Για μένα δεν ήταν κακός. Αν υπολογίσω ότι έπαιζε αριστερά, δεν έπεσε κάτω από τη βάση. Ας βάλει τον Lucas αριστερά για να συγκρίνουμε.rainmaker έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενθουσίασε ο Ροντρίγκο σήμερα
Ήταν τόσο κακός ώστε μοιάζει ακόμα πιθανότερο να φύγει
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 10 Ιούλ 2021, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε δεν είναι πολλά τα 300, ακόμα και τα 500 χιλιάρικα για 20χρονο παίκτη.
Είναι από καλές ακαδημίες και έχει γράψει επαγγελματικές συμμετοχές.
Ο Αστέρας έχει δώσει 2-3 παίκτες σε ομάδες της serie a τα τελευταία χρόνια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε χαλάει.
Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις κάθε χρόνο. Ένας από αυτούς να πωληθεί, τα έχεις βγάλει τα λεφτά και με το παραπάνω. Μην ξεχνάς πως ο...μέτριος Λημνιός έφερε 3.3 και ποσοστό.
Είναι από καλές ακαδημίες και έχει γράψει επαγγελματικές συμμετοχές.
Ο Αστέρας έχει δώσει 2-3 παίκτες σε ομάδες της serie a τα τελευταία χρόνια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε χαλάει.
Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις κάθε χρόνο. Ένας από αυτούς να πωληθεί, τα έχεις βγάλει τα λεφτά και με το παραπάνω. Μην ξεχνάς πως ο...μέτριος Λημνιός έφερε 3.3 και ποσοστό.
Ναι 20 ειναι. Και εχει 17 συμμετοχες οχι 11. Και ο Βρακας ακριβως ιδια ηλικια ειναι κι εχει 4 συμμετοχες. Ολους αυτους πρεπει να τους αγορασουμε και με 300 και με 400 και με 500, εκτος αν θελεις να τους πουμε να μας τους χαριζουνdanirifle έγραψε:φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
αυτό είναι για 300χιλ + μπόνους? (αν και εγώ άκουσα για 500)
Θου Κύριε..
ο λημνιός ήταν και πιο μικρός και πολύ πιο γνωστός
ναπολιτάνε, μακάρι το παιδί να τα αξίζει και να παίξει στον ΠΑΟΚ
το δικό μου το μυαλό πήγε στο πονηρό γιατί μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για έναν "άγνωστο" 20χρονο
έχουμε και ιστορικό μελιόπουλου που είχαμε δώσει τόσα λεφτά χωρίς αντίκρισμα
το δικό μου το μυαλό πήγε στο πονηρό γιατί μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για έναν "άγνωστο" 20χρονο
Διάβαζα δηλώσεις ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική Νέων το φορούσε γιατί ήταν η πιο ισχυρή προσωπικότητα σε αυτή
-
kosths BXL
γτ δεν σου αρεσουν φιλε? ...δλδ θες ολοι να παιζουν φιλικα με τον γαυρο ? να μην χτυπαει τα ματς καμια ομαδα μαζι τους ? ...danirifle έγραψε:εμένα φίλε δε μου αρέσουν αυτά τα σημάδιαkosths BXL έγραψε:καλο ταλεντο ειναι φιλε ...επισης τετοιες περιπτωσεις μετραν και αλλιως ...αν τον επαιρνε ο γαυρος και τα 300-500 χιλιαρικα τα εδινε ο γαυρος μετα το αστερας - πουτανας γιοι ολυμπιακοι θα ηταν προπονηση και το αστερας - ΠΑΟΚ τελικος ζωης και θανατου για αυτους...καλο το οτι τον πηραμε εμεις και οχι ο γαυρος ...και απο οτι ειδα και ο μεταφραστης μας πηγε στον αστερα...αυτα ειναι καλα σημαδιαdanirifle έγραψε:φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
αυτό είναι για 300χιλ + μπόνους? (αν και εγώ άκουσα για 500)
Θου Κύριε..
ελπίζω και εύχομαι ο τύπος να είναι παιχτάρα
μόνο αυτό
-
mbison
Στη forza τους πήραν τηλέφωνο με πληροφορια για Ολιβα κ αυτοί ακουσαν Σίλβα.
- thomas Murg
Τώρα που τον ανέφερες τον Μελιόπουλο λες να έχουμε καμιά επαναφορά του από τον Λούτσε; Εάν το πετύχει κι αυτό...danirifle έγραψε:ο λημνιός ήταν και πιο μικρός και πολύ πιο γνωστός
Και πέρα από την πλάκα εξαιρετική κίνηση. Ειδικά τώρα που υπάρχει και ΠΑΟΚ β΄ Εάν σου βγει νέος Δουβίκας δεν θα παρακαλάς να τον αγοράσεις. Θα τον έχεις ήδη εσύ. Επίσης ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας με τον Αστέρα. Γιατί όχι να μην υπάρξει και αντίστροφο τρανσφέρ; Τόσους παίκτες έχουμε για δανεισμό ή αποχώρηση.
-
Luigi Vampa
Εγώ από παντού καλά λόγια έχω ακούσει για τον Τζημα. Όντως για 20 χρόνος έχει λίγες συμμετοχές αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν είναι περίεργο. Εδώ ακόμα τον λέμε ταλέντο τον 20 χρονο
Ελπίζω τώρα να γίνεται κατανοητή η αισιοδοξία που έβγαζα αυτές τις μέρες
Δύο σκαλιά πάνω από Μαουρίτσιο ο Σίλβα κατά τη γνώμη μου, αργός - ξεαργος.
Δε ξέρω αν το γεγονός ότι το έβγαλε η Φόρτσα είναι καλό σημάδι
Ελπίζω να μη στραβωσε
Οι επόμενες κινήσεις μας για άλλες θέσεις δεν είναι από τόσο πάνω ράφι αλλά ούτε και από πολύ χαμηλοτερο
Ελπίζω να προχωρήσουν γρήγορα
Δύο σκαλιά πάνω από Μαουρίτσιο ο Σίλβα κατά τη γνώμη μου, αργός - ξεαργος.
Δε ξέρω αν το γεγονός ότι το έβγαλε η Φόρτσα είναι καλό σημάδι
Ελπίζω να μη στραβωσε
Οι επόμενες κινήσεις μας για άλλες θέσεις δεν είναι από τόσο πάνω ράφι αλλά ούτε και από πολύ χαμηλοτερο
Ελπίζω να προχωρήσουν γρήγορα
-
Luigi Vampa
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω τις έγραψε ο Βασιλόπουλος χτες φίλε, αλλά τις ξέρουμε ήδη και όλοι μαςLuigi Vampa έγραψε:Ποιες είναι οι άλλες θέσεις μπορείς να πεις Rain?
Σίγουρα αριστερό μπακ, εξτρέμ και πιστεύω και δεκαρι αν και έχουμε συμφόρηση εκεί
Rain καλημέρα. Πιστεύεις ότι πέρα από τα βασικά θα κινηθούμε και για συμπλήρωμα?? Πχ ας πούμε αν φύγει ο Ροντρίγκο θα πάρουμε άλλο δεξί μπακ?? Του Σίλβα πόσο κοντά πιστεύεις ότι είναι και πόσο εφικτό κυρίως? Ευχαριστω
Του adrien Silva rain σε τι φάση βρίσκεται?? Είναι προχωρημένο ή όχι??