8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
george188

Re: 8. Amr Warda

Δημοσίευση από george188 »

Δεν είναι πιτσιρίκι,το ξεχνάτε μερικοί
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:
bersekeros έγραψε:Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Κρίμα πάντως.

Είναι δυνατόν στη δεύτερη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους να αντιδράς σε παρατήρηση του προπονητή;
Σε φάση του προγράμματος όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμαζε επιλογές για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενάλλασσε Ουάρντα και Λάμπρου, έχοντας μια μέσα τον έναν και μια τον άλλον.

Ο Ουάρντα, προφανώς επειδή δεν ήταν στους βασικούς, κάποια στιγμή της προπόνησης κλότσησε δυνατά την μπάλα κι έπειτα πέταξε ένα μπουκάλι.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Ραζβάν Λουτσέσκου απευθυνόμενος στον Αιγύπτιο του είπε: «Μπορείς να αποχωρήσεις, δεν σε χρειάζομαι» και τότε ο Ουάρντα έφυγε για τα αποδυτήρια και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση. (metrosport.gr)
Άστον ρε συ λουτσέσκου να κλοτσαει μπάλες και μπουκάλια για να μην κατηγορηθείς ότι εχεις προηγούμενα μαζί του.
Εξάλλου είναι γνωστό ότι για να φτιάξεις ομάδα για πρωτάθλημα πρέπει να αφήνεις τους παίκτες να κάνουν ότι γουστάρουν.

Υγ πραγματικά νιώθω απέραντη απογοήτευση που έστω και ένας παίρνει το μέρος του Αιγύπτιου
Αυτό είπαμε?
Έλεος με την κόντρα ρε σεις.

Εμείς εσείς εμείς κι εσείς.. δεν πάει άλλο βαρέθηκα ειλικρινά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

φιλε δεν βγαζει νοημα αυτο που εγραψες...τι σχεση εχει ο παπαναστασιακος ? που κολαει ακριβως ? περυσι δεν ειχες δεκαρι και επρεπε να παρεις ενα τον γεναρη...ο ουαρντα ηταν σε φορμα στο βολο και δεν θα χρειαζοτανε να πληρωσεις οποτε ηταν καλη λυση να του δωσεις μια ευκαιρια και να καλυψεις ενα κενο χωρις να ξοδεψεις ...και αυτο εγινε...ο παπαναστασιακος που το ειδες να κολαει επειδη 2-3 μλκες αρδ λεγαν οτι τους κατεβει ? και αυτο το "θα επαιζε οπου ηθελε" τι παει να πει...θα επαιζε στον οαρης και θα πληρωνοτανε το 1/4 απο οτι παιρνει τωρα και αμα τα επαιρνε γτ εχουν φεσωσει οποιον αναπνεει οξυγονο

για το σχολιο του ντισελντορφ ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 13 Ιούλ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ειμαι υπερ του Ουαρντα και του ταλεντου του, αλλα δεν μπορω να δεχτω απειθαρχιες στην προπονηση.

Ας ακουσει τον Λουτσεσκου. σε καλο και δικο του και του ΠΑΟΚ θα βγει.

ΥΓ. Δηλ. υποθετικα εγω που ειμαι καλος υπαλληλος σε μια εταιρια, αλλαξω διευθυντη και τη δευτερη μερα μου κανει μια παρατηρηση ( ας ειναι και αδικη,ας ειναι και εντονη), θα πρεπει να κανω τι; να βαλω κι εγω τις φωνες ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μιλάμε για τον 28χρονο Ουάρντα των 63 συμμετοχών στον ΠΑΟΚ με τις 6 ασσίστ και τα 6 γκολ λες και είναι το βαρόμετρο.
Τα κουμπιά και τα αποκούμπια τα ψάχνεις όταν πρόκειται για μεγάλους παίκτες.
Δυστυχώς, εγώ βλέπω ότι αυτή ήταν η πρώτη αφορμή για να βγουν οι Γκαρσιομάχοι στα κάγκελα και να βγάλουν την πρώτη χολή για τον προπονητή, με το επιχείρημα ότι ο Γκαρσία είχε βρει το κουμπί του υπερπαίκτη.
Για να είμαστε σοβαροί, και με πειθαρχημένο Ουάρντα, κανονικά στη θέση 10 χρειάζεσαι παικταρά.
Για τον πάγκο και το rotation μια χαρά είναι.
Όσο είναι μυαλωμένος είναι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μαρέσει που ότι μαλακια βγάλει το μπουρδέλο το μετροπολις για τα εντος της ομαδας το αναπαράγουμε. Προς το παρών ξέρουμε οτι ο Ουάρντα αποχώρησε απο την προπόνηση μετα απο εντολή Λουτσέσκου. Όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Totem_pk έγραψε:υγ. Για όσους κατηγορούν τον Ουάρντα σαν "τρελό", μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ σαν παντελώς ανίκανο στη διαχείριση παιχτών

Αποδεδειγμένα μεγαλη αληθεια.
οχι δεν μπορουμε γτ ο ουαρντα τα ιδια εκανε και στον ατρομητο, τα ιδια και στο βολο, τα ιδια και στη λαρισα, τα ιδια και στην εθνικη του...επισης οταν εισαι αθλητης και ποσο μαλλον επαγγελματιας δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να σου κανει babysitting και να προσεχει τα νευρα σου...πρωτα πας εσυ με την λογικη να βοηθησεις τον εαυτο σου και ακους και κανεις οτι λεει ο προπονητης και μετα αν εχεις αλλα θεματα που σε επηρεαζουν τοτε ναι...
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Εγώ λέω ότι του Ουάρντα το στόρι έπρεπε να τελειώσει προ πολλού. Είχε δείξει από παλιά ότι δεν έχει το μυαλό για να πετύχει πολλά, να το βράσω το ταλέντο του. Το ότι ο ΠΑΟΚ τον έφερε ξανά τον χειμώνα είναι κατάντια για εμένα, ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε τότε. Είναι κάπως σαν την περίπτωση Βράνιες-ΑΕΚ, ταλαντούχος παίχτης άλλα δε θα τρελαθούμε κιόλας. Αν δεν τα έκανε μαντάρα η ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια και δεν τρώγαμε το πισωγύρισμα θα είχαμε άλλους 3 με το ταλέντο του Ουάρντα.

