Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
Grouchopoulos4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ο Τζόλης μπορεί να παίξει στην θέση του Πέλκα με διαφορετικό τρόπο, ειδικά αν ο Ολιβέιρα τραβιέται στο πλάι ή πιο πίσω όπως του αρέσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο Ναι !Nostalgos έγραψε:Και κάναν τέρμα
Ο Σίλβα είναι καθαρό 6 , ταιριάζει τέλεια με Μενσά 8 - 10
Εντωμεταξύ εσείς καλά τα λέτε, και εμένα θα μου άρεσε να παρουμε 2 βασικα χαφ, αλλα αυτη την στιγμη εχουμε ηδη στο ροστερ:
6ρια:Αουγκουστο,Εσιτι,Τσιγγαρα
8ρια:Σβαμπ,Καντουρι,Νινουα
8-10:Καγκαβα,Μπισεσβαρ
Συνολο 8 παιχτες.Οχτω.Ποσοστιαια το 72% μιας ενδεκαδας.Ναι το ξερω οτι για τους περισσοτερους απο αυτους πιστευουμε οτι δεν χωρανε ουτε στον ΠΑΟΚ β.Παρολα αυτα, ολοι πληρωνονται κανονικα, και οι περισσοτεροι πλουσιοπαροχα,εκτος του οτι μερικοι βλ.Καντουρι, μολις ανανεωσαν.Εστω οτι ερχονται Σιλβα και Μενσα ή ο Νορβηγος.Με αυτους τους 2 βασικους, περισσευει 1 θεση για τους υπολοιπους 8.Και εστω οτι ο Τσιγγαρας και ο Νινουα θα δεχτουν να υποβιβαστουν στην 2η ομαδα.Οι υπολοιποι 6?Θα παλευουν για 1 θεση?Αυτη την στιγμη τουλαχιστον, ειναι ατοπο να μιλαμε για 2 πρωτοκλασατες μεταγραφες στα χαφ, και αποδεικνυεται και απο τα χθεσινα λογια του Ραζβαν που μιλησε για 3 εως 4 μεταγραφες ακομα.
6ρια:Αουγκουστο,Εσιτι,Τσιγγαρα
8ρια:Σβαμπ,Καντουρι,Νινουα
8-10:Καγκαβα,Μπισεσβαρ
Συνολο 8 παιχτες.Οχτω.Ποσοστιαια το 72% μιας ενδεκαδας.Ναι το ξερω οτι για τους περισσοτερους απο αυτους πιστευουμε οτι δεν χωρανε ουτε στον ΠΑΟΚ β.Παρολα αυτα, ολοι πληρωνονται κανονικα, και οι περισσοτεροι πλουσιοπαροχα,εκτος του οτι μερικοι βλ.Καντουρι, μολις ανανεωσαν.Εστω οτι ερχονται Σιλβα και Μενσα ή ο Νορβηγος.Με αυτους τους 2 βασικους, περισσευει 1 θεση για τους υπολοιπους 8.Και εστω οτι ο Τσιγγαρας και ο Νινουα θα δεχτουν να υποβιβαστουν στην 2η ομαδα.Οι υπολοιποι 6?Θα παλευουν για 1 θεση?Αυτη την στιγμη τουλαχιστον, ειναι ατοπο να μιλαμε για 2 πρωτοκλασατες μεταγραφες στα χαφ, και αποδεικνυεται και απο τα χθεσινα λογια του Ραζβαν που μιλησε για 3 εως 4 μεταγραφες ακομα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα έπεισαν και τους τελευταίους πως ο παίκτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λουτσέσκου και ότι δεν του τον φόρτωσε, ο Γιώργης, ο Γιάννης, ο Θανάσης κτλ;
Ή μήπως περιμένουμε επιβεβαίωση και από τον Ραπτόπουλο;
Ή μήπως περιμένουμε επιβεβαίωση και από τον Ραπτόπουλο;
Ο Μενσα ειναι μια ομαδα μονος του. Κρατα ολο το κεντρο . Μαρκαρει κοβει δημιουργει και τρεχει ασταματητα. Ταιριαζει στον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό το πιστεύω και γω.Grouchopoulos4 έγραψε:Ο Τζόλης μπορεί να παίξει στην θέση του Πέλκα με διαφορετικό τρόπο, ειδικά αν ο Ολιβέιρα τραβιέται στο πλάι ή πιο πίσω όπως του αρέσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Σε ανοιχτό ματς όμως.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Τζόλη, κρίνοντας από τα μανατζεροσουρταφέρτα, έχουν λυσσάξει να τον πουλήσουν για να μαζευτεί χρήμα . Δεν τους αδικώ. Επομένως δεν έχω προσπαθήσει στο μυαλό μου να τον εντάξω σε κανένα πλαίσιο, οποιασδήποτε εντεκάδας μας.
- anekfrastos
Ο Τζόλης πρέπει πρώτα να δυναμώσει, όπως έκανε κάποια στιγμή κ ο Πέλκας. Να πάρει κάνα 5κιλο σε μύες. Δε χρειάζεται να γίνει ντουκι.
