Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Που να 'ναι τώρα? Παίχτες που πέρασαν από την ομάδα ..

Δημοσίευση από DimisK »

Ομάρ βλέπω το φάντασμα του Σωτηράκη να σε κυνηγάει σ' όλο το Κιλκίς! :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
predragpaok

Δημοσίευση από predragpaok »

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος υπογράμμισε αρχικά ότι: «Μίλησα με τον κ. Ζαγοράκη, βρέθηκα στα γραφεία της Τούμπας. Είναι αλήθεια ότι ζήτησα να επιστρέψω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν περιμένω μία απάντηση, δεν πήγα γι’ αυτό. Περιμένω να το εξετάσουν το θέμα, έχω καλή διάθεση για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ, δεν θα είναι άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη ομάδα. Θέλω να παίξω μόνο στον ΠΑΟΚ και σε καμία άλλη ομάδα, διαφορετικά θα πάω σε ομάδα του εξωτερικού. Όταν έπαιξα στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιξα μόνο με τα πόδια μου αλλά και με την καρδιά μου. Αγάπησα την ομάδα και θέλω να επιστρέψω. Έχω 3-4 χρόνια ακόμα και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου χαρούμενος. Και για να το κάνω αυτό θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση ήταν κοντά στην ομάδα.
Την περίοδο που ήμουν εγώ είχαμε εξαιρετικούς χαρακτήρες στην ομάδα, τον Ζαγοράκη, τον Γεωργιάδη. Ο κόσμος βέβαια ήταν εκπληκτικός ενώ όλα κινούνται σε επαγγελματικούς ρυθμούς και θέλω να συνεργαστώ και πάλι».
Όσον αφορά τον υποβιβασμό του ΟΦΗ είπε: «Είναι μεγάλη ιστορία. Δεν μπορώ να βρω τα αίτια, μπορώ να τα πλησιάσω. Ο ΟΦΗ είναι στην δεύτερη κατηγορία και δεν θέλω να παίξω εκεί. Εμείς οι παίκτες ήμαστε ένοχοι για τον υποβιβασμό της ομάδας, εμείς παίζαμε. Και πίσω από εμάς όσοι υποστήριξαν την ομάδα».
Για την διαδικασία των πλέι οφ είπε: «Για μένα τα πλέι οφ δεν είναι δίκαια, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Μία χρονιά προετοιμάζονταν η ομάδα για κάθε Κυριακή και κέρδιζε τερματίζοντας δεύτερος οπότε θα έπρεπε να παίξει στο Champions League. Δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες. Θα έπρεπε επίσης να είναι λιγότερα παιχνίδια, όχι έξι. Δεν είναι δίκαιο για καμία ομάδα που είναι δεύτερη».
Όσον αφορά τον παίκτη που ξεχώρισε είπε: «Ο Κοντρέρας. Πρέπει να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ, είτε παίξει μαζί μου είτε όχι. Θα ήθελα να παίξω μαζί του».
Για τον Κουτσιανικούλη είπε: «Πιστεύω ότι θα καταφέρει να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Κουτσιανικούλης, πέτυχε φέτος κρίσιμα γκολ και έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει».

