Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Magpies4 έγραψε:
Isi4 έγραψε:
mbison έγραψε:Σαν ομαδα κυνηγων ελευθέρων που ειμαστε, οσο δεν κλείνει καπου ο Πριγιο, πιστεύω θα τον πάρουμε με παράλληλη πωληση Σβι.
Ο Λουτσε είπε ότι τα χαρακτηριστικά του Σβαροφσκι ταιριάζουν με του Ολιβειρα.
Άρα αν πωληθεί ο Πολωνός θα πάμε σε κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά. Ο Πριγιοβιτς που κολλάει σε όλο αυτο;
Νομίζω οτι μετά τις εμφανίσεις του Πρίγιο στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Λουτσεσκου, δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει αυτός την απόκτησή του. Ούτε και ταιριάζει φυσικά στα χαρακτηριστικά του Σβί. Ένας παίκτης σαν τον Κρμέντσικ θα ταίριαζε πολύ στον Ολιβέιρα, και γενικά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο οποίος αν δεν αποκτήσει και φέτος ένα δύο πρώτης γραμμής χάφ, θα βλέπουμε πολλές μακρυνές μπαλιές από τις πίσω ζώνες στα φόρ.
Καλό είναι να καταλάβετε ότι οταν μιλάει ένας προπονητής κ υπάρχει από πίσω του ένας ολόκληρος οργανισμός σαν τον ΠΑΟΚ πχ δεν πρέπει να παίρνετε όσα λέει παντα τοις μετρητοίς. Και θα εξηγηθώ, όταν ο Λουτσεσκου κάνει δηλώσεις πίσω απο αυτά που λέει κρύβεται κ πολιτική!!! Λέει πχ οτι ταιριάζουν να παίζουν μαζί Σφιντερσκι Ολιβέιρα. Πόσοι πιστεύουν οτι θα παιξει ο ΠΑΟΚ φέτος με 2 σεντερ φορ? Πόσοι πιστεύουν ότι δεν καίγεται ειδικά κ μετα το γιουρο ο Σφιντερσκι να παει σε μεγαλο πρωτάθλημα κ δεν θα πουληθεί στο τέλος? Προσωπικά πιστεύω οτι θα παμε σε 2ο φορ μετα απο την πωληση του πολωνου και μαλιστα γκολτζη στιλ Πριγιοβιτς. Πιστευετε πολλοι στον Λουτσε κ οντως ειναι γατα, επομένως σιγουρα δεν ξεχναει τι στιλ φορ του πηρε 1.5 νταμπλ (για να μην αρχισουν πάλι μερικοί για το τελευταίο εξαμηνο με ακπομ) κ του ξεκλειδωνε ματς. Βέβαια με 1 μύριο σε Ολιβέιρα ξεχναμε Πριγιο κ παμε σε παιχτη μικροτερης ηλικιας κ μπατζετ...
PS ΜΑΚΑΡΙ να κανει το ξεπεταγμα ο Κουτσιας παρα την ηλικια του κ να ειναι το παοκτσακι αυτος!
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Nostalgos έγραψε:Σουριναμεζε μετά από αυτό έχω ακόμα μεγαλύτερη περιέργεια για το πώς προέκυψε το όνομά σου.

Σε άλλα νέα:

Ένας τραυματισμός έθεσε εκτός Ολυμπιακών αγώνων τον Ντόουγκλας Αουγκούστο! Ο Βραζιλιάνος μέσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και οι εξετάσεις έδειξαν μυικό τραυματισμό που τον αφήνει εκτός για όλο το διάστημα των Ολυμπιακών αγώνων (7 Αυγούστου), γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας σε αναζήτηση αντικαταστάτη του. Πηγή: PAOK24

Φαντάζομαι το γεγονός επηρεάζει τις πιθανότητες πώλησης του.
Μεγάλη ατυχία για το παίκτη και για μας, και όχι μόνο για θέμα μεταγραφής. Ένα τέτοιο τουρνουά είναι μεγάλη τιμή για όλους.
Σκέψου όμως να μην του δίναμε την άδεια και να τραυματιζονται πριν τη προετοιμασία.... Οι μισοι τουλάχιστον θα λέγαμε ότι λουφαρει και θα γινότανε μυλος
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