Για όσους εκθειάζουν την περσινή του απόδοση έχω να πω το εξής. Στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μεσουράνησε γιατί είχε έναν πιο free ρόλο σε μια αποδιοργανωμένη ομάδα. Όποιος ήταν καλός με την μπάλα στα πόδια σε μικρούς χώρους ήταν κι αυτός που σήκωνε την επίθεση πάνω του. Στα playoff που αλλάξαμε σύστημα και παίξαμε πολύ πιο οργανωμένα ο Ουάρντα άρχισε να χάνεται.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Parolos έγραψε:
Guitarman έγραψε:Στις προπονήσεις δεν είμαστε για να ξέρουμε τι κάνει.

Αλλά οι καλλιτέχνες έχουν πάντοτε μία λόξα. Αλλιώς δε θα ήταν καλλιτέχνες. Θα ήταν λογιστές... Ε και ο Αμρ αν δεν ήταν τρελουτσικος δε θα έκανε τα τσαλιμακια που κάνει... Δώστε χώρο στον τρελάρα... Άλλο βγαίνω βράδια και τα κάνω πουτάνα, και άλλο βγάζω ξεσπασμα στην προπονηση... Ο Λουτς μοιαζει να του έχει γραμματια από την προηγούμενη θητεία
Αυτό.
danirifle έγραψε:Ε καλά, δεν ήθελε πολύ για να τον στείλει ο Λουτσέσκου.
Ποτέ δεν τον πήγαινε και τώρα ήταν θέμα χρόνου.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι χωρίς τον ουάρντα δε βγαίναμε δεύτεροι πέρσι, και ότι πριν 3 χρόνια ήταν MVP του πρωταθλήματος.

Γρήγορα να φέρουμε κάποιον μονοκόματο, γιατί η ατομική ενέργεια και το απροσδόκητο κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ

υγ. Για όσους κατηγορούν τον Ουάρντα σαν "τρελό", μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ σαν παντελώς ανίκανο στη διαχείριση παιχτών
Και αυτό.

Κρατάει η βεντέτα από παλιά.

Θέλει ειδική μεταχείριση ο ουαρντα και απλά ο Λουτσεσκου δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί.

Άλλο ένα 500ρικο χαμένο. Το μέλλον θα δείξει σωστό ή λάθος.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+++++ 41926
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ισως να μην φταιει μονο ο Ουαρντα. Δεν γινεται να ειναι μια χαρα με ολους τους προπονητες που δουλεψε και με τον Ρουμανο να ειναι τρελος και βλαμμενος. Ας το δωσουμε δωρεαν στους αντιπαλους μας και να παιζουμε με τον Λαμπρου και τον Μπισεσβαρ. Αυτο δεν νομιζω να ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ. Δουλεια του προπονητη ειναι να παιρνει το 100% του καθε παικτη και να βρισκει το κουμπι του οχι να του σπαει τα νευρα και να τον βγαζει εκτος εαυτου.
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το παιδι αποδεικνύει ότι είναι ΠΑΟΚ:
"Κι όλους τρέλα σας πουλαμε... "
Μην κάνετε έτσι. :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, έχει μεγαλώσει, δεν είναι 23 χρονών,
Και έχει παρει ένα σκασμό λεφτά από την ομάδα.
Πρέπει να σοβαρευτει!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

την πρώτη μέρα στο στατό, μου κόψαν τα μαλλιά μου
την δεύτερη, αχ μανούλα μου, μου κόψαν την μαγκιά μου

φαντάρο που με πήρανε, να πάω να υπηρετήσω,
εγώ το νόμιζα, αχ μανούλα μου, ταβέρνα να γλεντήσω

καλύτερα να πούλαγα, γκαζόζες λιμονάδες
παρά που πήγα στο στρατό, με τους καραβανάδες

μητέρα έχω τη σκοπιά, πατέρας λοχαγός μου
και από την πρώτη τη στιγμή, με στέλνει αγγαρεία

τί σου χω κάνει λουχαγέ, να είσαι επιλοχίας
κι όταν ζητάω άδεια, με στέλνεις αγγαρεία

το φανταράκι του στρατού, ποτέ να λησμονήσεις
να στήλεις γράμμα και λεφτά, να το παρηγορήσεις
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κακό πράγμα η εμπάθεια......Διώχνουν έναν εκ των κορυφαίων της περσινής σαιζόν και παίρνει δεύτερη ευκαιρία η χαρά των σουβλατζίδικων! Το λες και παράνοια...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ξύπνησε στραβά ο ραζβαν και είπε να διώξει το αμρ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Παίχτες όπως ο Πασχαλάκης, ο Καντουρί, ο Μάτος, ο Πρίγιο κλπ δεν είναι δύσκολες περιπτώσεις και είναι ο Ουάρντα.

Στην προσπάθεια να αποδομηθεί όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, έχουν επιστρατευτεί οι μεταγραφές, η ανύψωση όλων των άλλων ομάδων και από σήμερα και η ανικανότητα διαχείρισης του εκάστοτε "δύσκολου" παίχτη.

Αν δεν το ρίξεις στο χαβαλέ, ούτε τα αντικαταθλιπτικά δεν σώζουν αυτή τη σαθρή εικόνα του φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”