τί κάνουν, γιατί μας το κρατάνε κρυφό? για να κρατήσει κι άλλο το σασπένς της ταινίας, "ο αργός κ οδυνηρός θάνατος του μπασκετικού ΠΑΟΚ"?
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα μεγάλο μπράβο σε _sleeper και gika για όσα είπαν.. Νομίζω ότι αυτό είναι που πρέπει να μας αφορά περισσότερο!
α, κ για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν αμφιβάλλω για την ΠΑΟΚοσύνη του κανώτα.
βέβαια, ούτε κ η δική μου ΠΑΟΚοσύνη αμφισβητείται, αλλά κανένας δεν μου είπε να αναλάβω την ΚΑΕ.
άλλο ΠΑΟΚτσής, κ άλλο πρόεδρος.
βέβαια, ούτε κ η δική μου ΠΑΟΚοσύνη αμφισβητείται, αλλά κανένας δεν μου είπε να αναλάβω την ΚΑΕ.
άλλο ΠΑΟΚτσής, κ άλλο πρόεδρος.
-
Ψηφισα τον Μπρανισλαβ Πρελεβιτς διοτι -μεταξυ αλλων- θεωρω τιμιες τις προθεσεις του,ειναι σεβαστη προσωπικοτητα στο χωρο του ευρωπαικου μπασκετ,εχει επιδειξει διοικητικες ικανοτητες και εκφραζει το λαικο ερεισμα.
Το ιδανικο θα ηταν ο Πρελεβιτς το μανατζμεντ και ο Λακης Αλεξοπουλος τη χρηματοδοτηση.
Για συγκεκριμενους λογους και οι δυο αυτοι ανθρωποι «ενοχλουν» και δεν ειναι της παρουσης να αναλυθει περεταιρω.
Το ιδανικο θα ηταν ο Πρελεβιτς το μανατζμεντ και ο Λακης Αλεξοπουλος τη χρηματοδοτηση.
Για συγκεκριμενους λογους και οι δυο αυτοι ανθρωποι «ενοχλουν» και δεν ειναι της παρουσης να αναλυθει περεταιρω.
Το μέλλον του ΠΑΟΚ. Προτάσεις - Συμμετοχή - Συντονισμός
αδέρφια θεωρώ πως άλλο χρόνο δεν έχουμε για φιλολογικές συζητήσεις κ χαλαρή κουβεντούλα. ήρθε η ώρα να δείξουμε αν μπορούμε κ κυρίως αν θέλουμε να θεωρούμαστε οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου. συμφωνώ οτι η θέση του οπαδού είναι στην εξέδρα, αλλά οι καταστάσεις απαιτούν από μας να είμαστε στις επάλξεις (και) αυτή τη φορά.
ο λόγος για τους περισότερους είναι γνωστος, αλλά για όσους προσγειώθηκαν σήμερα στον πλανήτη γη, να τους ενημερώσω οτι το θέμα έχει να κάνει με την κοροϊδια κ τον εμπαιγμό του ερασιτέχνη στο πιο αγαπητό πρόσωπο του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε κ το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
λοιπόν, για να μην πολυλογώ ακούω προτάσεις για ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε.
Υ.Γ. σε περίπτωση που κάτι από όλα αυτά αντιβαίνει με τους κανόνες του φόρουμ, εννοείται πως το διαγράφετε πάραυτα.
Υ.Γ2. αυτό το thread ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, έχουμε αρκετά τέτοια ήδη. εδω χρειάζονται μόνο συγκεκριμένες προτάσεις. από άτομα που είναι πρόθυμα να δραστηριοποιηθούν. επειδή ξέρω οτι είναι δύκολος καιρός (αρκετοί από μας έχουν εξεταστικές, κτλ) πρέπει να δράσουμε άμεσα κ γρήγορα.
Υ.Γ3. επειδή ο χρόνος είναι ελάχιστος για δράση αυτό το θέμα δε θα διαιωνίζεται. σε μια εβδομάδα από τώρα θα ζητήσω να κλειδωθεί.
ο λόγος για τους περισότερους είναι γνωστος, αλλά για όσους προσγειώθηκαν σήμερα στον πλανήτη γη, να τους ενημερώσω οτι το θέμα έχει να κάνει με την κοροϊδια κ τον εμπαιγμό του ερασιτέχνη στο πιο αγαπητό πρόσωπο του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε κ το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
λοιπόν, για να μην πολυλογώ ακούω προτάσεις για ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε.
Υ.Γ. σε περίπτωση που κάτι από όλα αυτά αντιβαίνει με τους κανόνες του φόρουμ, εννοείται πως το διαγράφετε πάραυτα.
Υ.Γ2. αυτό το thread ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, έχουμε αρκετά τέτοια ήδη. εδω χρειάζονται μόνο συγκεκριμένες προτάσεις. από άτομα που είναι πρόθυμα να δραστηριοποιηθούν. επειδή ξέρω οτι είναι δύκολος καιρός (αρκετοί από μας έχουν εξεταστικές, κτλ) πρέπει να δράσουμε άμεσα κ γρήγορα.
Υ.Γ3. επειδή ο χρόνος είναι ελάχιστος για δράση αυτό το θέμα δε θα διαιωνίζεται. σε μια εβδομάδα από τώρα θα ζητήσω να κλειδωθεί.
Re: Το μέλλον του ΠΑΟΚ. Προτάσεις - Συμμετοχή - Συντονισμός
τα παρακάτω είναι μερικές προτάσεις που έκανα εγώ τις προάλλες.