τουλαχιστον ειναι μυικος τραυματισμος οποτε δεν ειναι κατι σοβαρο
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.
kosths BXL

black_star_ninja έγραψε:Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.
<
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι μια απαιτητικη περιπτωση που ομως ειμαστε πολυ αποφασισμενοι να την κλεισουμε
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

kosths BXL έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.
<
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι μια απαιτητικη περιπτωση που ομως ειμαστε πολυ αποφασισμενοι να την κλεισουμε
Μακάρι. Φαίνεται δυνατή περίπτωση για Ελλάδα.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πάντως από τα μέχρι τώρα βιντεάκια που έχω δει και, αν μπορούμε να πούμε, τις πρώτες τακτικές ανάπτυξης ο Ρουμάνος φαίνεται να σκέφτεται τους Ολιβέιρα για κεντρικό φορ, αριστερά τους Τζόλη και Ουαρντα, δεξιά ζιφκο, Μουργκ και πίσω τους τον Τέιλορ και κεντρικό χαφ πίσω από τον φορ τον Καγκάβα και πίσω από τον Καγκάβα τον Καντουρι. Από αριστερά πίσω από Τζόλη Ουαρντα χρησιμοποιεί ως φουλ μπακ τον Βιέρι....Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας υπόψη ότι δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα για την λειτουργία των αμυντικών μέσων αλλά και την αμυντική λειτουργία (zone marking, gegenpressing...;;) μάλλον είναι δεδομένο ότι σίγουρα θα κινηθούμε για χαφ και για αριστερό φουλ μπακ. Τέλος από την στιγμή που δεν πήρε τον γκορτνετζιανι και με δεδομένη την επιθυμία του σβαροφσκι να φύγει μάλλον θα κινηθούμε και για δεύτερο φορ.
Πάντως ο Σίλβα φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Που;

Edit : Το είδα.

Δίκιο έχει και σωστά το γράφει.

Ίσως και με λιγότερα.

Το θέμα είναι να κινηθεί ο ΠΑΟΚ αποφασιστικά. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σκέφτονται τόσες μέρες

Για πολύ λίγους παίκτες έχω "φουντώσει" τόσο με την προοπτική έλευσης τους.

Τον θεωρώ εύκολα δύο σκαλιά πάνω από Μαουρίτσιο, στο ίδιο στυλ λίγο πιο δυναμικό.

Από αυτά που έχω δει σε βίντεο βεβαίως όχι λάιβ, αν με ρωτουσες σε ανύποπτη στιγμή ποιο χαφ θα λάτρευε ο Λουτσεσκου, αυτόν θα έλεγα.

Φέρτε τον σήμερα βρε σκασμενα της ΠΑΕ!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πραγματικά φαίνεται να ταιριάζει γάντι στα θέλω του Λουτσέσκου. Είναι όμως αυτός ο εκλεκτός; Εννοώντας, είναι αυτός ο πρώτος στόχος; Έχει γίνει κάποια αποφασιστική κίνηση από πλευράς ΠΑΕ; Να συμφωνήσουν, π.χ., πρώτα με τον παίκτη που είναι και το σημαντικότερο βήμα; Μακάρι ρε γαμώτο να είχαμε κάποιου είδους αξιόπιστη ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

επιθετικές αρετές έχει?
γιατί ο λούτσος δε θέλει κόφτη

επίσης χάνεις πολύ σε ύψος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Dark Knight έγραψε:Πραγματικά φαίνεται να ταιριάζει γάντι στα θέλω του Λουτσέσκου. Είναι όμως αυτός ο εκλεκτός; Εννοώντας, είναι αυτός ο πρώτος στόχος; Έχει γίνει κάποια αποφασιστική κίνηση από πλευράς ΠΑΕ; Να συμφωνήσουν, π.χ., πρώτα με τον παίκτη που είναι και το σημαντικότερο βήμα; Μακάρι ρε γαμώτο να είχαμε κάποιου είδους αξιόπιστη ενημέρωση.
Φίλε αξιόπιστη ενημέρωση έχουμε και έχετε

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αέρα πατέρα όλα θα λέγονται δημοσίως. Ούτε και πριβέ δηλαδή, ούτε και τα μαθαίνουμε όλα αέρα πατέρα.

Έχει τόσες μέρες έγραφα με αισιοδοξία για τα ονόματα που θα ακουστούν για 5 θέσεις.

Σιγά σιγά και προχωράνε και μαθαίνονται

Φαντάζομαι ότι ειδικά με το χαφ δε θα αργήσουν να αποφασίσουν
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Rain, εγώ πάλι μόνο αισιόδοξος δεν είμαι σε ότι αφορά ΠΑΟΚ και ταχύτητα, και ιδίως στα μεταγραφικά.
Στα τόσα χρόνια θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε ποιες πρώτες επιλογές ήρθαν και ποιες όχι.
Βέβαια, είναι πολύ αισιόδοξο όταν χτυπάς παίκτες τέτοιας αξίας.
kosths BXL

αντε παμε δυνατα να κλεισει αυτος και οι αλλοι θα ακολουθησουν
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Λέτε; Όνειρο το 'χω να έχουμε επιτέλους ένα κέντρο που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ πάντως από το άρθρο του Κολκα πιο πολύ καταλαβαίνω ότι παίζει να μη προχωρήσει η μεταγραφή λόγω κωλυσιεργιας της ΠΑΕ.

Ελπίζω πως ότι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”