-
makispaspartou
O Lucesku είναι αλεπού πραγματική. Χθες δήλωσε ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αρχής. Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον Νορβηγό Aursnes (DM), τον μαέστρο Adrien Silva (MC) και τον Mensah (AMC). Δε νομίζω ότι στο τέλος θα βρίσκονται στο ρόστερ συγκεκριμένοι παίκτες... και νομίζω ότι ο Λούτσε ξέρει πολύ καλά ποιοι του κάνουν ήδη. Για Μπίσεσβαρ και Εσίτι το θεωρώ αστείο να μπαίνουμε καν στη διαδικασία, Καγκάβα και Νινούα πρέπει να πείσουν, ενώ και οι Ντάγκλας και Μουργκ είναι ερωτηματικά.
-
Grouchopoulos4
Δεν πιστεύω ότι χωράνε και ο Ντόουγκλας και ο Εσίτι στο ρόστερ, για αρκετούς διαφορετικούς λόγους (θέσεις ξένων, μισθός, χαρακτηριστικά)
- sourmenetes
- Moderator
Αν δε δούμε ποιος θα πουληθεί, αν πουληθεί, αν έχουμε δανεικούς αν ενεργοποίηθουν παίκτες όπως μπισε καγκαβα εσιτι δε θα ξέρουμε τι θα γινει
Αυτην την στιγμη δεν εχουμε ιδεα τι θα παιζει η ομαδα και τι παικτες χρειαζεται στον αξονα. Ας πουμε για παραδειγμα.
1. Πουλας Νταγκλας Εσιτι. Ειναι καλο το μομεντουμ τωρα.
2. Μπισε και Ιαπωνας ειναι ερωτηματικα.
3. καντουρι και Σβαμπ στην ομαδα.
4. Τσιγγαρας Νινουα στο ροτεισον.
Φερνεις δυο παικτουρες. Που τους χρειαζεται η ομαδα.
Νομιζω παντως οτι ειτε θα παμε με 8 χαφ για τις τρεις θεσεις που ετσι κιαλλιως χρειαζονται πργμα που σημαινει 2 χαφαροι η ενας στην περιπτωση που αναγεννηθει ο Ιαπωνας.
Πολλα ματς πολυ ενταση 5 αλλαγες. Χρειαζομαστε χαφ.
Το πρωταθλημα κρινεται και στο μεγαλο ροστερ πλεον. Αυτος που εχει παικτες να ριξει στο ροτεισον εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες. Θυμηθειτε πως τελειωσαμε την χρονια του πρωταθληματος. Μαου, Σακχωφ, Κανιας, πελκας Καντουρι, Μπισε, Μισιτς, Σερτζιο.
Κριμα για Μπισε που πυροβόλησε τα ποδια του. Τι δυνατοτητες εδειξε σε εκεινο το στοιχειωμενο ματς με αγιαξ.
1. Πουλας Νταγκλας Εσιτι. Ειναι καλο το μομεντουμ τωρα.
2. Μπισε και Ιαπωνας ειναι ερωτηματικα.
3. καντουρι και Σβαμπ στην ομαδα.
4. Τσιγγαρας Νινουα στο ροτεισον.
Φερνεις δυο παικτουρες. Που τους χρειαζεται η ομαδα.
Νομιζω παντως οτι ειτε θα παμε με 8 χαφ για τις τρεις θεσεις που ετσι κιαλλιως χρειαζονται πργμα που σημαινει 2 χαφαροι η ενας στην περιπτωση που αναγεννηθει ο Ιαπωνας.
Πολλα ματς πολυ ενταση 5 αλλαγες. Χρειαζομαστε χαφ.
Το πρωταθλημα κρινεται και στο μεγαλο ροστερ πλεον. Αυτος που εχει παικτες να ριξει στο ροτεισον εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες. Θυμηθειτε πως τελειωσαμε την χρονια του πρωταθληματος. Μαου, Σακχωφ, Κανιας, πελκας Καντουρι, Μπισε, Μισιτς, Σερτζιο.
Κριμα για Μπισε που πυροβόλησε τα ποδια του. Τι δυνατοτητες εδειξε σε εκεινο το στοιχειωμενο ματς με αγιαξ.
τριτο χαφ ουτε τον γεναρη δεν θα παρεις για να μη πω ουτε το αλλο καλοκαιριmakispaspartou έγραψε:O Lucesku είναι αλεπού πραγματική. Χθες δήλωσε ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αρχής. Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον Νορβηγό Aursnes (DM), τον μαέστρο Adrien Silva (MC) και τον Mensah (AMC). Δε νομίζω ότι στο τέλος θα βρίσκονται στο ρόστερ συγκεκριμένοι παίκτες... και νομίζω ότι ο Λούτσε ξέρει πολύ καλά ποιοι του κάνουν ήδη. Για Μπίσεσβαρ και Εσίτι το θεωρώ αστείο να μπαίνουμε καν στη διαδικασία, Καγκάβα και Νινούα πρέπει να πείσουν, ενώ και οι Ντάγκλας και Μουργκ είναι ερωτηματικά.
Εναν θα παρουμε και ενα δεκαρι ΑΝ φυγει ο Καγκαβα
Έχει πρόβλημα στη δύναμη ο Τζολης ;;;anekfrastos έγραψε:Ο Τζόλης πρέπει πρώτα να δυναμώσει, όπως έκανε κάποια στιγμή κ ο Πέλκας. Να πάρει κάνα 5κιλο σε μύες. Δε χρειάζεται να γίνει ντουκι.