πέρα από τις δυναμικές κινητοποιήσεις, που είμαι υπέρμαχός τους, θα μπορούσαμε, ως το μεγαλύτερο fan site του ΠΑΟΚ, να πιέσουμε αποστέλοντας μια επιστολή στους διοικούντες τον ερασιτέχνη για ΑΜΕΣΕΣ απαντήσεις. θα μου πεις έριξαν στον μπάνε πιστόλι, σε εμάς θα απαντήσουν?
επίσης, μια ανοιχτή επιστολή σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες (κ στους συνδέσμους), όχι για να δημοσιευθεί (ίσως η κατάπτυστη ΑΜΘ, να αναφέρει κάτι, είναι η μόνη που ασχολείται με το θέμα, ούτως ή άλλως), αλλά για να δείξουμε οτι δεν κοιμόμαστε όρθιοι, όπως τα ερπετά, που τρώνε την προπαγάνδα με το κουτάλι της σούπας. χθες έστειλά μήνυμα στον κόλκα να γράψει κ αυτός κάτι για το θέμα.
σε τρίτη φάση, από βδομάδα ΟΦΕΙΛΟΥΝ οι σύνδεσμοι κ η συντονιστική να κόψουν τη μαλακία που τραβάν με τις φωτογραφίες του τσιρίλο κ να ασχοληθούν με το θέμα.
τέταρτον, από τα 10.000 μέλη του paokmania, το 1/20 αν μαζευτούμε πάμε στα γραφεία του ΑΣ κ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ακρόαση. όμορφα κ πολιτισμένα.
Μια επιστολή αρχικά, και μετα απο μερικές μέρες (οχι πολλές-δεν έχουμε περιθοριο χρονου) επισκεψη... Μεσα και στα δυο!
χωρις τη βοηθεια των αντμινς δυσκολα μπορει να συντονιστει κατι αξιολογο και σε μαζικη μορφη.
λογω της ΑΜΕΣΗΣ αναγκης να γινει κατι με γρηγορο ρυθμο, προτεινω οι 2 πρωτες προτασεις να γινουν μια (επιστολη σε καε και κοινοποιηση σε μμε και να αναγραφεται το ονοματεπωνυμο ή ψευδωνυμο των οπαδων, οπως εγινε με τον νομο ορφανου προσφατα).
Το εγραψα και σε αλλο τοπικ και το ξαναγραφω, γιατι μου φαινεται ως το πιο εφικτο.
Μπαινει στην αρχικη σελιδα και παραμενει εκει, ενα αρθρο που να ζηταει να σταλει ενα μειλ με ονοματεπωνυμο απο οσους χρηστες διαφωνουν με τον παραγκωνισμο του μπανε και τις μηδαμινες προοπτικες αναγεννησης της καε ΠΑΟΚ. Το μονο που θα κανει ο χρηστης ειναι να στελνει τα στοιχεια του και θα μεγαλωνει ο αριθμος των οπαδων. Ισως αυτο προχωρησει και σε αλλα σαιτ (πχ ειδα οτι και το fcpaok ειναι αντιθετο στη νεα διοικηση και στον παραγκωνισμο του Μπανε και γενικοτερα ισως ξυπνησουμε ολοι μας, απλοι οπαδοι,συνδεσμοι και σαιτς).
Επειδη μενω αθηνα δεν μπορω να συμμετεχω σε κατι αλλο αλλα αν χρειαστουν βοηθεια οι αντμινς για την καταχωρηση στοιχειων ή οτιδηποτε αλλο, αυτην την εβδομαδα μπορω να βοηθαω καθημερινα για καποιες ωρες (καλα το ειπες αδερφε για την εξεταστικη).
μακαρι να γινει οτιδηποτε, ειναι κριμα να περασει ετσι νταβατζιλικι...
λογω της ΑΜΕΣΗΣ αναγκης να γινει κατι με γρηγορο ρυθμο, προτεινω οι 2 πρωτες προτασεις να γινουν μια (επιστολη σε καε και κοινοποιηση σε μμε και να αναγραφεται το ονοματεπωνυμο ή ψευδωνυμο των οπαδων, οπως εγινε με τον νομο ορφανου προσφατα).
Το εγραψα και σε αλλο τοπικ και το ξαναγραφω, γιατι μου φαινεται ως το πιο εφικτο.
Μπαινει στην αρχικη σελιδα και παραμενει εκει, ενα αρθρο που να ζηταει να σταλει ενα μειλ με ονοματεπωνυμο απο οσους χρηστες διαφωνουν με τον παραγκωνισμο του μπανε και τις μηδαμινες προοπτικες αναγεννησης της καε ΠΑΟΚ. Το μονο που θα κανει ο χρηστης ειναι να στελνει τα στοιχεια του και θα μεγαλωνει ο αριθμος των οπαδων. Ισως αυτο προχωρησει και σε αλλα σαιτ (πχ ειδα οτι και το fcpaok ειναι αντιθετο στη νεα διοικηση και στον παραγκωνισμο του Μπανε και γενικοτερα ισως ξυπνησουμε ολοι μας, απλοι οπαδοι,συνδεσμοι και σαιτς).
Επειδη μενω αθηνα δεν μπορω να συμμετεχω σε κατι αλλο αλλα αν χρειαστουν βοηθεια οι αντμινς για την καταχωρηση στοιχειων ή οτιδηποτε αλλο, αυτην την εβδομαδα μπορω να βοηθαω καθημερινα για καποιες ωρες (καλα το ειπες αδερφε για την εξεταστικη).
μακαρι να γινει οτιδηποτε, ειναι κριμα να περασει ετσι νταβατζιλικι...