Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Πολλή αγάπη για τον Καρυ και τον συμπολιτη εχει πεσει στο forum.Οχι μονο για το σημερινο, γενικα.Και με τον Καντε των φτωχων τα ιδια σχολια απο τους ιδιους ανθρωπους.Ωραια πραγματα
- pagotatzis
Μια δυο τρεις τέσσερις φτάνει !
Ίσως δεν είναι και τίποτα και θα λυθεί αλλά
το ότι είναι πάλι σε αρνητικό συμβάν είναι κατά του !
Ήμουν κατά την απόκτηση του τον χειμώνα όχι γιατί δεν τον πίστευα σαν παίχτης (άλλωστε όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ένας καλός υγειής Ουαρντα) αλλά πιο πολλή για την συμπεριφορά του .
Είδωμεν
Ίσως δεν είναι και τίποτα και θα λυθεί αλλά
το ότι είναι πάλι σε αρνητικό συμβάν είναι κατά του !
Ήμουν κατά την απόκτηση του τον χειμώνα όχι γιατί δεν τον πίστευα σαν παίχτης (άλλωστε όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ένας καλός υγειής Ουαρντα) αλλά πιο πολλή για την συμπεριφορά του .
Είδωμεν
Βραβείο ον τοπικ στον Τζόσουα
Όλοι οι υπόλοιποι γιατί συζητάτε το θέμα ουαρντα σε δύο τοπικ ταυτόχρονα;
- pagotatzis
- navigator11
Άσε ρε τις απονομές βραβείων εσύ και λέγε αν ο Σλοβένος είναι εν τέλει ο εκλεκτός!!!
rainmaker έγραψε:Βραβείο ον τοπικ στον Τζόσουα
-
kosths BXL
κοιτα με την αλλαγη του καντουρι απο χαφ σε δεκαρι η εξω αριστερα εχεις μονο σβαμπ, τσιγγαρα και αουγκουστο...γτ ο εσιτι οσο και να το λεμε οτι πηγε καλα στο φιλικο κατα πασα πιθανοτητα θα παει δανεικος παλι η θα πουληθει καπου...οποτε και να μην ερθει τωρα ο σιλβα τον αυγουστο τον τσιμπας που θα θελεις και αλλο χαφ και που ο προπονητης της σαμπντορια θα τον εχει δει στην προετοιμασια τους και θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα...νομιζω οτι και να μην ερθει τωρα δεν θα την αφησουν την περιπτωση και θα παμε να τον παρουμε προς το τελος του αυγουστου που θα ειναι πιο ευκολο...joshua έγραψε:Αν μπορεις πάντως έστω και με μια μικρή υπέρβαση να φέρεις τον Σιλβα αντί του Σλοβένου νομίζω πως αξίζει τον κόπο.
δυο 32χρονους παει πολυ. Ο αλλος πρεπει να ειναι μικρος αν υπαρξει χωρος για αλλον
rainmaker έγραψε:Βραβείο ον τοπικ στον Τζόσουα
Φέρτε τον Σίλβα να γουστάρουμε
-
kosths BXL
κοιτα με αυτους τους 2 32χρονους το σηκωνεις χωρις πολλα πολλα...2 κλασεις πανω θα εισαι απο γαυρο...Γκουερινο έγραψε:δυο 32χρονους παει πολυ. Ο αλλος πρεπει να ειναι μικρος αν υπαρξει χωρος για αλλον
Για την ώρα προς τον Σλοβένο κλίνει η φάση, για να δούμεlaska4 έγραψε:rainmaker έγραψε:Βραβείο ον τοπικ στον Τζόσουα
Ελπιζω να μην φτασουμε αυγουστο οποιος και να ειναι απο τς 2rainmaker έγραψε:Για την ώρα προς τον Σλοβένο κλίνει η φάση, για να δούμεlaska4 έγραψε:rainmaker έγραψε:Βραβείο ον τοπικ στον Τζόσουα
Νομίζω μες τη βδομάδα θα προχωρήσει. Με βάση όσα βλέπουμε διαβάζουμε και μαθαίνουμε.
Κινήσεις έχουν γίνει, διαπραγματεύσεις υπάρχουν, για ποιο λόγο να τραβήξει μισό μηνα ακόμα;
Εκτός αν τιναχτούν όλα στον αερα
Κινήσεις έχουν γίνει, διαπραγματεύσεις υπάρχουν, για ποιο λόγο να τραβήξει μισό μηνα ακόμα;
Εκτός αν τιναχτούν όλα στον αερα
Πάντως από τις φάτσες και μόνο , παρατηρείς ότι έχουν ζήσει πράματα ,έχουν βιογραφικό ρε παιδί μου οι τυποι....
Εγώ από τους δύο προτιμώ τον Σλοβένο, άσχετα αν ο Σίλβα είναι πιο " μπαλαδορος "