Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Re: TransferManiac
Της μόδας είναι να μαθαίνουν οι Έλληνες Νοτιοαμερικάνικους χωρούς και μετά να πηγαίνουν να βρουν γκόμενα να πηδήξουν σε λάτιν μπαρ...
Μόνο που για να μάθεις τέτοιον χορό πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά. Γι΄αυτό κάνε υπομονή λαέ του ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Τα @@ μου έχουν γίνει ΝΑ με τον Ριέρα...
Μόνο που για να μάθεις τέτοιον χορό πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά. Γι΄αυτό κάνε υπομονή λαέ του ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Τα @@ μου έχουν γίνει ΝΑ με τον Ριέρα...
- magiktigra
Ελληνες= ελληνικοι σύλλογοι... (βλ. ρουλη, βαζελο, ΠΑΟΚ κτλ)TransferManiac έγραψε:Της μόδας είναι να μαθαίνουν οι Έλληνες Νοτιοαμερικάνικους χωρούς και μετά να πηγαίνουν να βρουν γκόμενα να πηδήξουν σε λάτιν μπαρ...
Νοτιαμερικάνικους χωρούς= Το λατινικό στυλ ποδοσφαίρου
να πηδηξουν σε λατιν μπαρ= πάνε και ψάχνουν παίκτες σε εκεινη την περιοχή...
Μονο που η αξία αυτών των παιχτών είναι πολύ μεγάλη... Γι αυτό περιμένετε μέχρι τον Ιουλιο για να μείνουν λαυράκια ελευθερα και να ψαρέχουμε... Εξάλλου στόχος ήταν να ολοκληρωθεί το 90% των μεταγραφών πριν την προετοιμασία... Αρα το υπολοιπο...TransferManiac έγραψε:Μόνο που για να μάθεις τέτοιον χορό πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά. Γι΄αυτό κάνε υπομονή λαέ του ΠΑΟΚ.
Δεν παίρνουμε Ριερα και μετρουλάκης προσπαθεί ή να μεγαλώσει τον παίκτη ή να μειώσει τον ΠΑΟΚ σε περιπτωση που ο Ριερα καταλήξει αλλού...TransferManiac έγραψε:ΥΓ: Τα @@ μου έχουν γίνει ΝΑ με τον Ριέρα...
Καλά το πάω?
- SadaYosHi_4
- Επικοινωνία:
ehemithos 199 έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC
ωρε μπραβο ενημερωση η wiki...σα να λεμε η γκομενα μου η βικυ!![]()
τσεκαρε τε εκει που λεει για transfer in & out...
μας εστειλαν ηδη τον ριερα!
ρε μπας και συνεργαζονται με τον μετρουλακη?![]()
Στη βικιπαίδεια ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει.
Δεν είναι και απ΄τα ποιο αξιόπιστα σαΐτ σε τέτοια θέματα.

απ' οσο φανταζομαι τελεια....gika έγραψε:Ελληνες= ελληνικοι σύλλογοι... (βλ. ρουλη, βαζελο, ΠΑΟΚ κτλ)TransferManiac έγραψε:Της μόδας είναι να μαθαίνουν οι Έλληνες Νοτιοαμερικάνικους χωρούς και μετά να πηγαίνουν να βρουν γκόμενα να πηδήξουν σε λάτιν μπαρ...
Νοτιαμερικάνικους χωρούς= Το λατινικό στυλ ποδοσφαίρου
να πηδηξουν σε λατιν μπαρ= πάνε και ψάχνουν παίκτες σε εκεινη την περιοχή...
Μονο που η αξία αυτών των παιχτών είναι πολύ μεγάλη... Γι αυτό περιμένετε μέχρι τον Ιουλιο για να μείνουν λαυράκια ελευθερα και να ψαρέχουμε... Εξάλλου στόχος ήταν να ολοκληρωθεί το 90% των μεταγραφών πριν την προετοιμασία... Αρα το υπολοιπο...TransferManiac έγραψε:Μόνο που για να μάθεις τέτοιον χορό πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά. Γι΄αυτό κάνε υπομονή λαέ του ΠΑΟΚ.
Δεν παίρνουμε Ριερα και μετρουλάκης προσπαθεί ή να μεγαλώσει τον παίκτη ή να μειώσει τον ΠΑΟΚ σε περιπτωση που ο Ριερα καταλήξει αλλού...TransferManiac έγραψε:ΥΓ: Τα @@ μου έχουν γίνει ΝΑ με τον Ριέρα...
Καλά το πάω?
-
[quote="TransferManiac"ΝΑ [/quote]
ΝΑ=νοτια αφρικη δηλαδη θα ξαναερθει ο σαλμον??
ΝΑ=νοτια αφρικη δηλαδη θα ξαναερθει ο σαλμον??
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
-
- pagotatzis