8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 8. Amr Warda

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΩΧ!
Μάλλον φεύγει για δανεικός, (ή για πώληση)...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη η σημερινή πρωινή προπόνηση για τον Αμρ Ουάρντα. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, οι τόνοι ανέβηκαν με τον Αιγύπτιο να μην αντιδρά ψύχραιμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε παρατηρήσεις στον Αιγύπτιο εντός της προπόνησης.

Ο Αιγύπτιος μετά από ένα άστοχο κοντρόλ, φανερά εκνευρισμένος κλώτσησε τη μπάλα μακριά με το Ρουμάνο να δρα άμεσα. Για την ακρίβεια είπε στον Αιγύπτιο πως η προπόνηση έλαβε τέλος γι αυτόν με τον Ουάρντα να φεύγει από το γήπεδο αρκετά εκνευρισμένος. Το θέμα δεν έληξε εκεί κι όπως φαίνεται θα υπάρξει στη συνέχεια συζήτηση του παίκτη με τον Χρήστο Καρυπίδη για να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι'χες Αμρ, τι είχα πάντα.
Δεν υπάρχει σωτηρία
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ας κάψουμε έναν από τους λίγους που μας έμειναν με ατομική ενέργεια, τρέλα και καλό κράτημα μπάλας, να δω τι θα καταλάβουμε...
Λες κι αν διώξουμε τον Ουάρντα θα φέρουμε καλύτερο στη θεση του...
Άβαταρ μέλους
saxa

Δημοσίευση από saxa »

Κι εγώ Μύκονο θα πήγαινα ρε συ Αμρ, αλλιώς δεν πάει καλά η χρονιά. Το περίμενες δεν το περίμενες?
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ας τον τρελο στην τρελα του.Ας τα λουστουν αυτοι που τον εφεραν πισω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spiridoula την Τρί 13 Ιούλ 2021, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στον Ατρόμητο με Κάναντι ήταν μια χαρά, στον Βόλο το ίδιο, στον ΠΑΟΚ του Γκαρσία επίσης.

Εγώ δεν βλέπω θέμα Ουάρντα.

Πιο πολύ βλέπω ότι Λουτσέσκου - Ουάρντα δεν δένουν με τίποτα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Το ότι δεν έχει ενδιαφερθεί μισή σοβαρή ομάδα για αυτόν δηλαδή και ότι τον έδιωξαν από την εθνική Αιγύπτου δεν μας προβληματίζει καθόλου;με λουτσεσκου όλοι μπαίνουν σε καλούπι, αυτό ζητάει ο Ρουμάνος
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Μόνος του θα καεί, αν καεί.
Ασόβαρος από την αρχή της καριέρας του και δυστυχώς δεν έχω πολλές ελπίδες. Καλός παίκτης μεν, αλλά προβληματικός χαρακτήρας δε. Ο Γκαρσία κατάφερε να τον βάλει σε μερικά καλούπια αλλά ο Λουτσέσκου δε θα του χαριστεί.

Προσωπικά θεωρώ εδώ κ χρόνια ότι αυτός ο παίκτης δεν θα έπρεπε να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς επανηλλειμένα έχει αποδειχθεί ότι έχει απρεπή και σεξιστική συμπεριφορά (μνμτα σε social media κτλ). Όσο καλός παίκτης κ αν είναι, οι αρχές και τα ιδεώδη του συλλόγου πρέπει να είναι υπεράνω όλων και οι παίκτες της ομάδας είναι οι πρέσβεις του ΠΑΟΚ, εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και γι'αυτό το λόγο δε θα λυπηθώ καθόλου αν φύγει.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Μήπως λέω μήπως ψάχνει αφορμές ο Λουτσε να το διώξει λέω εγώ τώρα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Στις προπονήσεις δεν είμαστε για να ξέρουμε τι κάνει.

Αλλά οι καλλιτέχνες έχουν πάντοτε μία λόξα. Αλλιώς δε θα ήταν καλλιτέχνες. Θα ήταν λογιστές... Ε και ο Αμρ αν δεν ήταν τρελουτσικος δε θα έκανε τα τσαλιμακια που κάνει... Δώστε χώρο στον τρελάρα... Άλλο βγαίνω βράδια και τα κάνω πουτάνα, και άλλο βγάζω ξεσπασμα στην προπονηση... Ο Λουτς μοιαζει να του έχει γραμματια από την προηγούμενη θητεία
george188

Δημοσίευση από george188 »

fotis έγραψε:Μήπως λέω μήπως ψάχνει αφορμές ο Λουτσε να το διώξει λέω εγώ τώρα.
Στραβος ο γυαλός ή στραβά αρμενιζει;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

gika έγραψε:Στον Ατρόμητο με Κάναντι ήταν μια χαρά, στον Βόλο το ίδιο, στον ΠΑΟΚ του Γκαρσία επίσης.

Εγώ δεν βλέπω θέμα Ουάρντα.

Πιο πολύ βλέπω ότι Λουτσέσκου - Ουάρντα δεν δένουν με τίποτα.
Παντού πήγαινε με τους δικούς του ρυθμούς στις προπονήσεις ή κάποιες φορές δεν πήγαινε και καθόλου ως αστέρας της ομάδας, απλά σε Ατρόμητο και Βόλο ως χωριά που είναι κάναν τα στραβά μάτια.
Σημειωτεόν δεν θέλω με τίποτα να τον χάσουμε, αλλά τα παραπάνω είναι γεγονότα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένα στάνταρ και προφανέστατα δε θα κάνει υποχωρήσεις για τον Ουάρντα λες και είναι ο Καντονά του ΠΑΟΚ.
Σε βίντεο της ΠΑΕ ο Ρουμάνος ξεφώνιζε κάνα δίλεπτο τον Τζόλη για κακό τελείωμα σε άσκηση.
Εκεί ο επαγγελματίας σκύβει το κεφάλι και βελτιώνεται.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

Τον έβαλε στο μάτι και δεν τον πάει και είναι κρίμα γιατι ήταν απ' τους καλυτ;στους πέρυσι και είχε και απ' τα καλύτερα εργομετρικα και δεν προκάλεσε καί είναι περιουσία της ομαδας. Ο μάνατζερ του θα αρχίσει να ψάχνεται....η ήδη εχ;ει αρχίσει.....ανανέωση δεν ακούστηκε άρα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”