Aπό : www.metropolisradio.gr

Πολύ περίεργες δηλώσεις του Κοσμίν.. Περίεργες διότι πριν από κάνα χρόνο όπου τον συνάντησα σ ένα καφέ και ενώ έκανε τα τσιγαράκια του και έπινε μια γουλιά νες καφέ και μια κόκα κόλα λάιτ, τον πιάνω και του λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου : Κοσμίν ΠΑΟΚΑΡΑ έλα πίσω.. Και είχε μια αντίδραση λες και τον έπιασε ρεύμα και μου απαντάει : 'Όχι - όχι..Τζαγοράκης ντεν με τέλει..''
Τώρα πώς όλα αυτά άλλαξαν και παρακαλάει να γυρίσει μόνο αυτός ξέρει. Πάντως με πιθανή αποδυνάμωση της αμυντικής μας γραμμής (Αποχώρηση Μάρκος Αντόνιο - πιθανή παραχώρηση Μπιζέρα στον τελάκο) δεν πιστεύω ότι ο Κοσμίν αποτελεί και την πλεον ιδανική λύση για τα μετ όπισθεν της ομάδας.Δεν έχει καμια σχέση με τον παίχτη που είχε καλές παρουσίες όσο αγωνιζόταν σε μας.Παραμένει ένας πολύ δυνατός αμυντικός,αλλά έχει χάσει την αίσθηση του κινδύνου,με αποτέλεσμα φέτος να γλίτωσε πολλές φορές την αποβολή.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Tetradje έγραψε:Εχουμε καμια πληροφορια για τον Οσβαλντ? Νορβηγος ηταν αν δεν κανω λαθος...
Hideguti έγραψε:Θες ενημερωση για ολα τα παλτα εσυ Ομαρι δηλαδη...
DimisK έγραψε:Προφανώς θα διαθέτει γουνεμπορική βιομηχανία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 15 Φεβ 2012, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

PRAKTORINOS έγραψε:Aπό το θέμα "Και σκότωσα για ένα εισιτήριο" σελίδα 7.
vanroy έγραψε:Όσο για τον Μίκι Κουίν "He’s fat, he’s round, he’s worth a million pounds-Micky Quinn, Micky Quinn!”
Praktorinos έγραψε:Μεγάλη περίπτωση ο Μίκι Κουίν.
Ενας από τους σπουδαιότερους γκολτζήδες, κάποια στιγμή κατείχε την 7η θέση των σκόρερ στο επαγγελματικό βρετανικό ποδόσφαιρο!!!
Στον ΠΑΟΚ ήρθε το 1995, σε ηλικία 33 ετών και φανερά υπέρβαρος.
Αγωνίστηκε με το ζόρι σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος σκοράροντας ενα από τα αστειότερα γκολ που έχω δει στα γήπεδα.

Κάτι ακόμα για τον Κουίν:

Γνώριζα (αποοοό παιδί μικροοό) τους Μισέλ Ινταλγκό και Μισέλ Πλατινί, τη Michelle (ma belle) των αξεπέραστων Mπιτλς, τον κριτικό κινηματογράφου Μισέλ Δημόπουλο αλλά και τον μεγάλο ηθοποιό Μισέλ Πικολί, ενώ εσχάτως πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη της νέας... πλανητάρχιδος Μισέλ Ομπάμα.

Εκείνο που δεν κατάλαβα ποτέ, είναι το μεταφραστικό εύρημα του υποτιτλιστή της Panini - ναι, με τις συλλογές αυτοκόλλητων - που καταχώρησε ως... Μισέλ Κουίν, τον βέρο Άγγλο και εις Λίβερπουλ γεννηθέντα Michael "Micky" Quinn.

Αποτελεί μία από τις top-10 απορίες της ζωής μου, και πολύ φοβούμαι οτι μέχρι την ώρα που θα κλείσω τα μάτια μου, περισσότερο πιθανό θα είναι να καμάρωσω τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ευρώπης παρά να απαντηθεί αυτός ο γρίφος.

είχα επικοινωνήσει με τον σταθμό που δουλεύει στο Λονδίνο πρίν 5 μήνες για να του κάνουμε μία μίνι συνέντευξη για το τί θυμάται απο την κατάσταση στην Ελλάδα κτλ αλλά προφανώς οι υπεύθυνοι του σταθμού μάλλον νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα!

Ο Μίκυ δουλεύει σε ραδιοφωνικο σταθμό του Λονδίνου μεταδίδωντας αγώνες της Λίγκας 2 της Αγγλίας απο το στούντιο και σκυλοδρομίες τα απογευματα του Σ/Κ!
Άβαταρ μέλους
predragpaok

Δημοσίευση από predragpaok »

"Ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Χουσεϊν Μουμίν και τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει, να παραμείνει στην ομάδα μας υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει παίξει στη Σούπερ Λίγκα για δυόμιση χρόνια με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και άλλο ένα εξάμηνο στη Β’ Εθνική αγωνιζόμενος σαν δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Από athleticradio.gr

