UEFA Euro 2020
Re: UEFA Euro 2020
Οποίος δηλαδή συντηρεί την βασιλεια είναι πουστης κι αδερφή; Όλοι οι πούστηδες και οι αδερφές θέλουν βασιλεια; Και τι ακριβως είναι ο πουστης; Τι κάνει και τι τον χαρακτηρίζει και το χρησιμοποιείς ως βρισιά;
Δεν θα καθησω να αναλυσω τα αυτονοητα. Ελπιζω μονο να μην εισαι στο γηπεδο οταν χρησιμοποιουμε την αγαπημενη λεξη για το γαβρο γιατι δεν σε βλεπω καλα.
Ποια αυτονόητα ρε φίλε, δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες.
Γιατί τι θα γίνει αν είμαι στο γήπεδο;
Γιατί τι θα γίνει αν είμαι στο γήπεδο;
Ρωτα τον διπλανο σου γιατι λεει πουστη το γαβρο εκεινη την ωρα για να σου λυθουν οι αποριες, και μην ξεχασεις να εκφρασεις την αντιθεση σου.
Καληνυχτα
Καληνυχτα
Εσένα ρωτάω. Αλλά έτσι είναι άμα δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό λέμε εξυπνάδες.
Όνειρα γλυκά, στρινγκ και παργαλατσους.
Όνειρα γλυκά, στρινγκ και παργαλατσους.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν έχετε να συνεισφέρετε στη συζήτηση για το γιουρο πολύ ευχαρίστως να συνεχίσετε. Όμως τα τελευταία ποστ είναι άσχετα επί του θέματος. Μείνετε ον τοπικ. Ειδάλλως θα πέσει σβήσιμο
- Shivaspace
ανεξάρτητα απ την uefa mafia, η Αγγλία έχει κάποια αγωνιστική βαρύτητα σαν ομάδα..
αυτό όμως που δεν παλεύεται με τίποτα είναι το πανηγυράκι που στήνεται σε όλα τα μεγάλα τουρνουά απ τους Άγγλους..
δεν θα ξεχάσω τι ωραία που ήταν το 2006 όταν αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του μουντιάλ απ την Πορτογαλία..ζούσα εκείνο τον καιρό στο νησί και βγαίνοντας βόλτα να κόψω αντιδράσεις ήταν απόλαυση να βλέπεις τόσο ξενερωμένες φάτσες, έτοιμες για τσαμπουκάδες με το παραμικρό..σαν να κάνεις μπ@υρδελότσαρκα ένα πράμμα
ανάλογη εικόνα, ξανά απ τη γειτονιά της Tottenham μετά το επικό διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, όπου χωρίς εισητήρια παρακολοθούσαμε τον αγώνα έξω από μια pub δίπλα στο γήπεδο, ο ιδιοκτήτης είχε τρελαθεί να παρακαλάει να μην κουνάμε την τζαμαρία και πέσει στα κεφάλια αυτών που βρίσκονταν μέσα.. αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης ντού ανάμεσα από Άγγλους που έβγαιναν σαστισμένοι απ το white hart lane, να ρίχνουν από καμιά βρισιά από μέσα τους και το κεφάλι στα πόδια..πραγματική κατάληψη της περιοχής!
αυτό όμως που δεν παλεύεται με τίποτα είναι το πανηγυράκι που στήνεται σε όλα τα μεγάλα τουρνουά απ τους Άγγλους..
δεν θα ξεχάσω τι ωραία που ήταν το 2006 όταν αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του μουντιάλ απ την Πορτογαλία..ζούσα εκείνο τον καιρό στο νησί και βγαίνοντας βόλτα να κόψω αντιδράσεις ήταν απόλαυση να βλέπεις τόσο ξενερωμένες φάτσες, έτοιμες για τσαμπουκάδες με το παραμικρό..σαν να κάνεις μπ@υρδελότσαρκα ένα πράμμα

ανάλογη εικόνα, ξανά απ τη γειτονιά της Tottenham μετά το επικό διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, όπου χωρίς εισητήρια παρακολοθούσαμε τον αγώνα έξω από μια pub δίπλα στο γήπεδο, ο ιδιοκτήτης είχε τρελαθεί να παρακαλάει να μην κουνάμε την τζαμαρία και πέσει στα κεφάλια αυτών που βρίσκονταν μέσα.. αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης ντού ανάμεσα από Άγγλους που έβγαιναν σαστισμένοι απ το white hart lane, να ρίχνουν από καμιά βρισιά από μέσα τους και το κεφάλι στα πόδια..πραγματική κατάληψη της περιοχής!
-
Ήμουν απ τους τυχερούς που ήμουν μέσα. Φοβερή εμπειρία κ καλό ματς. Μόνο κ μόνο λόγω Καλβιν Φιλιπς που είναι μεγάλο πουλέν είμαι λίγο παραπάνω με τους Άγγλους σήμερα. Εδώ βέβαια που μένω (Σκωτία) δεν το λέω παραέξω
.

- john4serres
-

- Shivaspace
απο έγκυρες πληροφορίες, στο Var σήμερα θα κάθεται η βασίλισσα Ελισάβετ.
Το καταθέτω για τους στοιχηματζίδες.
Το καταθέτω για τους στοιχηματζίδες.
Ρε προδότηLuigi Vampa έγραψε:Ήμουν απ τους τυχερούς που ήμουν μέσα. Φοβερή εμπειρία κ καλό ματς. Μόνο κ μόνο λόγω Καλβιν Φιλιπς που είναι μεγάλο πουλέν είμαι λίγο παραπάνω με τους Άγγλους σήμερα. Εδώ βέβαια που μένω (Σκωτία) δεν το λέω παραέξω.