Ε όχι και έχει παίξει ρε παιδιά...Έλεος πια.Δημοσιογράφοι είστε..Μας κοροιδεύετε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι όμως, έπαιζε κάποιο διάστημα περισσότερο από Ηλιάδη και Βαγγελή, όταν ήταν καλά!!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Με αφορμή ποστ του PRAKTORINOS πριν 2-3 σελίδες για τον υπερπαίκτη Ντόλμπεργκ, δείτε τι μπορεί να βρει ο άνθρωπος σε ένα ξεχασμένο ντουλάπι ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Γεννημένος το καλοκαίρι τού 1963, ο Frans Van Rooy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 15 Φεβ 2012, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

φωτογραφία του με μαλάκι δεν έχεις;
Νομίζω ότι είχε έναν ψιλολασπωτήρα.
Και τελικά τι κάνει σήμερα, ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

μεγαλος μαεστρος ο ολλανδος! απο τους αγαπημενους μου!
εκεινη τη σουταρα που αναφερεις πρακτωρινε δε θα τη ξεχασω...αλλα με ποιους παιζαμε?
απο τον κουδα, τον μαγντι μεχρι και τον φραντζεσκο ειχαμε πολυ καλα 10αρια...
τη τελευταια 10ετια μου λειπει αυτο του ειδος ο παιχτης...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

ABOLEYTOI έγραψε:φωτογραφία του με μαλάκι δεν έχεις;
Δυστυχώς, όχι, δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα.
Οσον αφορά τον... λασπωτήρα, μάλλον αναφέρεσαι στον "αντικαταστάτη" του Φαν Ρόι, την επόμενη χρονιά, τον αποκρουστικό Μωρίς Βαν Χαμ.
Αναφορά σε αυτόν, εχει γίνει στις αμέσως προηγούμενες σελίδες του topic.
ehemithos 199 έγραψε: εκεινη τη σουταρα που αναφερεις πρακτωρινε δε θα τη ξεχασω...αλλα με ποιους παιζαμε?
Πρεπει να ήταν το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός 2-0. Ειχε ανοίξει το σκορ με πέναλτυ στο 58' και πιστεύω οτι το γκολ στο 66' ήταν η εν λόγω... σουτάρα.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

ehemithos 199 έγραψε:μεγαλος μαεστρος ο ολλανδος! απο τους αγαπημενους μου!
εκεινη τη σουταρα που αναφερεις πρακτωρινε δε θα τη ξεχασω...αλλα με ποιους παιζαμε?

Mήπως εννοείτε το φάουλ στο 1-1 με αεκ στην Τούμπα;
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Οχι.
Αναφερόμαστε σε ένα ψηλοκρεμαστό βολέ, του Ολλανδού, λίγο κάτω απο τη γραμμή του κέντρου.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ευρέθη το απωλεσθέν ψηλοκρεμαστό.

Κυριακή 29/1/1995, 17η αγωνιστική με Αθηναϊκό (2-0 και τα δύο ο Ολλανδός), το δεύτερο γκολ στο 66' με γκολκίπερ τον Δάφκο...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

PRAKTORINOS έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:φωτογραφία του με μαλάκι δεν έχεις;
Δυστυχώς, όχι, δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα.
Οσον αφορά τον... λασπωτήρα, μάλλον αναφέρεσαι στον "αντικαταστάτη" του Φαν Ρόι, την επόμενη χρονιά, τον αποκρουστικό Μωρίς Βαν Χαμ.
Αναφορά σε αυτόν, εχει γίνει στις αμέσως προηγούμενες σελίδες του topic.
ehemithos 199 έγραψε: εκεινη τη σουταρα που αναφερεις πρακτωρινε δε θα τη ξεχασω...αλλα με ποιους παιζαμε?
Πρεπει να ήταν το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός 2-0. Ειχε ανοίξει το σκορ με πέναλτυ στο 58' και πιστεύω οτι το γκολ στο 66' ήταν η εν λόγω... σουτάρα.

Έχεις δίκιο όπως πάντα. Μόλις είδα και τις άλλες φωτογραφίες (με τη φανέλα του ΠΑΟΚ) κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”